-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Τέλος Ζώα με τα μηχανάκια-μηχανες, μέσα στην κωλοκίνηση πας να αλλάξεις λωρίδα...που να αλλάξεις λωρίδα, σα τις μύγες απο παντού πετάγονται....α στα διάλα την απόμενη φορά θα αρχίσω να τους πατάω!
Κανε κινηση και θα σε κλαιει η μανουλα σου, μαγκα!!!!
Και τελος παντων πολλες βλακειες ακουσα σε αυτο το θρεντ και κακως παιρνω μερος, και ακομα χειροτερα που καθομαι και τα διαβαζω(εχε χαρη που σας σωνουν αλλα μελη)
Προσεξτε μονο μην κανετε καμια βλακεια σε κανεναν που το λεει η ψυχη του, γιατι θα κλαιτε με μαυρο δακρυ μετα, αν μπορειτε!
-
Δλδ με την φράση 'κάνε κίνηση' τι εννοείς? αν τολμάω να τον πατήσω? Που είσαι στο δημοτικό? Φυσικά και δεν τολμάω να τον πατήσω, ζώο ξεζώο άνθρωπος είναι! Μάγκα μόρτη αλάνι κλπες εκφράσεις με τα φιλαράκια σου.
Αφού την έχω την χάρη και με σώνουν άλλα μέλη, δε μου τα λες να τα ευχαριστήσω?
Επίσης αν κάποιος την κάνει την βλακεία (και δεν μιλάω για καταλάθος) τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα σηκωθεί αυτός με τη μηχανή?
Πολύ μου άρεσε το ποστ σου........πραγματικά πιστεύεις ότι υπάρχει άνθρωπος (μην μου πεις κανένα τρόφιμο του Δαφνί) που θα χτύπαγε μηχανόβιο με το αμάξι?Όσο χοντρή μαλακία και αν έκανε ο μηχανόβιος?
-
Πολύ μου άρεσε το ποστ σου........πραγματικά πιστεύεις ότι υπάρχει άνθρωπος (μην μου πεις κανένα τρόφιμο του Δαφνί) που θα χτύπαγε μηχανόβιο με το αμάξι?Όσο χοντρή μαλακία και αν έκανε ο μηχανόβιος?
Mαλλον δεν εχεις δει τι ανθρωποι κυκλοφορουν εκει εξω!
Επειδη λοιπον εχω εχω δει, γιατι με το να εκτιθεσαι καθε μερα οταν οδηγας μοτοσυκλετα, σε βοηθαει να δεις τα πραγματα καπως καλυτερα
Σε πληροφορω οτι εχει γινει και μαλιστα σε φιλο μου που αυτην την στιγμη υποφερει καθημερινα απο πονους στον λαιμο, και εγχειρηση ειναι πολυ επικινδυνο να γινει(κοινως θα το εχει κουσουρι)
Και δεν ειχε κανει καμια λακαμια, απλως σταματησε γιατι πηγε να τον πατησει εκεινος με το αμαξι.
Ο οδηγος του αυτοκινητου προσβληθηκε που τολμησε να του απευθυνει τον λογο, ανοιξε γκαζι και τον τρακαρε με την μουρη πετωντας τον κατω(ειχε βγαλει και το κρανος μολις σταματησε για να ακουγεται)Με συγχωρεις για την ενταση του ποστ μου πριν, αλλα οταν ακουω τετοια πραγματα...
Οσο για το Δαφνι,.... οι τρελοι ειναι εκει εξω...
-
Πίστευα ότι εδώ δεν είχα να κάνω με ηλίθιους αλλά με ανθρώπους που αγαπούν την μηχανοκίνηση αλλά ποστ όπως τα παρακάτω με επαναφέρουν στην τάξη:
Οι φοιτητές να πάρουν πλαστικά πιατάκια ή να πιάσουν εκτός απο ωραία γκόμενα και μια δεύτερη νοικοκυρά (αν το βρείτε πακέτο 2 σε 1 πράγμα πολύ δύσκολο, είστε πολύ κωλόφαρδοι) οι παντρεμένοι να πάρουν ένα αμάξι στην γυναίκα τους, δεν πλένει κανα πιάτο απο μόνη της, αν τις το λένε κάθε τρεις και λίγο στο δρόμο, μπορεί να φιλοτιμηθούν και να πλύνουν τπτ!Τέλος Ζώα με τα μηχανάκια-μηχανες, μέσα στην κωλοκίνηση πας να αλλάξεις λωρίδα...που να αλλάξεις λωρίδα, σα τις μύγες απο παντού πετάγονται....α στα διάλα την απόμενη φορά θα αρχίσω να τους πατάω!
Τέλος Ζώα με τα μηχανάκια-μηχανες, μέσα στην κωλοκίνηση πας να αλλάξεις λωρίδα...που να αλλάξεις λωρίδα, σα τις μύγες απο παντού πετάγονται....α στα διάλα την απόμενη φορά θα αρχίσω να τους πατάω!
Πεστα φιλε. Αλλαζουν λωριδες γραφοντας στα @@ τους τα παντα. Αν τους τρακαρεις θα βρεις και τον μπελα σου.
Επισης οταν εχει κινηση και μια λωριδα δεν τολμας να κανεις λιγο δεξια ή αριστερα για να αποφυγεις καμια λακουβα,γιατι ερχονται ξυστα διπλα σου. Επισης οταν εχει κινηση και 3 λωριδες και πας αργα, πανε απο τερμα αριστερα τερμα δεξια και περνανε απο μπροστα σου, υπολογιζοντας οτι εσυ δεν θα πατησεις λιγο γκαζι παραπανω. Αι σιχτιρ πια. Εχω βαρεθει την κωλομπανανια που ζουμε.
Φυσικα περνανε ολα τα φαναρια με κοκκινο. ''Κατσε εσυ μαλακα στο φαναρι και εγω με την μηχανη ειμαι μαγκας. Κοιταω αν ερχεται κανεις και φευγω''. Αι στα διαλα
Το σχόλιο αφορά μόνο τους παραπάνω κυρίους που αδυνατούν να καταλάβουν ότι τα 200κ της μηχανής όπως και να γίνει δεν συγκρίνονται με τα 1200+ του μέσου οχήματος.
Δεν περνούν όλοι με τα δίκυκλα με κόκκινο ούτε όλοι οι οδηγοί αυτοκινήτου έχουν οδηγική παιδεία.
-
@ After το κακό είναι ότι εκτός απο τους φυλακισμένους μάλλον δίνουν και στο δαφνί άδειες να βγαίνουν έξω...μάλλον ο φίλος σου έπεσε πάνω σε τέτοιον...τι να πώ περαστικά του! Τον μαλάκα τον πιάσανε?του έκανε μύνηση?
@ Βασίλης1 καταρχήν εγώ δεν σε έβρισα....άκου εκεί Κύριος!
Καταλαβαίνω ότι η μηχανή είναι πολύ πιο ελαφρυά και έχει μικρότερη μάζα από ένα αμάξι, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι σε δρόμο (στον συγκεκριμένο είχε συμβεί, και έκανα αυτό το ποστ) με 3 λωρίδες που παέι σε δύο και ξανά 3 (η βουλιαγμένης μετά το μετρό της Ιλιούπολης ηλιουπόλεως δεν λέγεται και μετά Βασ. Όλγας? σε αυτόν τελος πάντων) που είναι πολύ στενά, να περνάνε απο παντού σα τρελοί απο παπάκια μέχρι βαραντέρο....που έχει την ευκινησία πολυκατοικίας, και οι κακόμοιροι στα αμάξια να παρακαλάνε μην πέσει κανείς πάνω τους και Πρώτον να το έχουν κρίμα ότι σκότωσαν άνθρωπο και δεύτερον να τραβιούνται στα δικαστήρια επειδεί ο μηχανόβιος βιαζότανε!
Και αν νομίζεις ότι έχω μεγάλη φαντασία, οικογενειακή φίλη σχεδόν σταματημένη στην κίνηση, την χτυπάει CBR ή GSXR δεν θυμάμαι, στην πίσω ρόδα, με πολλά χλμ η μηχανή πέφτει ο οδηγός σοριάζεται η συνοδηγός πετάχτηκε μακρυά κλπ κλπ. Να φανταστείς την σφοδρότητα αλλάξανε άξονα στο Civic....αυτό είναι το λιγότερο, αν είχε σκωτοθεί ο τύπος ή η κοπέλα τι έφταιγε η γυναίκα να έχει τύψεις που ο άλλος την είχε δει Rossi?
-
@ After το κακό είναι ότι εκτός απο τους φυλακισμένους μάλλον δίνουν και στο δαφνί άδειες να βγαίνουν έξω...μάλλον ο φίλος σου έπεσε πάνω σε τέτοιον...τι να πώ περαστικά του! Τον μαλάκα τον πιάσανε?του έκανε μύνηση?@ Βασίλης1 καταρχήν εγώ δεν σε έβρισα....άκου εκεί Κύριος!
Καταλαβαίνω ότι η μηχανή είναι πολύ πιο ελαφρυά και έχει μικρότερη μάζα από ένα αμάξι, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι σε δρόμο (στον συγκεκριμένο είχε συμβεί, και έκανα αυτό το ποστ) με 3 λωρίδες που παέι σε δύο και ξανά 3 (η βουλιαγμένης μετά το μετρό της Ιλιούπολης ηλιουπόλεως δεν λέγεται και μετά Βασ. Όλγας? σε αυτόν τελος πάντων) που είναι πολύ στενά, να περνάνε απο παντού σα τρελοί απο παπάκια μέχρι βαραντέρο....που έχει την ευκινησία πολυκατοικίας, και οι κακόμοιροι στα αμάξια να παρακαλάνε μην πέσει κανείς πάνω τους και Πρώτον να το έχουν κρίμα ότι σκότωσαν άνθρωπο και δεύτερον να τραβιούνται στα δικαστήρια επειδεί ο μηχανόβιος βιαζότανε!
Και αν νομίζεις ότι έχω μεγάλη φαντασία, οικογενειακή φίλη σχεδόν σταματημένη στην κίνηση, την χτυπάει CBR ή GSXR δεν θυμάμαι, στην πίσω ρόδα, με πολλά χλμ η μηχανή πέφτει ο οδηγός σοριάζεται η συνοδηγός πετάχτηκε μακρυά κλπ κλπ. Να φανταστείς την σφοδρότητα αλλάξανε άξονα στο Civic....αυτό είναι το λιγότερο, αν είχε σκωτοθεί ο τύπος ή η κοπέλα τι έφταιγε η γυναίκα να έχει τύψεις που ο άλλος την είχε δει Rossi?
Oπως εχω πει, τα ρασα δεν κανουν τον παπα!
Ο καθενας ειναι υπευθυνος οτι κι αν οδηγαει!Εμενα με εκνευριζουν χειροτερα οι τυποι με τις μοτοσυκλετες που ανεφερες πιο πανω, αλλωστε σε σενα θα χτυπησουν το αμαξι, εμενα θα με ριξουν!
Δυστυχως οπως ο καθενας πια εχει ενα αμαξι, ετσι αγοραζει και μια μοτοσυκλετα(σκεψου οτι αρκουν 8000 για καινουργια μηχανη που πιανει 250 για την πλακα).
Για μενα ο χειροτερος εχθρος μου ειναι κατι τυποι γιαπιδες με varadero και κατι καγκουρες με supersport με τα λεφτα του μπαμπα, ακρανωτοι βεβαια ολοι και επικινδυνοι για τους αλλους, αδιαφοροντας για τα παντα!Μην τους τσουβαλιαζουμε ολους ομως, οπως δεν τσουβαλιαζω και εγω ολους με τα αυτοκινητα(μηπως δεν οδηγαω καθημερινα αμαξι και εγω?)
Πολλοι ανοιγουν τους διαδρομους για να περασω και μου παραχωρουν προτεραιοτητα και τους ευχαριστω καθε φορα.
Ομως η πλοιοψηφια δυστυχως ειναι οπως ειναι(οτι κι αν οδηγαει), τι να κανουμε στην Ελλαδα ζουμε...
Παιρνω μερος σε club με μοτοσυκλετες εκατονταδες, ολοι να εχουμε ριξει απειρα λεφτα σε εξοπλισμο ασφαλειας, ομως δυστυχως λες και εξαφανιζομαστε μεσα στην πολη!
Δεν φαινομαστε πουθενα γιατι οπως ειπα ειμαστε μειοψηφια.
Μεσα στην ζουγκλα κυριαρχει η βια, και αυτη ειναι πιο ευδιακριτη.
Εδω οι περισσοτεροι εχουν παρει διπλωμα με λαδωμα, και πανε μετα για μεταπτυχιακα στον δασκαλο.
Τεσπα δεν τελειωνει ποτε αυτο το θεμαΟ φιλος μου δεν καταφερε δυστυχως να παρει στοιχεια, κι αν κανει εγχειρηση θα πρεπει να γινει στον τελευταιο σπονδυλο πανω(ποιος θα παρει το ρισκο?)
-
Ζώο αυτός ο μ@λ@κ@ς που στο αυτοκίνητό του χτυπάει ο συναγερμός εδώ και καμιά ώρα... Πότε θα το καταλάβει και θα κατέβει να τον κλείσει;
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Ζώο αυτός ο μ@λ@κ@ς που στο αυτοκίνητό του χτυπάει ο συναγερμός εδώ και καμιά ώρα... Πότε θα το καταλάβει και θα κατέβει να τον κλείσει;Έτσι χτύπαγε και ο δικός μου(κάκιστος) συναγερμός(δώρο και καλά) πριν κάποιο καιρό, για ένα ΟΛΟΚΛΗΡΟ απόγευμα, στην μέγιστη ένταση. Εγώ έλειπα και όταν γύρισα και μου είπαν τι έγινε, τους λυπήθηκα αφάνταστα τους ανθρώπους!(πραγματικά, χτύπαγε πολύ δυνατά). Δεν ήξεραν να κάνουν κάτι ή να φωνάξουν και καμιά Οδική Βοήθεια(κάποιον, τέλος πάντων).
Λοιπόν, μιας και τον είχα και άχτι επειδή μου είχε κάψει και κάνα δύο φορές τη μπαταρία(άναβε φώτα, ραδιόφωνο, φλας ), έβγαλα το μπρελόκ του από τα κλειδιά μου, άσε που έχω βρει και την υγειά μου... Συναγερμός τέλος! έτσι και αλλιώς, ο συναγερμός μόνο πρεζόνια απωθεί και όχι αυτούς που ξέρουν πώς να κλέψουν ένα αυτοκίνητο.
-
Μπορει να λειπει ο ανθρωπας (την εχω πατησει ετσι).
προς τους συμπαθεις μηχανοβιους after κ βασιλης1 (απ΄οτι καταλαβα τουλαχιστον), το θεμα ειναι ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ:
αμα δεν νοιαζεστε εσεις για την ακεραιοτητα σας, ΦΥΣΙΚΑ και ΔΕΝ θα νοιαστουμε εμεις. Οταν δε, μηχανακηδες κανουν ΟΤΙ γουσταρουν ΠΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ στο οτι θα τους κανουμε χωρο για να μην βρουμε τον μπελα μας, ΓΝΩΡΙΖΩΝΤΑΣ οτι βαζουν σε πιθανο κινδυνο τον εαυτο τους και δεχομενοι αυτο, τοτε ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ η σωματικη ακεραιοτητα. Ο Δαρβινος το ονομασε 'φυσικη επιλογη' νομιζω...
-
Και θα βρεις καπου και ποστ μου με το εξης σκηνικο:
Πανω στην γεφυρα του Καραισκακη ρευμα προς παραλια, στην κατηφορα ο δρομος στενευει επικινδυνα. Ενω προπορευομουν, μηχανακιας που ειχα προσπερασει αρκετα πριν πατησε γκαζι για να περασει πρωτος, ενω ηταν προφανεστατο οτι θα με φτασει ακριβως εκει που στενευει ο δρομος. Ο τυπος πονταρε στο οτι θα κορναρει και για να μην τον βιδωσω στην μπαριερα θα παταγα φρενο για να περασει εκεινος με το ετσι θελω. Εγω τον εγραψα στα @@ μου οπως του αξιζε, και απο τυχη γλυτωσε το splatter στην μπαριερα. Αμα μεγαλε εσκεμμενα πας να χωθεις εκει που ΔΕΝ χωρας, ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ.Οι μαλακιες πληρωνονται (ειδικα στον δρομο)
-
Πέμπτη 7/9 19:00 περίπου επιστρέφω από εξωτερική δουλειά στην Κηφισιά,στο γραφείο στην Καλλιθέα.
Ζώο 1ο...Στην Κηφισίας σε κάποιο φανάρι πριν το Φάρο του Ψυχικού κι ενώ έχει αρκετή κίνηση περνώ κανονικά το φανάρι αλλά (λόγω της ''πολλής μεγάλης''ταχύτητας των οχημάτων) αναγκάζομαι να σταματήσω στο τέλος της διασταύρωσης και ακριβώς πριν τη διάβαση των πεζών (κάτι σα μισό μισό χωρίς να εμποδίζω καθόλου διέλευση αυτοκινήτων και πεζών).Περνάνε 2 νεαροί τη διάβαση,περνάνε κι από μπροστά μου και ακούω φρενάνισμα....μπάρμπας(πάνω από 60) με S-Class του ΄90 πήγε να περάσει χύμα τη διάβαση και σταμάτησε στο χιλιοστό από τα παιδιά και αφού τα άκουσε καθόταν και κοίταγε το φανάρι των πεζών που ήταν πράσινο.
Ζώο 2ο...Στην Καλλιρόης βλαμένος με Seat Ibiza νομίζει ότι έχει ομίχλη(ναι με τα προβολάκια αναμένα) και κολλάει πίσω μου.Κατεβαίνοντας στη Θησέως σε φανάρι που επιτρέπεται αριστερή στροφή,βγαίνει αριστερά και στο φανάρι βγάζει φλας δεξιά για να περάσει μπροστα....λες κι εμεις είμαστε μ@λ@κες που περιμένουμε στη λωρίδα μας.
Ζώο 3ο...Πάλι σε φανάρι στη Θησέως που στρίβει αριστερά,περιμένω με αναμένο φλας να στρίψω.Με κόκκινο εγώ και πράσινο γι΄αυτούς που πάνε ευθεία.Έρχεται θείτσα σταματάει δίπλα μου,ανάβει φλας για αριστερά και περιμένει...μάλλον όχι να ανάψει το φανάρι αλλά το μ@λ@κ@ που πάει κανονικά ευθεία στην αριστερή λωρίδα της Θησέως.
Συναντώ κάθε μέρα τόσα πολλά που έχω χάσει τη μπάλα....2 πραγματάκια να ρωτήσω:
-Φταίω όταν το ζώο Νο2 κολλάει πίσω μου του ανάβω το πίσω προβολάκι ομίχλης κι όταν με περάσει του ανάβω τα μεγάλα(δεν έχω προβολείς αλλιώς θα του έριχνα ότι φως έχω και δεν έχω)?
-Μήπως,λέω μήπως μετά τα 60-65 θα έπρεπε να παίρνουν το δίπλωμα από κάθε χάρο που βγαίνει στο δρόμο?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Και θα βρεις καπου και ποστ μου με το εξης σκηνικο:Πανω στην γεφυρα του Καραισκακη ρευμα προς παραλια, στην κατηφορα ο δρομος στενευει επικινδυνα. Ενω προπορευομουν, μηχανακιας που ειχα προσπερασει αρκετα πριν πατησε γκαζι για να περασει πρωτος, ενω ηταν προφανεστατο οτι θα με φτασει ακριβως εκει που στενευει ο δρομος. Ο τυπος πονταρε στο οτι θα κορναρει και για να μην τον βιδωσω στην μπαριερα θα παταγα φρενο για να περασει εκεινος με το ετσι θελω. Εγω τον εγραψα στα @@ μου οπως του αξιζε, και απο τυχη γλυτωσε το splatter στην μπαριερα. Αμα μεγαλε εσκεμμενα πας να χωθεις εκει που ΔΕΝ χωρας, ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ.Οι μαλακιες πληρωνονται (ειδικα στον δρομο)
Έπρεπε να τον πατήσεις τον παλιοπούστη για να μάθει
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Και θα βρεις καπου και ποστ μου με το εξης σκηνικο:Πανω στην γεφυρα του Καραισκακη ρευμα προς παραλια, στην κατηφορα ο δρομος στενευει επικινδυνα. Ενω προπορευομουν, μηχανακιας που ειχα προσπερασει αρκετα πριν πατησε γκαζι για να περασει πρωτος, ενω ηταν προφανεστατο οτι θα με φτασει ακριβως εκει που στενευει ο δρομος. Ο τυπος πονταρε στο οτι θα κορναρει και για να μην τον βιδωσω στην μπαριερα θα παταγα φρενο για να περασει εκεινος με το ετσι θελω. Εγω τον εγραψα στα @@ μου οπως του αξιζε, και απο τυχη γλυτωσε το splatter στην μπαριερα. Αμα μεγαλε εσκεμμενα πας να χωθεις εκει που ΔΕΝ χωρας, ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ.Οι μαλακιες πληρωνονται (ειδικα στον δρομο)
Εισαι τοσο βλακας που δεν ξερεις ποσο βλακας εισαι!
Στο λεξικο στην λεξη ''νεοελληνας'' υπαρχει φωτογραφια σουΑφου δεν καταλαβαινεις ποσο ξεφτιλα γινεσαι με αυτα που γραφεις...
(αρκετα ασχοληθηκα μαζι σου) -
Αν δεν σέβεσαι τη δική σου ακεραιότητα γιατί να τη σκέφτεται ο άλλος;
Ζώο με μηχανή παραλίγο να με πατήσει ενώ περνούσα με πράσινο τη διάβαση πεζών (Μεσογείων, Χολαργό). Ερχόταν με μεγάλη ταχύτητα και αν με πετύχαινε (πέρασε ξυστά μου) θα με είχε σκοτώσει προφανώς ή θα ήμουν μισός. Η αντίδρασή του; γύρισε το κεφάλι πίσω και άρχισε να βρίζει!! Ήταν κι ένας άλλος δίπλα μου άσχετος και του ριξε μερικά μπινελίκια. Εγώ είχα πάθει σοκ και δεν μπορούσα να μιλήσω. Να σκεφτείτε μπήκα και σε λάθος λεωφορείο στο καπάκι!
Να ψοφήσει ο π****** και να μην τον κλάψει κανείς. Για να μην την πληρώσει κανείς αθώος...
-
Γενικως δεν συμφωνω σε πολλα με τον kacey, αλλα εδω, αν και δε θα αντιδρουσα κατ'αυτον τον τροπο, δεν μπορω να του δωσω αδικο, οσο και αν προσπαθω!
Δηλαδη καπου το κακο εχει παραγινει με το 'πρεπει να προσεχουμε τα μηχανακια γιατι ειναι ευαλωτα'
και εχει παραγινει γιατι αυτο ειναι ακριβως οπως το γραφω, γιατι δεν ισχυει το 'πρεπει να προσεχουνε (τα ιδια τα) μηχανακια, γιατι ειναι (τα ιδια απο τη φυση τους) ευαλωτα'Εδω προ ημερων μου μπηκε ενας αναποδα και πηγαινε στη μεση σε μονοδρομο, παρεξηγηθηκε κιολας που δεν εκανα ακρη
Για να συνοψισω, Ας προσεξουν πρωτα τον εαυτο τους, οι οδηγοι μια χαρα τους προσεχουν. Και με το παραπανω τους προσεχουν, τοσες επικυνδυνες καταστασεις που μονοι τους δημιουργουν οι μηχανοβιοι
-
Oσοι εχετε τετοιες αποψεις, μαλλον δεν εχετε ανεβει ποτε σε μοτοσυκλετα!
Ωραιες οι φιλοσοφιες σας, μονο που εσεις θα χαλασετε λαμαρινα ενω εμεις κοκκαλα!Οσο για το ποσο μας προσεχουν, οπως ειπα, ανεβα πρωτα σε μοτοσυκλετα και μετα ελα πες το!
Και επειδη τσουβαλιαζετε ολους τους οδηγους με βαση ενα περιστατικο, τοτε και για μενα ειστε ολοι σαν εκεινον τον τυπο που εκανε αναστροφη μεσα στην Αττικη οδο!
Τι, δεν εχετε σχεση?
Και μενα τι με νοιαζει, και εσεις τιμονι κρατατε!Τεσπα, δεν υπαρχει περιπτωση να καταλαβετε και κακως αγωνιζομαι!
Αντε γεια...
-
Ενταξει Τακαρε, ωραια επιχειρηματα
-
Ζώα οι κλασσικοί οδηγοί δύο Porsche (μιας Boxter και μιας 911). Δε φτάνει που είχαν παρκάρει κλασσικά δεύτερη σειρά επί της Μαιζώνος στο ύψος την Ραδινού, είχαν και το θράσος αφού τους έδιωξαν δύο αστυνομικοί με μηχανές που υποτίθεται ότι είχαν έρθει για να κόψουν κλήσεις να κάνουν το τετράγωνο και να επανέλθουν ακάθεκτοι στο γουρουνίσιο διπλοπαρκάρισμά τους. Κακώς οι αστυνομικοί δεν τους έγραψαν με τη μία, ίσως τότε και να έβαζαν μυαλό. Δεν το νομίζετε ε;
-
@kacey:εχεις στην υπογραφή σου το εξής κείμενο:'Ζητω εργασια:Στον χωρο του αυτοκινητου/βελτιωσης αυτοκινητου, ή στις κατασκευες (κατα προτιμηση κατοικιας αλλα και μεγαλων εργων).Ειμαι Μηχανολογος Μηχανικος (MEng,Master in Engineering).Στρατό θα παω το 2008 ή '09'
και πιστεύεις οποιοσδήποτε σωφρονας άνθρωπος θα σε έβαζε στην δουλειά του;Εσένα μπορεί να μην σου αρέσει ο τρόπος που κάποιος κόβει χαρτί και να αρπάξεις τον χαρτοκόπτη και να του τον περάσεις σουβλάκι.
Δυστυχώς το επίπεδο σου απέχει αιώνες από αυτό που δείχνουν οι σπουδές σου
@alexx:αλήθεια για νεκροθάφτης είσαι το κατάλληλο πρόσωποΓια τους υπόλοιπους:όλα αυτά που αναφέρετε δεν σας έχουν συμβεί ποτε μόνο που στην θέση της μηχανής να είναι αυτοκίνητο(να σε πατήσει αυτοκίνητο κλπ);Πότε είναι πιο επικίνδυνο;
Εχω 12 χρόνια δίπλωμα αυτοκινήτου,3χρόνια μηχανής,και μπορώ να κρίνω πόσους ΜΑΛΑΚΕΣ βλέπω από κάθε κατηγορία και ποιοι είναι πραγματικά ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ κάθε μέρα που περνάει -
@Βασίλης1, After, dog 80.
Μπορείται να μου εξηγήσετε και εμένα που έχει άδικο ο kacey;
Γιάτι έπρεπε να τον αφήσει να χωθεί αφού έβλεπε ότι δε χώραγε;
Δε θα έπρεπε να το σκεφτεί και να μη το προσπαθήσει καν;
Βασίζει την σωματική του ακεραιότητα στους άλλους;;;
Ζώα ζώα ζώα [#2]