Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
@ After το κακό είναι ότι εκτός απο τους φυλακισμένους μάλλον δίνουν και στο δαφνί άδειες να βγαίνουν έξω...μάλλον ο φίλος σου έπεσε πάνω σε τέτοιον...τι να πώ περαστικά του! Τον μαλάκα τον πιάσανε?του έκανε μύνηση?
@ Βασίλης1 καταρχήν εγώ δεν σε έβρισα....άκου εκεί Κύριος!
Καταλαβαίνω ότι η μηχανή είναι πολύ πιο ελαφρυά και έχει μικρότερη μάζα από ένα αμάξι, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι σε δρόμο (στον συγκεκριμένο είχε συμβεί, και έκανα αυτό το ποστ) με 3 λωρίδες που παέι σε δύο και ξανά 3 (η βουλιαγμένης μετά το μετρό της Ιλιούπολης ηλιουπόλεως δεν λέγεται και μετά Βασ. Όλγας? σε αυτόν τελος πάντων) που είναι πολύ στενά, να περνάνε απο παντού σα τρελοί απο παπάκια μέχρι βαραντέρο....που έχει την ευκινησία πολυκατοικίας, και οι κακόμοιροι στα αμάξια να παρακαλάνε μην πέσει κανείς πάνω τους και Πρώτον να το έχουν κρίμα ότι σκότωσαν άνθρωπο και δεύτερον να τραβιούνται στα δικαστήρια επειδεί ο μηχανόβιος βιαζότανε!
Και αν νομίζεις ότι έχω μεγάλη φαντασία, οικογενειακή φίλη σχεδόν σταματημένη στην κίνηση, την χτυπάει CBR ή GSXR δεν θυμάμαι, στην πίσω ρόδα, με πολλά χλμ η μηχανή πέφτει ο οδηγός σοριάζεται η συνοδηγός πετάχτηκε μακρυά κλπ κλπ. Να φανταστείς την σφοδρότητα αλλάξανε άξονα στο Civic....αυτό είναι το λιγότερο, αν είχε σκωτοθεί ο τύπος ή η κοπέλα τι έφταιγε η γυναίκα να έχει τύψεις που ο άλλος την είχε δει Rossi?
Oπως εχω πει, τα ρασα δεν κανουν τον παπα!
Ο καθενας ειναι υπευθυνος οτι κι αν οδηγαει!
Εμενα με εκνευριζουν χειροτερα οι τυποι με τις μοτοσυκλετες που ανεφερες πιο πανω, αλλωστε σε σενα θα χτυπησουν το αμαξι, εμενα θα με ριξουν!
Δυστυχως οπως ο καθενας πια εχει ενα αμαξι, ετσι αγοραζει και μια μοτοσυκλετα(σκεψου οτι αρκουν 8000 για καινουργια μηχανη που πιανει 250 για την πλακα).
Για μενα ο χειροτερος εχθρος μου ειναι κατι τυποι γιαπιδες με varadero και κατι καγκουρες με supersport με τα λεφτα του μπαμπα, ακρανωτοι βεβαια ολοι και επικινδυνοι για τους αλλους, αδιαφοροντας για τα παντα!
Μην τους τσουβαλιαζουμε ολους ομως, οπως δεν τσουβαλιαζω και εγω ολους με τα αυτοκινητα(μηπως δεν οδηγαω καθημερινα αμαξι και εγω?)
Πολλοι ανοιγουν τους διαδρομους για να περασω και μου παραχωρουν προτεραιοτητα και τους ευχαριστω καθε φορα.
Ομως η πλοιοψηφια δυστυχως ειναι οπως ειναι(οτι κι αν οδηγαει), τι να κανουμε στην Ελλαδα ζουμε...
Παιρνω μερος σε club με μοτοσυκλετες εκατονταδες, ολοι να εχουμε ριξει απειρα λεφτα σε εξοπλισμο ασφαλειας, ομως δυστυχως λες και εξαφανιζομαστε μεσα στην πολη!
Δεν φαινομαστε πουθενα γιατι οπως ειπα ειμαστε μειοψηφια.
Μεσα στην ζουγκλα κυριαρχει η βια, και αυτη ειναι πιο ευδιακριτη.
Εδω οι περισσοτεροι εχουν παρει διπλωμα με λαδωμα, και πανε μετα για μεταπτυχιακα στον δασκαλο.
Τεσπα δεν τελειωνει ποτε αυτο το θεμα
Ο φιλος μου δεν καταφερε δυστυχως να παρει στοιχεια, κι αν κανει εγχειρηση θα πρεπει να γινει στον τελευταιο σπονδυλο πανω(ποιος θα παρει το ρισκο?)