-
Ο χρήστης nkaragou έγραψε:
ΖΩΑ!!!
Οι Ελληνες, Γερμανοι και δε ξερω τι αλλο, που ερχονται για διακοπες στην Ελλαδα και κανουν οτι μ@λ@κι@ μπορεις να φανταστεις.
Δεν τους παιρνει να τα κανουν στη Γερμανια και εδω βγαζουν τα απωθημενα τους?
Την επομενη φορα που θα με προσπερασει σε διπλη διαχωριστικη αυτοκινητο με πινακιδες Γερμανιας θα τον δωσω στεγνα στην Τροχαια.Πολλές φορές είναι Τούρκοι που δουλεύουν στη Γερμανία ή στη Γαλλία και πηγαίνουν το καλοκαίρι στην Τουρκία...
Όπως καταλαβαίνεις δεν υπάρχει περίπτωση να ξέρουν να οδηγούν ή να φέρονται σωστά στο δρόμο. -
Ζωο ο μ@λ@κας ταριφας που χτες το βραδυ με εκλεινε αργα και σταθερα και οταν του αναψα τα φωτα για να ξυπνησει εβγαλε το χερι και μου εκανε νοημα να τον προσπερασω, αν και το κενο που αφηνε δεν ηταν ουτε για μηχανη. Τα ακουσε καλα στο φαναρι. Τους μισω τους κιτρινιαρηδες!
-
Ζωο το ζωο με αγροτικο-καροτσα,που ενω πηγαινα στο πανεπιστημιο μου και περιμενα στο φαναρι πισω του,ειπε να ξεκουραστει..
Οποτε βαζει τα χερια πισω απτο κεφαλι και προφανως τεντωνει και τα ποδια και αρχιζει να το παιρνει πισω..πισω...πισω..
Αμεσως κορναρω..τπτ..
Ξανακορναρω πιο πολυ γιατι ειμασταν στα 2-3 εκατοστα πλεον..
Κοκαλωνει..βγαζει κουλο απτο παραθυρο και ακολουθει διαλογος..Εντωμεταξυ ειχαμε ξεκινησει οποτε λεει και κοκκαλωνει επιτηδες για να τον χτυπησω..
Ευτυχως προλαβα και σταματησα,πηγε να διπλωσει..
Προσπερασα καποια στιγμη γιατι ηταν σε φαναρι στη toyota για οσους ξερουν απο Πατρα για να στριψει αριστερα,οποτε τουπα δυο λογακια και εφυγα.. -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Ζωο το ζωο με αγροτικο-καροτσα,που ενω πηγαινα στο πανεπιστημιο μου και περιμενα στο φαναρι πισω του,ειπε να ξεκουραστει..
Οποτε βαζει τα χερια πισω απτο κεφαλι και προφανως τεντωνει και τα ποδια και αρχιζει να το παιρνει πισω..πισω...πισω..
Αμεσως κορναρω..τπτ..
Κοκαλωνει..βγαζει κουλο απτο παραθυρο και ακολουθει διαλογος..Εντωμεταξυ ειχαμε ξεκινησει οποτε λεει και κοκκαλωνει επιτηδες για να τον χτυπησω..
Προσπερασα καποια στιγμη γιατι ηταν σε φαναρι στη toyota για οσους ξερουν απο Πατρα για να στριψει αριστερα,οποτε τουπα δυο λογακια και εφυγα..Έπρεπε να είσαι με το αμάξι της φωτογραφίας σου! Θα περνούσες πάνω από τον καραγκιόζη!!!
-
Mε το h2 δεν κανουνε τιποτα δυστυχως..
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Αμεσως κορναρω..τπτ..
Προσπερασα καποια στιγμη γιατι ηταν σε φαναρι στη toyota για οσους ξερουν απο Πατρα για να στριψει αριστερα,οποτε τουπα δυο λογακια και εφυγα..Λέω ότι δεν κατεβαίνω πια για καυγά, αλλά σε τέτοιο π**στη δεν ξέρω αν θα κρατιόμουν
ΖΩΑ -
Τι να κανεις..Πηγαινα να κανω τη δουλεια μου,οχι να μπλεξω..και για να πω και την αληθεια τετοιου ειδους μυαλα δεν διορθωνονται ουτε με μπουνιες..
Τεσπα.. -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Τι να κανεις..Πηγαινα να κανω τη δουλεια μου,οχι να μπλεξω..και για να πω και την αληθεια τετοιου ειδους μυαλα δεν διορθωνονται ουτε με μπουνιες..
Τεσπα..Επρεπε να ειχες το μηχανημα που εχεις στο αβαταρ και να περναγες απο πανω του και μολις τα μυαλα του χυνονταν κατω να σπιναρες πανω τους. Χμμμ μαλλον δεν θα σπιναρε γιατι ειναι τετρακινητο οποτε αστο
-
Ο χρήστης Puntofato έγραψε:
ΖΩΑ!!!
Οι Ελληνες, Γερμανοι και δε ξερω τι αλλο, που ερχονται για διακοπες στην Ελλαδα και κανουν οτι μ@λ@κι@ μπορεις να φανταστεις.
Δεν τους παιρνει να τα κανουν στη Γερμανια και εδω βγαζουν τα απωθημενα τους?
Την επομενη φορα που θα με προσπερασει σε διπλη διαχωριστικη αυτοκινητο με πινακιδες Γερμανιας θα τον δωσω στεγνα στην Τροχαια.Πολλές φορές είναι Τούρκοι που δουλεύουν στη Γερμανία ή στη Γαλλία και πηγαίνουν το καλοκαίρι στην Τουρκία...
Όπως καταλαβαίνεις δεν υπάρχει περίπτωση να ξέρουν να οδηγούν ή να φέρονται σωστά στο δρόμο.Τα περισσοτερα συμβαντα με αυτοκινητα με γερμανικες πινακιδες μου ετυχαν σε δρομους της Χαλκιδικης οποτε δε νομιζω να ηταν Τουρκοι.
Οι Τουρκοι ειναι κινδυνος-θανατος στην Εθνικη απο Ηγουμενιτσα εως Αλεξανδρουπολη.
Το ολο θεμα δεν ειναι ποιας εθνικοτητας ειναι οι επιβαινοντες αυτοκινητα με πινακιδες Γερμανιας (Ελληνες, Τουρκοι, Γερμανοι κλπ), αλλα η διαφορα στη συμπεριφορα τους εκει με εδω. -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ζωο, το μαλακισμενο με το παπακι που πηγαινε τερμα δεξια (στη δικη μου λωριδα) με σβηστα φωτα μεσα στη νυχτα!!!Ξεχασα να πω οτι πηγαινε αναποδα...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Μα καλά δεν κατάλαβες ότι έπρεπε να πατήσει το κουμπί εκτόξευσης για τους ανοίξεις το δρόμο και να περάσουν; ...Ενα τετοιο κουμπι θα με εσωζε αρκετες φορες
Εχω την εντυπωση οτι το 20% των συμπολιτων μας διαθετει όραση 1/10 και στα δυο ματια,παράλληλα με πρεσβυωπία ενω ταυτόχρονα το IQ τους ειναι αναμεσα στο 20 και το 22
-
Επειδη κινουμε πολυ στη επαρχια μου εχουν συμβει πολλα τρελα αλλα θα ανα φερω ενα κορυφαιο που μου συνεβει φετος τον Ιουλιο.Κινουμενος στον επαρχιακο Ταναγρα -Ασωπια (κωλοδρομος με στροφιλικια) και ωρα 22:30 ξαφνικα μου κολλαει πισω αμαξι με τους προβολεις αναμενους! Τυφλωθηκα τελειως και κανω ενστιγκτωδος χωρο να περασει.Λαθος μου ομως καθως ακολουθουσε κλειστη δεξια φουρκετα και κατα την ωρα της προσπερασης βγηκε αλλος απο απεναντι και παρολιγον να γινοταν το κακο.Ξανακολλαει λοιπον πισω μου και ξανααναβει τους προβολεις!!Ξυπνησαν τα....'ζωοδη':lol: ενστιγκτα μου... Κατεβασμα και το γκαζι στο πατωμα.Ειναι μια διαδρομη που κανω απο μικρο παιδι και ειναι χαρτογραφημενη στο μυαλο μου οποτε δεν ψαρωνω στις στροφες(φυσικα αυτο δεν δικαιολογει την πραξη μου).Καθως βγαινω απο μια αποτομη παρατεταμενη αριστερη εχωντας ξεφυγει αρκετα, κοιταω καθρεφτη και βλεπω στην ιδια στροφη σπιθες πολλες και μια λαμψη...Σταματαω το αμαξι 30μ πιο πανω και παω να δω τι εγινε.Αντικριζω ενα θλιβερο θεαμα.Μια ολοκαινουργια 159 να εχει κολλησει ολη η δεξια πλευρα πανω στον βραχο και το δεξι μπροστα φτερο (μαλλον εκει προσεκρουσε)ειχε φυγει και φαινοταν το τροπετο!!! .Απο το αμαξι βγαινει ξανθια αιθερια υπαρξη γυρω στα 20!! Ακολουθει ο απιστευτος διαλογος:
Ε(γω):Είσαι καλα?
Β(λαμένη):Θα σε γ@μησω παλιοκ@ριολη!!
Ε:Γιατι ετσι? (με ειρωνικο χαμογελο)
Β:Θα με σκοτωνες ετσι οπως τρεχεις παλιομ@λακα!!!!
Ε:Δεν ηξερα οτι με παρακολουθεις!!!:iconcool:
Βλεπει την ζημια και τρελενεται.Β:Α ρε π@υστη θα με πληρωνεις μια ζωη!!
Βγαζει το κινητο της και τηλεφωνει σε κατι ξαδερφια της αραδιαζοντας κατι ψεματα οτι την πεταξα απο τον δρομο και οτι με κραταει εκει για να μην ξεφυγω!!!! Κλεινοντας το κινητο εχει μπει πλεον σε νιρβανα..
Β:Τωρα θα δεις κ@ριολη που θα ερθουν τα ξαδερφια μου θα σε γ@μησουμε και κανεις δεν θα ακουσει τις φωνες σου!!:ysterical:
Ε:Ωσπου να ερθουν θα σε γ@μησω πρωτα εγω να δουμε ποιος θα ακουσει τις δικιες σου.....
Χτυπαει το κινητο της ,ηταν ο πατερας της και αρχισε να κλαιει οτι την απειλω με βιασμο και να κανουν γρηγορα.....Συνεχισε να μιλαει αυτη και εγω την εκανα σιγα σιγα προς το αμαξι μου.Βλεπωντας με να φευγω αρχισε να ουρλιαζει μεσα στην νυχτα σαν μεγαιρα....Σκεφτηκα να βαλω οπισθεν και να την πατησω.Εφυγα ομως ελπιζοντας τα τσακαλια να κανουν αυτο που δεν επραξα εγω....Κριμα το αμαξακι της...(εχουν ψυχη οι Alfa!:P ) -
Κακώς δεν της έκανες χώρο πρώτον.
Καλά να πάθει αφού ήταν εκ γενετής μ@λ@κισμένη κατά τα φαινόμενα δεύτερον. -
Ο χρήστης mellodos έγραψε:
Β:Θα με σκοτωνες ετσι οπως τρεχεις παλιομ@λακα!!!!
Απίστευτη ατάκα!
-
Εχουμε ξεφυγει εντελως...
-
Mου ήρθε τίτλος για λαϊκό άσμα: 'Αφού είμαι κουλή, θα με πληρώνεις μια ζωή'
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κακώς δεν της έκανες χώρο πρώτον.
Καλά να πάθει αφού ήταν εκ γενετής μ@λ@κισμένη κατά τα φαινόμενα δεύτερον.Και καλά να πάθει κι ο μαλάκας που της έδωσε τέτοιο αυτοκίνητο να οδηγήσει. Τα βόδια, έχουν τη βρισιά στο στόμα, άει στο διάολο τα πήρα πάλι
Σήμερα το πρωί, άνοδος Συγγρού. Στρίβω κάθε πρωί δεξία στο Ledra Marriot, πάντα με φλας, αλλάζοντας διαδοχικά λωρίδες από την αριστερή που ξεκινάω τη Συγγρού (έρχομαι από Πειραιά), ως τέρμα δεξιά για να στρίψω. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, και αλλάζοντας από τη 2η προς την 3η λωρίδα, βλέπω τελευταία στιγμή στον καθρέφτη ολοκαίνουριο Clio III να αλλάζει πίσω μου (ξυστά) από 3η σε 2η. ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΧΕ ΔΕΙ!
Το ΖΩΟ ήταν κυράτσα περίπου στα 50, με full-face γυαλί που έδειχνε τη μάπα της σαν μπροστινό μέρος από πούλμαν Bova και -φυσικά- μιλούσε στο γ@#$μ@νο κινητό της
Όπως και να 'χει, ρίχνοντας παναγίες από μέσα μου, αλλάζω από 3η λωρίδα σε 4η (είχα φτάσει σχεδόν στο σημείο που στρίβω), και βρισκόμαστε παράλληλα, εκείνη στην 3η, εγώ στην τέταρτη. Την ωρα εκείνη ακριβώς, κλείνει το κινητό (την παρακολουθούσα μην κάνει καμιά μαλακία) και, κλείνοντάς το, πατάει γκάζι και τραβάει ΑΠΟΤΟΜΗ τιμονιά δεξιά, ΠΑΝΩ ΜΟΥ! Με κολλημένο το χέρι στην κόρνα και τέρμα γκάζι, γλιτώνω τη στουκα στο τσακ και, αφού μπαίνει πίσω μου, βγάζει και τα δύο χέρια από το παράθυρο και μου τραβάει μούντζες!
Έχουν ξεφύγει οι γυναίκες. Το βρισίδι και τη μούντζα, κι ας φταίνε. Κάποτε είχα πει σε μία 'Είσαι τυχερή που είμαι καλός άνθρωπος, που έκανες τη μαλακία και βρίζεις κι από πάνω, γιατί αλλιώς θα σε παίρνανε τέσσερις από το ξύλο'. Το βούλωσε και ελπίζω να κατάλαβε. Η σημερινή, να πάει να γ@΅#$@ει! Άει στο διάλο
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κακώς δεν της έκανες χώρο πρώτον.Συμφωνω.Μετανιωνω που δεν την αφησα να περασει διοτι η απλη λογικη λεει οτι ολοι μαλλον θα ειχαμε φτασει στο προορισμο μας διχως απροοπτα.Ηταν λαθος μου επισης που την πρωτη φορα της εκανα χωρο να περασει πριν απο στροφη και παραλιγο να μας επαιρνε και τους 3 η μπαλα.Καλο ειναι να μην πιεζουμε τελικα αυτες τις καταστασεις.......
-
Ζωο εγω που έκανα έναν τύπο να χάσει το φανάρι επειδή ήθελα να σταματήσω για να πάρω μία φίλη μου.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Έχουν ξεφύγει οι γυναίκες. Το βρισίδι και τη μούντζα, κι ας φταίνε.Εχεις απολυτο δικιο. Και το κακο ειναι οτι δεν μπορεις και να τις δειρεις! Τουλαχιστον ακουνε τα μπινελικια τους.
Ζώα ζώα ζώα [#2]