-
Eίναι πολλές οι σκατόγριες...
Έχουν ανοίξει ΚΑΠΗ
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Ξεχάσατε τον Ρέμο...
Και τον Μπεο...
Εεεεεεπ ενα λεπτο να αλλαξουμε αιθουσα,ο τηλεφωνικος θαλαμος δεν τους χωραει πια,για φερτε ενα περιπτερο.
Ωχ,ωχ ειμαστε
-
Στο φανάρι της ΧΑΝΘ με κατεύθυνση από Γ' Σώμα Στρατού προς Τσιμισκή κάποιος πήγε και έγραψε πάνω στο καινούριο φανάρι (αυτά που είναι με LED) PAOK G4
-
Πλάκωσαν οι ζέστες και αρχίσαν τα περίεργα στην Πάτρα...
Στο δρόμο μπροστά απο το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, γυνάικα με κόκκινο Megane II sedan μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συνέχιζε ατάραχη παρά τα κορναρίσματα των κινούμενων επι του δρόμου...
Λίγο πιο μετά, στην αναστροφή μπροστά απο τα διόδια, μαύρο Cinquecento βγαίνει χωρίς να κοιτάξει με αποτέλεσμα ενα μπλέ Ρόβερ που ερχόταν με 200 να κάνει το φρενάρισμα του αιώνα και να φτάσει σε απόσταση εκατοστών απο το Cinquecento που επιτάχυνε... Τόσο καπνό απο λάστια έχω δεί λίγες φορές στη ζωή μου...
-
Εμ, δεν εχεις δει Αstra OPC να προσπαθει να επιταχυνει με full γκαζι, για αυτο
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εμ, δεν εχεις δει Αstra OPC να προσπαθει να επιταχυνει με full γκαζι, για αυτοΕιναι μεχρι να ζεσταθουν τα λαστιχα!
-
Πλάκωσαν οι ζέστες και αρχίσαν τα περίεργα στην Πάτρα...
Στο δρόμο μπροστά απο το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, γυνάικα με κόκκινο Megane II sedan μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συνέχιζε ατάραχη παρά τα κορναρίσματα των κινούμενων επι του δρόμου...
Λίγο πιο μετά, στην αναστροφή μπροστά απο τα διόδια, μαύρο Cinquecento βγαίνει χωρίς να κοιτάξει με αποτέλεσμα ενα μπλέ Ρόβερ που ερχόταν με 200 να κάνει το φρενάρισμα του αιώνα και να φτάσει σε απόσταση εκατοστών απο το Cinquecento που επιτάχυνε... Τόσο καπνό απο λάστια έχω δεί λίγες φορές στη ζωή μου...
απαγορευεται η αναστροφη εκει η κανω λαθος?
αν κρινω απο τους μπατσους που καθονται διπλα και απλα κοιτουν...μαλλον κανω λαθος
-
Ο χρήστης nimer έγραψε:
...
Λίγο πιο μετά, στην αναστροφή μπροστά απο τα διόδια, μαύρο Cinquecento βγαίνει χωρίς να κοιτάξει με αποτέλεσμα ενα μπλέ Ρόβερ που ερχόταν με 200 να κάνει το φρενάρισμα του αιώνα και να φτάσει σε απόσταση εκατοστών απο το Cinquecento που επιτάχυνε... Τόσο καπνό απο λάστια έχω δεί λίγες φορές στη ζωή μου...απαγορευεται η αναστροφη εκει η κανω λαθος?
αν κρινω απο τους μπατσους που καθονται διπλα και απλα κοιτουν...μαλλον κανω λαθος
Λάθος δεν κάνεις, η αναστροφή όντως απαγορεύεται
Πάντως ζώο έχω γίνει και εγώ εκεί την περίοδο που ήταν κλειστή η Πανεπιστημίου και έπηζε η έξοδος του Ρίου από εθνική -
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
- Και τι ράτσα είπαμε ότι είναι το αυτοκίνητό σου;
- Εεε, να μωρέ, δεν είναι καθαρόαιμο. Είναι διασταύρωση Smart με Bigfoot...
Το αντίστροφο ο bigfoot άντρας και το smart
-
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
- Και τι ράτσα είπαμε ότι είναι το αυτοκίνητό σου;
- Εεε, να μωρέ, δεν είναι καθαρόαιμο. Είναι διασταύρωση Smart με Bigfoot...
Το αντίστροφο ο bigfoot άντρας και το smart
??????
Μα καλά, πόσο παλιο quote είναι αυτό? Ένα σωρό σελίδας πήγα πίσω και δεν το βρίσκω...
-
Χτες το βράδυ κατά τις 3.00am Στην Λ.Κηφισίας λίγο πριν τη διασταύρωση με Αλεξάνδρας. Είμαι πρώτος στο φανάρι τέρμα δεξιά. Ξεκινάμε όλοι χαλαρά όμορφα και ωραία. Σε κάποια φάση κοιτάω αριστερά και βλέπω μια Ferrari 360 ξεκουκούλωτη με μια ξανθιά νέα (δεν πρόλαβα να δω αν ήταν γαβ ή όμορφη ή celebrity ) να μπινελικώνει τον μπροστινό της να κατεβάζει μία ταχύτητα να χώνεται απο δεξιά (χωρίς φλάς ) και να λιώνει τη Ferrari!
Δε το βλέπεις και κάθε μέρα στους δρόμους αυτό! -
μη το λες Βασίλη, σχεδόν καθημερινά βλέπω όμορφες παρουσίες σε όμορφα/ακριβά αμάξια. Βρίσκονται παντού
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
...
Λίγο πιο μετά, στην αναστροφή μπροστά απο τα διόδια, μαύρο Cinquecento βγαίνει χωρίς να κοιτάξει με αποτέλεσμα ενα μπλέ Ρόβερ που ερχόταν με 200 να κάνει το φρενάρισμα του αιώνα και να φτάσει σε απόσταση εκατοστών απο το Cinquecento που επιτάχυνε... Τόσο καπνό απο λάστια έχω δεί λίγες φορές στη ζωή μου...απαγορευεται η αναστροφη εκει η κανω λαθος?
Λάθος δεν κάνεις, η αναστροφή όντως απαγορεύεται
Πάντως ζώο έχω γίνει και εγώ εκεί την περίοδο που ήταν κλειστή η Πανεπιστημίου και έπηζε η έξοδος του Ρίου από εθνικήΌντως απαγορεύεται και όντως κι εγώ έχω 'αμαρτήσει' σε μερικές περιπτώσεις...
-
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
Χτες το βράδυ κατά τις 3.00am Στην Λ.Κηφισίας λίγο πριν τη διασταύρωση με Αλεξάνδρας. Είμαι πρώτος στο φανάρι τέρμα δεξιά. Ξεκινάμε όλοι χαλαρά όμορφα και ωραία. Σε κάποια φάση κοιτάω αριστερά και βλέπω μια Ferrari 360 ξεκουκούλωτη με μια ξανθιά νέα (δεν πρόλαβα να δω αν ήταν γαβ ή όμορφη ή celebrity ) να μπινελικώνει τον μπροστινό της να κατεβάζει μία ταχύτητα να χώνεται απο δεξιά (χωρίς φλάς ) και να λιώνει τη Ferrari!
Δε το βλέπεις και κάθε μέρα στους δρόμους αυτό!απλά η υπογραφή του EDDIE 147
Είμαι ερωτευμένος με αυτά...
Youtube Video -
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
Δε το βλέπεις και κάθε μέρα στους δρόμους αυτό!Aν ημουν διπλα και με εκλεινε, θα εβλεπες μετα μια 360 με ολο το δεξι μερος μπασμενο μεσα
ΑΥΤΟ και αν δεν το βλεπεις καθε μερα -
Κατούρα και λίγο...
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Κατούρα και λίγο...Στο στομα σου?
Αγορι μου θα σε μαθω εγω κατι εμπειριες...
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Αγορι μου θα σε μαθω εγω κατι εμπειριες...Αμφιβάλλω αν έχεις να μου μάθεις ο,τιδήποτε. Το στάδιό σου το πέρασε η ανθρωπότητα πριν μερικά εκατομμύρια χρόνια. Έκτοτε εξελιχθήκαμε...
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Αγορι μου θα σε μαθω εγω κατι εμπειριες...
Αμφιβάλλω αν έχεις να μου μάθεις ο,τιδήποτε. Το στάδιό σου το πέρασε η ανθρωπότητα πριν μερικά εκατομμύρια χρόνια. Έκτοτε εξελιχθήκαμε...
Ζησε μεσα στο κλουβι σου αγορακι μου
-
Στο κλουβί του είναι πιο ασφαλής με τόσους επικίνδυνους που κυκλοφορούν ελεύθεροι...
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#2]