-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ολοκαινουργιο Atos, με 20 χιλιομετρα, νοικιαστηκε σε Ολλανδο τουριστα ο οποιος αφου το 'βρηκε' μαλλον σε καμμια πετρα συνεχισε να οδηγει αμέριμνος, μεχρι που η μηχανη παρεδωσε πνευμα γιατι με το χτυπημα αρχισε να χανει λαδια απο κατω.
σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται; Σας αποζημιώνει ο dutch;
Θα πληρωσει γιατι δεν ηθελε να παρει την 'εξτρα' ασφαλεια για τα ελαστικα και το κατω μερος του αυτοκιντηου. Ας προσεχε...
το παραδέχτηκε;
κλασσικοί σκρούτζηδες δεν μου κάνει εντύπωση...
Τί να παραδεχτει; Καινουργιο αμαξι με μια τρυπαρα 4-5 εκατοστα διαμετρου απο κατω; Πιο καθαρη περιπτωση ευθυνης δεν υπαρχει.
Αλλα...λιγο Σκρουτζηδες που λες κι εσυ, λιγο 'εγω ειμαι οδηγαρα δεν μασαω' ...να τα αποτελεσματα.πάει για αλλαγή μοτέρ;
Δεν ξερω. Μπορει να 'ξεκολησει' μια μηχανη οταν εχει μεινει απο λαδια; Μαλλον οχι οποτε ο 'φιλος' μας θα πρεπει να πληρωσει αρκετα ευρω. Ακομα περιμενουμε το κοστολογιο απο την χιουνταϊ για να δουμε.
Για αυτό προτιμώ όταν νοικιάζω να ζητάω 'full insurance' μόνο με 150 ευρώ deductible costs. (Τα ελληνικα μου μερικες φορες ειναι για κλαματα. Πως διαολο λεμε το deductible?)
-
-
Μήπως είναι μουφέξ;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μήπως είναι μουφέξ;Πραγματικά δεν το γνωρίζω αυτό...
Το βενζινάδικο αυτό βρίσκεται επί της Πειραιώς στο ύψος του Ταύρου.
-
θα τον κλέψουν με καπέλο και μαύρα γυαλιά...εκεί θα κολλήσουν...;
-
Οι περισσοτερες ειναι dummies. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μπορει να καταγραφει τοσο μεγαλο ογκο δεδομενων.
-
-
kacey δεν υπαρχει προβλημα με τον ογκο.με 16καναλο τροφοδοτικο και τεχνολογια mpeg4 και εναν 320αρι σκληρο γραφεις και μηνα!
καθαριοτητα και ταξη ο τυπος!
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
kacey δεν υπαρχει προβλημα με τον ογκο.με 16καναλο τροφοδοτικο και τεχνολογια mpeg4 και εναν 320αρι σκληρο γραφεις και μηνα!καθαριοτητα και ταξη ο τυπος!
Αν ανοιξει τα παραθυρα με 100χλμ/ω, θα χιονιζει χαρτια
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
kacey δεν υπαρχει προβλημα με τον ογκο.με 16καναλο τροφοδοτικο και τεχνολογια mpeg4 και εναν 320αρι σκληρο γραφεις και μηνα!καθαριοτητα και ταξη ο τυπος!
Το URL για τη φωτογραφία δεν δουλεύει...μήπως εγώ κάνω κάτι λάθος?
-
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Για αυτό προτιμώ όταν νοικιάζω να ζητάω 'full insurance' μόνο με 150 ευρώ deductible costs. (Τα ελληνικα μου μερικες φορες ειναι για κλαματα. Πως διαολο λεμε το deductible?)απαλλασσόμενο...
-
-
-
- ΖΩΟ
- ΤΣΙΓΓΟΥΝΗΣ (πάρε μια σχάρα)
- ΤΡΕΝΤΗΣ (πήρε αμάξι που δεν τον βολεύει)
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Στο δρόμο για τα κάστρα...λίγο μετά την στροφή του νοσοκομείου Αγίος Δημήτριος...Ντάξει έχω δεί πολλούς να φεύγουν εκεί...αλλά αυτό μοιάζει με παρκάρισμακ μετά όταν θα το πουλήσει θα λέει.. 'ατρακάριστο, σε άψογη κατάσταση, φυλασσόμενο σε garage....' κ από κάτω θα έχει .....!@#@$$.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Το παλικάρι οδηγούσε το Smart (αυτόματο λογικά) με το δεξί χέρι και με το αριστερό κρατούσε έξω από το παράθυρο ένα mountain bike.
Έκανε και μερικές σφήνες από λωρίδα σε λωρίδαΕίδες τη μπράτσα κάνει η μαλακία με το αριστερό χέρι;
Αυτο ειναι που λεμε
''Μου εχεις κανει την ζωη ποδηλατο''
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Στο δρόμο για τα κάστρα...λίγο μετά την στροφή του νοσοκομείου Αγίος Δημήτριος...Ντάξει έχω δεί πολλούς να φεύγουν εκεί...αλλά αυτό μοιάζει με παρκάρισματο τοιχάκι απο τα νεκροταφεία σε εκείνη τη στροφή έχει εδώ κ κανα 2-3 μέρες μια ωραιότατη τρυπούλα!!!
τα κατάφερε (χωρίς πολύ κόπο) κανένας να του φύγει;; -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Το παλικάρι οδηγούσε το Smart (αυτόματο λογικά) με το δεξί χέρι και με το αριστερό κρατούσε έξω από το παράθυρο ένα mountain bike.
Έκανε και μερικές σφήνες από λωρίδα σε λωρίδαΕίδες τη μπράτσα κάνει η μαλακία με το αριστερό χέρι;
εγω παντως δεν εχω παρατηρησει ιδιαιτερη βελτιωση...
-
Ο χρήστης zastava έγραψε:
εγω παντως δεν εχω παρατηρησει ιδιαιτερη βελτιωση...
Να σκεπτεσαι δυσαρεστα πραγματα για να εχει διαρκεια η 'εξασκηση'
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#2]