-
tazio τι χρωμα ηταν ?
-
Βαγγελάκη αγόρασες πάλι 106?
-
Όχημα με τις γνωστές βούρτσες που καθαρίζει το οδόστρωμα.
Ο οδηγός βγάζει απ' το πακέτο το τελευταίο του τσιγάρο, βγάζει το χέρι απ' το παράθυρο, πετάει το πακέτο στον δρόμο κι η βούρτσα από πίσω το μαζεύει. -
Ο χρήστης ast έγραψε:
Ο οδηγός βγάζει απ' το πακέτο το τελευταίο του τσιγάρο, βγάζει το χέρι απ' το παράθυρο, πετάει το πακέτο στον δρόμο κι η βούρτσα από πίσω το μαζεύει. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ο οδηγός βγάζει απ' το πακέτο το τελευταίο του τσιγάρο, βγάζει το χέρι απ' το παράθυρο, πετάει το πακέτο στον δρόμο κι η βούρτσα από πίσω το μαζεύει.Σωστόόόόόός......
-
Τς, τς, τς, poser!
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Ο οδηγός βγάζει απ' το πακέτο το τελευταίο του τσιγάρο, βγάζει το χέρι απ' το παράθυρο, πετάει το πακέτο στον δρόμο κι η βούρτσα από πίσω το μαζεύει.Σωστόόόόόός......
αυτό σημαίνει ξέρω καλά τη δουλειά μου
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Βαγγελάκη αγόρασες πάλι 106?απλα ξερω εναν που φοραει γαντια οδηγωντας το 106 του....αλλα αυτος δεν παει αργα
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
{Σπιούνος mode on} Ο Κιντ ειναι στην Αθηνα... Δεν ειναι δυσκολο να τον βρεις{Σπιουνος mode off}Καθόλου δύσκολο εξάλου τα σπίτια μας έχουν απόσταση λιγότερη από 500 μέτρα.
Ευχαριστώ για την πληροφορία εκτιμήθηκε και επιφυλάσομαι.
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
Βαγγελάκη αγόρασες πάλι 106?
απλα ξερω εναν που φοραει γαντια οδηγωντας το 106 του....αλλα αυτος δεν παει αργα
Λάθος μου παιδιά δεν έγραψα το μοντέλο.
307 οδηγούσε ο εν λόγω ψυχασθενής. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
{Σπιούνος mode on} Ο Κιντ ειναι στην Αθηνα... Δεν ειναι δυσκολο να τον βρεις{Σπιουνος mode off}
Καθόλου δύσκολο εξάλου τα σπίτια μας έχουν απόσταση λιγότερη από 500 μέτρα.
Ευχαριστώ για την πληροφορία εκτιμήθηκε και επιφυλάσομαι.
Παλιορουφιάνε Ηλία.
Τάτσιε μην με ψάξεις, είμαι για καφέ, έξω βρέχει, οπότε θα κάτσεις σπίτι.
-
Σημερα Κυριακη μεσα στο Κριεκουκι,Ερυθρες για τους πιτσι.
Στο κεντρικο δρομο, με μια λωριδα ανα κατευθυνση, εμπρος και απεναντι απο το Πνευματικο κεντρο που σημερα λογω εκλογων αλλαξε το ονομα του σε εκλογικο,παρκαρισμενα αυτοκινητα και λαος στα πεζοδρομια και στο οδοστρωμα.
Απο ενα VW κλουβα εχουν βγαλει καρεκλες του γυφτου απο τη μερια της ασφαλτου και σταυροποδι στις αυλες τι'ναι αυτα που λες.
Καναμε και κανα τεταρτο να περασουμε. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Καναμε και κανα τεταρτο να περασουμε.Κόρνα??? (επί 15')
-
Γνωρίζει κανείς περισσότερες info?
http://www.wreckedexotics.com/newphotos ... _002.shtml
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Καναμε και κανα τεταρτο να περασουμε.
Κόρνα??? (επί 15')
A,μπααα.Ηθελα να'μουν ηρεμος στο ραντεβου μου με τα μπριζολακια.
-
Επαγγελματιας οδηγος φορτηγου - αστερι - λογω υπερβολικης ταχυτητας πανω σε μια στροφη, του εφυγε ενα ολοκληρο κοντεϊνερ στην εθνικη λιγο πριν το βενζιναδικο της ΒΡ στο υψος της Αγιας Πελαγίας στο ρευμα προς Ηρακλειο.
Το κοντεϊνερ εχει καρφωθει στην ακρη του δρομου και ευτυχως που δεν υπηρχε αλλος ανθρωπος εκει να γινει πιττα. -
Απιστευτο μποτιλιαρισμα στα φαναρια του 'κοτονεον' στην Αλικαρνασσο.
Ο οδηγος ενος αστικου λεωφορειου ισα που προλαβε να σταματησει το λεωφορειο πανω στο φαναρι πριν καταρευσει στο τιμονι
Μαζευτηκαν 10αδες ανθρωποι, ολοι τους γιατροι για να τον συνεφερουν.
Η αποθεωση ηταν οταν ακουστηκε απο μακρια η σειρηνα του ασθενοφορου. 3-4 ανθρωποι μπηκαν κυριολεκτικα μπροστα απο τα αμαξια και προσπαθουσαν να τους σταματησουν για να διευκολυνουν το ασθενοφορο, αλλα τα μουσκάρια τους κοιτουσαν σαν εξωγιηνους με αποτελεσμα να μην μπορει να πλησιασει το ασθενοφορο.Ελπιζω τουλαχιστον να γλυτωσε ο ανθρωπακος...
-
Στην έξοδο της Συγγρού προς Ν. Κόσμο, στο σημείο που τελειώνει η Χαμοστέρνας, υπάρχουν κάτι παρτέρια τα οποία έχουν ποτιστήρια που ρίχνουν το νερό όπου να 'ναι. Πολλές φορές εχει τύχει εκεί που είναι ολόστεγνός ο δρόμος να βρίσκεις πάνω στη στροφή 5 πόντους νερό. Έχω πάρει και τηλέφωνο τον δήμο, αλλά τπτ... Είναι μέχρι να σκοτωθεί κάποιος.
Το πιο κουλό όμως ήταν χτες, όπου τα μπεκάκια έριχναν κανονικά, ενώ έβρεχε ασταμάτητα...
-
Εχει φυγει μηχανακιας μπροστα στα ματια μου, με 30-40 χαω εξω απο τον Ζαχο στην Βαρκιζα, καταληγωντας με το (ακρανωτο φυσικα) κεφαλι του στην τσιμεντενια βαση κολωνας φωτισμου. Το περιπολικο που ετυχε να περναει απο το σημειο εκανε αναστροφη και εφυγε (μετα τους πετυχα στο παρκινγκ στα Λιμανακια να τσαμπουκαλευονται 'σηκω φυγε γιατι θα πας για εξακριβωση'...), και στο τμημα Βαρκιζας που πηγα το ιδιο βραδυ για να ξεχεσω και τα ποτιστηρια και τα ζωντοβολα μπατσους, η απαντηση ηταν 'το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι ΣΥΣΤΑΣΗ στον δημο να το φροντισει'. Παραλιγο να σκοτωθει ανθρωπος απο αμελεια καποιου καραγκιοζη, με 30 μαρτυρες, και το μονο που μπορουν να κανουν οι μπατσοι ειναι ΣΥΣΤΑΣΗ...
EDIT: και αμα το κυνηγησεις το θεμα δικαστικα αφου εχεις και 30 μαρτυρες, ο τριμαλακας δικαστης θα σου απαντησει 'φταις γιατι πρεπει να ρυθμιζεις την ταχυτητα σου αναλογα ωστε να προλαμβανεις εκτακτες καταστασεις, επεσες γιατι ετρεχες'...Μπουρδελον 'η Ωραια Ελλας'
-
Όχι, υπερβάλλεις, δεν θ' ακουστεί τέτοιο πράγμα από δικαστή γιατί εκτός των άλλων ο ΚΟΚ επιβάλλει πρόστιμο για τη ρίψη υγρών στο οδοστρωμα, ακριβώς λόγω της επικινδυνότητας της πράξης.
Αν βέβαια ο δρόμος είναι γυαλί και ο οδηγός φύγει για την κολώνα, τότε καλώς θα το πει ο δικαστής - γκαβός είναι ο άλλος και μπαίνει με μπόλικα σε τέτοιο δρόμο;
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#2]