-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
:ysterical:Καλό θα ήταν πάντως οι επώνυμοι να μην κάνουν τέτοια blanket statements για εντυπωσιασμό σε πράγματα που δεν έχουν το υπόβαθρο να μιλήσουν. Εκτός κι αν ο κύριος Μαρκουϊζος έχει πτυχίο σε κοινωνιολογία/ανθρωπολογία που δε νομίζω.
Πραγματικα πιστευεις οτι πρεπει να εχεις υποβαθρο για να κανεις μια γενικη διαπιστωση για εναν λαο? Και πτυχιο για να πεις αυτο που ειπε (που συνεχιζω να το θεωρω πολυ πετυχημενο).
-
αν κρινω απο καποιες άλλες προσφατες δηλωσεις που εκανε (τοσο σαν καλεσμενος σε τηλεοπτικη εκπομπη όσο και παρευρισκομενος σε παρακειμενο αναψυκτηριο πιστας) τοτε διαβαζοντας την παραπανω δεν μπορω παρα να γελασω με την αποψη του (το λιγοτερο καθως με προσβαλει σαν Έλληνα και σαν ανθρωπο) καθως από οτι φαινεται τελευταια εχει χασει την μπαλα
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
:ysterical:
Καλό θα ήταν πάντως οι επώνυμοι να μην κάνουν τέτοια blanket statements για εντυπωσιασμό σε πράγματα που δεν έχουν το υπόβαθρο να μιλήσουν. Εκτός κι αν ο κύριος Μαρκουϊζος έχει πτυχίο σε κοινωνιολογία/ανθρωπολογία που δε νομίζω.
Πραγματικα πιστευεις οτι πρεπει να εχεις υποβαθρο για να κανεις μια γενικη διαπιστωση για εναν λαο? Και πτυχιο για να πεις αυτο που ειπε (που συνεχιζω να το θεωρω πολυ πετυχημενο).
Εγώ πάλι το θεωρώ απαράδεκτο σαν σχόλιο και λαϊκίστικο. Και ναι, αν είσαι επώνυμος πρέπει να έχεις υπόβαθρο όταν λες τέτοια πράγματα για να μπορείς και να τα αποδείξεις.
-
Κάποιον που επέλεξε να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά από 22 χρόνια η παραπάνω διαπίστωση τον προσβάλει.
Φαίνεται ότι μερικούς (συμπεριλαμβανομένου του Ιαβέρη που ήταν απόλυτος) τους χαρακτηρίζει.
-
Γενικά, οι 'αρνητικές' δηλώσεις, είναι κάτι που προτιμούν να κάνουν οι διάφοροι 'επώνυμοι' και επώνυμοι. Άλλωστε αυτά είναι που λέμε κι εμείς στις μεταξύ μας συζητήσεις.
Είναι αυταπόδεικτο ότι οι γενικεύσεις δεν ευσταθούν σε καμία περίπτωση.
Θα έπρεπε να ενδιαφέρει τον κάθε Ιαβέρη, τι έκανε αυτός για να γίνει καλύτερος παρά να ασχολείται με μειώσεις (Τούρκοι) και επιβραβεύσεις (Ιταλοί) άλλων λαών. Που έχουν και αυτοί τα δικά τους κουσούρια!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Γενικά, οι 'αρνητικές' δηλώσεις, είναι κάτι που προτιμούν να κάνουν οι διάφοροι 'επώνυμοι' και επώνυμοι. Άλλωστε αυτά είναι που λέμε κι εμείς στις μεταξύ μας συζητήσεις.Είναι αυταπόδεικτο ότι οι γενικεύσεις δεν ευσταθούν σε καμία περίπτωση.
Θα έπρεπε να ενδιαφέρει τον κάθε Ιαβέρη, τι έκανε αυτός για να γίνει καλύτερος παρά να ασχολείται με μειώσεις (Τούρκοι) και επιβραβεύσεις (Ιταλοί) άλλων λαών. Που έχουν και αυτοί τα δικά τους κουσούρια!
Άλλο πράγμα οι μεταξύ μας συζητήσεις και άλλο οι δημόσιες δηλώσεις.
Δεν έχει κανείς δικαίωμα όποιος και να είναι να προσβάλλει κανένα λαό με αφορισμούς.
Τελικά θα μου εξηγήσει κάποιος τι παραπάνω έχουν οι Ιταλοί που κάνει τη διαφορά??
-
Ο χρήστης dinosm έγραψε:
Γενικά, οι 'αρνητικές' δηλώσεις, είναι κάτι που προτιμούν να κάνουν οι διάφοροι 'επώνυμοι' και επώνυμοι. Άλλωστε αυτά είναι που λέμε κι εμείς στις μεταξύ μας συζητήσεις.
Δεν έχει κανείς δικαίωμα όποιος και να είναι να προσβάλλει κανένα λαό με αφορισμούς.
Τελικά θα μου εξηγήσει κάποιος τι παραπάνω έχουν οι Ιταλοί που κάνει τη διαφορά??
Εσυ οταν λες οτι ειναι αφορισμος το οτι σε αποκαλεσαν Τουρκο, δεν προσβαλεις τους Τουρκους?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εσυ οταν λες οτι ειναι αφορισμος το οτι σε αποκαλεσαν Τουρκο, δεν προσβαλεις τους Τουρκους?
΄
Μάλλον δεν κατάλαβες. Εγώ υπερασπίζομαι τους Τούρκους στη συγκεκριμένη περίπτωση. Αυτός που έκανε τη δήλωση τους υποτιμά! -
Υποθέτω η μετάφραση είναι 'Ο Έλληνας είναι καράβλαχος κι άξεστος και το παίζει κυριλλές'.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Υποθέτω η μετάφραση είναι 'Ο Έλληνας είναι καράβλαχος κι άξεστος και το παίζει κυριλλές'.Άρα ο Τούρκος είναι άξεστος και καράβλαχος ενώ ο Ιταλός το παίζε κυριλές ;
Ο Ιαβέρης είπε μεγίστη μαλακία ( κακώς δεν έφαγε ντομάτα εκείνη την ώρα ) δεδομένου ότι προσέβαλε τρεις λαούς ταυτόχρονα.
-
Ο χρήστης dinosm έγραψε:
Συμφωνώ. Αλλά όλοι αυτοί οι άνθρωποι προσπαθούν να πουν πράγματα για εντυπωσιασμό, χωρίς ουσία. Ευκολοκάταπιοτα!!!
Μην δίνουμε τόση σημασία σε τέτοιου είδους δηλώσεις! Τους δίνουμε θάρρος και θα κάνουν κι αλλες!
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Υποθέτω η μετάφραση είναι 'Ο Έλληνας είναι καράβλαχος κι άξεστος και το παίζει κυριλλές'.
Άρα ο Τούρκος είναι άξεστος και καράβλαχος ενώ ο Ιταλός το παίζε κυριλές ;
Ο Ιαβέρης είπε μεγίστη μαλακία ( κακώς δεν έφαγε ντομάτα εκείνη την ώρα ) δεδομένου ότι προσέβαλε τρεις λαούς ταυτόχρονα.
να ηταν και η μοναδικη που εχει πει τον τελευταιο καιρο.....
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
(κατάλοιπο 400 ετών 'συναναστροφής' των προγόνων τους με 'γείτονες')
Μου θύμισες κάτι που άκουσα πρόσφατα και μου άρεσε, νομίζω το είπε ο Ιαβέρης (μπορεί όμως να κάνω λάθος): 'Ο Έλληνας είναι Τούρκος που νομίζει πως είναι Ιταλός'. Δεν θα μπορούσα να συμφωνώ περισσότερο!
Τούρκος είναι αυτός και όλο του το σόι.
Ψυχραιμία ορέ πατριώτη. Απευθύνεται στους 'Έλληνες' κι όχι στους Έλληνες.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
(κατάλοιπο 400 ετών 'συναναστροφής' των προγόνων τους με 'γείτονες')
Μου θύμισες κάτι που άκουσα πρόσφατα και μου άρεσε, νομίζω το είπε ο Ιαβέρης (μπορεί όμως να κάνω λάθος): 'Ο Έλληνας είναι Τούρκος που νομίζει πως είναι Ιταλός'. Δεν θα μπορούσα να συμφωνώ περισσότερο!
Τούρκος είναι αυτός και όλο του το σόι.
Ψυχραιμία ορέ πατριώτη. Απευθύνεται στους 'Έλληνες' κι όχι στους Έλληνες.
Εσύ μείνε ψύχραιμος. Εγώ θεωρώ ότι είπε μαλακία. Επιπλέον τους 'Έλληνες' οφείλουμε να τους κάνουμε Έλληνες όχι τούρκους , ώρε πατριώτη.
-
Μέχρι να τους κάνουμε όμως Έλληνες τους 'Έλληνες', δεν παύουν να έχουν συμπεριφορά τουρκόσπορου... Κουτοπόνηροι, βρωμιάρηδες και φασαριόζοι, όπως και οι φίλτατοι γείτονές μας.
Όχι δλδ οτι οι Ιταλοί δεν έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά...
-
C4 αναβει αλαρμ σταματαει διπλα απο καδο αποριματων και ο συνοδηγος πεταει μια σακουλα σκουπιδια μεσα απο το παραθυρο...
Ελεος ρε γμτ δεν μπορουσε να κατεβει??
-
Νταξ... αφού βρήκε στόχο, μην παραπονιέσαι καθόλου.
-
Για να χάσει περισσότερο χρόνο;
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
C4 αναβει αλαρμ σταματαει διπλα απο καδο αποριματων και ο συνοδηγος πεταει μια σακουλα σκουπιδια μεσα απο το παραθυρο...Ελεος ρε γμτ δεν μπορουσε να κατεβει??
Αυτος εστω τα εβαλε σε καδο.Αλλοι που τα αμολανε οπου να'ναι??
-
Ο χρήστης Silver Turbo έγραψε:
Αυτος εστω τα εβαλε σε καδο.Αλλοι που τα αμολανε οπου να'ναι??Γι'αυτό είναι στα 'Απίθανα' και όχι στα 'Ζώα' ...
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#2]