-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Ο Ολυμπιακος επαιξε με την πιο φορμαρισμενη ομαδα στην Ευρωπη και την επαιξε στα ισα. Σε καποιες στιγμες την ειχε κλεισμενη στα καρε της. Αλλωστε η κατοχη ηταν 50-50. Για οσους λενε οτι η Λυον δεν προσπαθησε πολυ,απλα αναφερω το γεγονος οτι η Λυον εκανε τα διπλασια φαουλ.
Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ του ισπανικου πρωταθληματος Ρεαλ εφαγε 3 για πλακα. Φυσικα εσεις νομιζετε οτι η Μπαρτσελονα ειναι πρωτη και οτι εχει υπερομαδα. ΑΜ ΔΕ.
Η ομαδα του δοντια ροναλντινιο παραπαιει και ειναι στην μεση της βαθμολογιας. Αλλα αυτα δεν σας τα λενε οι ρουφιανοι δημοσιογραφοι.
Εδω εγινε το απιστευτο. Παιζει παο-μπαρτσελονα και εχει η μπαρτσελονα κατοχη 60%,τρια τετ-α-τετ και ερχεται το ματσ 0-0. Βγαινουν μετα οι ρουφιανοι και κανουν λογο για μεγαλειωδη εμφανιση,γιατι λεει επαιξε με υπερομαδα.
ΚΟΡΟΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ η μπαρτσελονα αυτη την στιγμη μονο ομαδαρα δεν ειναι και της κανουν πλακα ολες οι ισπανικες ομαδες με τελευταια την λα κορουνια.
Ο δοντιας ειναι ενα φρυδι του ζουνινιο περναμπουκανο.
Αραγε αναρωτιεμαι αν στο ματς ολυμπιακος-λυον ειναι η αντιστοιχη εικονα παιχνιδιου με το ματς παο -μπαρτσελονα και ερθει 0-0 τι θα λενε οι ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ? Παλι δεν θα μιλανε για ευρωξεφτιλες? Δεν θα εχει σημασια που η λυον ειναι αυτη την στιγμη 10 φορες καλυτερη ομαδα απο την μπαρτσελονα. Για τους ρουφιανους ο ολυμπιακος θα ειναι ευρωξεφτιλας.
Ποσοι ξερουν οτι ο παο εχει μονο 4 νικες παραπανω στο c.l και εχει λιγοτερες εντος εδρας νικες απο τον Ολυμπιακο?
Ξερετε πιο ειναι το παιχνιδι του παο? ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ και πεταμε την μπαλα στο ματζιο. Την καλυπτει με το σωμα ,πεφτουν 2 ατομα πανω του και μολις τον ακουμπησουν κανει 15 τουμπες και παιρνει φαουλ.Κατι τετοια ποστ κανουν τη μιση Ελλαδα να χαιρεται με τα στραπατσα του Ολυμπιακου στην Ευρωπη.....
Aς μη παραπονιεστε λοιπον αγαπητα γαυρακια οταν με τη σταση σας εχετε κανει ακομα και τη Galata Saray να εχει οπαδους στην Ελλαδα οταν παιζει με τον ****OλυμπιακοTα λεγομενα των γαυρων κανουν την μιση Ελλαδα να μισει τον ολυμπιακο?
Μαλλον οχι.
Ο κομπλεξισμος ολων των αλλων οπαδων φταει.
Στα ραδιοφωνα και στις τηλεορασεις ακους και βλεπεις πολλους ολυμπιακους να σχολιαζουν τον παο? Εγω παντως οχι. Και ξερεις γιατι? Γιατι εμεις ασχολουμαστε με την ομαδα μας. Τι μας νοιαζει τι κανετε εσεις. Ολοι οι υπολοιποι ειστε πολλοι μικροι για να συγκριθειτε με την ομαδα του λαου . Και τι με νοιαζει αν ολοι οι αλλοι οπαδοι μας μισειτε?
ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.Υ.Γ Καποιες φορες και εγω ασχολουμαι με τον παο αλλα το κανω ,γιατι δεν αντεχω να γραφονται ψεμματα.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Φιλε funnis αν θελεις απαντησε σε αυτα που γραφω.
Μπορεις να μου πεις πως ο ολυμπιακος με 4 νικες λιγοτερες απο τον παο θεωρειται ευρωξεφτιλας? Θα μου πεις δεν εχει εκτος εδρας νικες. Ναι αλλα το ξερεις οτι και ο παο δεν σκιζει στα εκτος εδρας? 3-4 εχει. Το ξερεις οτι ο ολυμπιακος εντος εδρας εχει περισσοτερες?
Θα μου μιλησεις για 7αρες? Θες να σου μιλησω για τις δικες σας 6αρεσ και 5αρες απο μαντσεστερ κ.τ.λ?
Παμε ενα στοιχηματακι οτι ο ολυμπιακος θα παρει περισσοτερους βαθμους απο τον παο φετος στο c.l?
Παμε ενα στοιχηματακι οτι θα χασετε ανετα απο την αεκ? Και η αεκ μια μετρια ομαδα εχει αλλα εσεις δεν βλεπεστε. Την κυριακη θα πεσουν οι μασκες.Βασικά είναι φίλη Funis!
Λίγες τις έχουμε και πρέπει να τις προσέχουμε!
Κατά τ' 'αλλα,Κυριακή κοντή γιορτή...
-
Παμε ενα στοιχηματακι οτι ο ολυμπιακος θα παρει περισσοτερους βαθμους απο τον παο φετος στο c.l?Eλα Αλεκο ποσους βαθμους εχει ο θρυλος στο CHAMPIONS LEAGUE???
Ποοοοοσους?? -
`Φιλε funnis αν θελεις απαντησε σε αυτα που γραφω.
Μπορεις να μου πεις πως ο ολυμπιακος με 4 νικες λιγοτερες απο τον παο θεωρειται ευρωξεφτιλας?Eγω δεν θα το λεγα ευρωξεφτιλας. ευρωκωλωστρα θα το λεγα.
`Θα μου πεις δεν εχει εκτος εδρας νικες.
Το βρισκεις αμελητεα ποσοτητα?
`Ναι αλλα το ξερεις οτι και ο παο δεν σκιζει στα εκτος εδρας? 3-4 εχει.
Τουλαχιστον εχει.
`Το ξερεις οτι ο ολυμπιακος εντος εδρας εχει περισσοτερες?
Θα μου μιλησεις για 7αρες? Θες να σου μιλησω για τις δικες σας 6αρεσ και 5αρες απο μαντσεστερ κ.τ.λ?Τωρα αμα ανατρεξουμε στο παρελθον μπορω κι εγω να σου πω οτι ο Παναθηναικος εχει φτασει τελικο το 71 αλλα τι σημασια εχει? Εγω σου μιλησα για φετος.
`Παμε ενα στοιχηματακι οτι ο ολυμπιακος θα παρει περισσοτερους βαθμους απο τον παο φετος στο c.l?
Αμε!!!!!! Κλεβω εκκλησια βεβαια αλλα ειμαι μεσα.
`Παμε ενα στοιχηματακι οτι θα χασετε ανετα απο την αεκ? Και η αεκ μια μετρια ομαδα εχει αλλα εσεις δεν βλεπεστε. Την κυριακη θα πεσουν οι μασκες.
Σορυ αλλα αλλαξαμε συζητηση η εγω δεν το καταλαβα?? Για cl εν λεγαμε?? Δεν εχω προβλημα να παραδεχτω οτι ο ολυμπιακος ΜΕΧΡΙΣ ΣΤΙΓΜΗΣ τα παει περιφημα στο ελληνικο πρωταθλημα (μπορουσε και καλυτερα) ενω ο Παο οχι. Οσο για την ΑΕΚ ασε δουμε την Κυριακη
-
Ρε πηγαίνετε σε κανένα ράδιο να σφαχτείτε αφού τα έχετε με τους δημοσιογράφους κλπ. Εκτονώνεστε σε λάθος μέρος...
-
Το μεγαλύτερο γέλιο είναι ότι στα οπαδικά site του Παναθηναϊκού οι 'ρουφιάνοι' κάνουν προπαγάνδα μειώνοντας τον ΠΑΟ, ενώ οι αντίστοιχοι 'φίλαθλοι' του Ολυμπιακού θεωρούν ότι οι ίδιοι 'ρουφιάνοι' κάνουν προπαγάνδα εναντίον του Ολυμπιακού.
Η ηλιθιότητα και η τύφλωση του φανατικού είναι κάτι απίστευτο, και έχει ακριβώς τα ίδια γνωρίσματα σε όποια ομάδα κι αν τον πετύχεις. Μου αρέσει πάρα πολύ να διαβάζω οπαδικές σελίδες, είναι πραγματικά αποκάλυψη να βλέπεις πως σκέφτονται ορισμένοι άνθρωποι.
-
Να τον ακούτε τον red_army, δεν παραμυθιάζεται. Και προπάντων, δεν ασχολείται με τον ΠΑΟ.
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Παμε ενα στοιχηματακι οτι ο ολυμπιακος θα παρει περισσοτερους βαθμους απο τον παο φετος στο c.l?
Eλα Αλεκο ποσους βαθμους εχει ο θρυλος στο CHAMPIONS LEAGUE???
Ποοοοοσους??Μην είσαι κακός, στα 3 παιχνίδια έχει όσους η Ραπίντ και η Άντερλεχτ. 3 (ολόκληρες) ομάδες από τις 32 απολαμβάνουν μέχρι στιγμής αυτό το... προνόμιο.
-
Εν όψει ντέρμπυ (από το 1959):
Με γηπεδούχο την ΑΕΚ:
Νίκες ΑΕΚ: 18
Νίκες ΠΑΟ: 16
Ισοπαλίες: 12
Τέρματα: 51-49Σήμερα παίζουν χωρίς Δέλλα και Μάτζιο, αντίστοιχα.
-
'Πετάει' φέτος η ομάδα στην Αγγλία. Μετά την ισοπαλία με Λίβερπουλ στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν τα καταφέραμε και στο Ολντ Τράφορντ.
Άντε, μπας και δούμε και μεις μιαν άσπρη μέρα φέτος... -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Μην είσαι κακός, στα 3 παιχνίδια έχει όσους η Ραπίντ και η Άντερλεχτ. 3 (ολόκληρες) ομάδες από τις 32 απολαμβάνουν μέχρι στιγμής αυτό το... προνόμιο.
ξέρεις τι ομαδάρα είναι η Άντερλεχτ;
πάει για το απόλυτο ο γαύρος φέτος
ορισμένα ποστς είναι για πολύ γέλιο... κι επικίνδυνα όταν τα διαβάζεις με καφέ (όχι του γαύρου)
-
Εντάξει, δεν πήραμε βαθμό (ακόμα), αλλά έχουμε βελτιωθεί πολύ. Δεν είναι λίγο να παίζεις στα ίσα μέσα στο Μπερναμπέου και στην έδρα της πρωταθλήτριας Γαλλίας.
Δηλαδή, για να καταλάβετε τι μάπες ποδοσφαιρόφιλοι είμαστε, αν ο γαύρος κέρδιζε, όπως ήταν το λογικό, τη Ρόζενμποργκ και είχε τσιμπήσει δύο Χ στις παραπάνω έδρες, σήμερα αντί για γκρίνια θα φώναζαν οι Τσουκαλάδες και ο τύπος για τελικούς CL και διηπειρωτικά. Ή μήπως όχι; Ή θριαμβευτής ή άχρηστος πρέπει να είσαι στην Ελλάδα, τη χώρα της υπερβολής.
Εγώ, μολονότι στενοχωρήθηκα για τα αποτελέσματα, σκεπτόμενος πιο ψύχραιμα είδα μεγάλη βελτίωση του γαύρου. Του χρόνου, εφόσον κρατήσουμε το καλό υλικό (οπωσδήποτε και τον προπονητή) και αντικαταστήσουμε τα κουρασμένα παλικάρια, θα κοιτάξουμε πολύ ψηλά.
Τέλος μια παρατήρηση: το, για πολλούς φανατίλες, αγαπημένο παιδί, ο αλητάκος Καστίγιο, παίρνει πόδι με εισήγηση του προπονητή. Τεράστια κίνηση. Την εποχή του Λεμονή ή του καπελωμένου Μπάγιεβιτς αυτά θα πέρναγαν στα ψιλά με μια παρατήρηση. Ο Σόλιντ όμως δείχνει ισχυρός και αποφασισμένος. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εντάξει, δεν πήραμε βαθμό (ακόμα), αλλά έχουμε βελτιωθεί πολύ. Δεν είναι λίγο να παίζεις στα ίσα μέσα στο Μπερναμπέου και στην έδρα της πρωταθλήτριας Γαλλίας.
Δηλαδή, για να καταλάβετε τι μάπες ποδοσφαιρόφιλοι είμαστε, αν ο γαύρος κέρδιζε, όπως ήταν το λογικό, τη Ρόζενμποργκ και είχε τσιμπήσει δύο Χ στις παραπάνω έδρες, σήμερα αντί για γκρίνια θα φώναζαν οι Τσουκαλάδες και ο τύπος για τελικούς CL και διηπειρωτικά. Ή μήπως όχι; Ή θριαμβευτής ή άχρηστος πρέπει να είσαι στην Ελλάδα, τη χώρα της υπερβολής.
Εγώ, μολονότι στενοχωρήθηκα για τα αποτελέσματα, σκεπτόμενος πιο ψύχραιμα είδα μεγάλη βελτίωση του γαύρου. Του χρόνου, εφόσον κρατήσουμε το καλό υλικό (οπωσδήποτε και τον προπονητή) και αντικαταστήσουμε τα κουρασμένα παλικάρια, θα κοιτάξουμε πολύ ψηλά.
Τέλος μια παρατήρηση: το, για πολλούς φανατίλες, αγαπημένο παιδί, ο αλητάκος Καστίγιο, παίρνει πόδι με εισήγηση του προπονητή. Τεράστια κίνηση. Την εποχή του Λεμονή ή του καπελωμένου Μπάγιεβιτς αυτά θα πέρναγαν στα ψιλά με μια παρατήρηση. Ο Σόλιντ όμως δείχνει ισχυρός και αποφασισμένος.όπως έγινε μετά το 6-2 επί της Λεβερκούζεν Μετά βέβαια έβαλε ο Αγιεκμπένι στη θέση τους τα πράγματα με τη γνωστή (4η) κατάληξη
-
πάντως ο Ολυμπιακός παίζει πιο καλά όταν λείπει ο Ριβάλντο και λοιπές φίρμες...πιστεύω ότι ο Σόλιντ δουλεύει και χτίζει ομάδα...φαίνεται κ από τα άτυχα αποτελέσματα με τη Ρεάλ και τη Λυών.
πολλά μπράβο στον Τροντ που έδιωξε αυτό τον κλίκαδορο αλητάκο από το Λιμάνι...να πάει αλλού για τσαμπουκάδες!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Φιλε funnis αν θελεις απαντησε σε αυτα που γραφω.
Μπορεις να μου πεις πως ο ολυμπιακος με 4 νικες λιγοτερες απο τον παο θεωρειται ευρωξεφτιλας? Θα μου πεις δεν εχει εκτος εδρας νικες. Ναι αλλα το ξερεις οτι και ο παο δεν σκιζει στα εκτος εδρας? 3-4 εχει. Το ξερεις οτι ο ολυμπιακος εντος εδρας εχει περισσοτερες?
Θα μου μιλησεις για 7αρες? Θες να σου μιλησω για τις δικες σας 6αρεσ και 5αρες απο μαντσεστερ κ.τ.λ?
Παμε ενα στοιχηματακι οτι θα χασετε ανετα απο την αεκ? Και η αεκ μια μετρια ομαδα εχει αλλα εσεις δεν βλεπεστε. Την κυριακη θα πεσουν οι μασκες.Βασικά είναι φίλη Funis!
Λίγες τις έχουμε και πρέπει να τις προσέχουμε!
Κατά τ' 'αλλα,Κυριακή κοντή γιορτή...
Oυπς συγγνωμη δεν το ηξερα. Funis σου ζητω συγγνωμη και δεν βαζω στοιχημα μαζι σου. Κρατα τα λεφτα σου να παρεις κανα κραγιον,κρεμα κ.τ.λ (πλακα κανω. Μην με βγαλετε και μισογυνη τωρα)
-
Oυπς συγγνωμη δεν το ηξερα. Funis σου ζητω συγγνωμη και δεν βαζω στοιχημα μαζι σου. Κρατα τα λεφτα σου να παρεις κανα κραγιον,κρεμα κ.τ.λ (πλακα κανω. Μην με βγαλετε και μισογυνη τωρα)
Γελασαμε πάλι..
-
Με μένα που δεν θέλω να πάρω κρέμες το βάζεις το στοίχημα?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Με μένα που δεν θέλω να πάρω κρέμες το βάζεις το στοίχημα?
Φιλτατε red_army (να υποθεσω απο ονομα οτι εισαι και οργανωμενος) να σου θυμησω οτι εσυ το προτεινες το στοιχημα!! Το ξανασκεφτηκες προφανως καλυτερα
>
Παμε ενα στοιχηματακι οτι ο ολυμπιακος θα παρει περισσοτερους βαθμους απο τον παο φετος στο c.l?Αμε!!!!!! Κλεβω εκκλησια βεβαια αλλα ειμαι μεσα.
Μου ζητησες να σου απαντησω σε καποια πραγματα. Εγω εκανα τον κοπο και σου απανησα. Κρυα αστειακια για κρεμες και λοιπα τα αφηνω ασχολιαστα.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Πριν 10 λεπτα εκατσε η πτηση του Ολυμπιακου. Τους περιμενει αποθεωση μολις βγουν εξω. Θα πρεπει να ειναι καμμια 200αρια ισως και περισοτεροι, τρελαμενοι γαυροι εξω απο το αεροδρομιο.Χθες το βραδυ παω αεροδρομιο πεφτω πανω σε γαυρους.
Σημερα το πρωι πηγα στο λιμανι και παλι πεφτω πανω στην ωρα που εδενε το βαπορι απο Πειραια με...γαυρους.
Εχω ενα κακο προαισθημα για το σημερινο παιχνιδι.Η πλακα ειναι οτι την ωρα που εδενε τα σχοινια ειχαν βγει οι γαυροι στο πισω μερος του καραβιου και ελεγαν κατι τραγουδακια, κυριως για τον ΠΑΟ, αλλα καποια στιγμη ειδαν τους αστυνομικους που τους περιμεναν απο κατω και αρχισαν να λενε αλλα τραγουδακια για τους αστυνομικους αυτη τη φορα. Ο κοσμος που παρακολουθουσε τη σκηνη, εβλεπε τους αστυνομικους να μην μπορουν να κανουν τιποτα και ξεσπασαν σε χαχανητά.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τέλος μια παρατήρηση: το, για πολλούς φανατίλες, αγαπημένο παιδί, ο αλητάκος Καστίγιο, παίρνει πόδι με εισήγηση του προπονητή. Τεράστια κίνηση. Την εποχή του Λεμονή ή του καπελωμένου Μπάγιεβιτς αυτά θα πέρναγαν στα ψιλά με μια παρατήρηση. Ο Σόλιντ όμως δείχνει ισχυρός και αποφασισμένος.Το σουτάρισμα του Καστίγιο πραγματικά δείχνει οτι ο Κοκκαλης επιτέλους αποφάσισε να αφήσει έναν προπονητή να κάνει τη δουλειά του όπως αυτός κρίνει. Αυτό από μόνο του είναι πολύ μεγάλο βήμα για τον Ολυμπιακό. Αν γίνουν και μεταγραφές παιχτών που θα ζητήσει ο Σόλιντ θα μιλάμε για μαζικές κατεδαφίσεις φούρνων και τότε πραγματικά ο Ολυμπιακός ίσως να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#2]