-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Στο α ημιχρονο εχασε πολλες ευκαιριες η ΑΕΚ.Στο 2ο επαιξε καλυτερα ο Παναθηναϊκος,αλλα απο το 85 και μετα εγινε χαμοςΑπιστευτο γκολ του Τσανκο((με δοση τυχης,αλλα ειχε δει τον τερματοφυλακα οτι ηταν εκτος και σημαδεψε καλα)
Το γκολ του Παο μου φανηκε κανονικοτατο.Οπως επισης και του Λυμπε(μεγαλη η χαρη του ) και του Λακη......
Φωτια το πρωταθλημα κ για αυτο δεν πρεπει να βιαζομαστε μερικες φορες........
Νικοοοοοοοο
Συμφωνώ απόλυτα. +Ότι το γκολ του ΠΑΟ ήταν κανονικότατο το είπαν και στην ΝΕΤ. Όντως το 3-0 δεν είναι αντιπροσωπευτικό της εικόνας του παιχνιδιού.
-
Ελεος. Αντι να ειναι ο θρυλος 10 βαθμους μπροστα απο ολες τις αλλες ομαδες ,ειναι δευτερος και εχει 4 μολις βαθμους παραπανω απο το πρασινο συνονθυλευμα. Αι σιχτιρ κυριε σολιντ.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ελεος. Αντι να ειναι ο θρυλος 10 βαθμους μπροστα απο ολες τις αλλες ομαδες ,ειναι δευτερος και εχει 4 μολις βαθμους παραπανω απο το πρασινο συνονθυλευμα. Αι σιχτιρ κυριε σολιντ.Ναι ο Σόλιντ σου φταίει εσένα
Καλά τα λέγανε οι κακές γλωσσες ότι ο Σόλιντ δε θα κάνει παρέλαση
Τι'μαστε εμείς οι έλληνες ρε παιδιά; -
. Όχι φυσικά προς τον Ολυμπιακό(άλλωστε κι εμείς στην Ελλάδα δεν έχουμε πάει καλά), αλλά προς τέτοιες αντιδράσεις.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
EΜΠΡΟΣ ΑΕΕΕΤΕΕΕΕΕ ΔΙΚΕΕΕΕΦΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΝικοοοοοο(ΚΟUΚ)
Στο επομενο ειμαστε μεσα
Εγω δεν ξαναπάω....μαλλον εγω είμαι ο γρουσούζης!!!
Πέρα από πλάκα!
Το ματς δεν ήταν για 3-0. Κάθε ομάδα είχε ένα ημιχρονο.
Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Σου κάθονται οι ευκαιρίες και κερδίζεις.Οντως το γκολ του ΠΑΟ ήταν κανονικό.
Ο Ολυμπιακός είναι αίνιγμα! Λέτε να τους σοκάρισε η τιμωρία Καστίγιο?
redarmy7 καλό θα είναι να προσπαθήσεις να καταλάβεις ότι είναι άθλημα!
Και όλα είναι μέσα στο παιχνίδι!Τώρα για Ροναλντίνιο κλπ.....μαζί σου...και ο Πελέ υπερτιμημέος ήταν!!
-
DIEGO ARMANDO MARADONA κυριοι......
και......................
ΛΟΥ ΤΣΑΝΚΟ
-
Όντως ήταν άδικο το αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό αλλά έτσι είναι αυτά.
Κριμα για την Ξάνθη. Έχασε την ευκαιρία να είναι μπροστά τώρα με +4.
Για το ΟΦΗ-Ολυμπιακός:
Στο πρώτο ημιχρόνο ο ΟΦΗ έχασε δύο κλασσικές ευκαιρίες ενώ είχε φανερά την υπεροχή. Ο Ολυμπιακός δεν έδειξε τίποτα στο πρώτο ημίχρονο. Δύο φάσεις έκανε και αυτές δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, αν εξαιρέσουμε αυτή, στην αρχή του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο πίεζε, πίεζε και είχα αγχωθεί γιατί ναι μεν δεν έκανε καμμία ευκαιρία της προκοπής, αλλά αν πιέζεις έτσι δεν μπορεί θα βάλεις γκολ. Εμείς στο 2ο ημίχρονο στην ουσία δεν υπήρχαμε. Αυτά μέχρι το 67' που ο Τζόρτζεβιτς έκανε μία πατάτα, ο Νικοπολίδης είχε ένα μικροδισταγμό και το 1-0 ήταν γεγονός... Από εκεί και μετά το παιγνίδι ισορρόπισε. Ο Μπριάκος ήταν πολυ καλός αν εξαιρέσεις δύο φάσεις μετά το 1-0 που έβαλε δύο φορές τον Ολυμπιακό στην περιοχή μας. Αυτά όμως είναι μέσα στο παιγνίδι. Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα δίκαιο και μας έδωσε ιδιαίτερη χαρά γιατί είχαμε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό από το 99-00 (2-1) με το γκόλ του Νόμπλια...
ΟΦΗ ΟΛΕ!!!!! -
Nα ρωτησω κατι?Οταν ακυρωνουν καθαρο γκολ σε μια ομαδα και κατοχυρωνουν γκολ-οφσαιντ ως κανονικο στον αντιπαλο,δεν ειναι αλιωση αποτελεσματος?Κατα τ'αλλα ενα ημιχρονο η καθε ομαδα ειχε,με κλασικοτερη ευκαιρια μαλλον του Ολιζαντεμπε στο 80 περιπου.
-
Ο χρήστης strassenmeister έγραψε:
Nα ρωτησω κατι?Οταν ακυρωνουν καθαρο γκολ σε μια ομαδα και κατοχυρωνουν γκολ-οφσαιντ ως κανονικο στον αντιπαλο,δεν ειναι αλιωση αποτελεσματος?Κατα τ'αλλα ενα ημιχρονο η καθε ομαδα ειχε,με κλασικοτερη ευκαιρια μαλλον του Ολιζαντεμπε στο 80 περιπου.Μετα την απομακρυνση εκ του ταμιου, ουδεν λαθος αναγνωριζεται!!
-
Nα ρωτησω κατι?Οταν ακυρωνουν καθαρο γκολ σε μια ομαδα και κατοχυρωνουν γκολ-οφσαιντ ως κανονικο στον αντιπαλο,δεν ειναι αλιωση αποτελεσματος?Κατα τ'αλλα ενα ημιχρονο η καθε ομαδα ειχε,με κλασικοτερη ευκαιρια μαλλον του Ολιζαντεμπε στο 80 περιπου.Eϊναι αλλά τι να κάνεις? Έγινε καθαρά λάθος. Προσωπικά δε νομίζω ότι υπήρχε σκοπιμότητα όσο και αν δε μου αρέσει το αποτέλεσμα. (Προτιμούσα ισσοπαλία για το καλό της Ξάνθης)...
Α!, και δεν ήταν offside της ΑΕΚ γιατί ο παίκτης που ήταν δεν επηρρέαζει την φάση οπότε όλα καλά. -
Nα ρωτησω κατι?Οταν ακυρωνουν καθαρο γκολ σε μια ομαδα και κατοχυρωνουν γκολ-οφσαιντ ως κανονικο στον αντιπαλο,δεν ειναι αλιωση αποτελεσματος?Κατα τ'αλλα ενα ημιχρονο η καθε ομαδα ειχε,με κλασικοτερη ευκαιρια μαλλον του Ολιζαντεμπε στο 80 περιπου.Το γκολ του Γκεκα ηταν κανονικο.....Υπ'αυτη τη συνθηκη(αν κ ειχε πολυ χρονο μετα) ειναι αλλοιωση αποτελεσματος(οχι ομως διαμορφωση)
Οπως επισης και του Λυμπε ηταν κανονικοτατο(κατα την ταπεινη μου γνωμη τουλαχιστον)....
Να ρωτησω εγω κατι αλλο ομως???
Οταν σου στερουν πεναλτυ ΜΑΡΣ στο 90+ στον προτελευταιο αγωνα της χρονιας κ με νικη πας Champions league,ειναι η δεν ειναι διαμορφωση πρωταθληματος??????
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Nα ρωτησω κατι?Οταν ακυρωνουν καθαρο γκολ σε μια ομαδα και κατοχυρωνουν γκολ-οφσαιντ ως κανονικο στον αντιπαλο,δεν ειναι αλιωση αποτελεσματος?Κατα τ'αλλα ενα ημιχρονο η καθε ομαδα ειχε,με κλασικοτερη ευκαιρια μαλλον του Ολιζαντεμπε στο 80 περιπου.
Το γκολ του Γκεκα ηταν κανονικο.....Υπ'αυτη τη συνθηκη(αν κ ειχε πολυ χρονο μετα) ειναι αλλοιωση αποτελεσματος(οχι ομως διαμορφωση)
Οπως επισης και του Λυμπε ηταν κανονικοτατο(κατα την ταπεινη μου γνωμη τουλαχιστον)....
Να ρωτησω εγω κατι αλλο ομως???
Οταν σου στερουν πεναλτυ ΜΑΡΣ στο 90+ στον προτελευταιο αγωνα της χρονιας κ με νικη πας Champions league,ειναι η δεν ειναι διαμορφωση πρωταθληματος??????
Για το γκολ του Γκεκα ολοι το βλεπουν.Στο γκολ του Λυμπεροπουλου ειπαν στη TV χθες οτι ειναι και ο Λυμπε οφσαιντ,ετσι ειπαν,δεν το λεω εγω.
Επισης να πω κατι ακομα.Εχεις δικιο φιλε Bagus για το περσινο.Ομως ενα πεναλτυ ευκολα δινεται και δε δινεται,ειναι δυσκολη φαση γενικα ακομα και το πιο καταφεναστατο πεναλτυ.Ομως ενα γκολ σαν κι αυτο του Γκεκα (του Λυμπε ειναι δυσκολο οντως) ειναι πολυ ευκολο να δεις οτι ειναι κανονικο κυριως γιατι δεν εχει σημασια αν καλυπτεται ο παιχτης που βαζει το γκολ γιατι η μπαλα ερχεται απο πιο μπροστα.Τελος παντων,οπως βλεπω το πρωταθλημα μαλλον εχει πολυ δρομο ακομα οποτε θα δουμε πολλα ακομα. -
Εχτές αποδείχτηκε οτι ο Βασσαρας μονο με τα κοκκινα... αφηνιαζει
Τους άλλους τους σφάζει εκ περιτροπής (με λίγη περισσοτερη ευαισθησια στον Παναθηναϊκό μην κοιτάτε χτες) να μην έχουν παράπονα.
Κι αν συνυπολογισω το κυνηγητό που τρώει κάθε φορά που σφυρίζει εξωτερικό, απορώ γιατί τον αφήνουν ακόμα και τον θεωρούν και τον καλύτερο Έλληνα διαιτητή (ή, μαλλον, ξερω, αλλά...).
Και μην ακούσω 'ηταν φαση του επόπτη' κλπ., γιατί αμαρτία επαναλαμβανόμενη δεν δικαιολογείται.
Πολυ λίγος... -
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Σέβεται ο Λύμπε τον ΠΑΟ(όχι στα γκολ ρε ) στους πανηγυρισμούς.Καλύτερα να έβαζε τα μισά γκολ απ'αυτά που μας έχει βάλει και να τα πανηγύριζε.
-
Ρε παιδια λυστε μου μια απορια!!!
Ο Σολιντ κρατει για ολα και για ολους σημειωσεις.....στην διαρκεια του αγωνα.
Στο γκολ του ΟΦΗ.... τι σημειωσεις να κρατησε???
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Στο α ημιχρονο εχασε πολλες ευκαιριες η ΑΕΚ.Ναι χιλιαδες...και τι ευκαιριες, σίγουρα γκολ..
Απιστευτο γκολ του Τσανκο((με δοση τυχης,αλλα ειχε δει τον τερματοφυλακα οτι ηταν εκτος και σημαδεψε καλα)
Γιατι εκτός απο αυτή, τι άλλη δόση υπήρχε;Τι σημαδει να βαλει βρε απο τα 40 μέτρα με την μπάλα στον αέρα και μονοκόμματο σουτ;;Για γκολ πήγαινε καθώς είδε εκτός τον Γκαλίνοβιτς αλλά μέχρις εκεί...
Το γκολ του Παο μου φανηκε κανονικοτατο.Οπως επισης και του Λυμπε(μεγαλη η χαρη του ) και του Λακη.
Δεν ήταν off-side δηλαδη το γκολ του Λυμπε;
Απαραδεκτος ο ΠΑΟ στο 1ο ημίχρονο, πειστικός στο 2ο ημίχρονο. (Καλα η ΑΕΚ πλην Λυμπερόπουλου δεν υφίσταται ως ομάδα.)
Αυτό το κριάρι ο WOOTER γιατί υπάρχει;Απιστευτο διδυμο χθες με τον Γκεκα..
Ο Οlisadembe μετα το χθεσινο ματς καταλαβε τελικά γιατι δεν παιζει 11αδα αν και υγιης;ΥΓ:Καλά ρε ΑΕΚτζηδες πλάκα μας κάνετε; Που κολλάει το περσινο πέναλτι με το χθεσινό παιχνίδι; Τι το αναφερετε; Αντε πανηγυριστε εκεί την χθεσινή σας ρέντα (που δεν είχατε με γαυρο) και την 3η θέση..
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ελεος. Αντι να ειναι ο θρυλος 10 βαθμους μπροστα απο ολες τις αλλες ομαδες ,ειναι δευτερος και εχει 4 μολις βαθμους παραπανω απο το πρασινο συνονθυλευμα. Αι σιχτιρ κυριε σολιντ.Να τον σιχτιρίσεις όταν κάνει τη δουλειά του και αποτύχει. Και η δουλειά του προπονητή δεν φαίνεται σε 4 μήνες, αλλά σε 1-2 χρόνια.
Αρκετά με την αλλαγή προπονητών κάθε 6 μήνες. -
- Οχι το γκόλ του Λύμπε ΔΕν ήταν οφ-σαϊντ. Ο Λάκης δεν πεηρεάζει την φάση, σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς.
2.Φυσικά ΜΕ ΔΟΣΗ τύχης. Πρέπει να μπορείς και να σουτάρεις για να πάει η μπάλα μέσα.
Το τι ομάδα εχει η ΑΕΚ φέτος το λέμε πρώτα οι ΑΕΚτζήδες!
- Οχι το γκόλ του Λύμπε ΔΕν ήταν οφ-σαϊντ. Ο Λάκης δεν πεηρεάζει την φάση, σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ελεος. Αντι να ειναι ο θρυλος 10 βαθμους μπροστα απο ολες τις αλλες ομαδες ,ειναι δευτερος και εχει 4 μολις βαθμους παραπανω απο το πρασινο συνονθυλευμα. Αι σιχτιρ κυριε σολιντ.
Ναι ο Σόλιντ σου φταίει εσένα
Καλά τα λέγανε οι κακές γλωσσες ότι ο Σόλιντ δε θα κάνει παρέλαση
Τι'μαστε εμείς οι έλληνες ρε παιδιά;Εμένα ο Σόλιντ δεν μου άρεσε ούτε όταν ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά με 7 βαθμούς, ούτε τώρα που είναι δεύτερος. Μπορεί να μην φταίει αυτός για την πατάτα του Τζόλε, είναι όμως αυτός που βάζει τον Πάντο να βγαίνει μπροστά και να κάνει παιχνίδι. Και όσο φιλότιμος και γρήγορος κι αν είναι ο Πάντος απλά δεν είναι ο παίχτης γι' αυτή τη θέση.
Αυτή είναι η άποψη μου ως τρίτος αφού εμένα η ομάδα πάει καλά και άρχισε να κάνει τα αυτονόητα. Το επόμενο αυτονόητο είναι να κερδίσει και το επόμενο σουκου στην Άθηνα τον Παναθηναϊκό για να φορτσάρουμε για πρωτάθλημα! Ξέρω, πήραν τα μυαλά μας αέρα.
Δικέφαλε τρελαίνομαι
ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ! -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Να τον σιχτιρίσεις όταν κάνει τη δουλειά του και αποτύχει. Και η δουλειά του προπονητή δεν φαίνεται σε 4 μήνες, αλλά σε 1-2 χρόνια.
Αρκετά με την αλλαγή προπονητών κάθε 6 μήνες.Ετσι ειναι!!!!!!
Αμαν πια! Δηλ. ειμαι περιεργος αν φτασουν στην ηλιθιοτητα να διωξουν τον Σολιντ ποιον θα βρουν να φερουν πια??? Γιατι αλλον της προκοπης προπονητη απο εξωτερικο δεν παιζει να βρουμε.
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#2]