-
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Na ναι καλά ο Τζόλε, να παίζει και καλά μέχρι τα 40 του , να σαρώνει ο γαύρος τα πρωταθλήματα, να κερδίζει και τη Ρόζεμποργκ, να βλέπουμε κι εμείς λίγο μπασκετάκι με την ησυχία μας, γιατί δύτερη φορά σε 10 χρόνια , έκρηξη καφρίλας στα κλειστά, παραπάει.E, καλά τώρα.
flame bait -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΚΕΡΔΙΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ναι γμτ!
ωραίο παιχνίδι πάντως, γρήγορο, πολλές φάσεις. Να έβαζε και δυο γκολάκια η Βέρντερ ακόμη!
Λυπάμαι, άλλη φορά.
-
Αύριο είναι τα καλά που ο Ολυμπιακός θα αλώσει το Bernabeu.
-
Πολυ ομορφο παιχνιδι,με παρα πολλες φασεις και 1η νικη Ελληνικης ομαδας φετος στην Ευρωπη...
Το ματς μπορουσε να ειναι 2-2 οπως επισης μπορουσε να ειναι και 3-1 η 3-2.....
Για να δουμε τις υπολοιπες ομαδες μας τι θα κανουν....
-
Όπως το είδα εγώ παιδιά το ματς, μπορούσε χαλαρά να λήξει από 2-5 έως 5-1. Ευτυχώς για μας έληξε 2-1... καλό ματς όμως!
Ο ΠΑΟ για άλλη μια φορά μέτριος (ειδικά στο 1ο ημίχρονο που μετά το 2-0 μας έπαιζαν στο μισό γήπεδο κι έχαναν τα... άχαστα). Καλύτερα τα πράγματα στην επανάληψη, αλλά έχουμε πολύυυυυ δρόμο ακόμα μπροστά μας. (τουλάχιστον δείχνουμε βελτίωση).
Κατά την αποψή μου, MVP του αγώνα ο Μόρις. Ο Γκαλίνοβιτς εκτός τόπου και χρόνου (αν δεν έκανε αυτή τη διπλή απόκρουση ακόμα θα τον έβριζα). Ο Τόργκελε, Μάτζιος, Εκι, Σέριτς, Μόρις, Γκούμας οι διακριθέντες κατά την άποψή μου. Γκέκας, Κώτσιος, Γκαλίνοβιτς για τα μπάζα. Βύντρα, Κονσεϊσάο, Τζιόλης μέτριοι.
Σπύρο, ελπίζω τα 2 έξτρα γκολ που δεν έβαλε η Βέρντερ, να τα βάλει η Ρεάλ
ΥΓ. Μου άρεσε η απόφαση του Μαλεζάνι να χρησιμοποιήσει νέο αίμα, ειδικά αφού κερδίσαμε
-
Εντάξει ναι μεν ο Γκαλίνοβιτς έκανε τις δύο αποκρούσεις που έσωσαν την παρτίδα, ότι και να λέμε, αλλά είδατε ρε παιδιά σε μία φάση που ήταν εκτός τέρματος χωρίς κανένα λόγο;; Δε μπορώ να καταλάβω τι σκεφτόταν..
εγώ έχω να πω μπράβο στον ΠΑΟ, γιατί πήρε τουλάχιστον μια νίκη..
εμείς θα κλαίμε πάλι το βράδυ... -
Είδα και εγώ το ματς αλλά περισσότερο στο 5-2 μου έκανε παρά στο 2-2 που λέτε μερικοί. Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός χθες και αδικείται απο το αποτέλεσμα. Στο κέντρο μόνο που μερικές φορές μπέρδευαν τα μπούτια τους.
Μακάρι να παίξει και ο Ολυμπιακός τόσο καλά σήμερα. Αν το καταφέρει θα φύγει με θετικό (ισοπαλία) αποτέλεσμα απο την Μαδρίτη. Η Ρεάλ δεν είναι και στα καλύτερά της. Αν όμως παίξει όπως με τη Ρόζενμποργκ, με ένα κέντρο εντελώς αποκομένο από την υπόλοιπη ομάδα, θα φάει το λιγότερο 8 γκολ...
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Είδα και εγώ το ματς αλλά περισσότερο στο 5-2 μου έκανε παρά στο 2-2 που λέτε μερικοί. Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός χθες και αδικείται απο το αποτέλεσμα. Στο κέντρο μόνο που μερικές φορές μπέρδευαν τα μπούτια τους.Μακάρι να παίξει και ο Ολυμπιακός τόσο καλά σήμερα. Αν το καταφέρει θα φύγει με θετικό (ισοπαλία) αποτέλεσμα απο την Μαδρίτη. Η Ρεάλ δεν είναι και στα καλύτερά της. Αν όμως παίξει όπως με τη Ρόζενμποργκ, με ένα κέντρο εντελώς αποκομένο από την υπόλοιπη ομάδα, θα φάει το λιγότερο 8 γκολ...
Φιλάρα 5 θα φάμε μην το ψάχνεις...
πάντως και ο παο θα τα βρει σκούρα με τη μπάρτσα αν παίξει λίγο μπάλα.. -
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Αύριο είναι τα καλά που ο Ολυμπιακός θα αλώσει το Bernabeu....υπάρχει και το Νοου Καμπ...μην λέτε μεγάλα λόγια...(βλέπε αποτέλεσμα Udineze με Barca...)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...υπάρχει και το Νοου Καμπ...μην λέτε μεγάλα λόγια...(βλέπε αποτέλεσμα Udineze με Barca...)
Προηγείται το Μπερναμπέου (έστω και με τη μισή Ρεάλ στο γήπεδο )
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
...υπάρχει και το Νοου Καμπ...μην λέτε μεγάλα λόγια...(βλέπε αποτέλεσμα Udineze με Barca...)
Προηγείται το Μπερναμπέου (έστω και με τη μισή Ρεάλ στο γήπεδο )
......
-
Ρε τον παλιοΝεάτερνταλ, δεν μπορεί να στραμπουλήξει (λιγουλάκι) τον αστραγαλό του πριν το παιχνίδι με μας. Ο Μέσσι ας σπάσει και το χέρι του, δεν μας πειράζει
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Αύριο είναι τα καλά που ο Ολυμπιακός θα αλώσει το Bernabeu.Και το Χ καλό είναι... (λέμε τωρα)
-
Αντε να ανεβαινει η ομάδα σιγά σιγά...
Τρελή μπάλα δεν παίξαμε χθες, έχουμε παίξει και καλύτερα.
Αλλά μετα τα τραγικά πρώτα αποτελέσματα, με φορμαρισμένη την Werder, με τοσους μικρούς και νέους στην ενεδεκάδα, το αποτελεσμα ειναι φανταστικό!!
Μοναδικο πράγμα που χτυπησε ασχημα χθες ήταν η αποδοση της ομάδας μετα 2-0. Δηλαδή ετσι περίμεναν να βγάλουν τα επόμενα 80 λεπτά μέχρι να φάνε γκολ?
Ολα τα λεφτα οι Τοργκελε,Μάντζιος,Δαρλας χθες.Γαυροι είδατε πως γίνεται?Καντε το σήμερα!
ΥΓ:και καλύτερα να παίξει ο Παναθηναικος στον επόμενο αγώνα, την συσντιβή δεν την γλιτώνει...
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Ολα τα λεφτα οι Τοργκελε,Μάντζιος,Δαρλας χθες.Σε όσα παιχνίδια του βάζελου έχω δει, μου άρεσε ΠΟΛΥ αυτό το αριστερο χαφ (PESIC? SERIC?). Ξέρει ΠΟΛΛΗ μπάλα ο άνθρωπος και φαίνεται σε ό,τι κι αν κάνει.
Γαυροι είδατε πως γίνεται?Καντε το σήμερα!
Καλά ντάξει... σήμερα πάμε να τις μαζέψουμε και να φύγουμε... πάω Καραϊσκάκη για τον αγώνα, ετοιμάστε χολή να μου ρίξετε όταν γυρίσω!
-
Άντε βρε, εύχομαι αυτή την φορά να μην κόψετε την γνωστή ταρίφα της πεντάρας (άλλη μία φορά)
-
Καλά ντάξει... σήμερα πάμε να τις μαζέψουμε και να φύγουμε... πάω Καραϊσκάκη για τον αγώνα, ετοιμάστε χολή να μου ρίξετε όταν γυρίσω!Βλέπω πως ήδη ετοιμάζεστε για τον αγώνα της Κυριακής.
-
Ολα τα λεφτα οι Τοργκελε,Μάντζιος,Δαρλας χθες.
Σε όσα παιχνίδια του βάζελου έχω δει, μου άρεσε ΠΟΛΥ αυτό το αριστερο χαφ (PESIC? SERIC?). Ξέρει ΠΟΛΛΗ μπάλα ο άνθρωπος και φαίνεται σε ό,τι κι αν κάνει.
Εγώ πάλι ρε Σπύρο δεν τον χωνεύω... 3 φορές τον έχω δει, μόνο εχτές έπαιξε καλά (έχει τεράστιο πρόβλημα στη τελική σέντρα, εχτές δεν ξέρω τι έπαθε του έβγαιναν όλα -πάλι καλά)
-
το μόνο χ που μπορεί να έρθει σήμερα στο μπερναμπέου είναι αυτό
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#2]