-
Kleis θα διαφωνησω με την πρωτη σου αποψη. Καλυτερα που απομακρυνθηκε ο Ντουσκο...
Στο δευτερο συμφωνουμε απολυτα.
Τριτον αν δεν βελτιωθουν και οι υπολοιπες ομαδες εντος Ελλαδας μην περιμενετε να πανε καλα οι ελληνικες ομαδες εξω. Οταν εχεις καθε χρονο να παιζεις μονο 3 αντε το πολυ 4 δυνατα ματς στο πρωταθλημα πως να πας να παιξεις με Real πχ που ολο το πρωταθλημα (εκτος απο το καλυτερο στον κοσμο) ειναι απιστευτα ανταγωνιστικο. Ιδου η απορια....
Γενικως στην Ελλαδα τοσα χρονια ψαχνω να βρω κατι που να λειτουργει σωστα (σαν το τραγουδακι που λεει: ψαξε ψαξε δεν θα το βρεις....) και εχω καταληξει οτι ολα πανε κατα διαολου, το ποδοσφαιρο θα πηγαινε σωστα?
Τουλαχιστον σε ενα πραγμα παραδεχομαι τον Βαρδινογιαννη Junior. Τους εδιωξε ολους και εβαλε μικρους να χτισει ομαδα. Ας ανεβαζε και ο Ολυμπιακος ολη την ακαδημια και δεν θα με απασχολουσε αν εχανε. Σε μια 5αετια θα πετουσαν. Δλδ οταν η Μαν.United το εκανε αναγκαστικα μετα το ατυχημα, εχασε? Μην μιλησω για τη Leeds...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
...........
edit: Του Ουεφα Νικο δεν εχει τελειωσει ακομα....Χρειαζεται νικη απεναντι στη Ροζενμπορκγ με 2 γκολ διαφορα κ προκρινεται...
Ναι ΟΚ!
Εχασε 1-3 εδω και θα πάει να κερδίσει εκει!!!Δεν χρειάζεται να βάλει τόσα γκολ.Και 1-0 να κερδίσει και να πάρει ένα βαθμό από την REAL εδώ πάλι περισσότερες πιθανότητες θα έχει γιατί ο Ροζεμποργκ πάει στην Λυών.
Αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να τα κάνει όλα αυτά.
Ολυμπιακός είμαι αλλά έχω απογοητευτεί -
παιδιά ο Bajevic έπαιζε ολίγον βαρετό και οπισθοδρομικό ποδόσφαιρό κατ'εμε, καλο μεν να σκίζεις στην Ελλάδα αλλα στην Ευρώπη πολυ πίσω..
Ελπίζω ο Solid να μείνει γιατί ειναι δουλευταράς και απο τα παιχνίδια με Ρεάλ και Λυον, παρότι χάσαμε, μου άρεσε ΠΟΛΥ η μπάλα που παίχτηκε έστω και αν το χάσαμε στο τσάκ..
για το χθεσινό ας μην ξεχνάμε οτι έλειπαν βασικοί παίχτες οπως επίσης το φοβερό Σουηδό referee που άφησε τους Γάλλους να παίζουν σκληρά
-
Δεν το αντέχουν οι Ολυμπιακοί να περιμένουν μία πενταετία και δεν ταιριάζει και στο ύφος της ομάδας.Πρέπει να έχει πάντα παίκτες έτοιμους να πρωταγωνιστούν.Δεν νομίζω ότι καμία ευρωπαϊκή ομάδα κορυφαίου επιπέδου κάνει ανανέωση πενταετίας τύπου Παναθηναϊκού.Βαζουν το χέρι στην τσέπη και κάνουν τέτοιου είδους ανανέωση.
Αν δε μπορεί ο Ολυμπιακός είναι άλλη υπόθεση αλλά να πειραματίζεται με πιτσιρικάδες δεν του ταιριάζει.
Καραϊσκάκη με παίκτες εκτοπίσματος Δάρλα και Κώτσιου δεν ταιριάζει.
Αν θέλουμε να κάνουμε το άλμα θα πρέπει να πέσουνε λεφτά -
Και κάτι άλλο που πρέπει να ξεπεράσουμε όλοι οι Ολυμπιακοί.Αυτό το συναισθηματικό δέσιμο με ορισμένα άτομα και καταστάσεις.Δηλαδή δεν θέλουμε με τίποτα να καταλάβουμε ότι μερικοί παίκτες έχουν τελειώσει και ότι πρέπει να μας αφήσουν γεια.Δεν παίζει ο Γεωργάτος θυμώνουν μερικοί.Δεν τραβάει με τίποτα έως και σέρνεται ο Τζώρτζεβιτς δεν τολμάμε ούτε και στο ευατό μας να το πούμε.Το ίδιο συμβαίνει με πολλούς.
Αλλά εμείς εκεί.
Εκεί πραγματικά ζηλεύω το Βαρδινογιάννη που κόβει κεφάλια ανεξαρτήτως ονόματος και δεν ακούει κανέναν. -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Δεν το αντέχουν οι Ολυμπιακοί να περιμένουν μία πενταετία και δεν ταιριάζει και στο ύφος της ομάδας.Πρέπει να έχει πάντα παίκτες έτοιμους να πρωταγωνιστούν.Δεν νομίζω ότι καμία ευρωπαϊκή ομάδα κορυφαίου επιπέδου κάνει ανανέωση πενταετίας τύπου Παναθηναϊκού.Βαζουν το χέρι στην τσέπη και κάνουν τέτοιου είδους ανανέωση.
Αν δε μπορεί ο Ολυμπιακός είναι άλλη υπόθεση αλλά να πειραματίζεται με πιτσιρικάδες δεν του ταιριάζει.
Αν θέλουμε να κάνουμε το άλμα θα πρέπει να πέσουνε λεφτάΛογο ομως οτι λεφτα δεν υπαρχουν και δεν προκειται να πεσουν .....δεν υπαρχει αλλη λυση.
Α, και κατι αλλο τι χειροτερο θα παθαινε ο Ολυμπιακος αν επαιζε με πιτσιρικαδες και οχι συνταξιουχους???
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Αν θέλουμε να κάνουμε το άλμα θα πρέπει να πέσουνε λεφτάΛογο ομως οτι λεφτα δεν υπαρχουν και δεν προκειται να πεσουν .....δεν υπαρχει αλλη λυση.
Α, και κατι αλλο τι χειροτερο θα παθαινε ο Ολυμπιακος αν επαιζε με πιτσιρικαδες και οχι συνταξιουχους???
Μπορεί να πήγαινε και καλύτερα με μικρούς αλλά μην ξεχνάς ότι για να βγείς στο Τσαμπιονς λιγκ πρέπει να είσαι μέσα στην δυάδα.Με τους μικρούς υπάρχει πιθανότητα να μην είσαι μέσα.Θα το αντέξουν αυτό οι γαύροι αλλά και γενικότερα οι ηγήτορες που λένε ότι θελουν(τουλάχιστον λένε ότι θέλουν) να δώσουν στην ομάδα ανοδική πορεία;Μονόδρομος είναι νομίζω.
Ή βάζεις βαθιά το χέρι στην τσέπη και κλείνει τα αυτιά σου στην μουρμούρα των Τσουκαλάδων ή θα μας τρώει στυνέχεια η μαρμάγκα. -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
(μου το έστειλαν σήμερα με e-mail)'Το Champions League φεύγει, οι κορνέδες έρχονται. Τα ζαχαροπλαστεία δεν προλαβαίνουν τις παραγγελίες'.
Υ.Γ..που χάθηκε εκείνη η ψυχή, ο 'red_army';;
Ανασυντάσσεται πριν την τελική σφαγή στο Εσκί Σεχίρ Τροντχάιμ
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
1ον. Θεωρησα μεγαλη αχαριστια της 7 να τα βαλει με τον Μπαγιεβιτς οταν τις μεγαλυτερες δοξες του ο Ολυμπιακος της εζησε με αυτον στο τιμονι.
2ον. Ολοι οι γνωστοι/αγνωστοι προπονητες της εξεδρας κρινουν τον προπονητη οτι κοιμαται, οτι κανει λαθος μεταγραφες, κακες προπονησεις, λαθος μεταγραφες κλπ κλπ. Ας καθησουν αυτοι στον παγκο να τα πανε καλυτερα. Δηλ. αν ειχε κερδισει θα ηταν ξυπνιος , αφου εχασε κοιμοταν.
Αυτος ξερει καλυτερα , ας τον αφησουν να κανει 1-2 χρονια δουλεια κ μετα ας τον κρινουν οσο θελουν. Δεν ημουν υπερ του να φυγει ο Μπαγεβιτς αλλα απο την στιγμη που ηρθε ο Σολιντ ας τον αφησουν να δουλεψει. Σοβαρος φαινεται. Αλλωστε σε ολα τα παιχνιδια φανηκαν κ δυνατα σημεια. Κ ναι μεν το αποτελεσμα μετραει , αλλα η εμφανιση σε Ρεαλ κ Λυων δεν ηταν κακη. Ουτε κ χθες μεχρι το φαουλ-πεναλτυ. Απο εκει κ μετα τι συνεβει κ κατερευσαν εγω δεν καταλαβα.
Ααα κ κατι αλλο οσοι τα εχωσαν επειδη στη Λυων εβαλε επιθετικο μολις ισοφαρισε εμενα μ αρεσε που πηγε να χτυπησει το ματς ετσι οπως ειχαν εξελιχθει μεχρι εκεινη την στιγμη. Δεν εκατσε δεν πειραζει. Θ ακουμε την καζουρα απο τους βαζελες. Αλλα τουλαχιστον ας αφησουν μια φορα εναν ανθρωπο να κατσει στον παγκο κ να δουλεψει γεμιζοντας κ το οπλοστασιο με μεταγραφες ουσιας.Συμφωνω. Αυτη τη στιγμη και οι 3 του ΠΟΚ εχουν σοβαρους (ετσι τουλαχιστον δειχνουν) ξενους (αυτο ειναι σιγουρο ) προπονητες. Ας τους αφησουν να δουλεψουν.
Οτι ο Σολιντ αντιδρα αργα (σε σχεση με τους περισσοτερους προπονητες) δεν νομιζω να διαφωνεις. Στη Λιον στο 84' (οταν ισοφαρησε ο Καφες) ακομα ετοιμαζοταν να κανει αλλαγη, ενω εχανε απο το 4'! Μετα την ισοφαριση πιστευω κι εγω οτι καλως την εκανε. Οταν ομως το αρπαξε στο 89' εκανε αλλαγη στο 93'!!! Τα ιδια περιπου εγιναν με Ροζεμποργκ και Ρεαλ. Το οτι κοιμοταν το εγραψα αστειευομενος. Μπορει να πιστευει οτι η ομαδα δεν πρεπει να αλλαζει. ΟΚ, αυτος ξερει καλυτερα. Θα μπορουσε λοιπον να μην κανει καθολου αλλαγες. Αλλαγες ομως στο 90+, οταν χανεις, μπορουν να βοηθησουν μονο τον αντιπαλο...
Για τον Μπαγεβιτς: Σκεφτειτε να ειχε φερει αυτα τα αποτελεσματα ο Μπαγεβιτς... Τι θα ειχαμε δει και ακουσει για τον αχαριστο, βατραχο, κομπλεξικο, ικανο μονο για την Ελλαδα Σερβο. Ενω φετος, με καλυτερο υλικο, η ομαδα ξεφτιλιζεται και η κεκριδα αποθεωνει τον προπονητη σε εντος εδρας συντριβη . Γιατι; Γιατι αυτος που εδιωξαν δεν μπορει να ειναι καλυτερος απο το νεο αστερι. Ας τα λουστει ο Κοκαλης. Περσι τους ακουσε και φετος βριζουν τον ιδιο. Συνεταιροι στο εγκλημα των συνεχων αλλαγων προπονητων των τελευταιων χρονων.
Μακαρι ο Σολιντ να πετυχει, φιλε kleisj. Αλλα να λεμε οτι οι παικτες δεν ειναι καλοι, ειναι γεροι, δεν ειναι αυτοι που ηθελε, ειναι δικαιολογιες. Αυτοι ηταν και περσι (και χειροτεροι) και τα πηγαν αξιοπρεπως. Εγω δεν ειμαι απο τους αφελεις της κερκιδας να περιμενω τελικο, αλλα μια αξιοπρεπη πορεια μπορουσε να εχει αυτη η ομαδα. Σιγουρα δεν φταιει μονο ενας συντελεστης, αλλα δεν μπορει ο προπονητης να ειναι αμετοχος. -
Πιστευω οτι ειναι τελος εποχης για αυτην τη φουρνια. Τρεις δρομοι υπαρχουν:
- Η διοικηση εμπιστευεται το Σολιντ και του δινει το ΟΚ να κανει ριζικη ανανεωση το καλοκαιρι. Το χερι μπαινει βαθια στη τσεπη για αγορα παικτων. Ο Σολιντ και οι φιλαθλοι ευχαριστημενοι. Ο Σωκρατης πιο φτωχος. Πιθανοτητες: 10% (ειναι πολλα τα λεφτα Αρη).
- Η διοικηση εμπιστευεται το Σολιντ και του δινει το ΟΚ να κανει ριζικη ανανεωση το καλοκαιρι. Αγοραζονται πιτσιρικια απο μικρες ομαδες και Αφρικη με σκοπο τη δημιουργια νεας ομαδας. Απαιτειται υπομονη, καθως προβλεπεται μια διετια μονταρισματος και στερησεων. Γινεται αυτο οταν τα διαρκειας και οι καρτες μελους περιμενουν να πουληθουν και υπαρχει η ψυχωση για το πρωταθλημα; Χλωμο. Πιθανοτητες: 20%.
- Ο Σολιντ φευγει νυχτα σε καποιο μεγαλο στραβοπατημα ή το καλοκαιρι, επειδη μιλαει πολυ σε Νορβηγους δημοσιογραφους και λεει αλλα στους Ελληνες, επειδη ζηταει πολλα, επειδη η κεκριδα τον στηριζει ενω αλλος πληρωνει, επειδη...
Προσλαμβανεται αλλος Σωτηρας και η ζωη συνεχιζεται οπως παντα. Πιθανοτητες: 70% (και λιγο λεω).
Αυτα πιστευω και μακαρι να διαψευστω...
-
Το τρίτο θα γίνει που είναι και το πιο θεαματικό.
Και δρα και σαν ηρεμιστικό σους οπαδούς και είνα και φτηνό.
Άντε και με τον Αναστόπουλο προπονητή! -
Οι ουδέτεροι...
Οι κόκκινοι...
**Και οι άλλοι... **:D
-
Εχει παρει κανενας τηλεφωνο για τα ασυναγωνιστα ασφαλιστρα ΙΧ του πρωτοσελιδου του Πρωταθλητη??????
Κατα τα αλλα εριξα πολυ γελιο με το πρωτοσελιδο του Derby
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
(μου το έστειλαν σήμερα με e-mail)'Το Champions League φεύγει, οι κορνέδες έρχονται. Τα ζαχαροπλαστεία δεν προλαβαίνουν τις παραγγελίες'.
Υ.Γ..που χάθηκε εκείνη η ψυχή, ο 'red_army';;
Εδω ειμαι και δεν ειμαι κοτα. Αν ανατρεξεις σε προηγουμενα ποστ μου θα δεις οτι θαβω τον σολιντ.
Ομως ειπα και κατι αλλο και θα δουμε αν επαληθευτω η οχι. Προβλεπω ο Ολυπιακος να μαζευει 6 βαθμους και ο παο 5. Θα χασει απο βερντερ και μπαρτσα ο παο και θα φερει χ με ουντινεζε και ο οσφπ θα νικησει ροζεμποργκ εκτος και την αδιαφορη ρεαλ μεσα.
Μπορει και να πεσω τελειως εξω, αλλα αν πεσω μεσα θα γελασει και το παρδαλο κατσικι.
Καντε λιγο υπομονη φιλοι Αντιολυμπιακοι.Η αποψη μου για την ομαδα δεν αλλαζει. Εχει καποιους καλους παικτες αλλα θελει τουλαχιστον 4 παικτες καλους. Να φυγουν ανατολακης,γεωργατος,μπουλουτ,κωστουλας και να παρουμε 4 καλους αμυντικους παικτες. Στην αμυνα πασχουμε. Και ο μπαμπαγκιτα που κοροιδευετε ολοι μια χαρα επαιξε χθες και ο τουρε καλος ειναι και ο οκκας και ο στολτιδης και ο καφες. Μια καλη τετραδα στην αμυνα θελουμε,γιατι με τα αργοκινητα καραβια ανατολακη-κωστουλα και με τον καφενε τον γεωργατο δεν παμε πουθενα
-
Αυτο ρε φιλε ολυμπιακε ειναι προκληση.Εχεις γινει για αλλη μια φορα περιγελος της Ευρωπης και εχεις μουτρα να πεις οτι πας για διπλο (χαχαχα,διπλο) στο Τροντχαιμ και οτι θα κερδισεις τη Ρεαλ (που δεν θα ειναι αδιαφορη αν κερδισει τη Λυον στο Μπερναμπεου γιατι θα παει για 1η θεση) μεσα στην εδρα σου?Γι'αυτο ρε μια ζωη θα τρωτε σφαλιαρες στη Ευρωπη.Γιατι δε βλεπετε μπροστα σας.Με ποια ομαδα ρε θα νικησεις τη Ρεαλ?Αλλα ετσι ειναι.Εδω ο προεδρος σας ελεγε το καλοκαιρι οτι του χρονου θα πατε τελικο στο CH.L. κι εσεις αντι να τον κραξετε το πιστευατε.Καλα σας κανει ρε και σας δουλευει,και σας κανει και μελη.Πηγαινε εσυ με τον Ανατολακη να αντιμετωπισεις τον Ροναλντο.Μεχρι να βαλετε μυαλο θα φατε πολλες 4αρες ακομα,οποτε μη βιαζεσαι.Οσο για τον Παναθηναικο στην ευρωπη καλυτερα μην τον πιανεις καν στο στομα σου γιατι κυριολεκτικα για ακομα μια φορα δε σε παιρνει.
Φιλικα παντως,προσπαθησε να δεις και λιγο μπαλα,και πως παιζουν οι ομαδες κι ασε τα οπαδικα απ'εξω.Εσεις κανετε κακο στο ελληνικο ποδοσφαιρο!!! -
Ο χρήστης strassenmeister έγραψε:
Αυτο ρε φιλε ολυμπιακε ειναι προκληση.Εχεις γινει για αλλη μια φορα περιγελος της Ευρωπης και εχεις μουτρα να πεις οτι πας για διπλο (χαχαχα,διπλο) στο Τροντχαιμ και οτι θα κερδισεις τη Ρεαλ (που δεν θα ειναι αδιαφορη αν κερδισει τη Λυον στο Μπερναμπεου γιατι θα παει για 1η θεση) μεσα στην εδρα σου?Γι'αυτο ρε μια ζωη θα τρωτε σφαλιαρες στη Ευρωπη.Γιατι δε βλεπετε μπροστα σας.Με ποια ομαδα ρε θα νικησεις τη Ρεαλ?Μην ανησυχεις και γι αυτα που λεει θα πληρωσει!!:lol: Το στοιχημα (αν ο Παο παρει πεισσοτερους βαθμους στο cl θα ερθεις μια μερα να δεις αγωνα στο ΟΑΚΑ) ισχυει, ε red_army??
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ομως ειπα και κατι αλλο και θα δουμε αν επαληθευτω η οχι. Προβλεπω ο Ολυπιακος να μαζευει 6 βαθμους και ο παο 5. Θα χασει απο βερντερ και μπαρτσα ο παο και θα φερει χ με ουντινεζε και ο οσφπ θα νικησει ροζεμποργκ εκτος και την αδιαφορη ρεαλ μεσα.
Μπορει και να πεσω τελειως εξω, αλλα αν πεσω μεσα θα γελασει και το παρδαλο κατσικι.Face Reality, αν πάρεις 1 βαθμό φέτος να είσαι ευχαριστημένος. Για παραπάνω, απλά ξέχασε το.-
-
Η προφητεία του Σόλιντ βγήκε αληθινή! Ο ΟΣΦΠ κατέπληξε την Ευρώπη! Έφαγε άλλη μια τεσσάρα χαλαρούιτα μέσα στην έδρα του!!!
Τι να κάνουμε... Άμα παίρνεις όλα τα ΚΑΠΗ για παίχτες και το παίζουνε και μούρη...
Ρε γαύροι ξυπνάτεεεεεεεεεε!!! Το δούλεμα που τρώτε απ'τον κύριο Krokus δε λέγεται!!!
Ε ρε κορνέδες...
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
...αν πεσω μεσα θα γελασει και το παρδαλο κατσικι...Ναι αλλά αν πέσεις έξω???
Ηδη πάντως έχεις γίνει ξεφτίλα...(είδες τι γίνεται όταν παίζεις στην Ευρώπη χωρίς τους 'πράσινους' παίκτες ??...Ο Ολυμπιακός δεν έχει τόσο κακή ομάδα όσο δείχνει το 1-4. Απλά για τα ευρωπαικά δεδομένα είναι ακατάλληλος. Μεχρι το 40' ήταν αρκετά καλός, αλλά μετά κατέρρευσε, ακριβώς επειδή είναι μικρή ομάδα.
Ο Σόλιντ το μόνο λάθος που κάνει είναι ότι βάζει τον Ολυμπιακό να παίξει σαν ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΜΑΔΑ με ανοιχτό και γρήγορο ποδόσφαιρο, χωρίς να έχει τους κατάλληλους παίχτες. Αποτελεσμα να εκθετι την ομάδα. Αφου ρε άνθρωπε δεν εχεις τα μέσα, γιατί δεν παίζεις πιο κλειστά, πιο συμμαζεμένα, πιο έξυπνα μπας και τσιμπήσεις κάτι παραπάνω? Προοδευτική και υγιής η φιλοσοφία Σόλιντ αλλά μη εφαρμόσιμη στο υλικό του Ολυμπιακού.
Αντε να δούμε τι θα κάνουμε σήμερα στο Καμπ..
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
...αν πεσω μεσα θα γελασει και το παρδαλο κατσικι...
Ναι αλλά αν πέσεις έξω???
Γελάει ήδη και το παρδαλό κατσίκι..
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#2]