-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Ας ειμαστε ψυχραιμοι, κ νεκρη η Ρεαλ μεσα στο Μπερναμπεου δεν παιζεται.
Ολοι η ομαδα ειναι αστερια του ποδοσφαιρου, συνηθως πηγαινοντας σ αυτο το γηπεδο ευχεσαι το κοστουμακι να μην γραψει πανω απο 3.Καλά, κάτσε να πάει καμιά Λυόν εκεί μέσα και να παίξει η Ρεάλ όπως έπαιξε χτές...
-
Ετσι οπως εξελιχθηκε ο αγωνας,θα μπορουσε ο γαυρος να επαιρνε το Χ και να εβλεπε απο αλλη οπτικη γωνια το Ch L αλλα πλεον τα πραγματα εχουν γινει πολυ δυσκολα ακομα και για 3η θεση..
Η Ρεαλ φυσικα ειχε πολλες ευκαιριες στο α' να καθαρισει το ματς αλλα εφοσον δεν το εκανε και ο Ολυμπιακος ανεβηκε στο β και πετυχε το γκολ,μπορουσε μετα να το κρατησει αλλα δεν το εκανε....
Ατυχες το αποτελεσμα κρινοντας απο την εκβαση του αγωνα,αλλα δικαιο IMHO επειδη η Ρεαλ επαιξε καλυτερα στο α' και εκανε και 2-3 καλες ευκαιριες στο β'.
Το Οσφπ-Λυων ειναι προκληση για τους παικτες του καθοτι αν κερδισει τοτε ξαναμπαινει στο παιχνιδι της προκρισης......
Παμε γερα ΑΕΚΑΡΑ σημεραααα!!!
-
Ενα πραγμα δεν ειχε ποτε ο Ολυμπιακος μεχρι σημερα: τυχη... (βλ. και ματς με τη Γιουβεντους, Λα Κορουνια, Λιον παλιοτερα κ.ο.κ.)
Ειμαι σιγουρος οτι αν αντι για κοκκινες η ομαδα φορουσε πρασινες φανελες θα συνομωτουσε το συμπαν που λεει κι ο ποιητης να το τσιμπησουμε το Χ. Ακομα κι αν αυτο σημαινε 15 δοκαρια και 30 τετ-α-τετ των αντιπαλων... Κριμα -
σωπατε ρε παιδια..
η ρεαλ επαιξε μπαλαρα μεχρι που εβαλε το γκολ.
μετα ξυπνησε ο γαυρος και αρχισε κι αυτος να παιζει μπαλα..(!!)ο προπονητης των ισπανων ητανε πολυ αγχωμενος, αν βλεπατε τι-βι.
εσπασε την αμυνα κι εριξε τους πιτσιρικαδες επιθετικους και κατεβαινανε τεσσερις-τεσσερις.
ε, θα το εβαζε το γκολ.
ομως η αμυνα του μετα ειχε κενα, και για αυτο και τα σκληρα μαρκαρισματα και τα φαουλ...ηρθε και η αποβολη,
και ενω καποιος θα περιμενε 4 λεπτα μινιμουμ καθυστερησεις,
ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ το ληξανε πριν συμπληρωθει λεπτο.
ο γαυρος αν εκανε κι αυτος μια-δυο κατεβασιες με ολους τους παιχτες ισως κατι να εκανε και λογω του αριθμητικου πλεονεκτηματος..ομως οι κοτες χεστηκανε απανω τους και το σφυριξανε πριν συμπληρωθει 1 λεπτο!!!!
αν ομως ητανε 1-1, το λαμογιο ο διατητης θα κραταγε καθυστερησεις καννα τεταρτο!ε βεβαια, ρεαλ ειναι αυτη και πιθανη απωλεια βαθμων σε 2 στους 2 αγωνες => μεγαλο κακο!
ουστ παλιοκοτες!!!!
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
........Παμε γερα ΑΕΚΑΡΑ σημεραααα!!!
Και θα είμαστε και μέσαααα!!! μετά από πολλά χρόνιααα!!!
Ωραία μπάλα ο γάβρος!Πραγματικά από ατυχία δεν έφυγε με την ισοπαλία!
Παρατήρηση:Ο Νικοπολίδης αν δεν πιάσει το βουντού, πιάνει τα @@ του!!! Γιατι όλοι λένε ότι είναι τερματοφυλακάρα!???!!
-
Γιατί έτσι γουστάρουν.
-
Η ΑΕΚ by the way ειναι η μοναδικη Ελληνικη ομαδα που εχει φυγει με Χ απο το Μπερναμπεου......
Καλη τυχη και στην Ξανθη,που αν το πιστεψει,μπορει να προκριθει!!!!
Επισης καλη τυχη και στον Παοκ....Δυσκολος αγωνας,αλλα μπορει.
Η ΑΕΚ θα πρεπει να παιξει προσεκτικα,γιατι η Ζενιτ ειναι αρκετα καλη ομαδα και 2η στο Ρωσικο πρωταθλημα.....Το φοβαμαι πολυ το ματς,αλλα πιστευω να προκριθουμε....
Ειδωμεν...
-
καλη τυχη στις υπολοιπες ομαδες μας!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ωραία μπάλα ο γάβρος!Πραγματικά **από ατυχία **δεν έφυγε με την ισοπαλία!
Έτσι είναι Νίκο! Από ατυχία. Γιατί από ικανότητα δεν υπήρχε περίπτωση να πάρει ισοπαλία!
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
σωπατε ρε παιδια..
μετα ξυπνησε ο γαυρος και αρχισε κι αυτος να παιζει μπαλα..(!!)ο προπονητης των ισπανων ητανε πολυ αγχωμενος, αν βλεπατε τι-βι.
εσπασε την αμυνα κι εριξε τους πιτσιρικαδες επιθετικους και κατεβαινανε τεσσερις-τεσσερις.
ε, θα το εβαζε το γκολ.
ομως η αμυνα του μετα ειχε κενα, και για αυτο και τα σκληρα μαρκαρισματα και τα φαουλ...ηρθε και η αποβολη,
ο γαυρος αν εκανε κι αυτος μια-δυο κατεβασιες με ολους τους παιχτες ισως κατι να εκανε και λογω του αριθμητικου πλεονεκτηματος..ομως οι κοτες χεστηκανε απανω τους και το σφυριξανε πριν συμπληρωθει 1 λεπτο!!!!
αν ομως ητανε 1-1, το λαμογιο ο διατητης θα κραταγε καθυστερησεις καννα τεταρτο!ε βεβαια, ρεαλ ειναι αυτη και πιθανη απωλεια βαθμων σε 2 στους 2 αγωνες => μεγαλο κακο!
ουστ παλιοκοτες!!!!
Πάλι ο διατητής! Έχετε πλάκα οι γαύροι τελικά! Αντι να τον ευχαριστείτε που δεν απέβαλε τον Οκά, τα χώνετε κιόλας!
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Έτσι είναι Νίκο! Από ατυχία. Γιατί από ικανότητα δεν υπήρχε περίπτωση να πάρει ισοπαλία!
Σώπα! Γιατί, υπάρχει ελληνική ομάδα που κοιτάει στα μάτια τη Ρεάλ;
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
σωπατε ρε παιδια..
ε, θα το εβαζε το γκολ.
ουστ παλιοκοτες!!!!
Πάλι ο διατητής! Έχετε πλάκα οι γαύροι τελικά! Αντι να τον ευχαριστείτε που δεν απέβαλε τον Οκά, τα χώνετε κιόλας!
σωστός!!!
αυτος ο Οκκας ειναι εντελως για τα πανηγύρια, πολυ θεατρίνος....
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Σώπα! Γιατί, υπάρχει ελληνική ομάδα που κοιτάει στα μάτια τη Ρεάλ;
Εγω ειμαι της αποψης οτι δεν υπαρχει ομαδα που να κοιταει στα ματια την Ρεαλ....Πως αλλωστε οταν ενας παικτης της κανει οσο ολο το μπατζετ του Παο ή του Οσφπ(για την Αεκ δεν το συζηταμε)
Ομως 1 φορα στο τοσο καποια ομαδα κανει την υπερβαση(Οσφπ-Ρεαλ 3-3,Αεκ-Ρεαλ 3-3 και 2-2 στην Μαδριτη)
Ατυχος ο Ολυμπιακος χθες,αλλα δικαιο το αποτελεσμα...
-
Ο χρήστης apopol έγραψε:
αυτος ο Οκκας ειναι εντελως για τα πανηγύρια, πολυ θεατρίνος....
Τώρα που είπες θεατρίνος...
Ο Οκκάς όταν ήταν στον ΠΑΟΚ έτρωγε τρελό κράξιμο όταν 'έπεφτε' για να εκβιάσει φάουλ ή πέναλτι. Απο περιέργεια, οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν κράξει ποτέ τον Γιαννακόπουλο, τον Γεωργάτο, τον Ζιοβάνι, τον Οκκά για τον ίδιο λόγο; -
Πραγματικά άτυχος ήταν χθες ο Ολυμπιακός. Όμως παρακολουθώντας προσεκτικά το ματς, έχω να παρατήρήσω τα εξής.
- Ο Ολυμπιακός έπαιξε μέτρια. Μπορεί να παίξει και πολύ καλύτερα. Η άμυνά του είναι μέτρια, το κέντρο το ίδιο, δεν έμεινε και τίποτα μετά. Απορώ πώς κατάφερε και νίκησε τον Παναθηναϊκό...
- Ο Ριβάλντο είναι μόνο για να εκτελέσει κανα φάουλ. Από εκεί και μετά ΜΗΔΕΝ!!!!!!! Ούτε μαρκάρει ούτε τρέχει για την μπάλα, αν βρεθεί ξεμαρκάριστος μέχρι να κουνηθεί για να σουτάρει έχει πέσει όλη η άμυνα πάνω του...
- Η Ρεάλ είναι ένα τίποτα. Μόνο παικταράδες έχει. Από ομάδα δεν κάνει μία. Άντε να μείνει ξεμαρκάριστος ο Μπέκαμ να κάνει μια καλή σέντρα να βρεθεί και ένας ξεμαρκάριστος παίκτης στην περιοχή να κάνει κεφαλιά για να μπει γκολ... Ομάδα είναι αυτή??
Ανεξάρτητα από όλα αυτά με χάλασε πολύ που δεν κατάφερε να πάρει ο Ολυμπιακός το Χ. Με ίγο περισσότερη τύχη θα μπορούσε και για τη νίκη... Κρίμα. Τώρα νομίζω πως είναι πολύ δύσκολο να προκριθεί. Σωστά?
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Καλο θα ειναι να μην τα γειωνουμε ολα!
Οταν ενας παιχτης της Ρεαλ κοστιζει οσο ολη η ενδεκαδα του Ολυμπιακου!
Οταν εκει μεσα μεγαλες Ευρωπαικες ομαδες δεν παιρνουν αποτελεσμα... κ παθαινουν πανωλεθρια!Οσο για τον διαιτητη που κρατησε 1 λεπτο καθυστερησεις ειναι πραγματικα απιστευτο! Αν αυτο ειχε γινει στο ελληνικο πρωταθλημα με ΠΑΟ ή ΟΣΦΠ σκεφτειτε τι θα εγραφαν την επομενη μερα. Κ για τον συγκεκριμενο διαιτητη ο οποιος μας εχει ριξει την ταφοπλακα με το χερι του Carlos. Οταν πας σε τετοιο γηπεδο τετοιας ομαδας τουλαχιστον το 50-50 απο το 1εως το 90 ειναι απο τους λιγους παραγοντες βοηθειας που θες. Ναι ηταν καλος στην διαρκεια του αγωνα, γιατι ομως δεν αφησε 4 λεπτα καθυστερησεις? Αν ηταν 1-1 θ αφηνε κ 5!
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
2. Ο Ριβάλντο είναι μόνο για να εκτελέσει κανα φάουλ. Από εκεί και μετά ΜΗΔΕΝ!!!!!!! Ούτε μαρκάρει ούτε τρέχει για την μπάλα, αν βρεθεί ξεμαρκάριστος μέχρι να κουνηθεί για να σουτάρει έχει πέσει όλη η άμυνα πάνω του...Ο Ριβαλτο 0???
Οταν κρατουσε την μπαλα κ ξεκουραζε την ομαδα? οταν πηρε φαουλ σε καιρια σημεια?
Εκτος αν περιμενεις ενα Ριβαλντο που θα περασει ολη την Ρεαλ κ θα βαλει 2 γκολ! -
Εγώ που κοιμήθηκα στο 80' (ήμουν πτώμα από κούραση) τι να πω;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Εγώ που κοιμήθηκα στο 80' (ήμουν πτώμα από κούραση) τι να πω;Καλημέρα να πεις.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Εγώ που κοιμήθηκα στο 80' (ήμουν πτώμα από κούραση) τι να πω;Εσυ τι να πεις ή εγω τι να πω που καθομουνα στο 80 στον καναπε σαν το κοτοπουλο ετοιμο για σφαξιμο περιμενοντας την εκτελεση!
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#2]