-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ολα τα λεφτα οι Τοργκελε,Μάντζιος,Δαρλας χθες.
Σε όσα παιχνίδια του βάζελου έχω δει, μου άρεσε ΠΟΛΥ αυτό το αριστερο χαφ (PESIC? SERIC?). Ξέρει ΠΟΛΛΗ μπάλα ο άνθρωπος και φαίνεται σε ό,τι κι αν κάνει.
Εγώ πάλι ρε Σπύρο δεν τον χωνεύω... 3 φορές τον έχω δει, μόνο εχτές έπαιξε καλά (έχει τεράστιο πρόβλημα στη τελική σέντρα, εχτές δεν ξέρω τι έπαθε του έβγαιναν όλα -πάλι καλά)
Ο Seric ήταν πολύ καλός και στο 4-1 με την Wisla, ενώ γενικά ειναι συνήθως πάνω απο τον μέσο όρο της ομάδας. Βεβαια στο πρωτάθλημα πνιγηκε όπως και ολόκληρη η ομάδα. Ειναι πολυ επιθετικογενής και κάνει καλές κούρσες. Μινχ στα καλά του δεν είναι, αλλά μπορεί να προσφέρει ακόμη και στο σκοράρισμα.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
το μόνο χ που μπορεί να έρθει σήμερα στο μπερναμπέου είναι αυτόκακε!
εμεις σας καναμε καζουρα οσο βρισκοσασταν στη ζωνη του ...υποβιβασμου??? -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
το μόνο χ που μπορεί να έρθει σήμερα στο μπερναμπέου είναι αυτόΗ το λατινικο Χ {=10} , (οπως έλεγαν και στην ΕΡΑ-ΣΠΟΡ σήμερα)
Μην τον ξεγραφετε τον γαυρο. Εχει καλή ομάδα...
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Μην τον ξεγραφετε τον γαυρο. Εχει καλή ομάδα...Καλούς ΠΑΙΚΤΕΣ έχουμε. ΟΜΑΔΑ, έχουμε δρόμο ακόμα για να φτιάξουμε...
-
Καλή επιτυχία στην ομάδα μου!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Καλή επιτυχία στην ομάδα μου!εγω θελω να τους δω να προσπαθουν, και να κανουν μια αξιοπρεπη εμφανιση.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μην τον ξεγραφετε τον γαυρο. Εχει καλή ομάδα...
Καλούς ΠΑΙΚΤΕΣ έχουμε. ΟΜΑΔΑ, έχουμε δρόμο ακόμα για να φτιάξουμε...
Και ΠΡΟΕΔΡΟ,που να λέει λιγότερα(βλ. τελικό το 2007 )
και ΟΠΑΔΟΥΣ,που να μην παρασύρονται από τον ΠΡΟΕΔΡΟ,όταν λέει αυτά που λέει.Αν ο Ολυμπιακός(διοίκηση/οπαδοί) δεν αυτοκαταστραφεί με τις γνωστές ψυχώσεις και τάσεις μεγαλομανίας που τον διακατέχει,και αφήσει τον Σόλιντ να δουλέψει το πολύ καλό υλικό που έχει,μπορεί να πετύχει καλά πράγματα.
Ωστόσο σήμερα και η κοινή λογική και το παναθηναικό συναίσθημα επιτάσσει ισοπαλία ακατάλληλη για ανηλίκους
-
Λίγο πριν αρχίσει το παιχνίδι :
*Τα θετικά *(για μένα , όχι για το γαύρο):
-Διαιτητής ο Μερκ.
- Ο Ρομπέρτο Κάρλος εκτός από πόδια έχει και χέρια
Τα αρνητικά: (επίσης για μένα)
-Η Ρεάλ δεν είναι σε καλή κατάσταση και μάλλον θα σταματήσει στα 4
-
Aν και δεν τρεφω τη παραμικρη συμπαθεια στον γαβρο, πιστευω οτι το 10 στο στοιχημα, καποιος που παιζει, θα επρεπε να το τιμησει. Αρχιζει.
-
Πολύ αργεί αυτός ο Ραούλ!!!! Το περίμενα νωρίτερα!!!
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Πολύ αργεί αυτός ο Ραούλ!!!! Το περίμενα νωρίτερα!!!Στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο
Λεγετε οι γαυροι τι μου δινετε για να ανοιξω ενα τοπικ να σωθειτε
Βρε δεν υπαααααρχει σωτηριαααα
-
RESPECTγια την εμφάνιση..κρίμα.
-
Aντε να ξεχάσουν οι γαύροι αυτόν...πώς τον είπαμε;;Σολντάτο;;;
Αποκλείεται να τον ξεχάσουν -
έλεεεεεεεεεος ήμαρτον ρε
πάντως οκ θα μπορούσαμε να'χαμε φάει πολλά γκολ
αλλά μια φορά δε γίνεται να μας 'κάτσει' ένα αποτέλεσμα
ηηηημαρτον -
Κρίμα!Θα μπορούσε ο γαύρος να είχε πάρει τον 1 βαθμό.
Ο superstar Ριβαλντο στο 2ο ημίχρονο πόσες φορές ακούμπησε μπάλα;Πάνω από 2;
Ο Οκκάς έπρεπε να είχε φάει μια κόκκινη στο τέλος με τις μ@λ@κίες που έκανε... -
Κριμα... αλλά ρε παιδιά... σας φανηκαν οι παίχτες του Ολυμπιακού να πιστεύουν οτι μπορούν να νικήσουν τη Ρεαλ στο σπίτι της; Το 2ο ημίχρονο μόνο είδα και μετά την ισοφάριση ο Ολυμπιακός ήταν σαν να έπαιζε σε φιλικό.
Αντε να δούμε τι ψάρια θα πιάσουν και τα δικά μας τα μπουμπούκια αύριο στην Ουκρανία... -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Κριμα... αλλά ρε παιδιά... σας φανηκαν οι παίχτες του Ολυμπιακού να πιστεύουν οτι μπορούν να νικήσουν τη Ρεαλ στο σπίτι της; Το 2ο ημίχρονο μόνο είδα και μετά την ισοφάριση ο Ολυμπιακός ήταν σαν να έπαιζε σε φιλικό.
Αντε να δούμε τι ψάρια θα πιάσουν και τα δικά μας τα μπουμπούκια αύριο στην Ουκρανία...Καλά έχεις δίκιο.. Αφού μπήκαν μέσα χ#σΜ3νοι.. φοβόντουσαν να πλησιάσουν στα μαρκαρίσματα, μάλλον για να μη φάνε καμιά τρίπλα και γίνουνε ρεζίλι..
και αφήνανε το Μπέκαμ, να βγάζει μόνος του σέντρες
Αλλά εντάξει.. με τη Ρεάλ έπαιζες -
βλεπω να τη τρωμε στεγνα απο τους μεταλαδες!
μπραβο στον οσφπ... πολυ μετρια η ρεαλ!
-
Ας ειμαστε ψυχραιμοι, κ νεκρη η Ρεαλ μεσα στο Μπερναμπεου δεν παιζεται.
Ολοι η ομαδα ειναι αστερια του ποδοσφαιρου, συνηθως πηγαινοντας σ αυτο το γηπεδο ευχεσαι το κοστουμακι να μην γραψει πανω απο 3.
Η πιο ωραια εμφανιση που εχουμε κανει εκει μεσα κ γενικοτερα σε εκτος εδρας ματς.
Δεν με νοιαζει κ που χασαμε (αν κ δεν το ευχαριστηθηκα ομολογω), δεν με νοιαζει αν αποκλειστουμε, δεν με νοιαζει να χασουμε πρωταθλημα. Με νοιαζει ν αφησουν τον προπονητη να φτιαξει ενα αξιομαχο συνολο που θα μπορεσει ν αντικρυζει οποιαδηποτε ομαδα στα ματια. -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Aντε να ξεχάσουν οι γαύροι αυτόν...πώς τον είπαμε;;Σολντάτο;;;
Αποκλείεται να τον ξεχάσουνπάει στους μεγάλους ευεργέτες, Κόντε, Τζέραρντ & ΣΙΑ. Πρόεδρος ο Σούκερ να μην ξεχνιόμαστε
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#2]