-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
'άτυχη' η ΑΕΚ; όχι, απλώς άχρηστηΓιατί το λες αυτό? Έγινε γκέλα στο γκολ?
(δεν το δείχνει η TV στην Κύπρο) -
Τους έπαιζε κυριολεκτικά η ΑΕΚ μονότερμα στο β' ημίχρονο και έβγαλαν μια αντεπίθεση στο 88' και...
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Τους έπαιζε κυριολεκτικά η ΑΕΚ μονότερμα στο β' ημίχρονο και έβγαλαν μια αντεπίθεση στο 88' και...Παλιά της τέχνη κόσκινο δυστυχώς...
-
Δεν μπορεις να το πεις και αντεπιθεση...ενα σουτ πλαγια εξω απο την περιοχη κανανε και εγινε η μαλακια...
-
Έπρεπε να πάρουμε την πρόκριση ρε γμτ, όχι επειδή θέλω το κύπελλο Ουέφα ή για να λέω ότι είμαστε πολύ καλοί στην Ευρώπη κλπ, αλλά για τα οικονομικά οφέλη. Σε αυτά στηριζόμασταν, τώρα θα πρέπει να γεμίζουμε το γήπεδο σε κάθε αγώνα, πράγμα....απίθανο ας το πω?
-
Μολις τωρα γυρισα απο το γηπεδο.....
Απογοητευση για την ομαδα μου.......
Απογοητευση γιατι δεν παμε πουθενα ετσι και αν χασουμε απο τον γαυρο τελειωσε και το πρωταθλημα για εμας και χαθηκε ολοκληρη η χρονια....
Απογοητευση γιατι με μια-δυο επιθεσεις οι Ρωσοι εβαλαν το γκολ σε σημειο που και η Μπαρτσελονα να εισαι δεν μπορεις να αντιδρασεις...
Απογοητευση γιατι στο β ημιχρονο μπορει να μην τους παιξαμε μονοτερμα,αλλα δεν απειληθηκαμε(περα απο τις 2 αυτες φασεις) και ειχαμε ευκαιριες να βαλουμε ενα γκολ.
Απογοητευση γιατι ο Κατσουρανης ειναι εμφανεστατο οτι δεν μπορει και πρεπει να μεινει στο παγκο μεχρι να βρει τον εαυτο του...
Απογοητευση γιατι η ΑΕΚ πηρε 1 μολις βαθμο ενω περισυ πηρε 4 βαθμους και με αυτα και με αυτα μικραινει πολυ στην Ευρωπη.......
Καλα να παθουμε...Ας προσεχαμε...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
'άτυχη' η ΑΕΚ; όχι, απλώς άχρηστηΔυστυχώς έχεις δίκιο...
Από ότι βλέπω συμφωνεί και o CLIO-V6 μαζί μας...
Μια επίθεση της προκοπής δεν έκαναν!!!! -
Πολύ χάλια!
Ασύνδετη ομάδα...μπαλιές στο γάμο του Καραγκιόζη...!!!Πρέπει να αλλάξουν πολλά!
Είχα 18 χρόνια να πάω γήπεδο...αλλά δεν απογοήτευτηκα!
Οταν ένας κάφρος πέταξε ένα μπουκάλι με νερό,έπεσε όλη η εξέδρα να τον φάει!!Αυτό είναι βελτίωση!
Πολλά παιδιά!!Μπράβο!!!Αν παίζαμε και λίγο μπάλα θα το ευχαριστιόταν και η κόρη μου!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αν παίζαμε και λίγο μπάλα θα το ευχαριστιόταν και η κόρη μου!!!
Το περίεργο είναι που φαίνεται να το ευχαριστήθηκε ο Σάντος. Επέστρεφα από το γήπεδο, και τον άκουσα στο ραδιόφωνο να λέει ότι είναι υπερήφανος που η ομάδα πάλεψε μέσα στο γήπεδο. Τι διάολο, άλλο παιχνίδι βλέπαμε;
Δυστυχώς λίγος κόσμος στο γήπεδο, ειδικά αν σκεφτείς ότι σε αυτό το παιχνίδι παιζόταν οικονομικά όλη η χρονιά της ομάδας. Περισσότερο απ' όλους, στενοχωρήθηκα για τον Ντέμη και την προσπάθεια που κάνει...
Δυστυχώς, ο Κατσουράνης δεν ήταν ο μοναδικός εκτός τόπου και χρόνου. Για τον Κόντη, τι να πει κανείς;
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Βλέπω τον αγώνα της ΑΕΚ,ο συγκεκριμένος σχολιαστής ακούγεται ακόμα και με την τηλεόραση στο MUTE αυτές τις τσιρίζες και τα γαιδουρογκαρίσματα(που έχουν αρχίσει να γίνονται μόδα ) τους τα μαθαίνουν κάπου ή είναι δική τους πατέντα;Πού είσαι ρε Μαυρομάτη άρχοντα...
Μπα, ο Θαναηλάκης το έχει στην φύση του. Τον θυμάμαι πώς φώναζε πριν 2 χρόνια στην νίκη της Γιούβε επί της Coruna στο Τορίνο
Igor Tudor
Το θυμάσαι κι εσύ; άραγε τις βλέπει μετά τις μεταδόσεις του;Δεν υπάρχει κάποιος στο μέγκα να τον συμβουλέψει να μην κάνει σαν κανίβαλος;Δυστυχως για να μην τα ρίχνουμε όλα στον Θαναηλάκη,τα ίδια και ο Βερνίκος,τα ίδια και ο Χειλάκης κ.α
Αναφορικά με το παιχνίδι,η πραγματικότητα είναι μερικές φορές σκληρή.Δυστυχώς ποδόσφαιρο δεν παίζει ούτε ο κόσμος(λαός)ούτε η ιστορία της.Ποδόσφαιρο παίζουν οι παίκτες και όταν ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ είναι ο Κατσουράνης τότε.. ευτυχώς δηλαδή που υπάρχει και ο καβουρο-καπετάνιος και αφήνει παίχτες να φύγουν απο τον ΠΑΟ και πάνε σε άλλη ομάδα και την ψιλοφτιαχνουν(Λυμπερόπουλος,Νικοπολίδης )
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Το θυμάσαι κι εσύ; άραγε τις βλέπει μετά τις μεταδόσεις του;Δεν υπάρχει κάποιος στο μέγκα να τον συμβουλέψει να μην κάνει σαν κανίβαλος;Δυστυχως για να μην τα ρίχνουμε όλα στον Θαναηλάκη,τα ίδια και ο Βερνίκος,τα ίδια και ο Χειλάκης κ.α
Ελα τώρα που θα βάλεις στο ίδιο τσουβάλι τον Ζώρζ με τον Βερνίκο!!!
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Βλέπω τον αγώνα της ΑΕΚ,ο συγκεκριμένος σχολιαστής ακούγεται ακόμα και με την τηλεόραση στο MUTE αυτές τις τσιρίζες και τα γαιδουρογκαρίσματα(που έχουν αρχίσει να γίνονται μόδα ) τους τα μαθαίνουν κάπου ή είναι δική τους πατέντα;Πού είσαι ρε Μαυρομάτη άρχοντα...
Μπα, ο Θαναηλάκης το έχει στην φύση του. Τον θυμάμαι πώς φώναζε πριν 2 χρόνια στην νίκη της Γιούβε επί της Coruna στο Τορίνο
Και είναι και γάβρος...
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Απογοητευση γιατι με μια-δυο επιθεσεις οι Ρωσοι εβαλαν το γκολ σε σημειο που και η Μπαρτσελονα να εισαι δεν μπορεις να αντιδρασεις...Αν είσαι όμως Μάντσεστερ Ουνάιτεντ;;;;
-
Xμμμ, τον Σπυρόπουλο τον θυμάστε πως έκανε στο La Coruna - Milan ?
-
Kαι μεσα σε ολα αυτα η **ΠΑΟΚΑΡΑ ** ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ!!!!
Για φανταστειτε ναχαμε προπονητη Διοικηση και λιιιιιιιιγο πιο μικρο αριθμο επιστημονων......
-
Δεν βλέπω μεγάλη αναφορά στο αποτέλεσμα της βραδυάς: Άρης-Ρόμα 0-0. Πολύ καλά για τον Άρη.
Για τους υπόλοιπους τι να πούμε. Κρίμα για την Ξάνθη αλλά και για την ΑΕΚ. Όχι ότι έπαιξε μπάλα, αλλά οι Ρώσοι ήταν εντελώς νεκροί στο 2ο ημίχρονο που είδα.Και για να μην ξεχνιόμαστε: ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Kαι μεσα σε ολα αυτα η **ΠΑΟΚΑΡΑ ** ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ!!!!Για φανταστειτε ναχαμε προπονητη Διοικηση και λιιιιιιιιγο πιο μικρο αριθμο επιστημονων......
εγώ, παρότι Γάβρος, τα έχω ξαναπει: με τέτοιο κόσμο πίσω του, αν ο ΠΑΟΚ είχε διοίκηση με μπαλάκια (αυτή θα έφερνε και προπονητή), το πρωτάθλημα δεν θα ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση για τον Ολυμπιακό
-
πω πω παοκαρα τρελαινομαι....
μαγικη εμφανιση!για να βλεπεις παοκ πρεπει να σαι μερακλης τελικα!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
πω πω παοκαρα τρελαινομαι....μαγικη εμφανιση!για να βλεπεις παοκ πρεπει να σαι μερακλης τελικα!
έεετσι! εγώ έχω πάει και στην Τούμπα. Μοιάζουμε πολύ οι δυο λαοί μεταξύ μας
-
μπα, εμεις τα στυλο τα χουμε για να γραφουμε!
η καφετερια περασε το καφενειο σημερα! πρωτη φορα εχω δει τοσους παοκτσηδες να γελανε με ματς της ομαδας!
η κληρωση να μας λυπηθει!τουλαχιστον πανε καλα οι μικροι γιατι τον ζαγορακη τον βλεπω να πεθαινει στο γηπεδο μεσα!
και να επανελθει το δουλεμποριο για τη μαυρη φερραρι ειδικα κοινως φουτσινι!
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#2]