-
ΕΕΕ ΟΟΟ, ΔΥΟ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ, ΑΣΣΟ ΤΕΛΙΚΟ
Αφιερωμένο στα γατάκια του Πανιωνίου που το φώναζαν μέσα στο γήπεδο Ξέρουν αυτοί...
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
'Η αλήθεια είναι ότι ήρθε πολύ δυνατά. Εγώ το μόνο που πρόλαβα να δω ήταν τον παίκτη του Ολυμπιακού να έρχεται. Δεν πρόλαβα να δω πολλά. Προσπάθησα να το πατήσω μετά, αλλά αμέσως έπεσα κάτω. Δεν νομίζω ότι ήταν σκόπιμο'.Αυτα τα λεει ο Σκιελμπρεντ. Ο ιδιος λεει οτι δεν ηταν σκοπιμο το τακλιν. Για αλλη μια φορα ο μεγας red_army7 επιβεβαιωθηκε. Αν δεν πειτε σε μενα συγγνωμη πειτε τουλαχιστον συγγνωμη στον Στολτιδη.
Προτείνω μετονομαστεί σε 'Μέγας Red_Army7' ως μια μια μικρή ένδειξη της σημαντικότητάς του στη ανθρώπινη ιστορία...Τι παραπάνω είχε ο Μέγας Αλέξανδρος,ε;;;
-
-
'Η αλήθεια είναι ότι ήρθε πολύ δυνατά. Εγώ το μόνο που πρόλαβα να δω ήταν τον παίκτη του Ολυμπιακού να έρχεται. Δεν πρόλαβα να δω πολλά. Προσπάθησα να το πατήσω μετά, αλλά αμέσως έπεσα κάτω. Δεν νομίζω ότι ήταν σκόπιμο'.Αυτα τα λεει ο Σκιελμπρεντ. Ο ιδιος λεει οτι δεν ηταν σκοπιμο το τακλιν. Για αλλη μια φορα ο μεγας red_army7 επιβεβαιωθηκε. Αν δεν πειτε σε μενα συγγνωμη πειτε τουλαχιστον συγγνωμη στον Στολτιδη.
Δηλαδη ο Στολτίδης έχει θυμώσει μαζί μας;;; Δεν μας μιλάει;;;
-
Αν δεν πειτε σε μενα συγγνωμη πειτε τουλαχιστον συγγνωμη στον Στολτιδη.Συγγνωμη red army.
Συγγνωμη Ιεροκλη. -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Αν δεν πειτε σε μενα συγγνωμη πειτε τουλαχιστον συγγνωμη στον Στολτιδη.
Συγγνωμη red army.
Συγγνωμη Ιεροκλη.Θα πάρεις το αίμα σου πίσω μόλις πάμε γήπεδο όλοι μαζί..
-
Τα ιδια ειπε και ο Τζοβανι για το Σεμο αλλα εσυ αλλα θυμασαι ακομα
Αν κρινω απο την ποιοτητα των μαρκαρισματων του ολυμπιακου στο μεταξυ μας παιχνιδι, εντυπωσιαζομαι απο το γεγονος που μολις ενα ποδι εχετε σπασει φετος. Και ευχαριστω την καλη τυχη που φυγανε ολοι οι δικοι μας περπατοντας. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Συγγνωμη red army.
Αυτο ξεχνα το.
Θα ερθει μονο η funis. Δεν βαζω κανενα αλλο στο αμαξι μου. -
Συγγνωμη ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΕ ΙΕΡΟΚΛΗ ΣΤΟΛΤΙΔΗ δεν θα σε ξαναπιασουμε στα βρωμερα μας στοματα.........
Συγνωμη κυριε Κοκκαλη,κκ Τακη Τσουκαλα,κ Σολιντ......
Αποκατασταθηκαμε η να πουμε και αλλα συγνωμη ??
Κατα τα αλλα στον πλανητη γη σε ενα μερος που λεγεται Ελλαδα:
Για αλλη μια φορα ο Ντεμης δειχνει ποσο μπροστα ειναι...... -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Συγγνωμη ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΕ ΙΕΡΟΚΛΗ ΣΤΟΛΤΙΔΗ δεν θα σε ξαναπιασουμε στα βρωμερα μας στοματα.........Συγνωμη κυριε Κοκκαλη,κκ Τακη Τσουκαλα,κ Σολιντ......
Αποκατασταθηκαμε η να πουμε και αλλα συγνωμη ??
Κατα τα αλλα στον πλανητη γη σε ενα μερος που λεγεται Ελλαδα:
Για αλλη μια φορα ο Ντεμης δειχνει ποσο μπροστα ειναι......Ναι δειχνει ποσο μπροστα ειναι οπως το εδειχνε και ως παικτης. Εβριζε μανες,σπιτια θεους και δαιμονες. Οταν δεν του εδιναν φαουλ εκανε οπως το κακομαθημενο παιδακι που δεν του δινουν γλιφιτζουρι και οταν εβαζε γκολ καβαλαγε τα καγκελα και χοραπηδαγε σαν μαιμου.
Ηταν τοσο μεγαλος παικτης που πηγε στην ''ομαδαρα'' Ατλετικο οπου στα περισσοτερα παιχνιδια ηταν αλλαγη.
Το δικαστηριο με την αβαντα του υπουργειου εσβησε τα 160 εκ ευρο που χρωστουσε η Αεκ και ετσι ο ΚΥΡΙΟΣ Ντεμης χωρις λεφτα πηρε την Αεκ.
Για πιο λογο να πληρωνω εγω 160 εκ ευρο? Να τα δωσει απο την τσεπη του ο Ορφανος και ο δικαστης.
Κοκκαλη εισαι κοροιδο που εδωσες 10 δισ δραχμες και σε βριζουν κιολας γιατι σου χαριστηκαν οι τοκοι. -
Ο χρήστης apopol έγραψε:
'Η αλήθεια είναι ότι ήρθε πολύ δυνατά. Εγώ το μόνο που πρόλαβα να δω ήταν τον παίκτη του Ολυμπιακού να έρχεται. Δεν πρόλαβα να δω πολλά. Προσπάθησα να το πατήσω μετά, αλλά αμέσως έπεσα κάτω. Δεν νομίζω ότι ήταν σκόπιμο'.
Αυτα τα λεει ο Σκιελμπρεντ. Ο ιδιος λεει οτι δεν ηταν σκοπιμο το τακλιν. Για αλλη μια φορα ο μεγας red_army7 επιβεβαιωθηκε. Αν δεν πειτε σε μενα συγγνωμη πειτε τουλαχιστον συγγνωμη στον Στολτιδη.
Δηλαδη ο Στολτίδης έχει θυμώσει μαζί μας;;; Δεν μας μιλάει;;;
Εχω λιωσει! Ελεος, σταματηστε!!
-
Red Army αυτα που λες απλα δεν στεκουν.....
Πες του Τακη να βρει αλλες πηγες πιο αξιοπιστες...
-
Συγγνωμη red army.
Αυτο ξεχνα το.
Θα ερθει μονο η funis. Δεν βαζω κανενα αλλο στο αμαξι μου.Μην αγχώνεσαι, θα έρθω με το αυτοκίνητο της Funis..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μην αγχώνεσαι, θα έρθω με το αυτοκίνητο της Funis..το μεταφορικο μεσο δεν ειναι προβλημα, αυτοκινητο εχουμε
-
Είναι λογικό οι απανταχού γαύροι να μη χωνεύουν το Ντέμη, διότι πρώτον, διάλεξε στα ίσα να πάει στην ΑΕΚ παρά στον Ολυμπιακό και δεύτερον , μονίμως τους φιστίκωνε όπου τους έβρισκε.
Εμ! -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Είναι λογικό οι απανταχού γαύροι να μη χωνεύουν το Ντέμη, διότι πρώτον, διάλεξε στα ίσα να πάει στην ΑΕΚ παρά στον Ολυμπιακό και δεύτερον , μονίμως τους φιστίκωνε όπου τους έβρισκε.
Εμ!Εγώ δεν έχω τέτοια κομπλεξ
Μάλιστα μεχρι που έγινε πρόεδρος τον πήγαινα (αν και από φίλους γνώστες άκουγα διάφορα...).
Τώρα με εκνευρίζει για λόγους που εχω προαναφέρει και για άλλους που δεν άπτονται της αθλητικής επικαιρότητας -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εμ!Εγώ δεν έχω τέτοια κομπλεξ
Μάλιστα μεχρι που έγινε πρόεδρος τον πήγαινα (αν και από φίλους γνώστες άκουγα διάφορα...).
Τώρα με εκνευρίζει για λόγους που εχω προαναφέρει και για άλλους που δεν άπτονται της αθλητικής επικαιρότηταςΤωρα πλέον κι εμένα μπερδεμένο μου φαίνεται αυτό το παιδί. Τι να θέλει από τη ζωή του άραγε;!
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Τωρα πλέον κι εμένα μπερδεμένο μου φαίνεται αυτό το παιδί. Τι να θέλει από τη ζωή του άραγε;!Το Υπουργείο Αθλητισμού όταν αλλάξει η Κυβέρνηση;
-
Κάποιοι στεναχωρήθηκαν που δεν εξαφανιστήκε η ΑΕΚ πέρσι?
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Κάποιοι στεναχωρήθηκαν που δεν **εξαφανιστήκε **η ΑΕΚ πέρσι?Νομίζω είσαι λιγάκι υπερβολικός Βασιλάκη.Μέχρι την Δ'εθνική θα πήγαινε(άλλωστε έτσι όπως είναι πολλά γήπεδα της Α'δεν θα καταλάβαινε και καμία διαφορά)και σε 3 χρόνια θα ήταν πάλι κοντά μας.Ήδη φέτος θα ήταν στην Γ'εθνική και μακράν 1η από τον δεύτερο.
Πλεονεκτήματα:
1)Ο Ντέμης θα ήταν ο μοναδικός που θα μπορούσε να παραδίδει μαθήματα ισονομίας,ισοκρατίας και αξιοπιστίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.Ποιος θα του ''κουνιόταν''μετά;
2)Η ΑΕΚ θα είχε κατακτήσει 3 πρωταθλήματα και αντίστοιχα κύπελα,τα οποία θα προστίθενταν στην πλούσια τροπαιοθήκη της.Κι εξηγούμαι,πρωτάθλημα Δ'εθνικής πέρσυ,πρωτάθλημα Γ'εθνικής φέτος και πρωτάθλημα Β'εθνικής του χρόνου.Κάθε Μάιος και πανηγύρι.
3)Δεν θα είχε παίξει με τον Λεβαδειακό την προηγούμενη εβδομάδα και ούτε το βαν του Αλφα θα είχε καεί ούτε ο Ντέμης θα γινόταν ''καρφί''.
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#3]