-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Δεν μιλαω για διαιτησια γιατι οταν εισαι ΑΝΙΚΑΝΟΣ/ΑΤΥΧΟΣ να κανεις γκολ τις κλασικες ευκαιριες που σου παρουσιαζονται,δεν μπορεις να απαιτεις τιποτα περισσοτερο......Ο Λακης μπορουσε να ειχε βαλει 3 γκολ σημερα,**αλλα προτιμησε να σκοτωσει **τους οπαδους του Ολυμπιακου στις κερκιδες....
Μπα, κανέναν δεν πέτυχε.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Δεν μιλαω για διαιτησια γιατι οταν εισαι ΑΝΙΚΑΝΟΣ/ΑΤΥΧΟΣ να κανεις γκολ τις κλασικες ευκαιριες που σου παρουσιαζονται,δεν μπορεις να απαιτεις τιποτα περισσοτερο......
Ο Λακης μπορουσε να ειχε βαλει 3 γκολ σημερα,αλλα προτιμησε να σκοτωσει τους οπαδους του Ολυμπιακου στις κερκιδες....
ΟΙ ΕΜΕΡΣΟΝ ΚΑΙ ΤΣΙΡΙΛΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΔΑ ΝΑ ΣΚΙΖΕΤΑΙ Η ΚΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΤΑΚΛΙΝΟ Σιντιμπέ έσκισε το ΜΑΝΙΚΙ του Μάντζιου με τάκλιν/καρατιά!!!
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Δεν μιλαω για διαιτησια γιατι οταν εισαι ΑΝΙΚΑΝΟΣ/ΑΤΥΧΟΣ να κανεις γκολ τις κλασικες ευκαιριες που σου παρουσιαζονται,δεν μπορεις να απαιτεις τιποτα περισσοτερο......
Ο Λακης μπορουσε να ειχε βαλει 3 γκολ σημερα,αλλα προτιμησε να σκοτωσει τους οπαδους του Ολυμπιακου στις κερκιδες....
ΟΙ ΕΜΕΡΣΟΝ ΚΑΙ ΤΣΙΡΙΛΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΔΑ ΝΑ ΣΚΙΖΕΤΑΙ Η ΚΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΤΑΚΛΙΝΟ Σιντιμπέ έσκισε το ΜΑΝΙΚΙ του Μάντζιου με τάκλιν/καρατιά!!!
ΝΑΙ ΣΙΓΑ! Εμένα ο μπαμπάς μου σας δέρνει ΟΛΟΥΣ!
(no offence, πλακίτσα ένεκα της ημέρας )
-
Βρε red, πες μου στα αλήθεια, δεν βλέπεις???
Αν ο Τσιρίλο έτρωγε κόκκινη θα έπρεπε να φάει και ο Ριβάλτο για εκτός φάσης αγκωνιά. Ο Έμερσον απότι θυμάμαι δεν έκανε τακλιν και βρήκε και την μπάλα πριν τον Τουρέ.
Ξε-κόλλα επιτέλους! Είσαι υποστηρικτής της καλύτερης ομάδας στην Ελλάδα και με αυτή τη συμπεριφορά(στα μάτια μου) γίνεσαι ρεζίλι!
Είπα πριν στον πασχό να μην ανοίξω τον μακρυκατάλογο της διαιτησίας, εναπόκειται σε σένα τι θα γίνει...Αλλά και να τα πω, πάλι τα μούτρα μας θα φάμε...
-
Πάντως ο Τσιάρτας 'στάζει μέλι' για τον Ντέμη στον πουρουπουπου
-
Καλως τα παιδια καλως τα 3-0
Και τωρα χανουμακια ----------->
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ (ενοειται)
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Πάντως ο Τσιάρτας 'στάζει μέλι' για τον Ντέμη στον πουρουπουπουχε χε...θα έχει τους λόγους του
Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ
1)Ένα πεναλτάκι του Ανατολάκη(ο υπάλληλος Βαρούχας είπε ότι ήταν )στο 1-0 θα επηρέαζε την εξέλιξη του ματς;Ποτέ δεν θα μάθουμε...
2)Σ'εκείνη τη φάση που αποκρούει στη γραμμή ο Νικοπολίδης,ο επόπτης που απεφάνθη να συνεχιστεί ο Αγών μου,πού βρισκόταν.........................?Εντός του πεδίου της κάμερας πάντως δεν βρισκόταν.
3)Όσο για τα Μ.Μ.Ε που είναι όλα αντιολυμπιακά σήμερα για να σχολιάσουν τον αγώνα κάλεσαν από πλευράς ΑΕΚ ΤΣΙΑΡΤΑ ΚΑΙ ΜΑΝΩΛΑ τους ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ δηλαδή που όπου βρεθούν και σταθούν θάβουν τη δίοικηση της ΑΕΚ Ας πάρουμε και μια γεύση:Τσιάρτας: 'Ασόβαρος ο πρόεδρος' O Βασίλης Τσιάρτας σε δηλώσεις του στην αθλητική εκπομπή του 'ALPHA', χαρακτήρισε την θέση του Ντέμη Νικολαϊδη ως πρόεδρο της ΑΕΚ ασόβαρη. 'Στην αρχή έλεγε η διοίκηση ότι έχει ένα πενατετές πλάνο για να μπορεί η ΑΕΚ να πάει για πρωτάθλημα. Ξαφνικά φέτος έγιναν δηλώσεις ότι η ΑΕΚ πάει φέτος για πρωτάθλημα. Τώρα βλέπουμε ότι η ομάδα είναι 9 βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση. Θα πρέπει είναι σταθερός ο πρόεδρος στις απόψεις του για να τον παίρνουν και πιο σοβαρά.' Μανωλάς: 'Δεν το πίστεψε η ΑΕΚ' O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Στέλιος Μανωλάς σχολίασε για τον αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ: 'Περίμενα να δω άλλη ΑΕΚ. Όλα τα καλά αγωνιστικά στοιχεία που έχει δείξει ως τώρα πήγαν περίπατο. Όμως η ΑΕΚ δεν πρέπει να μείνει εδώ. Όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα κανένας δεν περίμενε ότι θα πάει για πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες μεγάλους με τεράστια εμπειρία. Ενώ η ΑΕΚ δεν έχει τέτοιους παίκτες. Η ΑΕΚ δεν το πίστεψε. Το παράτησε μετά το πρώτο γκολ. Εκανε κάποιες κλασικές φάσεις αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει ενώ έδειξε και κάποιες άλλες αδυναμίες που δεν έχει δείξει συχνά σε άλλους αγώνες
Κατα τ'άλλα μια από τα ίδια...
Υ.Γ:Ο μπάγκους υποστήριξε ότι σε ένα ματς όπου είσαι ανίκανος και άστοχος δεν μπορείς να απαιτείς τίποτα από τη διαιτησία.Δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιος κανονισμός στα καταστιχα της ΕΠΑΕ. Βαγγέλη το ξέρω ότι το είπες πικαρισμένος από την ομάδα σου,αλλά η διαιτησία οφείλει να είναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ και να μην μετατρέπεται σε ΜΠΟΝΟΥΣ για να επιβρεβεύει τον καλύτερο.
Υ.Γ2:Δηλαδή πάλι 2οι θα τερματίσουμε?
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Πάντως ο Τσιάρτας 'στάζει μέλι' για τον Ντέμη στον πουρουπουπου
χε χε...θα έχει τους λόγους του
Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ
1)Ένα πεναλτάκι του Ανατολάκη(ο υπάλληλος Βαρούχας είπε ότι ήταν )στο 1-0 θα επηρέαζε την εξέλιξη του ματς;Ποτέ δεν θα μάθουμε...
2)Σ'εκείνη τη φάση που αποκρούει στη γραμμή ο Νικοπολίδης,ο επόπτης που απεφάνθη να συνεχιστεί ο Αγών μου,πού βρισκόταν.........................?Εντός του πεδίου της κάμερας πάντως δεν βρισκόταν.
3)Όσο για τα Μ.Μ.Ε που είναι όλα αντιολυμπιακά σήμερα για να σχολιάσουν τον αγώνα κάλεσαν από πλευράς ΑΕΚ ΤΣΙΑΡΤΑ ΚΑΙ ΜΑΝΩΛΑ τους ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ δηλαδή που όπου βρεθούν και σταθούν θάβουν τη δίοικηση της ΑΕΚ Ας πάρουμε και μια γεύση:Τσιάρτας: 'Ασόβαρος ο πρόεδρος'
O Βασίλης Τσιάρτας σε δηλώσεις του στην αθλητική εκπομπή του 'ALPHA', χαρακτήρισε την θέση του Ντέμη Νικολαϊδη ως πρόεδρο της ΑΕΚ ασόβαρη.
'Στην αρχή έλεγε η διοίκηση ότι έχει ένα πενατετές πλάνο για να μπορεί η ΑΕΚ να πάει για πρωτάθλημα.
Ξαφνικά φέτος έγιναν δηλώσεις ότι η ΑΕΚ πάει φέτος για πρωτάθλημα.
Τώρα βλέπουμε ότι η ομάδα είναι 9 βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση. Θα πρέπει είναι σταθερός ο πρόεδρος στις απόψεις του για να τον παίρνουν και πιο σοβαρά.'
Μανωλάς: 'Δεν το πίστεψε η ΑΕΚ'
O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Στέλιος Μανωλάς σχολίασε για τον αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ:
'Περίμενα να δω άλλη ΑΕΚ. Όλα τα καλά αγωνιστικά στοιχεία που έχει δείξει ως τώρα πήγαν περίπατο. Όμως η ΑΕΚ δεν πρέπει να μείνει εδώ. Όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα κανένας δεν περίμενε ότι θα πάει για πρωτάθλημα.
Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες μεγάλους με τεράστια εμπειρία. Ενώ η ΑΕΚ δεν έχει τέτοιους παίκτες. Η ΑΕΚ δεν το πίστεψε.
Το παράτησε μετά το πρώτο γκολ. Εκανε κάποιες κλασικές φάσεις αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει ενώ έδειξε και κάποιες άλλες αδυναμίες που δεν έχει δείξει συχνά σε άλλους αγώνες
> > >Κατα τ'άλλα μια από τα ίδια... > > > >Υ.Γ:Ο μπάγκους υποστήριξε ότι σε ένα ματς όπου είσαι ανίκανος και άστοχος δεν μπορείς να απαιτείς τίποτα από τη διαιτησία.Δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιος κανονισμός στα καταστιχα της ΕΠΑΕ. Βαγγέλη το ξέρω ότι το είπες πικαρισμένος από την ομάδα σου,αλλά η διαιτησία οφείλει να είναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ και να μην μετατρέπεται σε ΜΠΟΝΟΥΣ για να επιβρεβεύει τον καλύτερο. > >Υ.Γ2:Δηλαδή πάλι 2οι θα τερματίσουμε? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕΣ. 1) ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ? Ο ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΛΑΓΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΡΜΑ , ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΗΤΑΝ ΣΤΑ 10CM ΑΠΟΣΤΑΣΗ. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΧΕ 2 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΡΑΤΗΤΟ ΑΛΛΑ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ 2)Η ΜΠΑΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ 3)ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟΝ ΣΤΟΛΤΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΒΙΤΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΩΘΗΣΕΙ Ο ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙ. 4)Ο ΤΣΙΡΙΛΟ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟΝ ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΔΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΚΙΤΡΙΝΗ 5)Ο ΕΜΕΡΣΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΠΕΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΕ. ΑΠ'ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΚΙΣΤΗΚΕ Η ΚΑΛΤΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΙ.ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ. ΕΤΡΕΧΕ ΑΙΜΑ.
-
Έχει και παράπονα απ'τον 12ο παίχτη...
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕΣ.
- ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ? Ο ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΛΑΓΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΡΜΑ , ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΗΤΑΝ ΣΤΑ 10CM ΑΠΟΣΤΑΣΗ. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΧΕ 2 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΡΑΤΗΤΟ ΑΛΛΑ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ
2)Η ΜΠΑΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ
3)ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟΝ ΣΤΟΛΤΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΒΙΤΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΩΘΗΣΕΙ Ο ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙ.
4)Ο ΤΣΙΡΙΛΟ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟΝ ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΔΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΚΙΤΡΙΝΗ
5)Ο ΕΜΕΡΣΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΠΕΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΕ. ΑΠ'ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΚΙΣΤΗΚΕ Η ΚΑΛΤΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΙ.ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ. ΕΤΡΕΧΕ ΑΙΜΑ.
Δεν φοράνε κάλτσες,καλσόν φορανε.Οπότε ο παππούς(Εμερσον)έσκισε το καλσόν της γιαγιάς(Τουρέ).Συμβαίνουν αυτά Ρεντ Άρμυ.Και η τρίτη ηλικία έχει δικαιώματα...
Για Έμερσον,άκουσα ότι ο Πανόπουλος του έκανε κάτι εξετάσεις εργομετρικές στα κυριλέ εργαστήρια της Ξάνθης και τον βρήκε τελείως καμμένο.Γι'αυτό και τον πάσαρε στον Ντέμη.Από τέτοια γερασμένα άλογα χορτάσαμε.
- ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ? Ο ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΛΑΓΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΡΜΑ , ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΗΤΑΝ ΣΤΑ 10CM ΑΠΟΣΤΑΣΗ. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΧΕ 2 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΡΑΤΗΤΟ ΑΛΛΑ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ
-
Ο Ολυμπιακός ΚΑΙ φέτος (αλλά ΕΙΔΙΚΑ) φέτος, είναι ΜΑΚΡΑΝ καλύτερος από ΠΑΟ/ΑΕΚ. Τα υπόλοιπα, περί διαιτησίας, Βαρούχα, Μανωλά, Τσιάρτα, 'διαιτητή 12ου παίκτη' κλπ, είναι απλά πασατέμπος για να περνάει η ώρα όσων προτιμούν να μην κοιτάνε τα χάλια της ομάδας τους
-
Άξιος ο γάβρος!
-
Τουλάχιστον αυτοί που προτιμούν να τρώνε πασατέμπο έχουν παραδεχτεί και δύο-τρεις μαλακίες της ομάδας τους.Όταν οι υπόλοιποι που δεν τρώνε πασατέμπο παραδεχτούν τις βρωμιές της δικής τους ομάδας...πολύ ευχαρίστως να γίνει συζητησούλα για το πόσο καλύτερος είναι ο ΓΑΒΡΟΣ,και τώρα και χθες και προχθες.
Ως τότε,όπως πολύ σωστά το έθεσε και ο Μιγκφ:ΑΞΙΟΣ Ο ΓΑΒΡΟΣ
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Ως τότε,όπως πολύ σωστά το έθεσε και ο Μιγκφ:ΑΞΙΟΣ Ο ΓΑΒΡΟΣ -
μα καλα? μιλατε κι απο πανω??
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
μα καλα? μιλατε κι απο πανω??Πέτρο από κάτω μιλάμε
-12 εγώ κι -9 ο Μπάγκους
Τουλάχιστον εσύ το πρόβλεψες μπαγάσα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ο Ολυμπιακός ΚΑΙ φέτος (αλλά ΕΙΔΙΚΑ) φέτος, είναι ΜΑΚΡΑΝ καλύτερος από ΠΑΟ/ΑΕΚ. Τα υπόλοιπα, περί διαιτησίας, Βαρούχα, Μανωλά, Τσιάρτα, 'διαιτητή 12ου παίκτη' κλπ, είναι απλά πασατέμπος για να περνάει η ώρα όσων προτιμούν να μην κοιτάνε τα χάλια της ομάδας τουςΚαι οι 3 τους όμως είναι ya ta bazza
Ξυπνάτε ρεεε, μεθαύριο έχει ποδόσφαιρο μετά από διακοπή 2 μηνών -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
μα καλα? μιλατε κι απο πανω??
Πέτρο από κάτω μιλάμε
-12 εγώ κι -9 ο Μπάγκους
Τουλάχιστον εσύ το πρόβλεψες μπαγάσα
ωραιος ο gti
ειπαμε, ακομα δεν τελειωσε τιποτα.
μπαγασας -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ειπαμε, ακομα δεν τελειωσε τιποτα.
μπαγασαςΤι ακομα δεν τελειωσε τίποτα κυριε Πετρο μας?? Τωρα αρχιζουν όλα!
(vas ακους?? )
-
A και κατι αλλο. ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ?
Εγινε μια χαλαρη σεντρουλα και την εδωσε στον Γκεκα να βαλει γκολ. ΑΛΛΟ ΒΟΚΟΛΟ ΒΡΗΚΑΤΕ
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#4]