-
Μη μιλάτε για τον Σηφάκη υπάρχουν και χειρότερα.
Αυτο πάει και στα ανέκδοτα http://www.sport24.gr/ast/cov/to/torhue ... jahres.wmv
Τερματοφύλακας ντριμπλάρει τον εαυτό του. Δεν ξανάγινε! -
Κλαψεν μπιχλεν και ταρατατζουμ απο τον Καβαθα του ποδοσφαιρου.
Μπλαμπλαμπλα και τριχες.
Δεν υπαρχει ενας Πελε, ενας Μαραντονα, ενας Λιβαθηνος ρε αδερφακι μου -
Mπλα μπλα κ τριχες,αλλα λεει κατι που ειναι λαθος ???
-
Φυσικα! Ποιος του λεει οτι η φετινη πρωταθλητρια Ελλαδος ειναι χειροτερη απο αυτην πριν απο 5 χρονια; Οτι οι καλοι γινονται χειροτεροι και οι κακοι γινονται αθλιοι; Μηπως (απλα) οι ξενοι ξεφευγουν με αλματα; Και οι βελτιωσεις των εδω ομαδων με βηματακια δεν επαρκουν για να τους φτασουν;
Μηπως βιαζεται να βγαλει συμπερασματα για πολλες ομαδες; (τοσο θετικα, οσο και αρνητικα).Εννοειται πως δε διαφωνω στα περι 12 ομαδων (ακομα και αν αυτο φερει την ομαδα μου στη ζωνη υποβιβασμου), αλλα αυτη η κλαψα καβαθαϊκου τυπου για τον παλιο καλο καιρο, φτανει!
-
Ακουσα κατι δηλωσεις του Ζηκου για το ματς μαζι μας και ελεγε κατι ωραια οτι ο Ολυμπιακος ειναι σαν τις αλλες ομαδες κλπ κλπ και κατι αλλα μουμπλε μουμπλε και ειχε υφακι λες και θα παιξει με τον Παλληνιακο...Για ακομη μια χρονια θα κανουν το καλυτερο τους παιχνιδι (παλι) με Ολυμπιακο και μετα η κατρακυλα...γνωστο το σκηνικο
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Φυσικα! Ποιος του λεει οτι η φετινη πρωταθλητρια Ελλαδος ειναι χειροτερη απο αυτην πριν απο 5 χρονια; Οτι οι καλοι γινονται χειροτεροι και οι κακοι γινονται αθλιοι; Μηπως (απλα) οι ξενοι ξεφευγουν με αλματα; Και οι βελτιωσεις των εδω ομαδων με βηματακια δεν επαρκουν για να τους φτασουν;
Μηπως βιαζεται να βγαλει συμπερασματα για πολλες ομαδες; (τοσο θετικα, οσο και αρνητικα).Εννοειται πως δε διαφωνω στα περι 12 ομαδων (ακομα και αν αυτο φερει την ομαδα μου στη ζωνη υποβιβασμου), αλλα αυτη η κλαψα καβαθαϊκου τυπου για τον παλιο καλο καιρο, φτανει!
Πάντως και εγώ συμφωνώ με τον greo. Στον Sport FM τις τελευταίες ημέρες αφορίζουν κάτι το ποδοσφαιρικό στην Ελλάδα. Οι άνθρωποι εκεί μου δίνουν την εντύπωση ότι πάνε κατά κύματα σε μία άποψη και την παιδεύουν μέχρι να την ξεζουμίσουν.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Μα επι της ουσιας δεν βλεπω καμμια βελτιωση σοβαρη απο τις Ελληνικες ομαδες....
Γηπεδα αθλια απο καθε αποψη,λιγα εισιτηρια(με ελαχιστες εξαιρεσεις) θεαμα 0 (μια πασα δεν μπορουν να αλλαξουν) ταχυτητα παντα μια κατω διαιτησιες του κωλου ελαχιστες επενδυσεις σε ακαδημιες,παραγοντες παρ'τον ενα κ βαρα τον αλλο κτλ κτλ....
Τα διαρκειας πανακριβα(ποσο μαλλον αν συγκρινουμε το θεαμα εδω κ πχ στην Γερμανια ή στην Ολλανδια-δεν βαζω τα κορυφαια πρωταθληματα γιατι θα γελασουμε)
Κατα τα αλλα θα τα λυσει ολα η super λιγκα.....
-
Πάντως καλό είναι οι δημοσιογράφοι να είναι λίγο πιο μετριοπαθείς στις δηλώσεις και τοποθετήσεις τους.Δεν νομίζω ότι προσφέρουν τίποτα με το να απαξιώνουν καθε τρεις και λίγο το γαμ@ποδόσφαιρο του κ@λου που βλέπουμε.
Όταν το νούμερο ο Γεωργίου είχε πει το καλοκαίρι του 2004 ότι οι Έλληνες παίκτες δεν ξέρουν μπάλα(και το μουντιάλ να πάρουν),δεν σκαμπάζουν μία από σύγχρονο ποδόσφαιρο,ο Σωτηρακόπουλος και οι λοιποί σύντροφοί του από την 'σχολή' του μπάρμπα Γιάννη τον έβλεπαν με μισό μάτι.Του καταλόγιζαν μιζέρια...
Ίσως η μόνη διαφορά του ελληνικού ποδοσφαίρου τώρα από τις προηγούμενες δεκαετίες(που υποτίθεται ότι παιζόταν μπάλα με δομάζο,σιδέρη..μπλα μπλα και βαμβακούλα)ήταν ότι τότε ο κόσμος δεν είχε supersport 1,2,3,4,5,6,7,8,9 να βλέπει ξένο ποδόσφαιρο(και γενικά όλες αυτές τις παραστάσεις που έχουμε σήμερα)και γούσταρε με τους εγχώριους κατσαπλιάδες.Δεν πιστεύω ότι παλιά οι greeks γνώριζαν τόπι και ξαφνικά το ξέχασαν.Ποδόσφαιρο της αλάνας(με όλα τα παρελκόμενά της) μάθαμε,ποδόσφαιρο της αλάνας αποδίδουμε.
Κι επειδή έκαστος στο είδος του,καλά θα κάνει ο Σωτηρης να κοιτάξει τα δικά του χάλια και να αρχίζει να μας λυπάται που βλέπουμε αγώνα μονίμως με το δάκτυλο στο mute.Ας κοιτάξει πώς μεταδίδουν έναν αγώνα τα 'αδέρφια του'στο αγαπημένο του ΝΗΣΙ.
Αν ο κωλοΙωνικός ταπεινώσει τον κωλοβάζελο θα βγει και θα κράξει τον βάζελο.Αν ο βρωμοβάζελος ισοπεδώσει τον βρωμοΙωνικό θα βγει και θα κράξει το επίπεδο ανταγωνιστικότητας των 'μικρών' ομάδων.Ισχύει για όλες τις δημοσιογραφάρες αυτό,όχι μόνο για τον Σωτήρη.
Έτσι κι αλλιώς μετά από 3 αγωνιστικές(με τα ημεδαπα που καλλιεργούμε και με τα αλλοδαπά που εισάγουμε)δεν καταλαβαίνω τί περίμενε να δει ο κύριος Σωτήρης και δυσφορεί. -
Κοίτα να δεις που συμφωνούμε
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
**...κωλοΙωνικός......ισοπεδώσει τον βρωμοΙωνικό...**
+1,000e+1000
Είσαι αρχηγός!
-
http://www.youtube.com/watch?v=ulwE5Dfa ... ed&search=
best video ever
-
Μιλάμε για πολλλλύ χούμορ ...
Μαζί σου Αρτέμη! -
Ναι αλλά δεν έχει την ιστορική ΑΤΑΚΑ...
-
Από http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=59176
Το όνειρό μου είναι να τελειώσω την καριέρα μου εδώ ως πρωταθλητής Ευρώπης. Τα όνειρα βέβαια δεν γίνονται πάντα πραγματικότητα. Θα ήταν πάρα πολύ καλό να φτάναμε στον τελικό, ειδικά φέτος που θα διεξαχθεί στην Ελλάδα. Δεν το κρύβω ότι το σκέφτομαι, το έχω στην άκρη του μυαλού μου, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Ομως, στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται
Δε σας λέω ποιανού δήλωση είναι. Κοιτάξτε το!
Υ.Γ.: Είμαι Ολυμπιακός αλλά ...
-
red_army;
-
Rivaldo!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
red_army;Το σκέφτηκα κι εγώ μετά που έκανα τη δημοσίευση αλλά με πρόλαβες
-
kati asxeto sto europaiko podosfairo pia einai h agapimeni sas omada
EMENA INTERRRRR
-