-
Είδα το La malla educacion (κακή εκπαίδευση) φοβερή ταινία! Ο Almadovar έδωσε ρέστα!
-
Χθες είδα το Munich.
Μέσα σε 3 ώρες, αποτυπώνεται θαυμάσια με κινηματογραφικά μέσα το τραγικό αδιέξοδο, στο οποίο οδηγεί η βία.
Η βία και ο θάνατος, ο αλληλοσκοτωμός μεταξύ Παλαιστινιών και Ισραηλινών, που δεν σταματά ποτέ.
Εξαιρετική φωτογραφία, εκπληκτικές σκηνές βίας [που όμως δεν προσδίδουν στην ταινία χαρακτήρα splatter], ωραίες ερμηνείες, κορυφαία σκηνοθεσία.Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Χθες είδα το Munich.
Μέσα σε 3 ώρες, αποτυπώνεται θαυμάσια με κινηματογραφικά μέσα το τραγικό αδιέξοδο, στο οποίο οδηγεί η βία.
Η βία και ο θάνατος, ο αλληλοσκοτωμός μεταξύ Παλαιστινιών και Ισραηλινών, που δεν σταματά ποτέ.
Εξαιρετική φωτογραφία, εκπληκτικές σκηνές βίας [που όμως δεν προσδίδουν στην ταινία χαρακτήρα splatter], ωραίες ερμηνείες, κορυφαία σκηνοθεσία.Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Αληθεύει πως ό,τι λέει η ταινία σε 3 ώρες, θα μπορούσε να το πει και σε 1,5?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Χθες είδα το Munich.
Σε ορισμένα σημεία, νομίζω ότι πλατειάζει αρκετά.
Όμως δεν θα έλεγα ότι αρχίζεις να βαριέσαι. Έχει καλή ροή, και πολλές σκηνές αγωνίας, που σε κρατούν προσηλωμένο.Ο Σπιλμπεργκ είναι μάστορας όταν πρόκειται για βία.
Μετά το 'Στρατιώτη Ράιαν' και τη 'Λίστα του Σίντλερ', άλλη μία ταινία, στην οποία η βία αποδίδεται κυνικά μεν [ή ρεαλιστικά αν θες], αλλά χωρίς φανφάρες και μελλοδραματισμούς.
Ειδικά με το που μπουκάρουν οι Παλαιστίνιοι στα δωμάτια των Ισραηλινών αθλητών [και γίνεται το σώσε], το έχει αποδώσει εξαίρετα. Και σε όλη την ταινία. -
Τα 2 τελευταία έργα που είδα:
-
The Weather Man: Πολύ καλό, περίεργο, με εκκεντρική σκηνοθεσία, διαλόγους και απίστευτη ηθοποιία (ο Cage ως συνήθως ειναι τέλειος). Αρκετά καταθλιπτικό, αλλα και με έντονες δόσεις μαύρου χιούμορ. Δείτε το, αξίζει.
-
King Kong: Μια πραγματικά κορυφαία 1&1/2 ώρα (προετοιμασία στην Νέα Υόρκη, το ταξίδι με το πλοίο κ.λ.π.) καταρρέει με τις υπερβολικές σκηνές δράσης στο νησί (ολοι οι χαρακτήρες αναλώσιμοι εκτός των 3 πρωταγωνιστών κ.λ.π.). Πραγματικά πιστεύω οτι κάνει κοιλιά η ταινία εκει. Το 3ό μέρος κάπως σώζει την κατάσταση (στην Νεα Υόρκη πάλι). Γενικά ηταν ευχάριστο σαν υπερθέαμα.
-
-
Μόλις ξανείδα το Σκοτεινό Χωριό.
Τώρα που ήξερα τι να περιμένω....μου άρεσε πάρα πολύ!
Ισως το ότι προωθήθηκε σαν θρίλερ να με έκανε να ψιλοαπογοητευθώ την πρώτη φορά.
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
King Kong: Μια πραγματικά κορυφαία 1&1/2 ώρα (προετοιμασία στην Νέα Υόρκη, το ταξίδι με το πλοίο κ.λ.π.) καταρρέει με τις υπερβολικές σκηνές δράσης στο νησί (ολοι οι χαρακτήρες αναλώσιμοι εκτός των 3 πρωταγωνιστών κ.λ.π.). Πραγματικά πιστεύω οτι κάνει κοιλιά η ταινία εκει. Το 3ό μέρος κάπως σώζει την κατάσταση (στην Νεα Υόρκη πάλι). Γενικά ηταν ευχάριστο σαν υπερθέαμα.Όλα καλά αλλά μη ξεχνάμε και τη Ναόμι Γουοτς ε!!! ε!!!!
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
King Kong: Μια πραγματικά κορυφαία 1&1/2 ώρα (προετοιμασία στην Νέα Υόρκη, το ταξίδι με το πλοίο κ.λ.π.) καταρρέει με τις υπερβολικές σκηνές δράσης στο νησί (ολοι οι χαρακτήρες αναλώσιμοι εκτός των 3 πρωταγωνιστών κ.λ.π.). Πραγματικά πιστεύω οτι κάνει κοιλιά η ταινία εκει. Το 3ό μέρος κάπως σώζει την κατάσταση (στην Νεα Υόρκη πάλι). Γενικά ηταν ευχάριστο σαν υπερθέαμα.Όλα καλά αλλά μη ξεχνάμε και τη Ναόμι Γουοτς ε!!! ε!!!!
Ααααχχχ... ΘΕΑ!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μόλις ξανείδα το Σκοτεινό Χωριό.Τώρα που ήξερα τι να περιμένω....μου άρεσε πάρα πολύ!
Ισως το ότι προωθήθηκε σαν θρίλερ να με έκανε να ψιλοαπογοητευθώ την πρώτη φορά.
Σωστός πρόεδρε!
Πρόκειται για πάρα πολύ καλή ταινία-σχόλιο,κατά τη γνώμη μου,γύρω από την περιφρούρηση της ατομικότητας,αλλά και άλλων στοιχείων που δεν είναι της παρούσης..Θρίλερ 'σκέτα' δεν ήταν και δεν ήθελε να γίνει!
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Ααααχχχ... ΘΕΑ!!!!
Σιγά την συμπεθέρα
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Χθες είδα το Munich.
Όμως δεν θα έλεγα ότι αρχίζεις να βαριέσαι. Έχει καλή ροή, και πολλές σκηνές αγωνίας, που σε κρατούν προσηλωμένο.Ο Σπιλμπεργκ είναι μάστορας όταν πρόκειται για βία.
Μετά το 'Στρατιώτη Ράιαν' και τη 'Λίστα του Σίντλερ', άλλη μία ταινία, στην οποία η βία αποδίδεται κυνικά μεν [ή ρεαλιστικά αν θες], αλλά χωρίς φανφάρες και μελλοδραματισμούς.
Ειδικά με το που μπουκάρουν οι Παλαιστίνιοι στα δωμάτια των Ισραηλινών αθλητών [και γίνεται το σώσε], το έχει αποδώσει εξαίρετα. Και σε όλη την ταινία.Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω;
Εγώ αντίθετα από σένα βαρέθηκα και μάλιστα αρκετά. H σκηνοθεσία καλή, οι σκηνές βίας αχρείαστα σκληρές, καλή seventies ατμόσφαιρα.
Πολύ σωστό αυτό που έγραψε ο Σπύρος. Ότι είχε να το πει μπορούσε να το πει στο μισό χρόνο. Από κάποια στιγμή και μετά θεώρησα ότι επαναλαμβάνεται. Απ' αυτό και μόνο θεωρώ ότι ο Σπήλμπεργκ απέτυχε.
Καμία σχέση με Στρατιώτη Ραιαν!Όντως οι σκηνές της επίθεσης πολύ καλές.
Εν κατακλείδι, ένα μέτριο προς απλώς καλό έργο.
Just my 2 cents!
Θρίλερ 'σκέτα' δεν ήταν και δεν ήθελε να γίνει!
Γιατρέ μου διαφωνώ και με σένα
Και ήθελε να γίνει θρίλερ και δεν το κατάφερε
-
Μιλησε τώρα και ο κριτικός της τέχνης!
Θρίλερ ΔΕΝ ήθελε να γίνει.
Η εταιρεία διανομής αποφάσισε να το πλασάρει έτσι!ΞΥΠΝΑΑ!! -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Χθες είδα το Munich.
Ειδικά με το που μπουκάρουν οι Παλαιστίνιοι στα δωμάτια των Ισραηλινών αθλητών [και γίνεται το σώσε], το έχει αποδώσει εξαίρετα. Και σε όλη την ταινία.Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω;
Φυσικά και δεν σου επιτρέπω!
Και τολμάς και γράφεις και την άποψή σου χωρίς να έχεις πάρει άδεια.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μιλησε τώρα και ο κριτικός της τέχνης!Θρίλερ ΔΕΝ ήθελε να γίνει.
Η εταιρεία διανομής αποφάσισε να το πλασάρει έτσι!ΞΥΠΝΑΑ!!Α, καλά! Εσύ παιδί μου...
Και η εταιρεία διανομής 'αποφάσισε' δρώντας αυτόνομα, έτσι;
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Μιλησε τώρα και ο κριτικός της τέχνης!
Θρίλερ ΔΕΝ ήθελε να γίνει.
Η εταιρεία διανομής αποφάσισε να το πλασάρει έτσι!ΞΥΠΝΑΑ!!Α, καλά! Εσύ παιδί μου...
Και η εταιρεία διανομής 'αποφάσισε' δρώντας αυτόνομα, έτσι;
Βρε...αίματα δεν έδειχνε το τρέϊλερ....εμεις θεωρήσαμε ότι είναι αλά Παρασκευή και 13!!Οργιο!!!Α όργιο!!!
-
Παρακαλούνται οι κύριοι Μπακογιαννόπουλοι να σταματήσουν τις διενέξεις.
Ευχαριστώ!
-
Όργιο...μετά το εγκάθετος να μια ακόμα λέξη προς χρήση
-
-
Πολιτική χρήσης 4Τ-Forum
Για τη συμμετοχή κάποιου ως μέλος στο 4Τ-Forum, είναι απαραίτητη η χορήγηση και η χρήση κατάλληλου ψευδώνυμου και συνθηματικού. Για τη χορήγηση ψευδώνυμου, το μέλος πρέπει:
* Να είναι φυσικό πρόσωπο και πάνω από 13 ετών
Χμ κάτι μου λέει ότι δύο τύποι μέσα εδώ δεν πληρούν αυτό τον όρο
Ειδικότερα, στο 4T-Forum δεν επιτρέπεται:
* Η προσωπική επίθεση προς άλλα μέλη του Forum (flaming) ή η δημοσίευση μηνυμάτων με σκοπό την πρόκληση οργισμένης αντίδρασης (flame baiting)
Λοιπόν άντε ποιός θα τους κάνει ban αυτούς τους δύο.
-
Καλά ρε....δεν ξαναμιλάω!!!
Κινηματογράφος - Ταινίες [#2]