-
Dirty tsili, ευτυχώς χωρίς magnum θα θρηνούσαμε θύματα.
-
Eίδα το Borhat εχθές...
Πιστεύοντας τις κριτικές είχα υψηλές απαιτήσεις που τελικώς,ποτέ δεν δικαιώθηκαν..
Σίγουρα φίλε Άγγελε αυτή δεν είναι μία καλή ταινία,αλλά μια φάρσα καλοστημένη με 'και καλά' κοινωνική-ιδεολογική ανησυχία...
Ο δικαιολογημένος Αντιαμερικανισμός μας δεν πρέπει να μας κάνει να παραβλέπουμε το αυτονόητο΄ότι δεν είναι όλοι ηλίθιοι σε αυτή τη χώρα,και ότι ένας 'βλάκας' σαν τον Borhat της ταινίας γίνεται εύκολα αντιληπτός από τη μέση ανθρώπινη ευφυία,η οποία θέλει με τη σειρά της να κάνει τη δουλειά της,να φανεί ευγενική κλπ,κλπ.
Παρ΄όλα αυτά,έχει μερικές σκηνές με άφθονο γέλιο,που μόνες τους δεν φτάνουν για να χαρακτηρίσουν το δημιούργημα ως αξιόλογο...
Θα ήθελα να μας έβλεπα ως Έλληνες,πώς θα αντιδρούσαμε αν ο Βorhat λεγόταν Μήτσος και ήταν δημοσιογράφος από την Κάτω Παναγιά (δεν θα διέφερε και πολύ πριν από λίγα έτη...),ή ακόμη καλύτερα αν επισκεφτόταν εμάς ο Borhat!
Θα τα καίγαμε τα σινεμά ή θα πηγαίναμε να το δούμε έμπλεοι μεγαθυμίας και αυτοσαρκασμού?
Oι Αμερικάνοι πάντως προσήλθαν μαζικά να δούνε τον εξευτελισμό τους... -
Επιτέλους κάποιος που δεν βρήκε την ταινία αριστούργημα!
Είχα αρχίσει να ανησυχώ...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Επιτέλους κάποιος που δεν βρήκε την ταινία αριστούργημα!Είχα αρχίσει να ανησυχώ...
Μην ανησυχεις...ειμαστε πολλοι!
-
Borat Haters Club!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Παραγωγή (2006) 4ΤΦ
Σενάριο: chrmes
Κάμερα/Φωτισμός: chrmes
Πρωταγωνιστής: tsilis
Ηθοποιοί: mpeizanis, ΒΑΣΙΛΗΣ, syele, Mercedestern
Τίτλος: 'Τα αντιβαράκια μου'Προσοχή: Εχει πολλά μπινελίκια!!
Υπόθεση: Το μαρτύριο ενός γιατρού, που πάσχει από προπελόκκο, όταν μπλέκει στα γρανάζια της Μαφίας του 4ΤΦ και των εγκάθετων της Mercedes.
http://video.google.com/videoplay?docid ... 0972&hl=en
Ψιλοάσχετη ερώτηση.....Ο .....'Transporter' που τα χώνει άγρια στο παλληκάρι που παλεύει κατω απ' το αμάξι, ποιος είναι ??? (και αυτός που κινδυνεύει ο .....ανδρισμός του επίσης, ποιός...?? )
-
Είδα και το Scoop, ελαφριά κομοδία η οποία βλέπεται πολύ ευχάριστα αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Ο Woody Allen παίζει πολύ καλά.
Επόμενη ταινία ελπίζω να είναι να το Borat γιατί μου έχει προξενήσει μεγάλη περιέργια με τόσα που έχω ακούσει... -
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Παραγωγή (2006) 4ΤΦ
Σενάριο: chrmes
Κάμερα/Φωτισμός: chrmes
Πρωταγωνιστής: tsilis
Ηθοποιοί: mpeizanis, ΒΑΣΙΛΗΣ, syele, Mercedestern
Τίτλος: 'Τα αντιβαράκια μου'Προσοχή: Εχει πολλά μπινελίκια!!
Υπόθεση: Το μαρτύριο ενός γιατρού, που πάσχει από προπελόκκο, όταν μπλέκει στα γρανάζια της Μαφίας του 4ΤΦ και των εγκάθετων της Mercedes.
http://video.google.com/videoplay?docid ... 0972&hl=en
Ψιλοάσχετη ερώτηση.....Ο .....'Transporter' που τα χώνει άγρια στο παλληκάρι που παλεύει κατω απ' το αμάξι, ποιος είναι ??? (και αυτός που κινδυνεύει ο .....ανδρισμός του επίσης, ποιός...?? )
Ο πρωταγωνιστής είναι ο tsilis....ο άτυχος μηχανικός ο mpeizanis!
-
Ρεεεε! κάνετε πλάκες στο γιατρό? Όταν θα θέλετε τη βοηθειά του να προσέχετε....χε,χε,χε
Καλή πλακίτσα πάντως το αντιβαράκι! Έπρεπε να του πείτε ότι η BMW χρησιμοποιεί αντίβαρα της Merc
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Είδα και το Scoop, ελαφριά κομοδία η οποία βλέπεται πολύ ευχάριστα αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Ο Woody Allen παίζει πολύ καλά.
Επόμενη ταινία ελπίζω να είναι να το Borat γιατί μου έχει προξενήσει μεγάλη περιέργια με τόσα που έχω ακούσει...Έχω διαβάσει σχεδόν παντού ότι παίζει χάλια!!Και για την ταινία δεν έχω ακούσει και πολύ κολακευτικά σχόλια..Πάντως θα πάω να τη δω καθώς είμαι φανατικός του Woody Allen και δεν χάνω καμία ταινία του...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ρεεεε! κάνετε πλάκες στο γιατρό? Όταν θα θέλετε τη βοηθειά του να προσέχετε....χε,χε,χεΚαλή πλακίτσα πάντως το αντιβαράκι! Έπρεπε να του πείτε ότι η BMW χρησιμοποιεί αντίβαρα της Merc
Eίπαμε μπουμπούνας περί τα μηχανολογικά,αλλά αυτό δεν θα το έτρωγα με τίποτε!!
-
Ειδα χθες το inside man, καλη ταινιουλα! Να περναει η ωρα.
Κατεβασα και τα:
-Lucky number slevin
-Brokeback mountain (μλκια?)
-Slither -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
-Brokeback mountain (μλκια?)Παναγία βόηθα!
Μην το δείς!
-
Ο χρήστης JoeyJ έγραψε:
-Brokeback mountain (μλκια?)
Παναγία βόηθα!
Μην το δείς!
Είναι αυτο το έργο,που ο ένας καουμπόυ λάδωνε το 'εξάσφαιρο' του άλλου;
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Ρεεεε! κάνετε πλάκες στο γιατρό? Όταν θα θέλετε τη βοηθειά του να προσέχετε....χε,χε,χε
Καλή πλακίτσα πάντως το αντιβαράκι! Έπρεπε να του πείτε ότι η BMW χρησιμοποιεί αντίβαρα της Merc
Eίπαμε μπουμπούνας περί τα μηχανολογικά,αλλά αυτό δεν θα το έτρωγα με τίποτε!!
xaxxaxaxaxaxa εχω πεσει κάτω απο τα γελια... ΒΙΝΤΕΟ οΦ ΔΕ ΓΙΑΡ μακρααααααααν
Εχω να ακούσω τέτοιο μπινελίκι 5 μήνες... Ααααχ ξενιτιάά΄΄αά
-
Α ρε πατρίδαααα!!!
-
Εγω προτεινω ανεπιφυλακτα το Φεστιβαλ Κινηματογραφου Θεσσαλονικης.Γιορτινη ατμοσφαιρα,προβολες για ολα τα γουστα,μυστηριες(αλλα ωραιες)γκομενες,και φυσικα ευκαιρια για να γνωρισεις την/τον τσελεμπριτι σινεκριτικο που καθεται στγ διπλανη θεση και να του την πεις(δημιουργικα βεβαια) που εθαψε καποτε την αγαπημενη σου ταινια.(ακουτε κυριε Κουτσογιαννοπουλε?)
Μονο οταν τελειωσει η προβολη αποφυγετε την περιοχη των πανεπιστημιων και ειδικα το Ξενοδοχειο Abc γιατι κυκλοφορουν φονικες ζαρτινιερες...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
-Brokeback mountain (μλκια?)Eξαρτάται ποιο λες. Το 2 άκουσα πως είναι καλό!
-
Λέω όλο το 4τφ να κλείσουμε μια αίθουσα...
-
Είδα το Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan.
Ελεϊνό μεν αλλά
Κινηματογράφος - Ταινίες [#2]