-
Mία ξανθιά οδηγεί το αυτοκίνητό της και την σταματάει μία τροχονόμος, επίσης ξανθιά.
- Το δίπλωμά σας παρακαλώ, της λέει η τροχονόμος.
Η ξανθιά οδηγός σαστισμένη, αρχίζει να ψάχνει στην τσάντα της και ρωτά την τροχονόμο. - Πώς είναι αυτό το δίπλωμα; Δεν το βρίσκω.
- Είναι ρόζ, τετράγωνο και έχει την φωτογραφία σας επάνω, της αποκρίνεται η ξανθιά τροχονόμος.
Η ξανθιά οδηγός ξανακοιτάει την τσάντα της και βγάζει ένα τετράγωνο ρόζ καθρεφτάκι και κοιτάζεται καλά καλά σε αυτό. - Ορίστε το δίπλωμά μου λέει και το δίνει στην τροχονόμο.
Η τροχονόμος το παίρνει, κοιτάζεται καλά καλά σε αυτό, της το ξαναδίνει πίσω και της λέει.. - Μπορείτε να φύγετε, δεν ήξερα ότι είστε αστυνομικός!
- Το δίπλωμά σας παρακαλώ, της λέει η τροχονόμος.
-
Ήταν ένας ορθόδοξος ιερέας, ένας μουσουλμάνος και ένας ραβίνος και
συζητούσαν για το ποιανού θρησκεία είναι η καλύτερη. Έτσι
άρχισαν να λένε ποια θρησκεία κάνει μεγαλύτερα θαύματα.Λέει ο ορθόδοξος:
- Εκεί που ψάρευα στην μέση του πελάγους πιάνει μια τρομερή τρικυμία
οπότε τι να κάνω προσεύχομαι στον Θεό και ξάφνου το θαύμα
έγινε γύρω γύρω τρικυμία και στην μέση λάδι η θάλασσα.
Λέει ο Μουσουλμάνος:
- Αυτό δεν είναι τίποτα. Εγώ μια φορά που είχα πάει στην έρημο πιάνει
μια τρομερή αμμοθύελλα οπότε προσεύχομαι στον Αλλάχ και
ξάφνου το θαύμα έγινε γύρω γύρω αμμοθύελλα και στην μέση όπου
βρισκόμουν γαλήνη.
Λέει ο Ραβίνος:
- ΑΑΑ, αυτά δεν είναι τίποτα. Ο δικός μου θεός να δείτε τι έκανε. Πριν
να πάω στην Συναγωγή πέρασα από τό τείχος τών δακρύων,από όπου πέσανε τα λεφτά πού βάζανε οι πιστοι καί ήθελα να τα μαζέψω, όμως δεν μπορούσα γιατί ήταν
Σάββατο και ως γνωστόν τό Σάββατο εμείς οι Εβραίοι δεν κάνει να
εργαζόμαστε τι να κάνω λοιπόν προσεύχομαι στον θεό και ξάφνου
ο θαύμα έγινε γύρω γύρω Σάββατο και στη μέση...Κυριακή!!!
- Εκεί που ψάρευα στην μέση του πελάγους πιάνει μια τρομερή τρικυμία
-
Ένας Αμερικάνος, ένας Γερμανός, ένας Ινδός κι ένας Έλληνας έχουν πεθάνει κι έχουν πάει στην κόλαση. Σκάει μύτη ο Διάολος μέ ένα τεράστιο μαστίγιο και τους λέει:
'Θα σας δώσω μία ευκαρία να φύγετε από εδώ και να πάτε στον Παράδεισο. Θα σας χτυπήσω τρεις φορές με το μαστίγιο μου και όποιος αντέξει τα χτυπήματα μου έιναι ελεύθερος. Ο καθένας σας έχει δικαίωμα να διαλέξει οτιδηποτε για να προστατευτεί...'
Πρώτος άτυχος ο Αμερικάνος. Εγώ, λέει ο Αμερικάνος θα διαλέξω αυτόν τον βράχο. Δυνατός όπως ήταν ο Αμερικάνος σηκώνει έναν τεράστιο βράχο και καλύπτει το σώμα του... Ρίχνει μία ο με το μαστίγιο... Τίποτα... Ακλόνητος ο βράχος. Ρίχνει δεύτερη, σπάει στα δυο... Ρίχνει τρίτη, πάει το αμερικανάκι...
Δεύτερος άτυχος ο Γερμανός. Εγώ λέει ο Γερμανός θα διαλέξω αυτόντον μεγάλο κορμό δέντρου. Δυνατός όπως ήταν ο Γερμανός σηκώνει τον κορμό και κρύβεται από πίσω του. Ρίχνει μία ο στα δύο ο κορμός. Ρίχνει δεύτερη πάει ο Γερμανός...
Έρχεται η σειρά του Ινδού. Εγώ λέει ο Ινδός στην επίγεια ζωή μου από τις προσευχές και την αυτοσυγκέντρωση έχω ξεχασει τι σημαίνει πόνος. Δεν θα διαλέξω κάτι. Όπως θες του λέει ο και αρχίζει... Ρίχνει μία, τίποτα ο Ινδός! Ρίχνει δεύτερη, τίποτα ο Ινδός! Ριχνει τρίτη, όρθιος ο Ινδός!
' Είσαι ελεύθερος του λέει ο ! Μπορείς να φύγεις!'' Θα φύγω πριν όμως θα ήθελα να κάτσω να δω τι θα κάνει ο Έλληνας! Θέλω να δω τι θα σκαρφιστεί πάλι! Σε κάθε ανέκδοτο όλο την γλυτώνει! Θέλω επιτέλους να τον δω να πεθαίνει!', αποκρίνεται ο Ινδός!
Ωραία του λέει ο και ζητάει από τον Ελληνα να διαλέξει αντικείμενο...
'Σκέφτεται λίγο Έλληνας και λέει: Εγώ θα διαλέξω τον Ινδό!'
-
-Μπαμπά, τι είναι δίγαμος;
-Ένας άντρας που πεισματικά επαναλαμβάνει το ίδιο λάθος! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΓΙΑ ΞΑΝΘΟ... ΑΝΤΡΑΕϊχα ακούσει και ένα παλιότερα,σαφώς χειρότερο:
-Γιατί μια ξανθιά έχει μελανιασμένο οφαλό;
-Γιατί υπάρχουν και άντρες ξανθοί! -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΓΙΑ ΞΑΝΘΟ... ΑΝΤΡΑ
Εϊχα ακούσει και ένα παλιότερα,σαφώς χειρότερο:
-Γιατί μια ξανθιά έχει μελανιασμένο οφαλό;
-Γιατί υπάρχουν και άντρες ξανθοί!`Αλλο ένα χειρότερο για ξανθό άντρα:
-Τι κάνει ένας ξανθός άντρας γυμνός στο μπαλκόνι;
-Του είπε η ξανθή γκόμενά του να...τελειώσει έξω! -
Γιατι, λεει, οι δύτες αφου φορεσουν τις μπουκαλες οξυγονου, τα βατραχοπεδιλα, τη μασκα και ολο τον υπολοιπο εξοπλισμο τους, πεφτουν στο νερο με την πλατη;
Γιατι, αν πεσουν μπροστα θα πεσουν μεσα στη...βαρκα.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Γιατι, λεει, οι δύτες αφου φορεσουν τις μπουκαλες οξυγονου, τα βατραχοπεδιλα, τη μασκα και ολο τον υπολοιπο εξοπλισμο τους, πεφτουν στο νερο με την πλατη;Γιατι, αν πεσουν μπροστα θα πεσουν μεσα στη...βαρκα.
Δεν είναι ανέκδοτο αυτό, αλλά πραγματικότητα, και λογικό δεν είναι απ'τη στιγμή που έχουν τόσο βάρος στην πλάτη τους;
-
Γι αυτό ακριβώς γελάμε...
-
-
Ο σημερινός Αρκά από το 'Ε' :
Ο γνωστός μας πεθαμένος συζητά με τον Άγγελο:
-Άγγελε,γιατί ο Θεός δεν κάνει πιο συχνά θαύματα,έτσι ώστε να ενδυναμώνεται η πίστη των ανθρώπων;
-Γιατί οι άνθρωποι είναι άφρονες!...Στο θαύμα δεν βλέπουν τη δύναμη και το μεγαλείο του Θεού,αλλά μια ευκαιρία για να επωφεληθούν.....Θα σου διαβάσω κάτι που δεν αναφέρεται στα επίσημα ευαγγέλια,για να δεις την πλεονεξία των ανθρώπων:
'Τότε ο Ιησούς πολλαπλασίασεν τους άρτους και τους ιχθύας,και έφαγον πάντες και εχορτάσθησαν,και είτα έστρεψαν το βλέμμα προς τον Ιησούν και ανεφώνησαν: 'Φρούτο δεν έχει;;' ' -
Ο GeorgeTabs και ο Go_For_Pole συζητούν για το τι θα γίνουν όταν θα μεγαλώσουν.
Go_For_Pole: Εγώ όταν μεγαλώσω θα γίνω στρατηγός!
GeorgeTabs: Μπα! Και δεν φοβάσαι μήπως σε σκοτώσουν;
Go_For_Pole: Ποιος να με σκοτώσει;
GeorgeTabs: Ο εχθρός!
Go_For_Pole: Ε, τότε να γίνω εχθρός! -
-
Όποιος έχει απωθημένα με ξανθιές, μπορεί να τις εκδικηθεί στο παρακάτω link παίζοντας με το ποντίκι του (του υπολογιστή του, έτσι;;; )
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Όποιος έχει απωθημένα με ξανθιές, μπορεί να τις εκδικηθεί στο παρακάτω link παίζοντας με το ποντίκι του (του υπολογιστή του, έτσι;;; )Σας είδαμε και είδαμε και το edit σας κύριε.. (ναι ντε, αυτό που βάλατε το link που είχατε ξεχάσει)
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Όποιος έχει απωθημένα με ξανθιές, μπορεί να τις εκδικηθεί στο παρακάτω link παίζοντας με το ποντίκι του (του υπολογιστή του, έτσι;;; )
Σας είδαμε και είδαμε και το edit σας κύριε.. (ναι ντε, αυτό που βάλατε το link που είχατε ξεχάσει)
'ντάξ' μωρέ... Μία παραλειψούλα...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Σας είδαμε και είδαμε και το edit σας κύριε.. (ναι ντε, αυτό που βάλατε το link που είχατε ξεχάσει)
Όπως και τα 400
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Όπως και τα 400
-
Τρία ογκδόντα. Ντεν μπορώ πέσει παρακάτω. Μετά χάνω λεπτά, τα φαληρίσω. Βοήτησε με γκια να βγει και μαρκβαγκ κερντισμένο.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τρία ογκδόντα. Ντεν μπορώ πέσει παρακάτω. Μετά χάνω λεπτά, τα φαληρίσω. Βοήτησε με γκια να βγει και μαρκβαγκ κερντισμένο.Λυπάμαι... Δεν βγαίνω... Απλούστατα... Ξέρω κάτι άλλες καλές κυρίες από Ανατολική Ευρώπη που έρχονται φθηνότερα και φεύγουν στην κατάλληλη στιγμή...
Ανέκδοτα [#2]