-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Τύπος ε?? Νομίζεις! Σε γυναίκα ανήκει η μηχανή, ορίστε και η απόδειξη!!
Και τι είναι αυτό που φουσκώνει κάτω από το παντελόνι, εκεί ανάμεσα στα πόδια της;
Έχεις δίκιο! Λες να είναι κοπέλος!;!
-
Παιδιά αυτή ή έχει πριστεί από τις πολλές μπύρες ή όντως είναι κόπελος
-
Πέρα απ' το φύλο του αναβάτη, η παρατήρηση είναι ότι πρόκειται για ελεεινή Αμερικανιά! Μιλάμε ότι οι άνθρωποι έχουν χάσει κάθε επαφή με την αισθητική πλέον!
ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑΑΑΑΑ!!!
-
-
Μετά από κάθε πτήση οι πιλότοι συμπληρώνουν μια φόρμα που ονομάζουν 'gripe sheet' στην οποία καταγράφονται τα προβλήματα που παρατηρήθηκαν κατά την πτήση, έτσι ώστε οι μηχανικοί να τα διορθώσουν. Οι μηχανικοί διαβάζουν αυτή την λίστα, διορθώνουν το πρόβλημα και καταγράφουν στο κάτω μισό της φόρμας ποιες ενέργειες έγιναν σχετικά με το πρόβλημα αυτό. Πριν από την επόμενη πτήση οι πιλότοι συμβουλεύονται την φόρμα για να δουν αν το πρόβλημα έχει αντιμετωπιστεί.
Το κακό είναι ότι οι μηχανικοί εδάφους δεν διαθέτουν καθόλου, μα καθόλου... χιούμορ.Ακολουθεί μια λίστα με σφάλματα που έχουν παρατηρηθεί κατά την πτήση και έχουν καταγράφει από τους πιλότους της Qantas καθώς και η λύση που έχει δοθεί από τους μηχανικούς εδάφους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Qantas είναι η μοναδική μεγάλη αεροπορική εταιρεία που δεν έχει ατυχήματα στο ενεργητικό της.
(Π: Το πρόβλημα όπως καταγράφηκε από τον πιλότο. Λ: Η λύση που δόθηκε από τον μηχανικό.)Π: Ο κυρίως αριστερός τροχός σχεδόν θέλει αντικατάσταση.
Λ: Ο κυρίως αριστερός τροχός σχεδόν αντικαταστάθηκε.Π: Η δοκιμαστική πτήση ήταν Ο.Κ., εκτός από το σύστημα αυτόματης προσγείωσης που ήταν κάπως απότομο.
Λ: Σύστημα αυτόματης προσγείωσης δεν έχει εγκατασταθεί σε αυτό το αεροσκάφος.Π: Κάτι χαλαρό στο πιλοτήριο.
Λ: Κάτι σφίχτηκε στο πιλοτήριο.Π: Ψόφια έντομα στο παρμπρίζ.
Λ: Ζωντανά έντομα στην πίσω μεριά.Π: Ο αυτόματος πιλότος σε κατάσταση διατήρησης ύψους προκαλεί κάθοδο 200 πόδων το λεπτό.
Λ: Δεν μπορούμε να αναπαράγουμε το πρόβλημα στο έδαφος.Π: Ενδείξεις διαρροής στο δεξιό κυρίως σύστημα προσγείωσης.
Λ: Οι ενδείξεις αφαιρέθηκαν.Π: Τα επίπεδα θορύβου του DMA είναι απίστευτα υψηλά.
Λ: Ο θόρυβος του DMA ρυθμίστηκε σε πιο πιστευτά επίπεδα.Π: Οι ασφάλειες τριβής προκαλούν κόλλημα του λεβιέ ισχύος.
Λ: Γι' αυτό είναι εκεί.Π: Το IFF δεν λειτουργεί.
Λ: Το IFF ποτέ δεν λειτουργεί σε κατάσταση 'OFF'.Π: Υποψιάζομαι ότι υπάρχει ράγισμα στο παρμπρίζ.
Λ: Υποψιάζομαι ότι έχεις δίκιο.Π: Η μηχανή Νο3 λείπει.
Λ: Η μηχανή βρέθηκε στο δεξί φτερό μετά από σύντομη έρευνα.Π: Το αεροσκάφος συμπεριφέρεται κάπως αστεία.
Λ: Προειδοποιήσαμε το αεροσκάφος να σοβαρευτεί.Π: Το ραντάρ βουίζει.
Λ: Το ραντάρ επαναπρογραμματίστηκε με μουσική.Π: Ποντίκι στο πιλοτήριο
Λ: Εγκαταστάθηκε γάτα.Π: Θόρυβος προερχόμενος κάτω από τον πίνακα οργάνων. Μοιάζει σαν ένας νάνος να βαράει κάτι με το σφυρί του.
Λ: Πήραμε το σφυρί από το νάνο.Π: Η ραδιοπυξίδα αρνείται να συνεργαστεί με το GPRS.
Λ: Της έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις -
ΑΧΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑ
απίστευτο χιούμορ οι τεχνικοί!!!!!
-
Μηπως η κοπελα ειναι λεσβια;;;;;
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Μηπως η κοπελα ειναι λεσβια;;;;;Αθωο παιδι!!
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Μηπως η κοπελα ειναι λεσβια;;;;;Παίζει να είναι και λεσβίος αν πρόκειται για κοπέλο.
-
Η ιστορία της ζωής μου.
Όταν ήμουν 14 χρονών, ήλπιζα ότι μια μέρα θα βρω ένα κορίτσι.
Όταν έγινα 16 βρήκα ένα κορίτσι, αλλά δεν είχε καθόλου πάθος και έτσι αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι με πάθος για ζωή.
Στο πανεπιστήμιο έβγαινα ραντεβού μ' ένα παθιάρικο κορίτσι, αλλά παραήταν συναισθηματική. Όλα μαζί της ήταν μια κατάσταση εκρηκτική. Ήταν μελοδραματική, έκλεγε όλη μέρα και με απειλούσε με αυτοκτονίες. Έτσι αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι με συναισθηματική σταθερότητα.
Όταν έγινα 25 βρήκα ένα πολύ σταθερό κορίτσι, αλλά ήταν βαρετή. Ήταν απόλυτα προβλέψιμη και δεν την ενθουσίαζε τίποτα. Η ζωή μου μαζί της ήταν τόσο ανιαρή που αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι γεμάτο με ενθουσιασμό για ζωή.
Όταν έγινα 26 βρήκα ένα ενθουσιώδες κορίτσι, αλλά δεν μπορούσα να παρακολουθήσω τους ρυθμούς της. Έτρεχε από το ένα πράγμα στο άλλο, ποτέ δεν καθόταν στα αυγά της. Λειτουργούσε παρορμητικά και μ' έκανε τόσο ευτυχισμένο όσο και δυστυχή. Αρχικά ήταν πολύ ενθουσιώδης, αλλά αλλού την έχανες κι αλλού την έβρισκες. Έτσι αποφάσισα να βρω ένα κορίτσι με πιο εφικτούς στόχους στη ζωή του.
Όταν έφτασα 28, βρήκα ένα έξυπνο και φιλόδοξο κορίτσι με τα δυο της πόδια να πατάνε γερά στη γη και.... Ήταν τόσο φιλόδοξη που με χώρισε και πήρε ότι είχα και δεν είχα.
Τώρα είμαι πιο ώριμος και πιο σοφός.
Ψάχνω για ένα κορίτσι με μεγάλα βυζιά!!!
-
χαχαχαχαχαχα... εχω μια φιλη,.... ειναι ακριβως αυτό που ψαχνεις....
το κακό είναι ότι δεν και το υπόλοιπο πακέτο είναι μεγάλο....
-
Ρε συ εισαι μονος στο σπιτι ?
η εισαι καποιος απο τους κληρονομους και μαθαινεις τα καλα της ζωης ?
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ρε συ εισαι μονος στο σπιτι ?
Αυτό κι αν είναι ανέκδοτο, φίλτατε DAP. Για να μείνω εγώ μόνος στο σπίτι, θα πρέπει να περάσουν μια δεκαριά χρόνια ακόμα.
-
Η ιστορία της ζωής μου.Όταν ήμουν 14 χρονών, ήλπιζα ότι μια μέρα θα βρω ένα κορίτσι.
Όταν έγινα 16 βρήκα ένα κορίτσι, αλλά δεν είχε καθόλου πάθος και έτσι αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι με πάθος για ζωή.
Στο πανεπιστήμιο έβγαινα ραντεβού μ' ένα παθιάρικο κορίτσι, αλλά παραήταν συναισθηματική. Όλα μαζί της ήταν μια κατάσταση εκρηκτική. Ήταν μελοδραματική, έκλεγε όλη μέρα και με απειλούσε με αυτοκτονίες. Έτσι αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι με συναισθηματική σταθερότητα.
Όταν έγινα 25 βρήκα ένα πολύ σταθερό κορίτσι, αλλά ήταν βαρετή. Ήταν απόλυτα προβλέψιμη και δεν την ενθουσίαζε τίποτα. Η ζωή μου μαζί της ήταν τόσο ανιαρή που αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι γεμάτο με ενθουσιασμό για ζωή.
Όταν έγινα 26 βρήκα ένα ενθουσιώδες κορίτσι, αλλά δεν μπορούσα να παρακολουθήσω τους ρυθμούς της. Έτρεχε από το ένα πράγμα στο άλλο, ποτέ δεν καθόταν στα αυγά της. Λειτουργούσε παρορμητικά και μ' έκανε τόσο ευτυχισμένο όσο και δυστυχή. Αρχικά ήταν πολύ ενθουσιώδης, αλλά αλλού την έχανες κι αλλού την έβρισκες. Έτσι αποφάσισα να βρω ένα κορίτσι με πιο εφικτούς στόχους στη ζωή του.
Όταν έφτασα 28, βρήκα ένα έξυπνο και φιλόδοξο κορίτσι με τα δυο της πόδια να πατάνε γερά στη γη και.... Ήταν τόσο φιλόδοξη που με χώρισε και πήρε ότι είχα και δεν είχα.
Τώρα είμαι πιο ώριμος και πιο σοφός.
Αν το ανεκδοτο το ελεγα εγω και το προσαρμοζα στα δικα μου γουστα θα ελεγα οτι ψαχνω ενα κοριτσι με ωραιο κωλο.
-
Ο χρήστης Raikkonen έγραψε:
Μηπως η κοπελα ειναι λεσβια;;;;;
Παίζει να είναι και λεσβίος αν πρόκειται για κοπέλο.
Πάντως ο,τι και να ΄ναι, έχει αδυναμία στα στρινγκάκια....Μέχρι και στη μηχανή το φόρεσε.....
-
Ένας αγελαδοβοσκός, εκεί που βρισκόταν στο λιβάδι με το κοπάδι του, του έρχεται να κάνει πιπί. Μια και δεν υπήρχε ψυχή σε ακτίνα χιλιομέτρων, κατεβάζει το παντελόνι του και ετοιμάζεται για την πράξη. Νάσου όμως μια αγελάδα που τον πλησιάζει και αρχίζει να τον γλύφει (δεν νομίζω να θέλετε διευκρινήσεις πού ακριβώς έτσι? )
Εκπληκτος ο βοσκός, κάνει να τραβηχτεί, αλλά μάταιος κόπος, η αγελάδα τον ακολούθησε.
'Καλέ μη, δεν κάνει...'
'Σταμάτα σου λέω...'
'Μα τι κάνεις..?'
'Σταμάτα είπα!!!!'
'Μη, δεν κάνει...'
'Όχι, όχι, όχι, όχι, όχι....'
ΜΑΤΑΑΑΑΑΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!!
-
Μεταφερθηκαμε σε νεο περιβαλλον.
-
http://www.contra.gr/paparazzi.1712.html
Στη Θεσσαλονίκη, το fair play στο μεγαλείο του..
Ο δεξιά: 'Αμπάρη είσαι εντάξει; Μήπως χρειάζεσαι κάτι;'
Ο αριστερά: 'Σε ρώτησε αν θες κάτι ρεεεε!!!'
Ο πίσω: 'Φτού να μην τον ματιάσουμε!' -
Μιας κ έχω χάσεις μερικά posts, ελπίζω να μην έχει ξαναδημοσιευτεί το παρακάτω:
Παρακαλω διαβάστε πρώτα το κείμενο κ στην συνέχεια κάντε scroll down
Three men are sitting at a bar and are discussing what present they bought their wives.
The first says: 'i bought something which goes from 0 to 100 in 6 seconds'
The other 2 guys dont know what he's talking about so he reveals 'i bought her a nice Porche'
The second guy says: 'i bought something which goes from 0 to 100 in 4 seconds'
'That HAS to be a Ferrari - right? ' - 'Yeah thats right! i bought my wife a nice red Ferrari'
The third one says ' i bought my wife something which goes from 0 to 100 in just 2 seconds'
'THAT CANT BE - The Ferrari is the fastest car in the world?!'
'Well - it's not a car, but ...'
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. -
Ο πιο γενναίος άνδρας στον κόσμο είναι αυτός που...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
...γυρνάει σπίτι του στις 5 το πρωί, γεμάτος κραγιόν και βρωμοκοπώντας ουίσκι και γυναικεία κολώνια, χτυπάει τη γυναίκα του στα οπίσθια και της λέει '...και τώρα η σειρά σου χοντρούλα'!
Ανέκδοτα [#2]