-
Δε μπορούμε να λέμε ότι κάποιος ζήτησε να περιληφθεί σε μια λίστα όταν απλώς τον έχουν βάλει, επειδή κάποιος άλλος το πρότεινε. Αν ο ίδιος ο παραλήπτης το ζήτησε ρητώς και με ανακλητό τρόπο, τότε δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.
-
Δε μπορούμε να λέμε ότι κάποιος ζήτησε να περιληφθεί σε μια λίστα όταν απλώς τον έχουν βάλει, επειδή κάποιος άλλος το πρότεινε. Αν ο ίδιος ο παραλήπτης το ζήτησε ρητώς και με ανακλητό τρόπο, τότε δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.
-
-
Συγγνώμη αλλά για ανέκδοτα δεν είναι αυτό το θέμα??
-
Áêñéâþò!
-
Ο χρήστης sirbasil έγραψε:
Πρέπει κάποιος που μπορεί εύκολα να το κάνει να συμμαζέψει όλα τα ανέκδοτα που γράφηκαν εδώ και να τα στείλει στα e-mail μας.Παίδες και οι mods μπορούν να δουν email αλλά κάτι τέτοιο θέλει πολλή φασαρία αφου δεν μπορεί να μπουν όλα τα email σε μια λίστα αλλά πρέπει να γίνει αποστολή ένα προς ένα!
Άρα, sirbasil, το εξαγόμενο συμπέρασμα είναι ένα: Ορίζεσαι εθελοντής...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Πρέπει κάποιος που μπορεί εύκολα να το κάνει να συμμαζέψει όλα τα ανέκδοτα που γράφηκαν εδώ και να τα στείλει στα e-mail μας.
Παίδες και οι mods μπορούν να δουν email αλλά κάτι τέτοιο θέλει πολλή φασαρία αφου δεν μπορεί να μπουν όλα τα email σε μια λίστα αλλά πρέπει να γίνει αποστολή ένα προς ένα!
Εεεε δεν άκουσα....τι είπες μάνα? Καιρός να μεταναστεύσω Σικάγο για λάντσα? Έφυγα κιόλας!!!!
Εκτός απ'το να με βασανίσετε να κάνω copy paste όλο το συγγραφικό έργο του migf1, υπάρχει και μια άλλη λύση:
να ρωτήσουμε τον migf1 αν τα έχει αποθηκευμένα στον υπολογιστή του και αν ναι, του λέμε τα emails μας οι ενδιαφερόμενοι και μας τα στέλνει -
Αυτό το παιδί μπαίνει γρήγορα στο νόημα!!!
-
Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες!
Ανώνυμος
-
MigF1, δωσε πράμα στο λαο.
-
Άλλωστε δεν βλέπετε το πρότυπό μου κάτω απ΄το sirbasil?!
Εγώ δεν προδίδω τα ινδάλματά μου...
Πάντως, αν μας διαβάζει ο migf1: Άρχοντα του Γέλιου, κάνε το θαύμα σου, pleeease!
-
Πρέπει κάποιος που μπορεί εύκολα να το κάνει να συμμαζέψει όλα τα ανέκδοτα που γράφηκαν εδώ και να τα στείλει στα e-mail μας.
Παίδες και οι mods μπορούν να δουν email αλλά κάτι τέτοιο θέλει πολλή φασαρία αφου δεν μπορεί να μπουν όλα τα email σε μια λίστα αλλά πρέπει να γίνει αποστολή ένα προς ένα!
Εεεε δεν άκουσα....τι είπες μάνα? Καιρός να μεταναστεύσω Σικάγο για λάντσα? Έφυγα κιόλας!!!!
Διεν ακούς πιδί μ';;;;;;
Μη νομίζεις ότι θα την γλιτώσεις... Και στο Αμέρικα έχει νετ...
Καμία Ανταρκτική ή Σαχάρα σε σώζει (πιθανώς...)
Εκτός απ'το να με βασανίσετε να κάνω copy paste όλο το συγγραφικό έργο του migf1, υπάρχει και μια άλλη λύση:
να ρωτήσουμε τον migf1 αν τα έχει αποθηκευμένα στον υπολογιστή του και αν ναι, του λέμε τα emails μας οι ενδιαφερόμενοι και μας τα στέλνειΝομίζεις ότι υπάρχει αυτή η λύση... Θα ήταν πολύ εύκολο...
-
ÊÜðïéïò (sirbasil) êÜíåé ôçí ðÜðéá!
ÊÜðïéïò âáñéÝôáé íá êÜíåé ôçí äïõëåéÜ!
ÊÜðïéïò êÜíåé ðùò äåí áêïýåé! -
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
Κάποιος (sirbasil) κάνει την πάπια!
Κάποιος βαριέται να κάνει την δουλειά!
Κάποιος κάνει πως δεν ακούει!Κάποιος είναι ο πιο αδύναμος κρίκος!!!
-
Εντάξει μάναα! Κατάλαβα... Πέθανε η θεία στο Σικάγο, πολύ κρίμα...
Εκείνος ο θείος μου όμως που πουλούσε παγωτά στους ινδιάνους του Αμαζονίου, καιρό έχω να τον δω Τι κάνει άραγε? -
Εκείνος ο θείος μου όμως που πουλούσε παγωτά στους ινδιάνους του Αμαζονίου, καιρό έχω να τον δω Τι κάνει άραγε?Αν κρίνω από το ύφος σου, έχεις πραγματικό και αγνό ενδιαφέρον για τον θείο στον Αμαζόνιο...
-
Τι ζωή κι αυτή... Ή θα με φάνε οι κροκόδειλοι στον Αμαζόνιο ή οι κροκόδειλοι στο forum (συνφορουμάδες είναι η λέξη, να αφαιρέσω το συν-, άτιμοι!!!)
Η μόνη σωτηρία ο migf1
-
Άλλωστε δεν βλέπετε το πρότυπό μου κάτω απ΄το sirbasil?!Εγώ δεν προδίδω τα ινδάλματά μου...
Πάντως, αν μας διαβάζει ο migf1: Άρχοντα του Γέλιου, κάνε το θαύμα σου, pleeease!
Λοιπόν έχω να κάνω πρόταση:
Αντί να καθίσει ένας να του φύγει η μαγκιά στο κόπι-πέιστ , καλύτερα να πάρουν μερικοί από μας από 4-5 σελίδες, να τις περάσει σε ένα κείμενο Word και να τις στείλουμε όλοι σε ένα e-mail μέλους.Αυτός το μόνο που θα έχει να κάνει είναι να ενώσει 20 κείμενα σε ένα και να φτιάξει ένα νέο, δηλαδή μισή ώρα δουλειά.το μόνο που χρειάζεται είναι αυτός που θα τα συγκεντρώσει, να μπορεί να τα κατεβάσει ως link, (moderator πχ) στο φόρουμ για να τα κατεβάσουμε όλοι μετά το πλήρες κείμενο -
×áéñåôéóìïýò óôï èåßï!!!!!
Ìüíï íá ôïí äåéò ðåò ôïõ íá êÜíåé êáé ôç äïõëåéÜ ôçí êáëÞ! -
έχετε υπόψη ότι πολλά ανέκδοτα είναι re-post και re-post του re-post... Θέλουν και ξεδιάλεγμα
Ανέκδοτα [#2]