-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
εν κινήσει, περί τα 5-10 μέτρα νομίζω. Εν στάσει, οι συντεταγμένες του είναι πιο ακριβείς ακόμα.
5 μέτρα για εξάρτηση είναι μάλλον όχι και τόσο καλό... Σου τα ζαλίζω, αλλά αυτά παθαίνουν όσοι είναι καλοί...
Για 1-2 μέτρα (ή και καλύτερα ακόμα) σε στάση, σε τι τιμές ψάχνω;
δεν το γνωρίζω νάσο.
It's ok Σπύρο. Ήδη σου είμαι ευγνώμων για τις πληροφορίες σου... Θα τους πάρω αύριο τηλ να δω τι θα μου πούνε...
Ευχαριστώ πάρα πολύ!
-
**Kid **είσαι για μαστίγωμα.
Να λες στο εξής ότι κάνεις ερώτηση για άλλα λειτουργικά κι όχι για τα windows. Άκου Solaris.Γνώμη μου: μάθε τέλεια τη .NET και ολίγη Java και μετά φάε χρόνο για λειτουργικά συστήματα που χρησιμοποιεί το 1% των χρηστών.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Χτες το βράδυ εν μέσω φθινοπωρινής μπόρας έγινε μια στιγμιαία διακοπή ρεύματος (ίσως από από κάποιον κεραυνό) και ενώ το pc και η οθόνη είναι αμφότερα συνδεδεμένα σε ups (UPSelect GreenWave 650) η παρουσία του UPS πέρασε απαρατήρητη
Το πιό κουφό της υπόθεσης είναι οτι αμέσως μετά και για τα επόμενα 10-15 δευτερόλεπτα το λαμπάκι του UPS αναβόσβηνε (ένδειξη οτι γέμιζε η μπαταρία) και αμέσως μετά έμεινε σταθερά αναμένο (ένδειξη οτι η μπαταρία ήταν γεμάτη)
Μυστήρια πράγματα...Το παθαίνω κι εγώ αυτό με το UPS της ΑPC που έχω αλλά τωρα με το λαποτόπι, όταν έχει κακοκαίρια , το δουλεύω με τη μπαταρία και τουλάχιστο δεν κινδυνευει.
Βέβαια, όλα τα άλλα (π.χ router ) εξακολουθούν να είναι εκτεθειμένα. -
Το δικό μου σχετικά οικονομικό UPS (APC ES 500) ακόμα με σώζει από στιγμιαίες διακοπές μετά από 3 χρόνια που το έχω. Το ακούω να δουλεύει όταν τρεμοπαίζουν τα φώτα. Πάνω του είναι συνδεδεμένο ολόκληρο το σύστημα (PC, οθόνη, router κλπ), είτε απευθείας, είτε μέσω πολύμπριζου.
-
Eγώ έχω αυτό το σαράβαλο, ζήτημα είναι αν δουλεψε 10 φορές
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
εν κινήσει, περί τα 5-10 μέτρα νομίζω. Εν στάσει, οι συντεταγμένες του είναι πιο ακριβείς ακόμα.
5 μέτρα για εξάρτηση είναι μάλλον όχι και τόσο καλό... Σου τα ζαλίζω, αλλά αυτά παθαίνουν όσοι είναι καλοί...
Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις? Εξάρτηση? Για τι πράγμα? Για μολόγα τα όλα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Διατάξτε...
π.χ. Μετράμε ένα τοπογραφικό και το θέλω σε ΕΓΣΑ. Εγώ μετράω τα σημεία σε τυχαίο σύστημα και παίρνω 2 σημεία συνταταγμένες σωστές απ' το GPS. Έτσι έχω όλο το σχέδιο σε ΕΓΣΑ ή άλλο σύστημα που μπορώ να μετατρέψω μετά σε ΕΓΣΑ. Γενικά και κυρίως για αυτό. Αργότερα, για να εντοπίζω τριγωνομετρικά κτλ.Και φυσικά για τη χλίδα του navigation!
-
Και αλλάζω πάλι το θέμα σε ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές. Η Fujifilm απορίφθηκε. Καταλήγω στην Cyber-shot DSC-P200. Αν κάποιος την έχει ας γράψει εντυπώσεις. Ο προβληματισμός μου είναι τι Memory stick να αγοράσω γιατί δεν το κατέχω το σπορ των μνημών της Sony
-
Διατάξτε...
π.χ. Μετράμε ένα τοπογραφικό και το θέλω σε ΕΓΣΑ. Εγώ μετράω τα σημεία σε τυχαίο σύστημα και παίρνω 2 σημεία συνταταγμένες σωστές απ' το GPS. Έτσι έχω όλο το σχέδιο σε ΕΓΣΑ ή άλλο σύστημα που μπορώ να μετατρέψω μετά σε ΕΓΣΑ. Γενικά και κυρίως για αυτό. Αργότερα, για να εντοπίζω τριγωνομετρικά κτλ.Και φυσικά για τη χλίδα του navigation!
Αυτό που μου λές δεν μπορεί να γίνει με δέκτη χειρός... σε καμία περίπτωση αν θές ακρίβεια...Τώρα για να εντοπίσεις τριγωνομετρικά στο περίπου αυτό είναι άλλο θέμα
Δες και αυτό
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... ht=#397439 -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Διατάξτε...
Αυτό που μου λές δεν μπορεί να γίνει με δέκτη χειρός... σε καμία περίπτωση αν θές ακρίβεια...Τώρα για να εντοπίσεις τριγωνομετρικά στο περίπου αυτό είναι άλλο θέμα
Δες και αυτό
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... ht=#397439Ευχαριστώ πολύ! Δεν το ψάχνω άλλο, θα πάρω ένα απλό receiver για καθημερινή χρήση.
Το θέμα είναι από που και με ποιο τρόπο;;; Χεχεχε...
-
Συγγνώμη, ελληνικό μαγαζί που να μπορώ να τα πάρω χέρι με χέρι και να δω τι αγοράζω, δεν υπάρχει; Ωραίες αυτές οι συσκευές, αρκετά φθηνές, αλλά με τις παραγγελίες μέσω internet από Αγγλία, κάτι έχω προς το παρόν που με προβληματίζει...
Σπύρο, εσύ πώς και από που το πήρες;
-
Σπύρο, εσύ πώς και από που το πήρες;το... καβάντζωσα από ένα συρτάρι που ήταν πεταμένο στη δουλειά μου
στείλε πμ στον chrmes!!!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Και αλλάζω πάλι το θέμα σε ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές. Η Fujifilm απορίφθηκε. Καταλήγω στην Cyber-shot DSC-P200. Αν κάποιος την έχει ας γράψει εντυπώσεις. Ο προβληματισμός μου είναι τι Memory stick να αγοράσω γιατί δεν το κατέχω το σπορ των μνημών της Sonyκι εγώ την ίδια επέλεξα... ...α ρε τα μεγάλα πνεύματα...
στο θέμα των μνημών παίρνει τα απλά Memory Stick PRO στην φωτό είναι το μπλε (τα μεγάλα) ...όχι τα duo (τα μικρά)
περίπου αυτή είναι η διαφορά τους στο μέγεθος
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Να λες στο εξής ότι κάνεις ερώτηση για άλλα λειτουργικά κι όχι για τα windows. Άκου Solaris.Γνώμη μου: μάθε τέλεια τη .NET και ολίγη Java και μετά φάε χρόνο για λειτουργικά συστήματα που χρησιμοποιεί το 1% των χρηστών.
Unix είναι μάθημα στην σχολή και σχεδόν όλα τα εργαστήρια έχουν Solaris..
Έχουμε μάθημα C, για να γλυτώνω τα εργαστήρια (που είναι σε Solaris) και να μην έχω ασυμβατότητες, θα γράφω κατευθείαν τα προγράμματα σε Solaris οπότε θα γλυτώνω πιθανές ασυμβατότητες με τα XP.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Και αλλάζω πάλι το θέμα σε ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές. Η Fujifilm απορίφθηκε. Καταλήγω στην Cyber-shot DSC-P200. Αν κάποιος την έχει ας γράψει εντυπώσεις. Ο προβληματισμός μου είναι τι Memory stick να αγοράσω γιατί δεν το κατέχω το σπορ των μνημών της SonyΚαμιά Olympus έχει κοιτάξει; Συνήθως προσφέρουν περισσότερα από ότι κοστίζουν.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Έχουμε μάθημα C, για να γλυτώνω τα εργαστήρια (που είναι σε Solaris) και να μην έχω ασυμβατότητες, θα γράφω κατευθείαν τα προγράμματα σε Solaris οπότε θα γλυτώνω πιθανές ασυμβατότητες με τα XP.
Βρε Kid, η C (όπως και όλες οι high-level languages) είναι platform independent !!!
Κατέβασε την Pelles C, γράψε τα προγραμματάκια σου, δοκιμασέ τα και παρέδωσέ τα στον καθηγητή σου.
-
Ρε παιδια ασχετο. Ειναι τελικα αξιοπιστος ο firefox.? Μεχρι τωρα μου εχει σβησει 2 φορες (Σε περιοδο 1 ετους)ολες μου τις αποθηκευμενες διευθυνσεις που ειχα σωμενες. Τουλαχιστον εκνευριστικο θα ελεγα και μετα αντε να ψαχνεις τι ειχες σωμενο. Εχω την 1.0.7 εκδοση
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Βρε Kid, η C (όπως και όλες οι high-level languages) είναι platform independent !!!
Κατέβασε την Pelles C, γράψε τα προγραμματάκια σου, δοκιμασέ τα και παρέδωσέ τα στον καθηγητή σου.
Και γω έτσι ήξερα (και μέχρι τώρα σε Pelles C ή Dev C++ έγραφα) αλλά μου είπε ο καθηγητής ότι ίσως να υπάρχουν ασυμβατότητες και γι αυτό θέλω να βάλω Solaris.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Και αλλάζω πάλι το θέμα σε ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές. Η Fujifilm απορίφθηκε. Καταλήγω στην Cyber-shot DSC-P200. Αν κάποιος την έχει ας γράψει εντυπώσεις. Ο προβληματισμός μου είναι τι Memory stick να αγοράσω γιατί δεν το κατέχω το σπορ των μνημών της Sony
Καμιά Olympus έχει κοιτάξει; Συνήθως προσφέρουν περισσότερα από ότι κοστίζουν.
Olympus κοίταξα την Mju 800 αλλά δεν υπάρχει διαθέσιμη άμεσσα οπότε απορίφθηκε.
Thanks Σάββα για την διευκρίνιση. Θα παραγγείλω έαν 512Mb μαζί με την μηχανή και μια θήκη. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Και γω έτσι ήξερα (και μέχρι τώρα σε Pelles C ή Dev C++ έγραφα) αλλά μου είπε ο καθηγητής ότι ίσως να υπάρχουν ασυμβατότητες και γι αυτό θέλω να βάλω Solaris.Μην μπλέξεις με Solaris στο PC (άσε τον καθηγητή σου να λέει...) Εκτός αν έχει σκοπό να σας βάλει να κάνετε programming σε εξειδικευμένα χαρακτηριστικά του Solaris. Αλλιώς, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τον gcc σε PC (ένα από τα πιο δημοφιλή ports σε pc είναι το djpp... γκούγκλα το και θα το βρεις).
ΥΓ. 1000 φορές να βάλεις κάποιο Lunix στο pc παρά Solaris (δεν μου λες, X-Windows έχει το Solaris για γραφικό περιβάλλον; )
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#2]