-
Ρέ παιδιά,εδώ καί αρκετό καιρό παίρνω e-mail μέ αποστολέα τό service@yahoo.gr καί webmaster@yahoo.gr μέ τίτλο account allert.Τό μήνυμα έχει μέσα συννημένο,τό οποίο όμως δέν τό ανοίγει,λόγω τού ότι,ανιχνεύει (όπως λέει) κάποιον ιο.
Απάντηση εν'τω μεταξύ δέν μπορώ να στείλω σέ αυτούς τούς αποστολείς.
Νά έχω κάποιο πρόβλημα καί να χάσω τό λογαριασμό μου;
Τί λέτε να συμβαίνει; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ρέ παιδιά,εδώ καί αρκετό καιρό παίρνω e-mail μέ αποστολέα τό service@yahoo.gr καί webmaster@yahoo.gr μέ τίτλο account allert.Τό μήνυμα έχει μέσα συννημένο,τό οποίο όμως δέν τό ανοίγει,λόγω τού ότι,ανιχνεύει (όπως λέει) κάποιον ιο.
Τί λέτε να συμβαίνει;Ρώτα σε αυτό το thread... http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=10112
-
Κάποιος με ένα τρικ (ξέρω ότι υπάρχει τέτοιο, δεν έχω ψάξει πως γίνεται) στέλνει ιούς με ψευδή στοιχεία ηλ. διεύθυνσης.
Αγνόησέ τα. -
@ StavrosG, manosk and citastak, ευχαριστώ πολύ παιδιά.
Τελικά, ήταν το on-board κύκλωμα ήχου, ήθελε ένα update ένα υποσύστημα και ενεργοποιήθηκε κανονικά έπειτα.
BTW, το modem είναι hardware, οπότε δεν θέλει απλά να προσποιηθεί, είναι modem. Έλεγα κι εγώ να πάρω ένα εξωτερικό robotics, αλλά ο ιδιοκτήτης του PC ήταν ανένδοτος (ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ) και έτσι καταλήξαμε στο εσωτερικό.
Επίσης, ακόμα το VIDEO Capture device της κάρτας δεν εκκινεί σωστά, αλλά ως δια μαγείας εγκαταστάθηκε ένα ακόμα που παίζει μια χαρά. Τι να πω, τελικά τα Windows θα μας τρελάνουν όλους!
Κανένα πρόγραμμα για τηλεόραση έχετε υπόψη σας; Το Intervideo Home Theater είναι απλά Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο!!!
-
Καλό πρόγραμμα για τηλεόραση λένε ότι είναι το D-Scaler.
http://www.dscaler.org/Επίσης επιτέλους λειτουργεί ο server του Firefox Smiley X-tra!
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Τί λέτε να συμβαίνει;Ρώτα σε αυτό το thread... http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=10112
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
just trolling, μην αγχώνεσαι...
-
Κανενα crack για το music converter dBpower AMP κ για dMC Audio Input?
Της ιδιας εταιρειας ειναι νομιζω. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τί λέτε να συμβαίνει;Κι εγώ τα λαμβάνω εδώ και μήνες και όλα οκ, δεν έχει πάθει τίποτε ο λογαριασμός μου.
Άλλωστε, αν ήταν το έστελνε το yahoo ούτε στα bulk θα τα έβαζε, ούτε συνημμένο .zip θα είχε (για ποιό λόγο;)
Κάποιος απλά παίζει.. -
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Κανενα crack για το music converter dBpower AMP κ για dMC Audio Input?
Της ιδιας εταιρειας ειναι νομιζω. -
Ακόμα καλύτερα, http://www.crack-locator.com
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
just trolling, μην αγχώνεσαι...Α, είπα κι εγώ ότι έκανε κανένα λάθος το παιδί... Αυτή η ωριμότητα ρε γαμώτο, να μην είναι με τίποτα ανάμεσα στα χαρακτηριστικά ορισμένων ανθρώπων;;;
-
Εξ' ιδίων κρίνεις.
-
Εξ' ιδίων κρίνεις.
Έλα ρε παλικάρι τώρα, που κρίνουμε εξ ιδίων... Ο καθένας εδώ έχει αποδείξει το ποιόν του. Και το αποδεικνύει επιπλέον κάθε μέρα με τα γραφόμενά του. Αν εσύ θες να σε παίρνουμε για τη μασκότ του forum, πιστεύω ότι κανείς δεν έχει πρόβλημα. Το ζήτημα είναι να καταλάβεις ότι αυτό που κάνεις, για εμάς είναι απλά εκνευριστικό, αλλά εγώ μόλις αλλάξω θέμα σε διαγράφω απ' το μυαλό μου. Εσύ όμως αποκτάς συνήθειες και τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης των ανθρώπων γύρω σου, που κάθε άλλο παρά θετικός είναι. Αντί να αναλώνεσαι σε ανόητα σχόλια εκεί που ΠΡΟΦΑΝΩΣ είναι περιττά, κάτσε και σκέψου λίγο την κατάσταση μέσα σου και στην ανάγκη, πάρε και τη γνώμη ενός ειδικού. Δόξα τω Θεό, ψυχολόγοι κάθε χρόνο βγαίνουν απ' τα Πανεπιστήμια μπόλικοι...
-
Εξ' ιδίων κρίνεις.
Grow up!
-
Σας το έχω ξαναπεί... η σοβαροφάνεια δεν σας κάνει καλό.
Είναι σαν να σας λέω πως η γη είναι στρογγυλή κι επείδη είστε π.χ. δέκα άτομα που λέτε πως είναι τετράγωνη πάει να πει πως έχετε δίκιο κι εγώ άδικο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Επίσης επιτέλους λειτουργεί ο server του Firefox Smiley X-tra!
Μάνο προσπαθώ εδώ και ώρα να κάνω update, αλλά ΔΕΝ! Ποια έκδοση του Smiley Xtra έχεις?
-
Επίσης επιτέλους λειτουργεί ο server του Firefox Smiley X-tra!
Μάνο προσπαθώ εδώ και ώρα να κάνω update, αλλά ΔΕΝ! Ποια έκδοση του Smiley Xtra έχεις?
Και σε εμενα αντιμετωπιζει προβλημα ,οχι μονο για τα smiley αλλα και για τον FF και για το image tool bar.
Σπυρο δικιο εχεις
-
Σας το έχω ξαναπεί... η **σοβαροφάνεια **δεν σας κάνει καλό.Είναι σαν να σας λέω πως η γη είναι στρογγυλή κι επείδη είστε π.χ. δέκα άτομα που λέτε πως είναι τετράγωνη πάει να πει πως έχετε δίκιο κι εγώ άδικο.
Σοβαρότητα είναι η λέξη! Και το γεγονός ότι δεν μπορείς να διακρίνεις τη διαφορά, είναι ακριβώς το πρόβλημά σου!!!
Και αυτό που κατακρίνουμε δεν είναι οι απόψεις σου, οι οποίες είναι σεβαστές. Το υφάκι και-καλά-σας-μ@μώ-όλους κατακρίνουμε. Δείξε λίγο σεβασμό εδώ μέσα, στην τελική εκτίμησε το γεγονός ότι η παρουσία σου στη συγκεκριμένη ομάδα γίνεται πολλές φορές παρά τη θέληση των υπολοίπων. Σκέψου ότι μία κανονική παρέα θα σε είχε απομακρύνει, αν είχες την ίδια συμπεριφορά. Το γεγονός ότι εμείς εδώ πρέπει να σε ανεχόμαστε, νομίζεις σου δίνει δικαίωμα να παίζεις με την υπομονή μας;
-
Σοβαροφάνεια είναι η λέξη, σωστά την είπα.
Εσύ νομίζεις πως με το χαρακτήρα σου θα ήσουν αποδεκτός σε όλες τις παρέες; Ή νομίζεις πως είσαι αποδεκτός εδώ μέσα από όλους και πως δεν υπάρχουν άτομα που σε ανέχονται;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#2]