-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Μήπως έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών; Υπερθερμένεται, etc.?
Οχι, δεν αντιμετωπιζω τετοια πραγματα.Που το ξέρεις;
-
Οχι, δεν αντιμετωπιζω τετοια πραγματα.Που το ξέρεις;
-
Οχι, δεν αντιμετωπιζω τετοια πραγματα.
Που το ξέρεις;
-
εβαλα προσφατα ενα που λεγεται slimbrowser.
το ξερει κανεις? -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
εβαλα προσφατα ενα που λεγεται slimbrowser.
το ξερει κανεις?Προτιμώ τον Μaxthon τον οποίο θεωρώ τον καλύτερο ΙΕ κλώνο.
-
δεν βλεπω ελληνικα στα label των windows (πχ πανω πανω αριστερα στο παραθυρο των 4τ επρεπε να λεει '4τ - Ευρετηριο' και βλεπω αλαμπουρνεζικα
επισης οσα bookmarks εχω απο i.e. και εχουνε μεσα ελληνικα..δεν δουλευονε
any ideas?
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
any ideas?use firefox!
Σοβαρά τώρα, θα έχει κάπου στις επιλογές να ορίσεις default γλώσσα τα ελληνικά, νομίζω αυτό θα λύσει το πρόβλημα.
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
δεν βλεπω ελληνικα στα label των windows (πχ πανω πανω αριστερα στο παραθυρο των 4τ επρεπε να λεει '4τ - Ευρετηριο' και βλεπω αλαμπουρνεζικαεπισης οσα bookmarks εχω απο i.e. και εχουνε μεσα ελληνικα..δεν δουλευονε
any ideas?
πρώτ'απ'όκλα δεν ανέφερες ποια έκδοση των windows έχεις. `Εστω ότι έχεις XP. Πας Control Panel->Regional and Language Options->Advanced και στο combo box που λέει default θα επιλέξεις Greek.
Ελπίζω να σε βοήθησα
-
στο slibrowser εχω set τα ελληνικα
οπως ειπα, στον i.e. δεν ειχα προβλημα. μονο σε αυτο το ρημαδι.
εβαλα και language settings στα xp, αλλα θελει επανεκινηση και τωρα δεν ευκαιρω.
thx και θα σας πω τι εγινε
-
Παιδιά σκέφτομαι να πάρω καινούργιο υπολογιστή σταθερό.
Δεν έχω ιδέα.
Με 1000 ευρώ παίρνω τίποτα αξιόλογο;
Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια.
Δώστε συμβουλές, ξέρετε εσείς, αν συμφέρει να τον φτιάξω μόνος μου, αγοράζοντας ξεχωριστά κομμάτια κλπ κλπ...
-
Μαλλον δεν λυνεται το προβλημα γμτ.Βαλε QuickTime player,μεχρι να βρω τι εφταιγε τον δοκιμασα και τα επαιζε ολα κανονικα.
Παντως σε εμενα κανοντας την αλλαγη σε Advanced mode δουλεψε κανονικα.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Παιδιά σκέφτομαι να πάρω καινούργιο υπολογιστή σταθερό.Δεν έχω ιδέα.
Με 1000 ευρώ παίρνω τίποτα αξιόλογο;
Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια.
Δώστε συμβουλές, ξέρετε εσείς, αν συμφέρει να τον φτιάξω μόνος μου, αγοράζοντας ξεχωριστά κομμάτια κλπ κλπ...
παντα μονος. με 1000 euro χτιζεις κατι πολυ αξιολογο, αλλα πρεπει να αποφασισεις για τη χρηση των θες. Εγω πχ τον ηθελα κυριως για νετ και μουσικη οποτε δεν εδωσα πολλα για καρτα γραφικων..
αυτο που θα συμβουλευα ειναι να παρεις μια καλη μητρικη...ειναι η καρδια του συστηματος. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μαλλον δεν λυνεται το προβλημα γμτ.
Βαλε QuickTime player,μεχρι να βρω τι εφταιγε τον δοκιμασα και τα επαιζε ολα κανονικα.
Σε ολα τα players μου κανει αυτο το προβλημα. Γνωριζετε αν το Service Pack 2 εχει κανενα bug?
-
Μαλλον δεν λυνεται το προβλημα γμτ.
Βαλε QuickTime player,μεχρι να βρω τι εφταιγε τον δοκιμασα και τα επαιζε ολα κανονικα.
Σε ολα τα players μου κανει αυτο το προβλημα. Γνωριζετε αν το Service Pack 2 εχει κανενα bug?
Windows και προβλημα ειναι ενα και το αυτο
Εχω το SP 2 και ολα τα updates .DirextX ποια εκδοση εχεις ;Η 9,0c πρεπει να ειναι η νεωτερη.
Σε εμενα το παρουσιασε με το που περασα τους οδηγους την Νvidia 77,72 . -
μετα το reboot, ολα οκ.
οσο για video player για τα δυσκολα, δοκιμαστε το vlc media player (http://www.videolan.org)
-
Θα ήθελα τις γνώμες σας για την επιλογή κινητού. Τα δύο που έχω καταλήξει είναι:
Α) Sony Ericsson k750i (380 ευρώ περίπου)
B) Siemens CX75 (240 ευρώ περίπου)
Η διαφορά τιμής τους είναι περίπου 140 ευρώ, αξίζει τα παραπάνω χρήματα το Ericsson, ή είναι υπερτιμημένο;
-
Πήγαινε στο thread 'Περι κινητών'!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Θα ήθελα τις γνώμες σας για την επιλογή κινητού. Τα δύο που έχω καταλήξει είναι:Α) Sony Ericsson k750i (380 ευρώ περίπου)
Η διαφορά τιμής τους είναι περίπου 140 ευρώ, αξίζει τα παραπάνω χρήματα το Ericsson, ή είναι υπερτιμημένο;
Είμαι λίγο γελάδι με τα κινητά, δεν ξέρω και πολλά..
αλλά αν το ericsson είναι αυτό με τη 2mpxel, πραγματικά είναι πολύ καλό
Πάντως καλύτερα να απαντήσει κ κανας άλλος πιο.. ψαγμένος -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Θα ήθελα τις γνώμες σας για την επιλογή κινητού. Τα δύο που έχω καταλήξει είναι:
Α) Sony Ericsson k750i (380 ευρώ περίπου)
Είμαι λίγο γελάδι με τα κινητά, δεν ξέρω και πολλά..
αλλά αν το ericsson είναι αυτό με τη 2mpxel, πραγματικά είναι πολύ καλό
Πάντως καλύτερα να απαντήσει κ κανας άλλος πιο.. ψαγμένος...έχω το Κ750
Αξίζει με το παραπάνω η διαφορά διότι:-βγάζει καταπληκτικές φωτό με 1600Χ1200 ανάλυση (2 mp)
-έχει τρομερό mp3 player
-ραδιόφωνο με RDS (!)
-καλύτερη οθόνη 262Κ χρωμάτων
-τρομερή μπαταρία (με νορμάλ χρήση κρατά 4 με 5 ημέρες)
-παίρνει κάρτα μνήμης (εγώ του έχω βάλει μία του 1GB (τίγκα στο mp3)
-αναβαθμίζεται το firmware του από το σπίτι σου** Σπύρο άλλαξε τον τίτλο καλύτερα και κάντο Περι Τεχνολογίας...
-
Ψήφος και από μένα στο Κ750. Καλό κινητό Ericsson και ψηφιακή Sony cybershot στην συσκευασία του ενός!
αλλάζω τον τίτλο του θρεντ για πολλοστή φορά...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#2]