-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Φρέσκο-φρέσκο: Antivir 7 !Αργει πολυ στο updating ή μαλλον δεν κανει καθολου! Δεν χρειαζεται? Αλλα κ παλι θα εβγαζε πως ειναι updated. Απλα κολλαει στο updating για ωρα μεχρι που κλεινω το παραθυρο. Λες να ειναι καποιο bug της νεας εκδοσης?
-
Βάλτε Kaspersky ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Βάλτε Kaspersky ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Με το παλιό σου πρόβλημα (διακοπές στην ADSL) έγινε τίποτα με τις χειροκίνητες ρυθμίσεις της Forthnet;Βασικά, μπορεί ναι, αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Πλέον χρησιμοποιώ το Azureus όταν δεν κάνω κάτι άλλο στον υπολογιστή, οπότε δεν ξέρω τι κάνει! Αλλά γενικά δείχνει να είναι καλύτερα... Μπορεί να ήταν και στο στρώσιμο, δεν ξέρω...
-
Φτιάχνω ένα compilation στο nero & όταν πατάω 'burn' μου πετάει error message 'illegal disk'.. Τα dvd-r είναι TDK single sided Data/Video 4.7Gb 1-8x.. Καμιά ιδέα?
-
Εγκατέστησα το Kaspersky,έκανα reboot....OK!
Απεγκατέστησα το F-Prot,έκανα reboot....μπλέ οθόνη 'Windows has shut down to prevent damage'F8,επανεκκίνηση με τα τελευταία γνωστά settings που λειτουργούσαν, όλα καλά!!!
Τώρα?!
Καμιά ιδέα?
-
Update.
Εκλεισα και ξανάνοιξα το PC και....όλα καλα!!!!Κρουζ ετοιμάσου!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Απεγκατέστησα το F-Prot,έκανα reboot....μπλέ οθόνη 'Windows has shut down to prevent damage'F8,επανεκκίνηση με τα τελευταία γνωστά settings που λειτουργούσαν, όλα καλά!!!
Τώρα?!
Καμιά ιδέα?
Για κάτσε... Πρώτα εγκτέστησες το Kaspersky και ΜΕΤΑ έβγαλες το F-Prot?!?!?!
-
Τώρα?!
Καμιά ιδέα?
Για κάτσε... Πρώτα εγκτέστησες το Kaspersky και ΜΕΤΑ έβγαλες το F-Prot?!?!?!
Ναι, γιατι? Εχει σημασία?
-
E, δεν έχει???
Τα antivirus μπαίνουν βαθιά στην καρδιά των windows, επ ουδενί δεν επιτρέπεται να έχεις ΔΥΟ μαζί στον υπολογιστή, έστω και για μερικά λεπτά. -
Ωραια!
Τώρα? Την έβαψες Κρούζη!!!
-
Αφού δούλεψε, δεν δούλεψε?
-
Αφού δούλεψε, δεν δούλεψε?Ρε....δούλεψε όταν του είπα να 'γυρίσει' στα τελευταία settings που δεν είχε πρόβλημα!
Μήπως αυτό αναιρεί λειτουργικότητα του $#$^rsky???!!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ρε....δούλεψε όταν του είπα να 'γυρίσει' στα τελευταία settings που δεν είχε πρόβλημα!
Μήπως αυτό αναιρεί λειτουργικότητα του $#$^rsky???!!!!ΟΚ, δοκίμασε τώρα να απεγκαταστήσεις πρώτα το F-Prot και να ξαναβάλεις το Kaspersky.
-
Ρε....δούλεψε όταν του είπα να 'γυρίσει' στα τελευταία settings που δεν είχε πρόβλημα!
Μήπως αυτό αναιρεί λειτουργικότητα του $#$^rsky???!!!!ΟΚ, δοκίμασε τώρα να απεγκαταστήσεις πρώτα το F-Prot και να ξαναβάλεις το Kaspersky.
F-Prot=Δεν υπάρχει πιά εγκατεστημένο!!!!!
-
NOD32 μπρεεεεεεεεεε!!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
NOD32 μπρεεεεεεεεεε!!!What?!!!
-
Έχοντας χρησιμοποιήσει Norton AV (πλέον μάπα), Kaspersky (πολύ καλό) και 2-3 δωρεάν, βρήκα το NOD32. Πλέον είναι μάλλον το καλύτερο και συνεργάζεται καλά με όλα τα firewall.
http://www.eset.com/home/home.htm -
Eγκατέστησα τον δίσκο όλα καλά...αλλά μου τον δείχνει μέσα από τα windows ως 3 δίσκους C, D, E των 25GB το καθένα...γιατί;
Ο δίσκος είναι 80άρης.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Eγκατέστησα τον δίσκο όλα καλά...αλλά μου τον δείχνει μέσα από τα windows ως 3 δίσκους C, D, E των 25GB το καθένα...γιατί;Ο δίσκος είναι 80άρης.
Καινούριος ή μεταχειρισμένος? Κάποιος του έχει κάνει partition. Πήγαινε στο Start->Run... και γράψε compmgmt.msc και πάτα enter. Αριστερά κάπου λέει Storage. Ανοιξέ το και θα δείς να λέει Disk Management. Στο δεξιά παράθυρο τώρα θα δείς τον καινούριο δίσκο και τα partition. Με δεξί κλίκ πάνω στην χρωματιστή μπάρα σου βγάζει επιλογή για να τα σβήσεις αν θυμάμαι καλά.
edit: όλα αυτά που έγραψα λειτουργούν σε Windows 2000 ή XP μόνο!
edit 2: τώρα θυμήθηκα οτι τα windows δεν έχουν επιλογή για να ενώσεις 2 ή παραπάνω partitions. Για να το κάνεις χρειάζεσαι οπωσδήποτε ένα πρόγραμμα όπως το Partition Magic.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#3]