-
32bit δουλεύει. Έκανα επανεκκινήσεις, απεγκαταστάσεις και επανεγκαταστάσεις της κάρτας και δεν άλλαξε κάτι. Εντωμεταξύ, πριν από κανένα χρόνο μου είχε κάνει τα ίδια, αλλα δεν θυμάμαι τι έκανα και έφτιαξε
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
32bit δουλεύει. Έκανα επανεκκινήσεις, απεγκαταστάσεις και επανεγκαταστάσεις της κάρτας και δεν άλλαξε κάτι. Εντωμεταξύ, πριν από κανένα χρόνο μου είχε κάνει τα ίδια, αλλα δεν θυμάμαι τι έκανα και έφτιαξερίξε καμιά μπουφλα στην οθόνη.
-
Βασικά αυτό παίζει να είχα κάνει την προηγούμενη φορά από τον εκνευρισμό μου!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Βασικά αυτό παίζει να είχα κάνει την προηγούμενη φορά από τον εκνευρισμό μου!κατι παρομοιο με μια παλια τρινιτρον που ειχε συμφοιτητης μου. Ενω του εχω κανει απειρες εγκαταστασεις στην καρτα, πολλά ρεμπουτ και τελος και κανα 2 φορμάτ, του τραβηξα μια σφαλιάρα (οχι τιποτε χαλαρό) κατι κουνηθηκε και αρχισε να δειχνει σωστα...
Για αυτό σου λέω.. Το ρώσσικο το σύστημα εφάρμοσε.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Για αυτό σου λέω.. Το ρώσσικο το σύστημα εφάρμοσε.'american stuff, russian stuff, all made in taiwan!'
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
'Σάββα με τα 60 κινητά και με τη μια την κόρη' ξέρεις τίποτα για το πότε θα σκάσει μύτη το 6280;Αυτό λες...;
Oι πηγές μου λένε αυτό:
Announced 2005, June
Status Coming Soon...πόσο soon dont know. -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Λύση έχεις εγκάθετε ιάπωνα...;
φώναξε κανείς;
μετακίνησέ το με το ποντίκι πιο αριστερά (αν κατάλαβα καλά)
Αλλο λέω ...anyway leave it.
Λες ότι το έχεις ορίσει και μάλλον αυτό που θα πω έχεις κάνει, αλλά για παν ενδεχόμενο...
Δεξί κλικ στην taskbar, properties -> Customize (κάτω δεξιά) και αλλάζεις το behavior
Sorry αν το έχεις κάνει ήδη, δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο, έτσι;
Aυτό κάνω αλλά αυτό μετά από κάποιο χρονικό διάστημα αρχίζει και μου τα κρύβει και στο behavior τα έχει αλλάξει από Πάντα Εμφάνιση σε Απόκρυψη.
Κοινώς αναλαμβάνουν τα «Παραθύρια» και πρωτοβουλίες...
-
double post
-
τα έχει παίξει το φόρουμ ή μου φαίνεται;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
'Σάββα με τα 60 κινητά και με τη μια την κόρη' ξέρεις τίποτα για το πότε θα σκάσει μύτη το 6280;
Αυτό λες...;
Oι πηγές μου λένε αυτό:
Announced 2005, June
Status Coming Soon...πόσο soon dont know.Δε βλέπω τίποτα παρά μόνο ένα : 'no hotlinking'
Δεν πειράζει, ευχαριστώ
-
Ωστόσο, σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία η συσκευή θα βρίσκεται στις προθήκες των καταστημάτων το τέταρτο τρίμηνο του 2005.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έχω το εξής πρόβλημα: ο υπολογιστής φαίνεται να δουλεύει με λίγότερα χρώματα. Πρόβλημα στην κάρτα γραφικών μάλλον. Ορίστε και μια φωτογραφία:
Έχετε κάποια ιδέα;
έλεγξε το καλώδιο που συνδέει την οθόνη με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή στη κάρτα γραφικών. Είναι πολύ πιθανό το καλώδιο στο σημείο που συνδέεις την οθόνη (και όχι τη κάρτα γραφικών) να έχει πρόβλημα. Προσπάθησε να 'παίξεις' με το καλώδιο ακριβώς στο σημείο σύνδεσης, παίζοντας πάνω κάτω δεξιά αριστερά για να δεις πως αντιδρά η οθόνη...
-
-
Thank's every body εβαλα το bitlord τωρα και σα να γινεται κατιτις με το κατεβασμα. Απο ιους (και κορες) κλπ δεν πιστευω να εχουμε προβλημα;
-
Ο χρήστης tsardaklis έγραψε:
Thank's every body εβαλα το bitlord τωρα και σα να γινεται κατιτις με το κατεβασμα. Απο ιους (και κορες) κλπ δεν πιστευω να εχουμε προβλημα;Συνήθως δεν υπάρχει πρόβλημα. Για καλό και για κακό, πάντα σκανάριζε ότι κατεβάζεις με το antivirus που χρησιμοποιείς.
-
Ο χρήστης tsardaklis έγραψε:
Thank's every body εβαλα το bitlord τωρα και σα να γινεται κατιτις με το κατεβασμα. Απο ιους (και κορες) κλπ δεν πιστευω να εχουμε προβλημα;Όπως με το email, δεν είναι η παραλαβή του που σου κολλάει τον ιό, αλλά το άνοιγμα των αρχείων που επισυνάπτονται, έτσι και με τα torrents, δεν κολλάς τον ιό από το...κατέβασμα, αλλά από το περιεχόμενο αυτών που κατέβασες
Ειδικά με τα videos, πρόβλημα δεν υπάρχει κανένα φυσικά. Αλλά αν θες να κατεβάσεις τίποτε cracks για προγράμματα κλπ, πρόσεχε πολύ.
-
Ερώτησις:
Τα home DVD recorder (deck), χωρίς σκληρό δίσκο, μπορούν να αντιγράψουν DVD ή χρειάζονται και άλλo player για να το κάνουν?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ερώτησις:Τα home DVD recorder (deck), χωρίς σκληρό δίσκο, μπορούν να αντιγράψουν DVD ή χρειάζονται και άλλo player για να το κάνουν?
Γεια σου Κώστα και καλή χρονιά, εμείς δεν τα έχουμε πει...
Όσα δεν έχουν άλλο player (δηλαδή 2 οδηγούς) προφανώς χρειάζονται κάτι να αναπαράγει! Αλλά το ερώτημα είναι το εξής:
Σε ενδιαφέρει να αντιγράψεις ένα DVD χωρίς τα μενού του; Γιατί κάτι τέτοιο θα επιτύχεις αντιγράφοντας το DVD την ώρα που παίζει. Για μενού κτλ, νομίζω ότι χρειάζεσαι υπολογιστή που θα το σπάσει κιόλας.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Γεια σου Κώστα και καλή χρονιά, εμείς δεν τα έχουμε πει...
Kαλή Χρονιά να έχουμε...
Όσα δεν έχουν άλλο player (δηλαδή 2 οδηγούς) προφανώς χρειάζονται κάτι να αναπαράγει! Αλλά το ερώτημα είναι το εξής:
Σε ενδιαφέρει να αντιγράψεις ένα DVD χωρίς τα μενού του; Γιατί κάτι τέτοιο θα επιτύχεις αντιγράφοντας το DVD την ώρα που παίζει. Για μενού κτλ, νομίζω ότι χρειάζεσαι υπολογιστή που θα το σπάσει κιόλας.
Να σου το πώ αλλιώς. Δεν είχα ποτέ home DVD recorder για να ξέρω γι αυτό και ρωτάω. Θέλω να στείλω κάποια DVDs, σε κάποιον που έχει ένα τετοιο recorder. επειδή είναι αρκετά, δεν έχω χρόνο να τα αντιγράψω όλα και ρψτάω για να δω αν μπορεί να το κάνει αυτός. Απλό?
-
θες να διατηρήσεις και τα μενού και τις επιλογές του αρχικού τίτλου;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#3]