-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
edit 2: τώρα θυμήθηκα οτι τα windows δεν έχουν επιλογή για να ενώσεις 2 ή παραπάνω partitions. Για να το κάνεις χρειάζεσαι οπωσδήποτε ένα πρόγραμμα όπως το Partition Magic.Αν το θέλεις κάποιος ας στείλει ένα pm..
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Eγκατέστησα τον δίσκο όλα καλά...αλλά μου τον δείχνει μέσα από τα windows ως 3 δίσκους C, D, E των 25GB το καθένα...γιατί;Ο δίσκος είναι 80άρης.
Σάββα μήπως αυτό το έκανε το πρόγραμμα που χρησιμοποίησες?
Το να μην έβρισκε ένα μέρος θα ήταν πρόβλημα, για να έχει όμως 3 partition αυτά έχουν δημιουργηθεί. Κάνε μια καθαρή εγκατάσταση και θα είσαι μια χαρά.
-
Χρήστες msn messenger τα φώτα σας:
- Παίρνω το νέο λάπτοπ. Windows XP SP2 ελληνικά (δυστυχώς)
- Του περνάω μέσα όλα τα προγράμματα, του msn 7.5 συμπεριλαμβανομένου.
- Δουλευουν όλα άψογα.
- Τρέχω windows update, μου βγάζει ίσαμε 30 αναβαθμίσεις που πρέπει να κατεβάσω. Τις κατεβάζω, εγκαθίστανται, οκ.
Από τότε, το msn 7.5 δεν ξαναδούλεψε ποτέ. Ξεκινάει, και όταν πάω να συμπληρώσω την e-mail address και το password για να συνδεθώ, κολλάει για 1-2 λεπτά πάνω στην πληκτρολόγηση. Μόλις ξεκολλήσει, πατάω sign-in για να πάρω μήνυμα 'service is unavailable'.
Δοκίμασα να:
- εγκαταστήσω πρώτα το 7.0 και από πάνω το 7.5. Τζίφος.
- εγκαταστήσω το ελληνικό msn 7.5, μπας και έφταιγαν τα ελληνικά ΧΡ. Τζίφος.
- Εγκαταστήσω το msn 8.0beta. Τζίφος, έκανε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια.
Τώρα, παιζω με αγγλικό msn 7.0. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει?
-
Εγώ δεν έχω βάλει καμία ανανέωση της Microsoft εδώ και 3 χρόνια και όλα δουλεύουν μια χαρά
-
Ναι, το βλέπουν όλοι.
-
απαντήστε μου στην ερώτηση γιατί έφαγα κόλλημα!!!!!!
πως συντηρείται το freemail.gr??
-
Πιθανόν με μικρές διαφημίσεις που ενσωματώνονται στα μηνύματα που στέλνεις.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πιθανόν με μικρές διαφημίσεις που ενσωματώνονται στα μηνύματα που στέλνεις.Μπα..δεν έχω δει κανένα
-
@manosk: με γεια το δίκτυο!
@elteo: με γεια ο σκληρός!
@kid: δοκίμασε να αναβαθμίσεις το firmware του drive σου
@SirGus: είναι καλό το freemail (μην ρωτάς πολλά )
@Krusenstern: σιγά μη βάλουμε Kaspersky, μπορούμε να 'γονατίσουμε' το σύστημά μας και χωρίς αυτό (π.χ. με το ZA )
@Koyk: αυτά παθαίνει όποιος ακολουθεί τυφλά τον Κρους
@ (δεν θυμάμαι
με το Spybot ή με το msconfig απενεργοποίησε το ένα αντιϊκό από την εκκίνηση των Windows κι εγκατέστησε το άλλο (αντίθετα με οτι πιστεύει ο Σπύρος, μπορείς να έχεις όσα αντιϊκά θέλεις εγκατεστημένα στο σύστημά σου, αρκεί στην εκκίνηση των Windows να ξεκινάει o guard ενός μόνο (ακούει ο koyk; )
@ (δεν θυμάμαι πάλι
προφανώς γίνεται πανικός στο site του Antivir (μάλλον κατεβάζει η μισή γη ) και είναι αργό. Το παθαίνει που και που. Ξαναδοκιμάστε σε 1-2 μέρες ή αν είστε πολύ ανυπόμονοι σε καμιά περίεργη ώρα (π.χ. κατά τις 3, 4 το πρωί)
[/quote] -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Χρήστες msn messenger τα φώτα σας:- Παίρνω το νέο λάπτοπ. Windows XP SP2 ελληνικά (δυστυχώς)
- Δουλευουν όλα άψογα.
- Τρέχω windows update, μου βγάζει ίσαμε 30 αναβαθμίσεις που πρέπει να κατεβάσω. Τις κατεβάζω, εγκαθίστανται, οκ.
Από τότε, το msn 7.5 δεν ξαναδούλεψε ποτέ. Ξεκινάει, και όταν πάω να συμπληρώσω την e-mail address και το password για να συνδεθώ, κολλάει για 1-2 λεπτά πάνω στην πληκτρολόγηση. Μόλις ξεκολλήσει, πατάω sign-in για να πάρω μήνυμα 'service is unavailable'.
Δοκίμασα να:
Αχ βρε Σπύρο, τι τα θες τα MSN (μπάζουν -και μπαγκιάζουν- από παντού)...
Try Miranda!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Χρήστες msn messenger τα φώτα σας:- Παίρνω το νέο λάπτοπ. Windows XP SP2 ελληνικά (δυστυχώς)
- Δουλευουν όλα άψογα.
Δοκίμασα να:
Κατα 200% εχεις βαλει τον IE σε offline mode γι αυτο δεν μπαινει και ο MSN. Πανε στο Tools --> Options --> connections και τρεξε τον troubleshooter.... πατα repair... θα στο φτιαξει. Ποιο απλη λυση... ανοιξε με τον IE καποια σελιδα... να δει internet... και δοκιμασε μετα να ανοιξεις το MSN.
Εαν δεν φταιει το offline mode.... τοτε βλεπουμε...
-
Σπύρο χρησιμοποίησε το restore των xp και απενεργοποίησε το αυτόματο κατέβασμα των updates
-
Απορία περί ADSL:
Αυτή τη στιγμή έχω μια σύνδεση isdn 64 από ΟΤΕ.
Αν πάρω αυτό (ADSL in-a-box) :
http://www.forthnet.gr/templates/corpor ... c=10007868,θα πληρώσω τα 109 ευρώ του πακέτου και κάθε μήνα θα δίνω τα πάγια της γραμμής isdn + ό,τι χρήματα αναλογούν στις υπεραστικές κλήσεις, έτσι δεν είναι;
Και θα μπορώ να μιλάω στο τηλέφωνο και να είμαι online ταυτόχρονα, σωστά;
Αν δεν έχω καταλάβει κάτι λάθος, με συμφέρει!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Απορία περί ADSL:Αυτή τη στιγμή έχω μια σύνδεση isdn 64 από ΟΤΕ.
http://www.forthnet.gr/templates/corpor ... c=10007868,θα πληρώσω τα 109 ευρώ του πακέτου και κάθε μήνα θα δίνω τα πάγια της γραμμής isdn + ό,τι χρήματα αναλογούν στις υπεραστικές κλήσεις, έτσι δεν είναι;
Σωστα.
Περιμενε ομως λιγο γιατι θα πεσουν και αλλο οι τιμες,κατι ανακοινωσε ο οτε για το δικο του κουτι οποτε λογικα θα ακολουθησουν και οι αλλοι.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Απορία περί ADSL:Αυτή τη στιγμή έχω μια σύνδεση isdn 64 από ΟΤΕ.
είτε pstn έχεις είτε isdn θα μπορείς να έχεις δύο ανεξάρτητες γραμμές, η μία αναλογική για τηλέφωνο και η άλλη ψηφιακή του DSL, οπότε θα μπορείς να τα κάνεις και τα 2 ταυτόχρονα
-
Νεα ερώτηση.
Το PC του υιού ( ) εχει ΧΡ που δεν έχουν ούτε καν SP1 και επιπλέον δεν παιρνάνε τον έλεγχο authentication του Update!
Κάποιος είχε πει τιο κάνουμε πριν πολέεεεεεες σελίδες!Μπορεί να το ξαναπεί?
-
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
Eγκατέστησα τον δίσκο όλα καλά...αλλά μου τον δείχνει μέσα από τα windows ως 3 δίσκους C, D, E των 25GB το καθένα...γιατί;
Ο δίσκος είναι 80άρης.
Σάββα μήπως αυτό το έκανε το πρόγραμμα που χρησιμοποίησες?
Το να μην έβρισκε ένα μέρος θα ήταν πρόβλημα, για να έχει όμως 3 partition αυτά έχουν δημιουργηθεί. Κάνε μια καθαρή εγκατάσταση και θα είσαι μια χαρά.
Oxι παιδιά δεν το έκανα γιατί δεν μου έβλεπε τον εξωτερικό που είχα συνδέσει με usb; Γιατί δεν μου τον βλέπει;
Το εγκατέστησα και πέρασα τα ghost cds της Toshiba...
Δηλ με το Partition Magic θα λύσω το πρόβλημά μου;
Καλημέρα
-
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 295#485295
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
@kouk:http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 295#485295
ορίστε, αντί να ψάχνουν οι mods, ψάχνουν οι χρήστες
'απαράδεκτη στάση των διαχειριστών του forum'
-
Όταν όμως δεν ξέρουν τι να ψάξουν; Εγώ ειμί το φως του φόρουμ (αναζήτηση με τη λέξη: javascript).
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#3]