Ρε σεις μην με αιδιάζετε αλλο και μου λέτε πως πεθαίνει!
Μάρκα θέλω!
Ρε σεις μην με αιδιάζετε αλλο και μου λέτε πως πεθαίνει!
Μάρκα θέλω!
Ναι , καμία αντίρρηση.
Απλά εμένα αυτό το 'σε στάδιο σχεδιασμού' με τρομάζει λίγο.
Αν το αγοράσω με δόσεις 5 ετών για παράδειγμα, θα ήθελα να ξέρω αν σε 5 χρόνια θα μου μένει μόνο το αέριο σαν κόστος και θα έχω ένα αμάξι τόσο οικονομικό ή αν σε 5 χρόνια θα έχει βουλιάξει το πλάνο 'αέριο' και θα κλαίω με μαύρο δάκρυ.
Αυτός είναι ο προγραμματισμος της fisikon για το επόμενο χρονικό διάστημα.
https://www.fisikon.gr/diktyo-pratirion/
Υπάρχουν άλλα 3 πρατήρια εκτός απο αυτα που αναφέρονται παραπάνω, είναι δηλαδή συνολικά 17
1 στη Θεσσαλονίκη, 1στη Λάρισα, και 1 στα Τρίκαλα, πιθανώς δεν είναι της fisikon.
Χαιρετώ και επαναφέρω το θέμα.
θα κάνω μια αόριστη ερώτηση κάπως.
Τι ακούγεται για το δίκτυο του CNG ; Ρωτάω γιατί ακόμα σκέφτομαι το TGI και για να πω την αληθεια είμαι και πολύ κοντά στην αγορά του.
Ποια πρόβλεψη υπάρχει όμως ; Θα ανοίξουν πρατήρια ; Πελοπόννησος ; Βόρεια Ελλάδα ;
Το αναφέρω, σε περίπτωση που υπάρχει κάποια πληροφόρηση που δε γνωρίζω.
Ευχαριστώ
Citroen C4 - μοντέλο 1/2006
Λόγω της δουλειάς κινούμαι σε όλη την Αττική. Περνάω σχεδόν καθημερινά από το κέντρο για να βρεθώ στα νότια αλλά παίζουν και κάποια χιλιόμετρα στην Α.Οδό.
Για να βοηθήσω , με το 1.6 ατμοσφαιρικό που έχω τώρα (του 2006) δεν το έχω ρίξει κάτω από τα 10,5 Λ/100 χλμ μέχρι στιγμής.
Σίγουρα είναι πολύ οικονομικό.
Θα πρέπει να τα ζυγίσω όλα. Τα βασικά μείον είναι το γνωστό θέμα με τη βενζίνη και τα βενζινάδικα που θα πρέπει να βρίσκω στην επαρχεία στις διακοπές, οι πιο μικροί χώροι (άρα μπαγκαζιέρα) αλλά ακόμα και η ρεζέρβα που λείπει.
Σίγουρα είναι θέμα ζυγαριάς λοιπόν...
Χαιρετώ όλη την παρέα μετά από απουσία πολλών ετών !
Ελπίζω να σας βρίσκω όλους καλά.
Σκέφτομαι πάρα πολύ σοβαρά την αγορά ενός Arona με CNG.
Αφιέρωσα πολύ χρόνο για να διαβάσω πολλές σελίδες αλλά θα θέσω μια ερώτηση που σίγουρα έχει απαντηθεί και πιο πριν , αν μου επιτρέπετε.
Για την κατανάλωση αναφέρομαι λοιπόν μιας και ο αντιπρόσωπος μου είπε πως πρέπει να υπολογίζω περίπου 10-11 € για 250-300 χλμ.
Αν υποθέσουμε τις χειρότερες συνθήκες και το χειρότερο σενάριο (Αθήνα, κίνηση, φανάρια), τότε το παραπάνω νούμερο είναι ρεαλιστικό ;
Βλέπετε, ο λόγος για τον οποίο θα κινηθώ προς το CNG είναι αποκλειστικά και μόνο η κατανάλωση (με 1200 χλμ το μήνα για τα οποία τώρα δίνω σε βενζίνη περίπου 200 € / μήνα!). Άρα αν οι παραπάνω υπολογισμοί δεν αληθεύουν θα είναι μια μεγάλη απογοήτευση η αγορά του.
Απλά, είδα χρήστες εδώ, να αναφέρουν με αρκετή απογοήτευση επίσης πως είδαν πολύ μεγάλη κατανάλωση και προβληματίστηκα.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
ναι και μου έκανε εντύπωση που πουλήθηκε μέσα σε 1 μέρα από κάποιον που το είδε απευθείας στο car.gr
Κιόμως πουλήθηκε !
Είμαστε αρκετοί τρελοί τελικά ! Ας κλειδωθεί
@nonos GSA είναι λοιπόν ;;
δεν το ήξερα!
Ευχαριστώ!
Να'μαι και εγώ μετά από χρόνια με ένα τιμόνι για GS προς πώληση !
viewtopic.php?f=9&t=58190