-
Να ρωτήσω κάτι, μιας κ μιλάμε για e-mail;
Γνωρίζει κανείς γιατί το Outlook express και το Outlook 2003 (από σήμερα) δεν στέλνει ολόκληρα τα κείμενα αν είναι μεγάλα; Τα κόβει στη μέση για κάποιο λόγο...
Καμια ιδέα; Κάποιος που να το έχει παρατηρήσει; Μήπως φταίει το firewall/antivirus;
Ελπίζω σε απάντηση!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι, μιας κ μιλάμε για e-mail;Γνωρίζει κανείς γιατί το Outlook express και το Outlook 2003 (από σήμερα) δεν στέλνει ολόκληρα τα κείμενα αν είναι μεγάλα; Τα κόβει στη μέση για κάποιο λόγο...
Καμια ιδέα; Κάποιος που να το έχει παρατηρήσει; Μήπως φταίει το firewall/antivirus;
Ελπίζω σε απάντηση!
ειχε συμβει και σε μενα, εφτιαξε απο μονο του!
-
Αν χρησιμοποιείς POP, καθόλου διαφημίσεις!!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι, μιας κ μιλάμε για e-mail;
Γνωρίζει κανείς γιατί το Outlook express και το Outlook 2003 (από σήμερα) δεν στέλνει ολόκληρα τα κείμενα αν είναι μεγάλα; Τα κόβει στη μέση για κάποιο λόγο...
Ελπίζω σε απάντηση!
ειχε συμβει και σε μενα, εφτιαξε απο μονο του!
ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙ, τα ολοκληρωμένα του μέσα...
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
`Εχω watercooling παρόλ'αυτά το τροφοδοτικό κάνει θόρυβο, θέλω λοιπόν ένα 24pin οικονομικό, αθόρυβο και να μην καεί στην πρώτη δυσκολία, στα 300-350W. ideas?επαναφέρωω
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
εγω χρησιμοποιω yahoo. εχει μεγαλο χωρο και χαρουμενο ονομα!
...και ένα σκασμό διαφημίσεις...
Gmail με pop πρόσβαση και καθαρίσαμε!
u must be mistaken.... εγω βλεπω μονο ΜΙΑ διαφημιση... και εχω POP κανονικοτατα
-
Με το δικό μου πρόβλημα, έχουμε τίποτα;
-
Με το παλιό σου πρόβλημα (διακοπές στην ADSL) έγινε τίποτα με τις χειροκίνητες ρυθμίσεις της Forthnet;
-
`Εχω watercooling παρόλ'αυτά το τροφοδοτικό κάνει θόρυβο, θέλω λοιπόν ένα 24pin οικονομικό, αθόρυβο και να μην καεί στην πρώτη δυσκολία, στα 300-350W. ideas?βόλταρα στο πλαίσιο πριν και είδα ένα τροφοδοτικό HEC 350W κάπου στα 54
-
Φρέσκο-φρέσκο: Antivir 7 !
-
όσοι έχετε freemail στο outgoing SMTP τι έχετε βάλει?
-
http://support.freemail.gr/?_a=knowledg ... tails&_i=4
http://support.freemail.gr/?_a=knowledg ... tails&_i=5 -
Ρυθμίσεις για BitTorrent (XP)
Ενεργοποιείς το QoS στη σύνδεση από το PC στο ADSL router. Μαρκάρεις όλα τα πακέτα (azureus) ως κλάση 2 (bulk) και όλη την άλλη κυκλοφορία από το PC σε ανώτερη κλάση (π.χ. 3). Θεωρητικά μπορείς να κατεβάζεις με μέγιστη ταχύτητα στο Azureus χωρίς να έχεις καθόλου καθυστέρηση στο web browsing.
Δεν τα ξέρω καλά αυτά, όποιος μπορεί ας μας δώσει τα φώτα του.
-
Εγώ το QoS το έχω απεγκαταστήσει τελείως. Τρώει λίγη ταχύτητα απ' όσο έχω διαβάσει.
-
`Εχω watercooling παρόλ'αυτά το τροφοδοτικό κάνει θόρυβο, θέλω λοιπόν ένα 24pin οικονομικό, αθόρυβο και να μην καεί στην πρώτη δυσκολία, στα 300-350W. ideas?
βόλταρα στο πλαίσιο πριν και είδα ένα τροφοδοτικό HEC 350W κάπου στα 54
-
Και εγώ το έχω απενεργοποιημένο στην άλλη σύνδεση με το hub για το 'σπιτικό' δίκτυο. Αλλά για τη σύνδεση με το internet δεν ξέρω τι κάνει. Όταν κατεβάζει το Azureus με 30Κ και έχει torrents με λίγες συνδέσεις όλα δουλεύουν μια χαρά και η opera δεν καταλαβαίνει καθόλου το φορτίο στη γραμμή (δουλεύουν οι προτεραιότητες?). Όταν όμως τα torrents έχουν πολλές συνδέσεις (άσχετα με τη ταχύτητα) νομίζω ότι μπουκώνει η γραμμή και η opera καθυστερεί.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Φρέσκο-φρέσκο: Antivir 7 !Ωραίος!
Θα το κατεβάσω μετά.
Σήμερα παρέλαβα τον δίσκο (80GB) για το Satellite. Κατεβάζω τώρα το πρόγραμμα για να clonάρω τον 20ρη στον καινούριο. Είναι 37mb και με isdn...
Πήρα και μία θήκη usb της Τranscend για τον παλιό και έχω ένα usb key των 18GB.
-
Ποια είναι τα έσοδα του freemail?
-
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Φρέσκο-φρέσκο: Antivir 7 !Πως μπορουμε να μην ξεκινα μονο του στο μπουταρισμα;Εχω ηδη το ΝΙΣ και το ηθελα σαν δευτερη επιλογη το αντιβιρ αλλα δεν θελω να ξεκινουν και τα δυο μαζι(μπαχαλο κατασταση).Εψαξα στις επιλογες αλλα δεν το βρηκα και ετσι το απεγκατεστησα.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#3]