-
Το παρήγγειλα...Toshiba 80GB 5400rpm - 16mb buffer
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
To δικό μου interface : EIDE (ATA-5) είναι ίδιο με το Ultra ATA/100;
Οχι το ultra ATA/100 είναι το ΑΤΑ-6 το ΑΤΑ-5 είναι ultra-DMA/66.
Αυτόν που παρήγγειλα πιο πάνω γράφει ότι υποστηρίζει:
Supported interface standards
ATA-2
ATA-3
ATA-4
ATA-5
ATA-6οπότε είμαι καλυμμένος ελπίζω.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αποφασίστηκε! Δίκτυο παντού! Gigabit καλώδιο θα περικυκλώσει το σπίτι και θα μπει σε κάθε δωμάτιο (τα ασύρματα τα απεχθάνομαι). Internet στην κουζίνα, στο καθιστικό, άμα γουστάρω και στην τουαλέτα.
Όταν με το καλό πάρω το laptop, ποιος με πιάνει!Το... κόψιμο!
μέχρι να αρπάξεις το λάπτοπ, να αρχίσεις να τρέχεις, να κοτσάρεις το μπριζάκι του δικτύου κλπ... ΧΕΣΤΗΚΕΣ!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το παρήγγειλα...Toshiba 80GB 5400rpm - 16mb bufferTo δικό μου interface : EIDE (ATA-5) είναι ίδιο με το Ultra ATA/100;
ATA-2
ATA-3
ATA-4
ATA-5
με 5400 ΠΟΤΕ δε θα σαι καλυμμένος
μεγειές anyway
-
`Εχω watercooling παρόλ'αυτά το τροφοδοτικό κάνει θόρυβο, θέλω λοιπόν ένα 24pin οικονομικό, αθόρυβο και να μην καεί στην πρώτη δυσκολία, στα 300-350W. ideas?
-
Τελικά το πήρα. Fujitsu-Siemens 1451G.
Τιμή: 999 ευρώ από Carrefour (δεν φανταζόμουν ότι θα έπαιρνα ποτέ ηλεκτρονικά από σούπερ-μάρκετ ).
Κύρια χαρακτηριστικά:
- Made in Germany
- Pentium Centrino @ 1,86 Ghz
- 512 MB RAM
- 80 GB HDD
- 16:9 TFT 15,4' Crystal View
- ATI X300
- DVD+- RW, Double Layer
- 4 in 1 Card Reader, 4 USB 2.0
κλπ
Πρώτες εντυπώσεις:
- Γρήγορος
- Πολύ καλή οθόνη
- Ελάχιστος θόρυβος ακόμα κι όταν δουλεύει ο ανεμιστήρας και ο σκληρός.
- Ελαφρύς
- Καλή αυτονομία (θεωρητικά 3 ώρες, θα τον δούμε στην πράξη).
-
Καλορίζικος Μάνο!!!
Το μεγάλο του αδελφάκι με το 1GB μνήμη και την 128ΜΒ καρτα γραφικών ήταν η πρώτη μου επιλογή πριν καταλήξω στο Acer.
-
Ευχαριστώ. Τον πήρα μάλιστα με 24 άτοκες (Visa), ήτοι 42 ευρώ το μήνα. Ούτε που θα το καταλάβω.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Το παρήγγειλα...Toshiba 80GB 5400rpm - 16mb buffer
To δικό μου interface : EIDE (ATA-5) είναι ίδιο με το Ultra ATA/100;
ATA-2
ATA-3
ATA-4
ATA-5
με 5400 ΠΟΤΕ δε θα σαι καλυμμένος
μεγειές anyway
Eυχαριστώ. Μην δεν χάσεις εσύ με την ταχύτητα...
Λέγοντας καλλυμένος εννοώ το πρωτόκολλο επικοινωνίας. Διαφορά θα δω σίγουρα με αυτόν που έχω. Απλά και μόνο τα specs το λένε:
drive rotation : 4,200 rpm --- 5400 rpm
buffer size : 512 KB --- 16 MB
Και θα μου μείνει και για usb σκληρός ο 20άρης...pas mal.
Eλπίζω τα ghost cds της Toshiba να δουλέψουν.
Μπορει να μου δώσει κάποιος ένα μικρό tutorial με το τι να κάνω μετά την τοποθέτησή του...in case of..
Mάνο μεγιές!
-
υπάρχει κανεις που να ξέρει απο Internet cafe software?
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
υπάρχει κανεις που να ξέρει απο Internet cafe software?Φίλος κολλητός έχει Netcafe. Έχεις τέτοιο μαγαζί? Αν θέλεις μπορώ να σε φέρω σε επαφή. Θα βρεις λύση σε απορίες και εδώ ωστόσο: http://www.netcafe.gr/modules.php?name=Forums
-
σε παρακαλώ πολύ, ναι
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μπορει να μου δώσει κάποιος ένα μικρό tutorial με το τι να κάνω μετά την τοποθέτησή του...in case of..
Σάββα ακριβώς τα ίδια όπως κάνουμε ένα κανονικό format, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.
Υπάρχει η πιθανότητα μόνο επειδή μερικά ghost cd δεν μπορούν να δημιουργήσουν partition να χρειαστεί να το δημιουργήσεις με άλλο τρόπο.
Π.χ με ένα κανονικό cd Windows XP -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
question εχω firefox, παω να κατεβασω απο rapidshare τις τελευταιες 2 μερες και μου κολλαει το κατεβασμα στο 10 η στο 20 %...απο ξενους χρηστες rapidshare καταλαβαινω οτι δεν εχουν αντιμετωπισει προβλημα αυτες τις μερες...αλλα κατι παει στραβα!αμα εχετε καμια εξηγηση...
επισης εχω παρατηρησει οτι μερικες σελιδες ο firefox δεν τις φορτωνει ολοκληρες με αποτελεσμα οταν εχω πεντε σελιδες ανοιχτες πχ, να εχουμε υστερηση στο περασμα απο τη μια στην αλλη...ειναι η τελευταια εκδοση του σημειωνω...
ακομα τα ιδια...στο linksys w89759120 και του μπογιατζη ο κοπανος εγινε αναβαθμιση αλλα τζιφος...απο τη στιγμη που μπηκε αυτο το να κατεβασω κατι χωρις προβλημα ειναι 50-50,η συνδεση ειναι φορθνετ 384...
τι στο καλο συμβαινει?καταλαβαινει κανεις κατι?γενικα υπαρχουν στιγμες που κολλαει σα 56αρι μοντεμ ολη η συνδεση...να τη κανω disable οταν δεν απασχολειται ο υπολογιστης?τιπ! μερικες φορες γινεται αποσυνδεση απο το φορουμ χωρις να το θελω...παλια δε γινοταν τετοιο πραγμα...
Φίλε adis4gr το πρόβλημα δεν πρέπει να είναι δικό σου.
Όπως ανακοίνωσε η forthnet αντιμετωπίζει πρόβλημα με τις ADSL συνέσεις.*Αγαπητοί συνδρομητές,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει παρουσιαστεί δυσλειτουργία των ADSL συνδέσεων σε επίπεδο atm στις ακόλουθες περιοχές: Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Δωδεκάνησα, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Μεσσηνία, Αργολίδα, Κέρκυρα και σε κάποια κέντρα της Αττικής. Βρισκόμαστε σε συνεργασία με τον ΟΤΕ για την άμεση επίλυση του προβλήματος. Το πρόβλημα πιθανόν να γίνει αντιληπτό ως διακοπή της σύνδεσής σας. Σε αυτή την περίπτωση, προτείνεται να προβείτε σε απλή επανεκκίνηση του modem /router.*
Αν προσπαθήσεις με επανεκκινήσεις και πάρεις ip 62.xxx.xxx.xxx κατά πάσα πιθανότητα θα είσαι OK
-
Σάββα ακριβώς τα ίδια όπως κάνουμε ένα κανονικό format, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.
Υπάρχει η πιθανότητα μόνο επειδή μερικά ghost cd δεν μπορούν να δημιουργήσουν partition να χρειαστεί να το δημιουργήσεις με άλλο τρόπο.
Π.χ με ένα κανονικό cd Windows XPΩχ μην μου λες τέτοια...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν είναι προβλημα ρε Σάββα μια χαρά θα είσαι.
-
Δεν είναι προβλημα ρε Σάββα μια χαρά θα είσαι.
Nτεν έκει καρντιά μου xp ...μόνο σε ghost cd.
-
Mε την βοήθεια φίλου και ενός προγράμματος θα έχω εύκολο έργο όταν παραλάβω τον δίσκο.
Take a look:[quote]Αρχικά βάζεις τον καινούργιο δίσκο στο κουτάκι του (αν δεν έχεις, βρίσκεις με 15
-
Επ, πιάνει αυτό;;; Μπορώ να μεταφέρω το λειτουργικό μου έτσι στον καινούριο μου SATA που θα παραλάβω (ελπίζω) σύντομα;
Για πες μας βρε Σάββα αν θα δουλέψει...
Ωραίο ακούγεται πάντως!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Επ, πιάνει αυτό;;; Μπορώ να μεταφέρω το λειτουργικό μου έτσι στον καινούριο μου SATA που θα παραλάβω (ελπίζω) σύντομα;Για πες μας βρε Σάββα αν θα δουλέψει...
Ωραίο ακούγεται πάντως!
Είναι δοκιμασμένο από τον φίλο που μου το πρότεινε. Οταν το πράξω θα ποστάρω Νάσο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Επ, πιάνει αυτό;;; Μπορώ να μεταφέρω το λειτουργικό μου έτσι στον καινούριο μου SATA που θα παραλάβω (ελπίζω) σύντομα;
Για πες μας βρε Σάββα αν θα δουλέψει...
Ωραίο ακούγεται πάντως!
Είναι δοκιμασμένο από τον φίλο που μου το πρότεινε. Οταν το πράξω θα ποστάρω Νάσο.
Σωστόοοος! Περιμένω ανυπόμονα...
(Και τον δίσκο βέβαια, το ίδιο ανυπόμονα τον περιμένω και δεν ξέρω πότε θα έρθει, με τέτοιο καιρό... )
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#3]