-
Ένα διαφορετικό search engine με κατηγοριοποίηση (clustering) των αποτελεσμάτων: Clusty - The Clustering Engine.
Πολύ ωραίο και χρήσιμο.
-
Σπύρο δεν κατάλαβες, δεν έχουν καμία σχέση το ένα κινητό με το άλλο. Το πρώτο το αγοραστό 3330 ξαφνικά έβγαλε μια μέρα 'Contact Service'.
Προχθές έπεσε στα χέρια μου ένα άλλο μεταχειρισμένο 3330 το οποίο όταν του βάζεις τον φορτιστή ανεξαρτήτως πρίζας, λέει 'Δεν φορτίζει'
και ρωτάω, μπορώ με κομμάτια του 2ου να φτιάξω το 1ο ? ή αντίστροφα
-
Μωρέ το κατάλαβα, αλλά δε νομίζω να γίνεται. Το κινητό έτσι κι αλλιώς, μια τυπωμένη πλακέτα είναι. Αν τις αλλάξεις μεταξύ τους, απλώς θα αντιστραφούν τα συμπτώματα
Οι μπαταρίες σου σίγουρα είναι και οι δύο υγιείς?
-
αυτό το κατσαβίδι που χρειάζεται για να ξεβιδώσουν οι αστρικής όψεως βίδες των nokia, όπως επίσης και sony ericsson, πώς λέγεται? και το βρίσκω στο praktiker ?
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Δούλεψε του Μάνου!
YESSSSSSSSSSS!!!!
Thanks everyone guys!
Σόρυ που άργησα, αλλά έιμαι στο μαγαζί κι έπεσε λίγος κόσμος.
Χαίρομαι που το βρήκες Σάββα. Έχε επίσης υπόψη σου πως στη Γραμμή Εργαλείων οποιουδήποτε παραθύρου τoy Explorer (τα στανταρ παράθυρα των XP δηλαδή) υπάρχει ένα εικονίδιο που ονομάζεται 'Φάκελοι'. Πατώντας το σου ανοίγει αριστερά το δέντρο που ζητάς. Ξαναπάτα το για να κρύψεις δένδρο.Αν δεν υπάρχει το εικονίδιο αυτό στη Γραμμή Εργαλείων των παραθύρων, μπορείς να το προσθέσεις με δεξί κλικ πάνω της και 'Προσαρμογή'
Nαι βρε Χάρη το ξέρω...απλά θέλω να γίνεται αυτόματα.
dmitspan τορκς νομίζω.
-
elteo
Α οκ (δεν το ειχα καταλάβει) -
E OXI ρε γαμότω...
Ξεκίνησε η χρέωση στο fleamarket σε όσους έχουν πουλήσει επιτυχώς ένα
προϊον. Είναι 2% και για ποσά άνω των 100Ε. Ηρθε ο καιρός να φύγουν όλοι
...χαράς ευαγγέλια για τους ανταγωνιστές.Δηλ πουλάς την ψηφιακή σου 250Ε....τσουπ 5Ε χαράτσι..!
-
Πωπω, πολυ βλακεια αυτο με το φλεα, κριμα γιατι ενα ελληνικο ψιλοκαλο ειχαμε και αυτο παει...
Να ρωτησω και κατι μια που ειμαι καινουριος στη dsl?
Οταν κατεβαζω κατι με torrent, ακομα και οταν χρησιμοποιει πολυ λιγα kb για να κατεβαζει, ο firefox σερνεται...
Μηπως χρειαζεται καμια ειδικη ρυθμιση ο torrent για να μην απασχολει πορους που πιθανοτατα δεν του χρειαζονται εκεινη τη στιγμη?
Ευχαριστω -
Μικρό το κακό - το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι Λούηδες που πουλάνε-αγοράζουν και εξαφανίζονται. Αν τώρα για 150 ευρώ πληρώσει κάποιος 153, ε, δεν χάθηκε ο κόσμος. Μέχρι σήμερα έχω κάνει 15 αγοραπωλησίες με αντίστοιχες θετικές αξιολογήσεις - το Fleamarket είναι αξιόπιστο site και νομίζω πως αξίζει μια μικρή χρέωση.
-
Εναλλακτικά ελληνικά sites δημοπρασιών:
http://www.24net.gr/
http://www.ibid.gr
http://www.kinitopazaro.gr/και το ανερχόμενο...και πολύ καλό...
υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που θα ανθίσουν σύντομα.
-
manosk
το ξέρω αυτό που λες αλλά το συγκεκριμένο site έχει βαρύ ιστορικό στα πολλά
προβλήματα που δημιουργούνται σε αυτό κάθε τρεις και λίγο. Τελευταία
μάλιστα είχε 'πέσει' για 1 και πλέον μήνα. Μιλάμε τρελό χάλι. Οταν δε, έχει
κίνηση απλά δεν μπορείς να πλοηγηθείς στις σελίδες του.υγ : έχω 55 θετικές αξιολογήσεις
-
Με τόσα κινητά που έχεις αλλάξει, λογικό.
-
Kακίες από έναν Οπελούγκεν...;
Οχι τα περισσότερα είναι από pc parts και gadgets.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
αυτό το κατσαβίδι που χρειάζεται για να ξεβιδώσουν οι αστρικής όψεως βίδες των nokia, όπως επίσης και sony ericsson, πώς λέγεται? και το βρίσκω στο praktiker ?Δεν ξέρω πώς λέγεται, αλλά σίγουρα θα το βρεις στο 9volto.
-
TORX μήπως;
-
Ναι Τορξ. Και υπάρχει σε κασετίνα με διάφορα μεγέθη.. Αν οι βίδες του Νοκια σου ειναι σαν αυτες που είχε το Νοκια 6110 που ειχα παλιά, τόρξ είναι.
-
Μάλλον το Τ6Χ50 χρειάζεσαι (δεν είμαι 100% σίγουρος για το δικό σου μοντέλο).
-
It's official! Ο desktop μου έχει πρόβλημα... Ούτε το 2ο κουτί (ViPowER - όχι, δεν είναι Racing) το αναγνωρίζει... Τι μπορεί να συμβαίνει, έχετε καμια ιδέα;
-
τελικά πήγα praktiker και πήρα μια σειρά Τ και όντως το Τ6 κάνει
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
It's official! Ο desktop μου έχει πρόβλημα... Ούτε το 2ο κουτί (ViPowER - όχι, δεν είναι Racing) το αναγνωρίζει... Τι μπορεί να συμβαίνει, έχετε καμια ιδέα;Πείτε καμια καλή ιδέα... Σήμερα έπαψε επίσης να δουλεύει ΚΑΙ το flash-άκι μου, στο desktop μιλάμε πάντα... Σκέφτομαι, μήπως η USB 2.0 pci κάρτα κάνει τη ζημιά... Τι λέτε κι εσείς;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#4]