-
Επιτέλους ήρθε. Αυτή η δημοσίευση γράφεται από τον φορητό μου. Fujitsu - Siemens 1650 G
http://www.multirama.gr/Multirama/produ ... _id=106295
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Επιτέλους ήρθε. Αυτή η δημοσίευση γράφεται από τον φορητό μου. Fujitsu - Siemens 1650 Ghttp://www.multirama.gr/Multirama/produ ... _id=106295
Kαλοδούλευτο!
Ιός να μην το προσβάλλει...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Επιτέλους ήρθε. Αυτή η δημοσίευση γράφεται από τον φορητό μου. Fujitsu - Siemens 1650 Ghttp://www.multirama.gr/Multirama/produ ... _id=106295
Μεγειά.. Λες να πάω να χτυπησω και εγω ένα;; Καλο φαίνεται!!!
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Επιτέλους ήρθε. Αυτή η δημοσίευση γράφεται από τον φορητό μου. Fujitsu - Siemens 1650 G
http://www.multirama.gr/Multirama/produ ... _id=106295
Μεγειά.. Λες να πάω να χτυπησω και εγω ένα;; Καλο φαίνεται!!!
Αφού το έχω στη κατοχή μου δε θα είμαι αντικειμενικός κριτής.
Για περισσότερα κοίτα στο, http://www.e-acorn.gr/view_product.php? ... bsubcat=-1
Ίσως σε βοηθήσει να αποφασίσεις.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Με γειές, με γειές!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Solved!
To PC έχει εγκατεστημένη κάρτα δικτύου Ethernet, την οποία είχα κάνει disabled!
Την ενεργοποίησα ξανά και όλα καλά!Boing !!!!!!!
Τι κουφό ήταν τώρα αυτο; Κι εγώ απενεργοποιημένη την έχω την Ethernet χωρίς κανένα πρόβλημα (ελπίζω Νίκο να ήταν όντως αυτό το πρόβλημα, αν και φοβάμαι πως... δεν )
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Μέχρι να βγάλει άκρη ο Νίκος, να ρωτήσω εγώ κάτι; Έχω μία παλιά κάμερα με μόνο S-video και RCA βύσματα. Αφού το laptop μου συνδέει μέσω iLink (firewire) μία miniDV κάμερα, δεν θα μπορούσε με κάποιον αντάπτορα να συνδέσει και την παλιά Video 8 μου, ώστε να πάρω σήμα απ' αυτήν;
Χρειάζεσαι προφανώς είτε S-video είσοδο, είτε composite (το κίτρινο RCA).
Έτσι, θα περάσει αναλογικό σήμα μέχρι το laptop και εκεί με το κατάλληλο software θα το ψηφιοποιήσεις.
Αυτό, βέβαια χρειάζεται αρκετή υπολογιστική ισχύ και χώρο στον σκληρό.Αν δεν έχεις κάποια από τις δύο εισόδους, χρειάζεσαι μια κάρτα που να κάνει capture (δε είναι απαραίτητο να έχει και δέκτη τηλεόρασης), και επειδή είναι laptop, μάλλον μόνο με εξωτερική κάρτα μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.
Πάντως, αν οι βιντεοκασέτες είναι παλιές και είναι σημαντικές για εσένα, προσπάθησε να βρείς κάποια λύση σύντομα γιατί εγώ την πάτησα και έχουν απομαγνητιστεί (=έχει χαλάσει αρκετά η εικόνα) σε σηματικά πράγματα..
Ακριβώς έτσι! Πότε θεωρείται παλιά μια κασέτα; Εγώ δηλαδή πρέπει να τις έχω 6-7 χρόνια... Λέτε να την παίξουν;
Νάσο, αν έχεις οποιαδήποτε είσοδο αναλογικού βίντεο στο PC σου (συνήθως RCA) τότε μπορείς να περάσεις μέσα κα ιεικόνα S-Video (υπάρχουν καλώδια, π.χ. στο Γερμανό). Για να γράψεις κασέτα όμως πρέπει να περάσεις και ήχο (το S-Video είναι μόνο για εικόνα). Και χρειάζεσαι επίσης και WDM drivers για την κάρτα γραφικών σου.
Η απλούστερη λύση είναι να αγοράσεις μια κάρτα τηλεόρασης που έχει όλες τις σχετικές εισόδους/εξόδους (πρέπει να είναι πάμφθηνες).
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Solved!
Τι κουφό ήταν τώρα αυτο; Κι εγώ απενεργοποιημένη την έχω την Ethernet χωρίς κανένα πρόβλημα (ελπίζω Νίκο να ήταν όντως αυτό το πρόβλημα, αν και φοβάμαι πως... δεν )
Boeing κι εγώ, αλλά τι να πεις.. νομίζω πρέπει ν'ανοίξουμε ένα θέμα '`Ο,τι πιο απίθανο έχουμε δει στους Η/Υ μας'
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Solved!
Boeing κι εγώ, αλλά τι να πεις.. νομίζω πρέπει ν'ανοίξουμε ένα θέμα '`Ο,τι πιο απίθανο έχουμε δει στους Η/Υ μας'
Boing ο ένας, Boeing ο άλλος, εγώ μπορώ κάτι σε Airbus;;;
-
Εμένα ένα Cesna μου αρκεί πάντως..
-
Τελικα το πρόβλημα δεν λύθηκε!
Ο υπολογιστής αρνιόταν να εκκινήσει μέχρι που επέλεξα 'Last known configuration that worked'!!!Θα το στείλω για service!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ο υπολογιστής αρνιόταν να εκκινήσει μέχρι που επέλεξα 'Last known configuration that worked'!!!Θα το στείλω για service!
Άδικα θα πληρώσεις, περίμενε!!! Η εμπειρία μου λέει ότι αν δεν μπορούν να κάνουν κάτι οι ερασιτέχνες, δεν θα μπορούν ούτε οι επαγγελματίες! Κάτσε να το συζητήσουμε λίγο ακόμα...
Πες μας πρώτα, τι σύνθεση ακριβώς έχεις... Αν το έχεις πει και οι άλλοι ξέρουν, στείλε μου ένα pm. Θα βρούμε λύση, μην απελπίζεσαι! Έστω και συμβιβαστική!
Έκανες τίποτα αλλαγές πρόσφατα;
-
Λοιπόν απεγκατέστησα (από το 'σπίτίσοι' υπολογιστή) το Norton Internet Securiti 06 γιατί μου έκανε κόλπα. Έβαλα το AVG τη δωρεάν έκδοση και είναι μια χαρά.
Τι έχετε να προτείνετε για τείχος προστασίας (Δωρεάν έκδοση και εύκολο αν είναι δυνατόν) ; Τώρα έχω των windows.
Δε ζητάω πολλά έ;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Άδικα θα πληρώσεις, περίμενε!!! Η εμπειρία μου λέει ότι αν δεν μπορούν να κάνουν κάτι οι ερασιτέχνες, δεν θα μπορούν ούτε οι επαγγελματίες! Κάτσε να το συζητήσουμε λίγο ακόμα...
Πες μας πρώτα, τι σύνθεση ακριβώς έχεις... Αν το έχεις πει και οι άλλοι ξέρουν, στείλε μου ένα pm. Θα βρούμε λύση, μην απελπίζεσαι! Έστω και συμβιβαστική!
Έκανες τίποτα αλλαγές πρόσφατα;
MSI motherboard.
Intel 3.0 Ghz
Linksys gatewayΤίποτα ιδιαίτερο!Εκτός αν εννοείς κάτι αλλο Νάσο!
Updates ΟΚ
ZA On
Kaspersky On
Antispyware OnΑνέβασα τα utilities από το CD αλλά δεν έγινε και τίποτα σπουδαίο.
Ειδικά το on line update μου ζήταγε αναβάθμιση, κατέβαζε το αρχείο αλλά δεν το ενεργοποιούσε ποτέ! -
Νίκο, κάνε ένα windows update και απενεργοποίησε ή βγάλε τελείως το Zone Alarm για καλό και για κακό. Αρχίζω να υποπτεύομαι ότι φταίει αυτό, παρουσιάζει διάφορα conflicts όταν το πι-σι είναι σε δίκτυο όπως το δικό σου.
Έτσι κι αλλιώς, το windows firewall κάνει καλά τη δουλειά του (Φρανκ, αυτό απαντάει και στη δική σου ερώτηση)
edit: Η υποψία να είναι χαρντγουερικό (sic) το πρόβλημα, παραμένει. Το τροφοοτικό σου το τσεκάρισες?
-
ΠΩΣ;;; Είναι σε δίκτυο το PC και έχει Zone Alarm;;;
Δρόμο γρήγορα. Δεν πιστεύω ότι φταίει αυτό για τις ιστορίες με τις επανεκκινήσεις, αλλά σίγουρα θα φταίξει για αρκετά άλλα προβλήματα. -
Το τροφοδοτικό θα αλλαχθεί σύντομα.
Δεν είναι σε δίκτυο το PC.
Επικοινωνεί ασύρματα με το modem για το ADSL.To ZA δεν μου είχε κάνει τίποτα μέχρι τώρα.
Και η προηγούμενη configuration (που μου γύρισε) το έχει πάντα ON! -
Zone Alarm & Kaspersky???
Νομίζω ότι βρήκαμε τη λύση στο πρόβλημά σου...
Ποια έκδοση του Kaspersky έχεις; Τη γνωστή 5.0 personal;
Λοιπόν:
Άνοιξε το Kaspersky
Settings --> Configure Real-time protection
Κάτω δεξιά, Real-time protection settings
Είσαι εκεί:
Τσεκάρεις το Disable protection against network attacks.
Λογικά, θα είσαι οκ τώρα. Αν δεν είσαι οκ, θα σου πω να κάνεις κάτι άλλο. Δοκίμασε αυτό και πες μας.
Ενδεικτικά σου λέω ότι εγώ, πριν κάνω αυτό που σου λέω (εγώ το έκανα αλλιώς), κάθε φορά που έκανα dial-up σύνδεση, αλλά 10/10 λέμε τώρα, κρέμαγε το σύμπαν, μπλε οθόνες, επανεκκινήσεις κτλ. Μόλις το απενεργοποίησα, όλα οκ.
Το Kasp έχει έναν ενσωματωμένο firewall, το οποίο κάνει conflicts με το ZA. Λογικά εκεί θα είναι το πρόβλημά σου.
EDIT: Παιδιά, μην είστε εγκάθετοι!!! Εγώ δουλεύω ZA & Kaspersky ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ σε 5-6 υπολογιστές που είναι σε δίκτυο!!!
-
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
Και συνδυασμένο με Kaspersky;;;;;;Μπρρρρ... Διώξτα και τα δύο, αλλά αν πρέπει να κρατήσεις κάποιο, κράτα το Kapspersky.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
Και συνδυασμένο με Kaspersky;;;;;;Μπρρρρ... Διώξτα και τα δύο, αλλά αν πρέπει να κρατήσεις κάποιο, κράτα το Kapspersky.
ΝΙΚΟ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ!!!
ΑΣΤΑ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΗ ΛΕΩ!!!!!!!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#4]