-
O Υahoo πήρε πόδι...
Με βόλεψε ο Microsoft Messenger. Mε αυτόν θα πορεύομαι.
Θανάση καλή επιλογή.
-
Και στους 2 υπολογιστές μου, ο γιαχού αδυνατεί να παίξει παραπάνω από 2-3 μέρες.. Ετσι πήρε πόδι και δηλώνω πλέον υποστηρικτής του MSN!!!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
O Υahoo πήρε πόδι...Με βόλεψε ο Microsoft Messenger. Mε αυτόν θα πορεύομαι.
Θανάση καλή επιλογή.
τον messenger τον ρωτησες αν σε θελει...?
-
Έχω MSN εδώ και 8 χρόνια ίσως και παραπάνω έχω δοκιμάσει και τον yahoo και τώρα δοκιμάζω τον gmail αλλά δεν με βλέπω πάλι να αφήνω τον MSN.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Και στους 2 υπολογιστές μου, ο γιαχού αδυνατεί να παίξει παραπάνω από 2-3 μέρες.. Ετσι πήρε πόδι και δηλώνω πλέον υποστηρικτής του MSN!!!!Από τη στιγμή που δίνει το 'ok' στον msn ο μεγαλύτερος 'εχθρός' της microsoft ο 'Κρούσης' τότε τα λόγια είναι περιττά.
-
**ICQ **κανείς;;;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Λοιπόν προτείνω N6230i, SE K750i
Τα μόνα σοβαρά τηλέφωνα για τον επαγγελματία αυτή τη στιγμή. Εκτός κι αν θέλεις extras.
-
Το ICQ το είχα χρησιμοποιήσει κάποτε (πριν από πολλά, πολλά χρόνια) και μετά από κάποιο φορμάτ δεν το επανεργοποίησα. Yahoo έχω δει σε φίλους, δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Το MSN Messenger όμως είναι πολύ καλό και (συνήθως) σταθερό (πλέον).
(Σάββα και Θανάση, κάντε με add).
-
Βρε σεις, πόσες φορές θα το πούμε: Miranda IM! Υποστηρίζει και Yahoo, και MSN, και ICQ, και IRC, και... και... και... ALL-IN-ONE!
Ελαφρύ, skinnable και open-source.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Βρε σεις, πόσες φορές θα το πούμε: Miranda IM! Υποστηρίζει και Yahoo, και MSN, και ICQ, και IRC, και... και... και... ALL-IN-ONE!Ελαφρύ, skinnable και open-source.
ditto!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
...... οχι πανω απο 2 ωρες, τοτε το μηχανημα μαθηματικα διαλυεται...η σονυ εχει φτιαξει ενα απο τα χειροτερα μηχανηματα σε οτι αφορα την αντοχη...φυσικα το πρωτο ηταν πολυ χειροτερο!Εδω και μια 5ετια περιπου που το εχω δεν εχει βγαλει τιποτα. Εχει παιξει πολλες ωρες και σαν κονσολα και σαν dvd για ταινιες.....
....Και εχει και τσιπακι.....Αυτο με το dvd-all-zone αλλα πλεον περνω μονο original γιατι αγοραζα ενα παιχνιδι το 6μηνο.... (πχ.GTurisimo 4 &Pro Evo 5)
Aλλα τα σκιζω στην κυριολεξια........Μακαρι και αλλες ηλεκτρονικες συσκευες να ηταν τοσο αξιοπιστες.....
-
Ο χρήστης yiannis2002s έγραψε:
...... οχι πανω απο 2 ωρες, τοτε το μηχανημα μαθηματικα διαλυεται...η σονυ εχει φτιαξει ενα απο τα χειροτερα μηχανηματα σε οτι αφορα την αντοχη...φυσικα το πρωτο ηταν πολυ χειροτερο!
Εδω και μια 5ετια περιπου που το εχω δεν εχει βγαλει τιποτα. Εχει παιξει πολλες ωρες και σαν κονσολα και σαν dvd για ταινιες.....
....Και εχει και τσιπακι.....Αυτο με το dvd-all-zone αλλα πλεον περνω μονο original γιατι αγοραζα ενα παιχνιδι το 6μηνο.... (πχ.GTurisimo 4 &Pro Evo 5)
Aλλα τα σκιζω στην κυριολεξια........Μακαρι και αλλες ηλεκτρονικες συσκευες να ηταν τοσο αξιοπιστες.....
εισαι πολυ τυχερος γιαννη! φτου να μη το ματιαξω! δυστυχως ειναι εξαιρεση...επειδη ασχολουμαι λιγο με τις κονσολες και την εχω πατησει σπανια θα βρεις ps2 χωρις απολυτως κανενα προβλημα! ειδικα με την υποθεση των ταινιων...αστα να πανε!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
για ps2 το μαξιμουμ ειναι τσιπ με λιγες κολλησεις που βγηκε πριν κανα μηνα...δυστυχως ειναι μονοδρομος!αν δε προσεξει αυτος που βαζει το τσιπ και αν δε παιζεις χαλαρα, οχι πανω απο 2 ωρες, τοτε το μηχανημα μαθηματικα διαλυεται...η σονυ εχει φτιαξει ενα απο τα χειροτερα μηχανηματα σε οτι αφορα την αντοχη...φυσικα το πρωτο ηταν πολυ χειροτερο!
Εχω φιλο 'πειρατη' .Το νεο PS2 ,το λεπτο, εχει προβλημα υπερθερμανσης .Μετα απο λιγη ωρα λειτουργειας ζεματαει ολοκληρο.Οταν το τσιπαρει βαζει και καποιο 'διακοπτη' που μολις ξεπερασει καποια θερμοκρασια σβηνει το μηχανημα μονο του.Τωρα ποσο βολικο ειναι αυτο..........Παντως το λεπτο, μου λεει , εχει καλυτερο laser απο το παλιο.Εγω παντως δεν εχω κονσολα περα απο το PS1.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
για ps2 το μαξιμουμ ειναι τσιπ με λιγες κολλησεις που βγηκε πριν κανα μηνα...δυστυχως ειναι μονοδρομος!
αν δε προσεξει αυτος που βαζει το τσιπ και αν δε παιζεις χαλαρα, οχι πανω απο 2 ωρες, τοτε το μηχανημα μαθηματικα διαλυεται...η σονυ εχει φτιαξει ενα απο τα χειροτερα μηχανηματα σε οτι αφορα την αντοχη...φυσικα το πρωτο ηταν πολυ χειροτερο!
Εχω φιλο 'πειρατη' .Το νεο PS2 ,το λεπτο, εχει προβλημα υπερθερμανσης .Μετα απο λιγη ωρα λειτουργειας ζεματαει ολοκληρο.Οταν το τσιπαρει βαζει και καποιο 'διακοπτη' που μολις ξεπερασει καποια θερμοκρασια σβηνει το μηχανημα μονο του.Τωρα ποσο βολικο ειναι αυτο..........Παντως το λεπτο, μου λεει , εχει καλυτερο laser απο το παλιο.Εγω παντως δεν εχω κονσολα περα απο το PS1.
Εγώ έχω το παλιό το τούβλο από τα πρώτα που ήρθαν Ελλάδα. Δεν έχει παίξει άλλο game παρα μόνο αυστηρά racing... ...προβλήματα δεν είχα ποτέ ούτε με laser ούτε με hardware.
Ξέχασα έxω δει με δαύτο και καμιά 250αριά [at least] ταινίες dvd. Tα λεφτά της τα έβγαλε πάντως.Με το ΧΒΟΧ 360 μέχρι στιγμής ευχαριστημένος. Δεν είναι απλά μία κονσόλα...Και αυτή από τις πρώτες παρτίδες είναι...[το έχω γούρι]...
Και η κονσόλα λαχείο είναι!
-
Με το ΧΒΟΧ (το πρώτο) έχω ένα πλήρες Media PC, όπως έχω ξαναγράψει, τσιπαρισμένο με το Executer και (πλέον) συνδεδεμένο σε οικιακό δίκτυο και internet. Κανένα πρόβλημα.
-
Ρε παιδια πως μπορω να βγαλω τις διαφημισεις του google απο τον firofox; Τα χω παρει στο κρανιο τελευταια. Καταλαμβανουν αρκετο χωρο πλεον απο την ιστοσελιδα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εγώ έχω το παλιό το τούβλο από τα πρώτα που ήρθαν Ελλάδα. Δεν έχει παίξει άλλο game παρα μόνο αυστηρά racing...
[snip]Κάποια στιγμή πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις το Pro Evolution Soccer. Η τρέχουσα έκδοση είναι η 5 (δεν το έχω δει), αλλά εγώ είχα κολλήσει άσχημα με το 3 (εννοαίται στο PC). Προχτές, Κυριακή, είχα πάει στο φίλο που λέγαμε με το PS2 και δεν αντισταθήκαμε, παίξαμε στο PS2 κανα 2ωρο live κόντρα PES3 και το καταευχαριστηθήκαμε.
ΥΓ. Γέρασα και μυαλό δεν έβαλα ακόμα
-
ΕΤ ψηφιακη,
Eχω πορωθει να παρω αποκωδικοποιητη, τι προτεινετε, υπαρχει και κανενας που να μπορω να συνδυασω με δορυφορο? τι διαφορα υπαρχει μεταξυ των φτηνων και των ακριβων , το interactivity? και αν ναι που το χρειαζομαι?
-
Υπαρχουν σιγουρα 'υβριδικοι' αποκωδικοποιητες στην αγορα ειδα καπου και καποιο τεστ και σιγουρα θα βγουν και αλλοι στο μελλον. Γνωμη μου παντως ειναι να παρεις ξεχωριστο μηχανημα για δορυφορικη που να παιζει και hdtv και ξεχωριστο για την επιγεια ψηφιακη (εγω αυτο θα κανω μελλοντικα)
-
εχει κανεις καμια προσλκληση για gmail???
επισης απο το gmail μπορεις τα mail σου να τα βλεπεις απευθειας στο thunderbird???
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#4]