-
Μιλάς για τον 1.5.0.2?
Τον πέρασες 'από πάνω' ή έκανες uninstall τον παλιό πρώτα? -
Άκυρο, Krus. Το πρόβλημα ήταν το Noscript. Για κάποιο περίεργο λόγο, όταν είναι ενεργοποιημένο δεν λειτουργούν κάποια πράγματα από τα fora.
Ton 1.5.0.2 τον πέρασα από πάνω. Για να είμαι πιο ακριβής, τον πέρασε αυτομάτως το Update Notifier.
-
Αυτός είναι ο σωστός τρόπος στον FF, από πάνω. Τι είναι το Noscript?
-
Ένα extension που δεν επιτρέπει στις ιστοσελίδες να τρέξουν java εκτός και αν τους το επιτρέψεις εσύ. Είναι πάντα ανάμεσα στις 10 πιο δημοφιλείς προεκτάσεις της φλεγόμενης αλεπούς
-
Αυτό είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον. Χρήστο κοίταξε το peerguardian σε προστατεύει από κακοτοπιές και εύκολα επιτρέπεις πρόσβαση σε σελίδες που θέλεις να δεις.
http://phoenixlabs.org/pg2/ -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ώπ! Που το βρήκες ωρε Σάββα?
Πολύ καλό μηχάνημα, τα έχει όλα. Αξίζει πιστεύω. Δίνει και accessories μαζί?
Στο myphone.gr υπάρχει ενα thread αφιερωμένο στο 720 με links για προγράμματα κ.λ.π.
Nαι ναι!
Να το χτυπήσω; Νομίζω ότι δεν υπάρχει Ελλάδα τόσο βολικό ppc-άκι.
Χτύπα το!
Ok...
Να πάρει, μου βάζεις ιδέες! Δε τα λέμε αυτά σε άρρωστους γκατζετάκηδες!
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αυτό είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον. Χρήστο κοίταξε το peerguardian σε προστατεύει από κακοτοπιές και εύκολα επιτρέπεις πρόσβαση σε σελίδες που θέλεις να δεις.
http://phoenixlabs.org/pg2/Ευχαριστώ, Λεωνίδα.
-
Playstation 2 με 99
-
Πρώτες εντυπώσεις από το 6680.
Γρήγορο και πρακτικό. Αν κρατάει αρκετά και η μπαταρία του, τότε θα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!
Τώρα, σαν VF live, απαράδεκτο! Δεν σε αφήνει να εγκαταστήσεις τίποτα! Ούτε themes, Ούτε εφαρμογές!
Καθ' υπόδειξιν του Σάββα, έριξα μια επίσκεψη στο 9volto, σε 5 λεπτά και 15
-
Σωστός ο kouk!
Ζηλεύω... Θέλω κι εγώ κινητό με Symbian!
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Ζηλεύω... Θέλω κι εγώ κινητό με Symbian!Εμένα ήθελε η Symbia μου κινητό, και μιας και το είχε μεγαλύτερη ανάγκη, και πριν κανα δίμηνο της πήρα το 7370, ένα πανέμορφο κινητό, για γυναίκες περισσότερο, με κάτι δέρματα, ξύλα, μετάξια, χρυσάφια, κλπ.
Το 40άρι λειτουργικό που έχει το βρήκα αρκετά φιλικό και με πολλές δυνατότητες, ενώ έχει και πολύ καλή φωτογραφική 1,3 mp.
Εγώ παραμένω πιστός στο 6210 μου, αλλά και στη Symbia μου... -
Μιας και λέω να αντικαταστήσω το πιστό μου nokia 6150 (και είναι μόλις 3 ετών, το καημένο... ), έχετε να μου προτείνετε κάτι καλύτερο από το nokia 6230i;
http://www.nokia.com.gr/nokia/0,,69498,00.html
Απαιτήσεις - επιθυμίες:
-Να είναι γερό και δυνατό για να αντέξει και αυτό 3 χρόνια!
-Δεν θέλω smartphone
-Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας
-Ελαφρύ-πρακτικό
-Αξιοπρεπή (απλά αξιοπρεπή) φωτογραφική, μιας και δεν έχω ψηφιακή...
-Μου αρέσει η ιδέα να παίζει mp3 και να δέχεται επέκταση μνήμης (ούτε Mp3-player έχω...)
-Λοιπές λειτουργίες ευπρόσδεκτες...
-Τελευταίο και σημαντικό: να ΜΗΝ έχει αυτό το κατασκεύασμα του διαόλου, το πλήκτρο 5 κατευθύνσεων της sony-ericsson! Με εκνευρίζει αφάνταστα!Έχει γύρω στα 300 ευρώ τώρα; Μήπως θα μπορούσα να εξυπηρετηθώ και με κάτι πιο οικονομικό; Κατά προτίμηση nokia, λόγω κολλήματος...
-
Εχω το Nokia 6230i, θα σε ικανοποιήσει. Πολύ καλό είναι και το SE K750i
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εχω το Nokia 6230i, θα σε ικανοποιήσει. Πολύ καλό είναι και το SE K750iΠόσο σου κρατάει η μποαταρία χωρίς extreme χρήση;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εχω το Nokia 6230i, θα σε ικανοποιήσει. Πολύ καλό είναι και το SE K750i
Πόσο σου κρατάει η μποαταρία χωρίς extreme χρήση;
~ 4 days
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Ώπ! Που το βρήκες ωρε Σάββα?
Πολύ καλό μηχάνημα, τα έχει όλα. Αξίζει πιστεύω. Δίνει και accessories μαζί?
Στο myphone.gr υπάρχει ενα thread αφιερωμένο στο 720 με links για προγράμματα κ.λ.π.
Nαι ναι!
Να το χτυπήσω; Νομίζω ότι δεν υπάρχει Ελλάδα τόσο βολικό ppc-άκι.
Χτύπα το!
Ok...
Να πάρει, μου βάζεις ιδέες! Δε τα λέμε αυτά σε άρρωστους γκατζετάκηδες!
Το ήθελα από παλιά αλλά ήταν πανάκριβο...ξεκίνησε στα $1,000...
Νoμίζω ότι είναι ότι πρέπει για φορητό... -
Μερικές φωτό του:
Σε έφτιαξα;
-
[quote='nasos79']Playstation 2 με 99
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μερικές φωτό του:
Σε έφτιαξα;
I want it!
-
[quote='spiros'][quote='nasos79']Playstation 2 με 99