-
Memo
To: whom it may concern.Στο προφίλ μου άλλαξα τη διεύθυνση του MSN, πλέον είναι η ίδια με το email μου. Λογικά όσοι ήταν ήδη στη λίστα μου πρέπει να έχουν λάβει σχετικό μήνυμα. Οι υπόλοιποι δράστε αναλόγως. Ευχαριστώ.
-
Για δωρεάν είναι πολύ καλό!
-
Ρε παιδιά HELP!!!!
εδώ και μία εβδομάδα η Sparknet στην οποία έχω συνδρομή isdn64 έχει απενεργοποιηθεί ο ΕΠΑΚ της και αναγκαστικά μπαίνω με αστική...ξέρετε 1 μονάδα ανα λεπτό.
Υπάρχει κάποιος που να μην χρησιμοποιεί να μου δώσει κωδικούς να μπαίνω με ΕΠΑΚ ...; Για λίγο θα είναι και μετά μπορεί να αλλάξει το password του εάν νομίζει ότι θα καταχραστώ την προθυμία του κ το φιλότιμό του.
ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ...
Μία εβδομάδα και ούτε μα ς ενημερώνουν πότε θα φτιαχτεί!
Απλή 56Κ μπορώ να δουλέψω με netmod & isdn modem?
ΗΕLPPPPPPPPPPPPPPPPPP
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΗΕLPPPPPPPPPPPPPPPPPP
Θα πρέπει να έχεις αναλογικό modem το οποίο θα παίρνει σήμα από ένα αναλογικό κανάλι του netmod.
Η sparknet κατήργησε το ΕΠΑΚ ή δε λειτουργεί προσωρινά? Στην πρώτη περίπτωση, μπορείς να ζητήσεις διακοπή συνδρομής και επιστροφή υπολοίπου -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ΗΕLPPPPPPPPPPPPPPPPPP
Θα πρέπει να έχεις αναλογικό modem το οποίο θα παίρνει σήμα από ένα αναλογικό κανάλι του netmod.
Η sparknet κατήργησε το ΕΠΑΚ ή δε λειτουργεί προσωρινά? Στην πρώτη περίπτωση, μπορείς να ζητήσεις διακοπή συνδρομής και επιστροφή υπολοίπουΥeap αυτή την στιγμή γράφω από το μοντεμάκι του λαπτοπ μου συνδεδεμένο στην αναλογική θύρα τον netmod. Να ναι καλά ο citastak και η Panafonet 56άρα του. Τον ευχαριστώ θερμά!
Η *&^%$ Sparknet έχει εδώ και μία εβδομάδα off τον ΕΠΑΚ. Παίρνεις στο helpdesk τους 89625 36666 (δοκίμασε) και σου βγάζουν ένα μήνυμα ότι είναι προσωρινο μπλα μπλα και πάρε αλλον αριθμο με αστική χρέωση!
Τι να τους πω...ερασιτέχνες; Λίγο θα είναι! 3 email έστειλα και ούτε που μου έδωσαν σημασία. Δεν πειράζει την επόμενη ανανέωση θα πάρουν τα φρύδια μου!
-
Πλησιάζει ο καιρός να ανανεώσω την ADSL μου (forthnet). Πηγαίνω να δω τιμές και βρίσκω προσφορά 8+4 μήνες δώρο! Δηλαδή για 256 πάει ~10 ευρώ το μήνα και για 384 ~12,5 ευρώ. Ο βρωμοΟΤΕ θα μου παίρνει βέβαια 20 ευρώ, αλλά πλέον οι πάροχοι έχουν ρίξει σε προσιτά επίπεδα τις τιμές τους. 10 ευρώ πλήρωνα πριν 1,5 χρόνο για PSTN.
-
To NOD32 έσκισε σε νέα συγκριτικά τεστ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ρε παιδιά HELP!!!!εδώ και μία εβδομάδα η Sparknet στην οποία έχω συνδρομή isdn64 έχει απενεργοποιηθεί ο ΕΠΑΚ της και αναγκαστικά μπαίνω με αστική...ξέρετε 1 μονάδα ανα λεπτό.
Υπάρχει κάποιος που να μην χρησιμοποιεί να μου δώσει κωδικούς να μπαίνω με ΕΠΑΚ ...; Για λίγο θα είναι και μετά μπορεί να αλλάξει το password του εάν νομίζει ότι θα καταχραστώ την προθυμία του κ το φιλότιμό του.
ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ...
Μία εβδομάδα και ούτε μα ς ενημερώνουν πότε θα φτιαχτεί!
ΗΕLPPPPPPPPPPPPPPPPPP
-
Το διάβασα μόλις Χρήστο στο adslgr....άστα!
-
Ερώτηση προγραμματιστικού περιεχομένου..
Έχω φτιάξει έναν διδιάστατο πίνακα με malloc στην main και θέλω να τον καλώ σε μία συνάρτηση αλλά δεν ξέρω τι ορίσματα να περάσω στην συνάρτηση.. Any ideas?
Υ.Γ. Για C μιλάω.
EDIT: Άκυρο, το βρήκα.
-
-
-
-
Να λάβεις υπόψη επίσης, ότι πολλές φορές τα spyware κρύβονται στο windows restore, οπότε πριν από ένα complete scan πρέπει να το απενεργοποιείς, και να το ενεργοποιείς μόνο αφού πρώτα έχεις σβήσει ότι ζωύφιο έχουν βρει τα spybot, scanspyware, ad-Aware κτλ.
-
Αν έχουμε ένα Ν70 ( ) με Vodafone live, μπορούμε να το αφαιρέσουμε και να γίνει κανονικό?!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αν έχουμε ένα Ν70 ( ) με Vodafone live, μπορούμε να το αφαιρέσουμε και να γίνει κανονικό?!Εννοείται! Θα το πας στη Nokia και θα τους πεις να σου περάσουν καινούρια έκδοση του software, ΧΩΡΙΣ το Live... Να το τονίσεις. Εφόσον είναι στην εγγύηση, δεν θα πληρώσεις και τίποτα. Έγώ το έκανα στο 6230 μου χωρίς επιβάρυνση! Να έχεις πάρει backup όλα τα δεδομένα σου, γιατί χάνονται. Μπορούν να σου τα κρατήσουν εκεί, αλλά οι περισσότεροι που έχω δει, αν τους το ζητήσεις γκρινιάζουν.
-
nasos79
σίγουρο αυτό; Γιατί όσα έχω πάει συγγενών [σιγά μην έπαιρνα customized mobile] δεν δέχθηκαν επουδενί να το κάνουν.
Ετσι τα πήγα στο http://www.9volto.gr στον Πειραιά κι έκανα την δουλειά μου φτηνά και σωστά.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
nasos79σίγουρο αυτό; Γιατί όσα έχω πάει συγγενών [σιγά μην έπαιρνα customized mobile] δεν δέχθηκαν επουδενί να το κάνουν.
Ετσι τα πήγα στο http://www.9volto.gr στον Πειραιά κι έκανα την δουλειά μου φτηνά και σωστά.
Ξέρω κι εγώ;;; Εμένα στη Nokia στο Ηράκλειο, μου το έκαναν και μάλιστα χωρίς πρόβλημα... Στη Nokia, έτσι; Όχι στη Vodafone... Στην ανάγκη, μπείτε σε ένα forum με κινητά, δείτε τι προβλήματα παρουσιάζει η έκδοση λογισμικού που έχετε, πάτε και πείτε στη Nokia ότι σας παρουσιάζει ένα απ' αυτά και -εντός εγγυήσεως- ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ να το κάνουν... Αν πάλι δεν το κάνουν (που μου φαίνεται κουλό, γιατί σας λέω ΤΟ ΕΚΑΝΑ στο δικό μου κινητό χωρίς επιβάρυνση ή συζήτηση), η αναβάθμιση του λογισμικού κοστίζει 15 ευρώ... Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το κάνουν και τότε...
Τι ακριβώς δεν δέχτηκαν να κάνουν Σάββα; Ποιοι;;;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
nasos79
σίγουρο αυτό; Γιατί όσα έχω πάει συγγενών [σιγά μην έπαιρνα customized mobile] δεν δέχθηκαν επουδενί να το κάνουν.
Ξέρω κι εγώ;;; Εμένα στη Nokia στο Ηράκλειο, μου το έκαναν και μάλιστα χωρίς πρόβλημα... Στη Nokia, έτσι; Όχι στη Vodafone... Στην ανάγκη, μπείτε σε ένα forum με κινητά, δείτε τι προβλήματα παρουσιάζει η έκδοση λογισμικού που έχετε, πάτε και πείτε στη Nokia ότι σας παρουσιάζει ένα απ' αυτά και -εντός εγγυήσεως- ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ να το κάνουν... Αν πάλι δεν το κάνουν (που μου φαίνεται κουλό, γιατί σας λέω ΤΟ ΕΚΑΝΑ στο δικό μου κινητό χωρίς επιβάρυνση ή συζήτηση), η αναβάθμιση του λογισμικού κοστίζει 15 ευρώ... Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το κάνουν και τότε...
Τι ακριβώς δεν δέχτηκαν να κάνουν Σάββα; Ποιοι;;;
Δεν δέχτηκε η Νokia αλλά και η SE να μου βάλουν non live...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Αν έχουμε ένα Ν70 ( ) με Vodafone live, μπορούμε να το αφαιρέσουμε και να γίνει κανονικό?!
Εννοείται!
Χλωμό.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#4]