-
ΝΑΣΟΟΟΟΟ..... τι ηχεια ειπαμε πως εχεις
ΘΑ ΣΕ ΦΤΙΑΞΩ ΠΑΛΙ.... λοιπον.... Logitech 5500 με συνδεση σε οπτικη ινα και θα σαι ο πρωτος του χωριου.... Για σενα μονο 350...
Λοιπον, ελα σοβαρα τωρα! Πες τη σοι ειναι τα ηχεια σου, δοκιμασε κανα αλλο ζευγαρι ηχεια αμα υπαρχουν προχειρα και πες αμα συνεχιζει το ιδιο. Απλα μου καθετε καπως ρε μαμωτο να φταιει η Onboard οι οποιες σημειωτεον πως ειναι καλουτσικες...
Θεωρω αυτονοητο πως ολα τα βυσματα πατανε σωστα....
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ΝΑΣΟΟΟΟΟ..... τι ηχεια ειπαμε πως εχειςΘΑ ΣΕ ΦΤΙΑΞΩ ΠΑΛΙ.... λοιπον.... Logitech 5500 με συνδεση σε οπτικη ινα και θα σαι ο πρωτος του χωριου.... Για σενα μονο 350...
Λοιπον, ελα σοβαρα τωρα! Πες τη σοι ειναι τα ηχεια σου, δοκιμασε κανα αλλο ζευγαρι ηχεια αμα υπαρχουν προχειρα και πες αμα συνεχιζει το ιδιο. Απλα μου καθετε καπως ρε μαμωτο να φταιει η Onboard οι οποιες σημειωτεον πως ειναι καλουτσικες...
Θεωρω αυτονοητο πως ολα τα βυσματα πατανε σωστα....
Δοκίμασα και με ακουστικά απ' την έξοδο της κάρτας ήχου! Τα ίδια! Με μία επανεκκίνηση στρώνει το πράγμα! Δεν φταίνε τα ηχεία, δυστυχώς! Μακάρι να ήταν αυτό!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Hidden Battery power
Imagine your cell battery is very low, u r expecting an important call
and u don’t have a charger. Nokia instrument comes with a reserve
battery.
To activate, press the keys *3370# Your cell will restart with this
reserve and the instrument will show a 50% increase in battery. This
reserve will get charged when u charge your cell next time.Το ξέρει κανείς αυτό?!!!
Για το δεύτερο δεν ξέρω (πίπα μου ακούγεται βέβαια), αλλά αυτό που έκανα quote είναι ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΓΙΑ SOFT FORMAT σε κινητά Nokia!!!
Ρε πρόεδρε!!
-
Hidden Battery power
battery.
reserve will get charged when u charge your cell next time.Το ξέρει κανείς αυτό?!!!
Για το δεύτερο δεν ξέρω (πίπα μου ακούγεται βέβαια), αλλά αυτό που έκανα quote είναι ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΓΙΑ SOFT FORMAT σε κινητά Nokia!!!
εψαχνε για beta-testers ο προεδρος...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Hidden Battery power
battery.
Ρε πρόεδρε!!
Ρε παιδιά, το δοκιμάσατε αυτό; Για κάντε το, χωρίς να επιβεβαιώσετε, να δείτε... Change active speech codec λέει... Τι soft format και ιστορίες λέτε; Απλά αλλάζει την ποιότητα του ήχου, κερδίζοντας λίγη μπαταρία!
Υπάρχει ένα ακόμα, νομίζω με το σήμα. Αλλά δεν το ξέρω!
-
Ο κομπιούτορας πήγε να ξεκινήσει...έκανε ένα checkdisk...και φόρτωσε τα windows χωρίς τίποτα από όσα είχα!!!
Μετά πο λίγο βρήκε τα mail accounts κλπ αλλά ο FF έχασε τα πάντα!!
Bookmarks, passwords...τα πάντα!Ξεκίνησε σε safe mode!!!
Τι γίνεται ρεεεεεεεεε!!!!! Θα ξαναγυρίσω σε IE!!!!
-
Εισαι σίγουρος οτι φταίει ο FF?
-
Αυτός πήγε σε safe mode!!
-
Νομιζα οτι τα Windows ξεκινησαν σε safe mode...
Τι να πω... περαστικά! -
Μπορεί και να ήταν το style XP που είχα κατεβάσει και χρησιμοποιούσα!
Ευχαριστώ Χρήστο!!!Για ΙΕ με βλέπω πάντως!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ο κομπιούτορας πήγε να ξεκινήσει...έκανε ένα checkdisk...και φόρτωσε τα windows χωρίς τίποτα από όσα είχα!!!Μετά πο λίγο βρήκε τα mail accounts κλπ αλλά ο FF έχασε τα πάντα!!
ΓΙΑΤΙ έκανε check disk στο bootάρισμα των ΧΡ όμως?
Κανονικό restart έκανες? -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μπορεί και να ήταν το style XP που είχα κατεβάσει και χρησιμοποιούσα!Ευχαριστώ Χρήστο!!!Για ΙΕ με βλέπω πάντως!!!
Maxthon, maxthon
-
Ο κομπιούτορας πήγε να ξεκινήσει...έκανε ένα checkdisk...και φόρτωσε τα windows χωρίς τίποτα από όσα είχα!!!Μετά πο λίγο βρήκε τα mail accounts κλπ αλλά ο FF έχασε τα πάντα!!
Κανονικό restart έκανες?Το κάνει μερικές φορές. Εκανα restart και εκει άρχισε το γλέντι!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κανονικό restart έκανες?Το κάνει μερικές φορές. Εκανα restart και εκει άρχισε το γλέντι!!!
Νόμιζα ότι check disc κάνει κατά το bootάρισμα ΜΟΝΟ όταν τα windows για κάποιο λόγο δεν τερματιστούν κανονικά (πχ. το κλείνεις από το κουμπί). Τέσπα. System restore δοκίμασες?
-
Οχι. Τώρα ψάχνω να βρω τρόπο να ξαναβρώ τα bookmarks!
Αν και έχει κρατήσει όλα τα passwords!
-
Για τα bookmark:
C:\Documents and Settings[To όνομα του koyk]\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\39jj5ohh[ή κάτι τέτοιο].default\bookmarkbackups [ΚΡΥΦΑ ΑΡΧΕΙΑ]
-
Τα βρήκα αλλά πως τα κάνω Import Μάνο?
-
Bookmarks> Manage Bookmarks> File> Import
-
Ευχαριστώ Μάνο! Τέλεια!
-
Μου τη σπαει που δεν μπορω να κάνω webbanking στη Eurobank με τον Firefox αλλά μόνο με τον ΙΕ..
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#5]