-
εγωε χω πολυ προβλημα με τις κατεβασιες του ff...κατι που δε συνεβαινε με τη παλια εκδοση..κατεβαζω κατι, ανοιγω μια βαρια σελιδα και κολλαει η κατεβασια...
κατα τα αλλα ειναι πολυ καλος...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
:whistlink:θες να ξεκινήσω να αραδιάζω προβλήματα ΙΕ...; αντέχεις;
-
Όχι άσε..ξέρω...δε θα πάρω..
κανείς δεν είναι τέλειος..Υγ:Μα Firefox;;;;
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Ταλαιπωρία στο e-store.
Πήγα να πάρω ένα dvdrw .διάλεξα ένα NEC.Όλα καλά μέχρι που φτάνω σπίτι και βλέπω ότι είναι χαλασμένο!
Γρανάζια να κουδουνίζουν μέσα και να μην ανοίγει το πορτάκι
Πάω πίσω και μου λένε ότι πρέπει να το στείλουν στα κεντρικά να το τσεκάρει ο τεχνικός και μετά από λίγες μέρες να γίνει η αντικατάσταση!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
Αφού με άκουσε όλη η Στουρνάρη τελικά έγινε η αντικατάσταση και τώρα όλα οκ.
Ξέχασαν όμως να μου βάλουν το cd που είχε μαζί!Το χρειάζομαι??????
Βαριέμαι να ξαναπηγαίνω!!!
Λοιπόν το χρειάζομαι???
Τι έχει μέσα το cd ενός DVDRW?
-
Ο χρήστης lukeduke έγραψε:
Και ίσως τα πολλά partition να χειροτερεύουν την ταχύτητα του δίσκου.
τι λέτε?
-
2 partition για 80αρη σκληρό είναι μια χαρά
Για ένα 250αρη μπορείς και 4...Αν και εγώ έκανα 2
Πάντως τα 2 είναι minimun για εύκολο format.
Δεν είναι ανάγκη εννοείται να έχουν το ίδιο μέγεθος
To CD ενός DVDRW έχει συνήθως κάποιο πρόγραμμα αντιγραφής όπως το Nero ή mixαρίσματος τραγουδίων και video οπότε δεν το χρειάζεσαι αυτά τα βρίσκεις και αλλού -
καλά ο δικός μου 30άρης είναι...
απλά αν είναι να χάνω σε ταχύτητα το κάνω 1
τι λες?
-
Όταν γράφω για ταχύτητα εννοώ ακραίες περιπτώσεις (πχ 10 παρτ των 8GB σε δίσκο 80GB) οπου έχεις αλλού το λειτουργικό, αλλού τα προγράμματα που τρέχεις, αλλού τα παιχνίδια, αλλού τα mp3s που ακούς και όλα αυτά γίνονται ταυτόχρονα. Το αποτέλεσμα είναι η βελόνα του δίσκου να μετακινήται σαν τρελή απο το ένα μέρος του δίσκου στο άλλο κάνοντας θόρυβο, χάνοντας σε ταχύτητα και πιθανότατα φθείροντας το δίσκο. Το ίδιο συμβαίνει αν έχεις γεμάτο το δίσκο πάνω απο τα 2/3 μετά απο πολλή χρήση και δεν κάνεις defrag. Τότε έχεις πχ 1 αρχείο σε πολλά κομμάτια διασκορπισμένα σε περιοχές του δίσκου με τα ίδια αποτελέσματα.
Αν δεν σου έχει ξαναχρειαστεί το partitioning στο παρελθόν, μάλλον δεν θα χρειαστεί στο μέλλον. Και στον 30άρη είναι λίγο υπερβολικό (+ότι χάνεις και λίγα MB)
-
Thanks!
Το GTL σέρνεται
το Demo πήγαινε καλά αλλά τώρα το παιχνίδι δεν παίζεται.AMD 900 με 512 μνήμη και κάρτα γραφικών 512.
προφανώς ο επεξεργαστής είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα?
overclocking σηκώνει λέτε?
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
καλά ο δικός μου 30άρης είναι...απλά αν είναι να χάνω σε ταχύτητα το κάνω 1
τι λες?
Μήν κάνεις partition οτι σου είπε και lukeduke δλδ
Πρόεδρε μάλλον θές αναβάθμιση -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
καλά ο δικός μου 30άρης είναι...
απλά αν είναι να χάνω σε ταχύτητα το κάνω 1
τι λες?
Μήν κάνεις partition οτι σου είπε και lukeduke δλδ
Πρόεδρε μάλλον θές αναβάθμισηείχα κάνει όταν έβαλα τα win και τώρα απλά σκέφτομαι να τα ενώσω με το Partition magic.
για overclocking τι λετε μέχρι να έρθει η αναβάθμιση?
-
Αν είναι απο τη σειρά Τhunderbird θα είναι ήδη αρκετά 'καυτός' χωρίς overclocking! Διάβασε τις δικές μου περιπέτειες με έναν 1000άρι:
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... start=6172Αν σηκώνει overclocking λές; Αμέ ειδικά τώρα το καλοκαιράκι με τις χαμηλές θερμοκρασίες που παρατηρούνται
Οπότε οπλίσου με κράνος, γάντια και πυροσβεστήρα, κρύψου πίσω απο κανένα έπιπλο και προχώρα!Εμένα το GTL με τον παραπάνω Athlon και μια GeForce 6200 βελτιωνόταν όταν έκλεινα τελείως τις λεπτομέρειες με ένα αυτοκίνητο στην πίστα (παρέμενε unplayable βέβαια) οπότε δεν νομίζω να το φρενάρει ο επεξεργαστής (+ οτί το RBR έτρεχε νορμάλ).
Τι κάρτα γραφικών έχεις;
Η μνήμη αρκετή ακούγεται αλλά είναι SDRAM υποθέτω; -
Αν είναι απο τη σειρά Τhunderbird θα είναι ήδη αρκετά 'καυτός' χωρίς overclocking! Διάβασε τις δικές μου περιπέτειες με έναν 1000άρι:
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... start=6172Αν σηκώνει overclocking λές; Αμέ ειδικά τώρα το καλοκαιράκι με τις χαμηλές θερμοκρασίες που παρατηρούνται
Οπότε οπλίσου με κράνος, γάντια και πυροσβεστήρα, κρύψου πίσω απο κανένα έπιπλο και προχώρα!Εμένα το GTL με τον παραπάνω Athlon και μια GeForce 6200 βελτιωνόταν όταν έκλεινα τελείως τις λεπτομέρειες με ένα αυτοκίνητο στην πίστα (παρέμενε unplayable βέβαια) οπότε δεν νομίζω να το φρενάρει ο επεξεργαστής (+ οτί το RBR έτρεχε νορμάλ).
Τι κάρτα γραφικών έχεις;
Η μνήμη αρκετή ακούγεται αλλά είναι SDRAM υποθέτω;Athlon thunderbird οντως..
FX5200 η κάρτα γραφικών και αν θυμάμαι ναι SDRAM.λογικά ακούγονται όλα εκτός από τα 900 Mhz
-
πολύ φθηνοί οι athlon 1100 στο ebay
Το motherboard μου παίρνει μέχρι 1100 athlon ή duron
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
FX5200 η κάρτα γραφικών...Βρήκαμε τον υπεύθυνο
Μην αγοράσεις πανάκριβη SDRAM μνήμη. Ούτε με επεξεργαστή θα δείς δραματική διαφορά.
Αλλά η 5200 είναι όλιγον άθλια για παιχνίδια. Έχω μια 6200 αν θές αλλά είναι τα ίδια χάλια.
Απλά δοκίμασε με μιά άλλη κάρτα, οτιδήποτε πάνω απο 6200 θα είναι καλύτερο. Βρες καμιά μεταχειρώ 6600GT (καινούρια πάει πολύ-130e)
Μόνο μην ξοδέψεις πολλά και πας παραπάνω, μέχρι εκεί σηκώνει το υπόλοιπο σύστημα. -
και νόμιζα ότι με τα 512 της κάρτας θα είμαι οκ
και πάνω που χάρηκα μόλις ήρθε το GTL
-
Χεχε φρέσκια φρέσκια η κάρτα;
Να δω πως θα τον ξεφορτωθείς τον κατιμά τώρα
Χωρίς παρεξήγηση έτσιΕγω την πάτησα δίνοντας 65γιούρος για την 6200 μου, μόνο και μόνο για να ανακαλύψω ότι σε μερικές εφαρμογές (PowerDVD, GPL) η παλιά Geforce4MX!! (ήμαρτον δηλαδή) πήγαινε καλύτερα
Οι τιμές που βρήκες (σημειωτέον οι Athlon thunderbird βγαίνανε μέχρι 1400, με ένα bios-update θα παίρνει και το δικό σου) τι λένε;
Σκέφτομαι να αναστήσω το socket-A motherboard μου γιατί το PII που γράφω τώρα ΣΕΡΝΕΤΑΙ -
Χεχε φρέσκια φρέσκια η κάρτα;Να δω πως θα τον ξεφορτωθείς τον κατιμά τώρα
Χωρίς παρεξήγηση έτσιΕγω την πάτησα δίνοντας 65γιούρος για την 6200 μου, μόνο και μόνο για να ανακαλύψω ότι σε μερικές εφαρμογές (PowerDVD, GPL) η παλιά Geforce4MX!! (ήμαρτον δηλαδή) πήγαινε καλύτερα
Οι τιμές που βρήκες (σημειωτέον οι Athlon thunderbird βγαίνανε μέχρι 1400, με ένα bios-update θα παίρνει και το δικό σου) τι λένε;
Σκέφτομαι να αναστήσω το socket-A motherboard μου γιατί το PII που γράφω τώρα ΣΕΡΝΕΤΑΙόχι καμία σχέση, μου την έδωσε ο αδερφός μου γιατί άλλαξε pc αυτός και είναι σαφώς καλύτερη από την 256MB που είχα.
για κοίτα : link
-
εδώ λέει
CPU
Support Socket A AMD Athlon and Duron Processors
AMD Athlon Processors at 750/800/850/900/950MHz ,1.0/1.1GHz
AMD Duron Processors at 600/650/700/800.900MHz 1.0/1.1GHzhttp://www.qdigrp.com/qdisite/eng/products/K7B.htm
άρα λες να παίρνει τους 1400?
-
http://cgi.ebay.com/AMD-Athlon-1400-C-T ... dZViewItem
http://cgi.ebay.com/AMD-Athlon-1400-C-T ... dZViewItem
κάτι τέτοιο?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#5]