-
Για διάβασε τι έγραφα στην κορυφή της σελίδας.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Για διάβασε τι έγραφα στην κορυφή της σελίδας.Το είχα διαβάσει..!! Άσε Μάνο,αυτά τα ξέρω από πρώτο χέρι,να ταν μόνο αυτά καλά θα ήταν...!!Για αυτό και είπα στο Σάββα 'okay'..Θα πάθει και θα μάθει..!!Δεν ειν κακό..
-
Η σύνδεσή μου σήμερα σέεεεερνεταιιιιιιιι....
Ελπίζω αύριο να στρώσει γιατί θα αρχίσω τα απειλητικά τηλεφωνήματα!
Και φαντάζομαι πως η Forthnet θα με παραπέμπψει στον Οτε...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Η σύνδεσή μου σήμερα σέεεεερνεταιιιιιιιι....Ελπίζω αύριο να στρώσει γιατί θα αρχίσω τα απειλητικά τηλεφωνήματα!
αν βρεις κανεναν στο τηλεφωνο...
μη με λες τετοια γιατι αμα γυρισω σπιτι και δω και γω καμια σερνομενη συνδεση...
-
Προς χρηστες AntiVir:δεν μπορω να κανω update με τιποτα.Δεν συνδεεται με καμια απο τις διευθυνσεις και βγαζει:Critical error: Connection failed while downloading the file http://dl3.avgate.net/upd/idx/master.idx. .Κατεβασα μονος μου τα definitions και τα περασα αλλα το προβλημα συνεχιζεται στο αυτοματο update.Eχετε εσεις τετοιο προβλημα;
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Η σύνδεσή μου σήμερα σέεεεερνεταιιιιιιιι....
Ελπίζω αύριο να στρώσει γιατί θα αρχίσω τα απειλητικά τηλεφωνήματα!
αν βρεις κανεναν στο τηλεφωνο...
μη με λες τετοια γιατι αμα γυρισω σπιτι και δω και γω καμια σερνομενη συνδεση...
Ψάχνετε τη Forthnet; Χαχαχα... Εμένα με πήραν σήμερα οι ίδιοι τηλέφωνο. Την επόμενη μέρα απ' όταν τους έστειλα το e-mail με τις μετρήσεις ταχύτητας με πήραν οι άνθρωποι (μία κυρία, δεν θυμάμαι όνομα) και με ενημέρωσαν ότι μετά την αναβάθμιση του δικτύου τους, τον Ιανουάριο, όσα προβλήματα εμφανίζονται είναι ευθύνη του ΟΤΕ. Με παρέπεμψαν μάλιστα να τους στέλνω μετρήσεις όποτε μπορώ, κι αυτοί με τη σειρά τους τις προωθούν στον ΟΤΕ, ασκώντας έτσι την όποια πίεση μπορούν. Σε ερώτησή μου για το ιδιόκτητο δίκτυο της εταιρίας, η γυναίκα δεν ήξερε να μου απαντήσει, είπε όμως ότι δεν πιστεύει ότι θα αργήσει πολύ (Εγώ: Δηλαδή, σε κανένα χρόνο; Αυτή: Ε, δεν πιστεύω τόσο πολύ...)...
Σε 26 μέρες λήγει η συνδρομή μου. Να κάνω απλή ανανέωση 1-bill; Να την κλείσω και να πάρω ένα πακέτο ακόμα, ώστε να έχω καβάτζα έναν router; Το 1-bill έρχεται πολύ οικονομικά πάντως, λιγότερο από 20 ευρώ ο μήνας. Πραγματικά λίγα χρήματα. Και μου μένει και το e-mail που δεν θα χρειαστεί να αλλάζω!
EDIT: Sorry BILL33, δεν σε καπελώνω, το δικό σου θέμα είναι αρκετά σοβαρότερο... Οπότε, επίτρεψέ μου σε παρακαλώ:
Προς χρηστες AntiVir:δεν μπορω να κανω update με τιποτα.Δεν συνδεεται με καμια απο τις διευθυνσεις και βγαζει:Critical error: Connection failed while downloading the file http://dl3.avgate.net/upd/idx/master.idx. .Κατεβασα μονος μου τα definitions και τα περασα αλλα το προβλημα συνεχιζεται στο αυτοματο update.Eχετε εσεις τετοιο προβλημα;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Έτσι ακριβώς είναι.- Έχεις βέβαια συνεργασία με τη Φορθνετ άλλά η εταιρία χρησιμοποιεί γραμμές που είναι μισθωμένες στον ΟΤΕ.Εφόσον συμβαίνει αυτό είναι στο χέρι του ΟΤΕ.Υπομονή λοιπόν λίγους μήνες μέχρι να ενεργοποιήσει η Φορθνετ τις δικές της καινούριες γραμμές.
Ψάχνετε τη Forthnet; Χαχαχα... Εμένα με πήραν σήμερα οι ίδιοι τηλέφωνο. Την επόμενη μέρα απ' όταν τους έστειλα το e-mail με τις μετρήσεις ταχύτητας με πήραν οι άνθρωποι (μία κυρία, δεν θυμάμαι όνομα) και με ενημέρωσαν **ότι μετά την αναβάθμιση του δικτύου τους, τον Ιανουάριο, όσα προβλήματα εμφανίζονται είναι ευθύνη του ΟΤΕ. **Με παρέπεμψαν μάλιστα να τους στέλνω μετρήσεις όποτε μπορώ, κι αυτοί με τη σειρά τους τις προωθούν στον ΟΤΕ, ασκώντας έτσι την όποια πίεση μπορούν. Σε ερώτησή μου για το ιδιόκτητο δίκτυο της εταιρίας, η γυναίκα δεν ήξερε να μου απαντήσει, είπε όμως ότι δεν πιστεύει ότι θα αργήσει πολύ (Εγώ: Δηλαδή, σε κανένα χρόνο; Αυτή: Ε, δεν πιστεύω τόσο πολύ...)...
-
Aπο οσο ξερω η Φορθνετ ΔΕΝ στηνει αυτη τη στιγμη κομβους προκειμενου να δωσει last mile...
*** ακομη και να στηνει παντως, θα χρειαστει καποια χρονια για να καλυψει πχ ολοκληρη την Αττικη...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Aπο οσο ξερω η Φορθνετ ΔΕΝ στηνει αυτη τη στιγμη κομβους προκειμενου να δωσει last mile...*** ακομη και να στηνει παντως, θα χρειαστει καποια χρονια για να καλυψει πχ ολοκληρη την Αττικη...
Ετσι ακριβώς ειναι, η Forthnet θα αρχισει τις σχετικες επενδυσεις μεσα στην επομενη χρονια αφου θελει πρώτα να 'καθαρισει' μια σημαντική εξαγορά ενος ντοπιου πάροχου
Οποτε το ολο έργο θα παρει καιρό. Σε οσους βιαζονται θα συνιστουσα να κοιτάξουν και τη λυση της Vivodi η οποια ειναι πολυ καλη στις περιοχές που εχει ιδιοκτητο δικτυο. (Tαχύτητα 1024 σε τιμές ... 384)
-
Ερωτηση: Πηρα σημερα τον αποκωδικοποιητη της ερτ.
Συνεδεσα τα καλωδια σωστα,αλλα στην ανιχνευση των καναλιων,μου βγαζει οτι το σημα ειναι ασθενες.....Μηπως πρεπει να βαλω νεα κεραια ???
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Συνεδεσα τα καλωδια σωστα,αλλα στην ανιχνευση των καναλιων,μου βγαζει οτι το σημα ειναι ασθενες.....Μηπως πρεπει να βαλω νεα κεραια ???
Axa, για λέγε για λέγε.....που, ποιον, πόσο? αποτέλεσμα?
(δεν ξέρω απάντηση, υποθέτω ενισχυτή....)
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Προς χρηστες AntiVir:δεν μπορω να κανω update με τιποτα.Δεν συνδεεται με καμια απο τις διευθυνσεις και βγαζει:Critical error: Connection failed while downloading the file http://dl3.avgate.net/upd/idx/master.idx. .Κατεβασα μονος μου τα definitions και τα περασα αλλα το προβλημα συνεχιζεται στο αυτοματο update.Eχετε εσεις τετοιο προβλημα;και μένα μου το έκανε Βασίλη...είδα το post σου και κοίταξα πότε έκανε τελευταία φορά update ...και είδα ότι ήταν στις 8 Ιουνίου...!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
και μένα μου το έκανε Βασίλη...είδα το post σου και κοίταξα πότε έκανε τελευταία φορά update ...και είδα ότι ήταν στις 8 Ιουνίου...!
Να ξαναπώ για το Kaspersky?
-
Σπύρο το χω αλλά είναι βαρύ ρε γμτ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
και μένα μου το έκανε Βασίλη...είδα το post σου και κοίταξα πότε έκανε τελευταία φορά update ...και είδα ότι ήταν στις 8 Ιουνίου...!
κι εγώ είχα αυτό το πρόβλημα, αλλά σήμερα το πρωί επιτέλους δούλεψε το update!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Να ξαναπώ για το Kaspersky?
το (ξανα)έβαλα. Για να δούμε πόσο θα το κρατήσω...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Axa, για λέγε για λέγε.....που, ποιον, πόσο? αποτέλεσμα?
(δεν ξέρω απάντηση, υποθέτω ενισχυτή....)
Κώστα για κοίτα αυτόν που γράφω.
Έψαχνα για επίγειο ψηφιακό δέκτη και τελικά κατέληξα στον http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808044 .
Πολύ καλός για τα χρήματα που κοστίζει (δε το πήρα από το e-shop αλλά η τιμή είναι η ίδια και στα καταστήματα) με πολλές δυνατότητες. Ειδικά εάν υπάρχει και σύστημα οικιακού κινηματογράφου οι δυνατότητες σύνδεσης είναι πολύ καλές.
Να δούμε τώρα η ΕΡΤ πότε θα βοηθήσει να αξιοποιηθεί πλήρως, με περισσότερα κανάλια.
Ψιλοάσχετο. Στα τρία κανάλια της ΕΡΤ προσθέσθε και το ΡΙΚ, το οποίο υπάρχει κι αυτό στα ελεύθερα επίγεια ψηφιακά.
Βαγγέλη για το σήμα μάλλον πας για κεραία. Απ΄ότι γνωρίζω το ψηφιακό σήμα ή το έχεις ή δεν το έχεις.
Για κάνε ένα 'ψάξιμο' από άλλο σπίτι η με άλλη κεράια. -
Ο χρήστης prometheas έγραψε:
Aπο οσο ξερω η Φορθνετ ΔΕΝ στηνει αυτη τη στιγμη κομβους προκειμενου να δωσει last mile...
*** ακομη και να στηνει παντως, θα χρειαστει καποια χρονια για να καλυψει πχ ολοκληρη την Αττικη...
Ετσι ακριβώς ειναι, η Forthnet θα αρχισει τις σχετικες επενδυσεις μεσα στην επομενη χρονια αφου θελει πρώτα να 'καθαρισει' μια σημαντική εξαγορά ενος ντοπιου πάροχου
Οποτε το ολο έργο θα παρει καιρό. Σε οσους βιαζονται θα συνιστουσα να κοιτάξουν και τη λυση της Vivodi η οποια ειναι πολυ καλη στις περιοχές που εχει ιδιοκτητο δικτυο. (Tαχύτητα 1024 σε τιμές ... 384)
ποιον θελει να εξαγορασει?
-
Ο χρήστης prometheas έγραψε:
+1, με επιφύλαξη όμως για το customer service
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Καλά, μη το συζητάτε, το tech support της Forthnet (όπως και όλων των άλλων providers) ειναι τραγικό...
Χωρίς να είμαι ο δικηγόρος του διαβόλου,μην χαρακτηρίζουμε υπηρεσίες με βάση ΚΑΠΟΙΑ εμπειρία ΕΝΟΣ φίλου ή μερικών άλλων..Δηλαδή επειδή ένας φίλος μου είχε πρόβλημα στην καινούρια του BMW ή το Honda του πάει να πεί ότι οι εν λόγω εταιρίες είναι αναξιόπιστες και προσφέρουν τραγικά προϊόντα;;;
Mα δεν βασίζομαι στην εμπειρία ενός φίλου... Πέρνα μια απο το adslgr.com να δεις τα online petitions κατα της Forthnet, τα άπειρα παράπονα, το ίδιο το τεχνικό τμήμα να λέει 'Πάρτε τηλ. στις πωλήσεις αλλα δεν νομίζω να το σηκώσουν...'
Κακά τα ψέμματα, πολύ λίγες εταιρίες έχουν σοβαρό tech support... Κάτι σαν τις αντιπρωσοπείες αυτοκινήτων ενα πράγμα - πόσοι έχουν καλή εμπειρία και πόσοι τραγική;;-)
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#5]