-
Χρειάζεσαι το Adobe Acrobat (τρέχουσα έκδοση: 7), όχι τον reader. Με αυτό μπορείς να επεξεργαστείς ή να φτιάξεις νέα pdf από αρχεία κειμένου, ιστοσελίδες κλπ.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Χρειάζεσαι το Adobe Acrobat (τρέχουσα έκδοση: 7), όχι τον reader. Με αυτό μπορείς να επεξεργαστείς ή να φτιάξεις νέα pdf από αρχεία κειμένου, ιστοσελίδες κλπ.εχω το acrobat 5 . γινεται δουλεια? και πως ?
-
Σώνεις το pdf σε μορφή πχ word, κάνεις ό,τι θες και μετά το μετατρέπεις με το ίδιο πρόγραμμα σε pdf.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
:whistlink:
Δεν τους άρεσε το NOD32.
Πως κάνετε έτσι ρε σεις; Μάλλον έχει 3-4 μέρες overloaded τους public σέρβερς του το Αντιβίρ και καθυστερεί, ούτε το 1ο είναι ούτε το τελευταίο. Εχτες το βράδι εγώ το ενημέρωσα κανονικά.
-
Κι εμένα είχε μια εβδομάδα να κάνει update και έκανε χθες βράδυ!
-
Νεοτερα απο τον δεκτη για το πακετο της ΕΤΡ...
Τον δοκιμασα σε αλλη κεραια(thanks Φραγκι) κ δουλεψε
Πιανει μεχρι στιγμης 4 προγραμματα(Cine+,Sport+,Ρικ και αλλο ενα με ντοκυμανταιρ μου φαινεται).
Μου ειπαν οτι εν καιρω(αγνωστο ομως ποτε) θα αρχισουν ολα τα καναλια να εκπεμπουν ετσι...
Επομενως ηταν θεμα κεραιας(ποσο να κανει μια καλη,για να ανεβω στη ταρατσα να το φτιαξω,γιατι μου ζητησε ενας 110 Ευρω
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Μου ειπαν οτι εν καιρω(αγνωστο ομως ποτε) θα αρχισουν ολα τα καναλια να εκπεμπουν ετσι...
από το 2008. Υπάρχει σχετική οδηγία της Ε.Ε.
-
Bagus
το προγραμμα ειναι καλο, αξιζει?
-
Δεν το εχω δει ακομα
Ειδα πολυ λιγο....
Απο ποιοτητα εικονας παντως ειναι πολυ καλο...
-
κρατα μας ενημερους Βαγγελη!
-
τι σου ηρθε να πας να παρεις ερτ?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
τι σου ηρθε να πας να παρεις ερτ?Καλη ερωτηση
Ο πατερας μου επεμενε να την βαλουμε
αλλα ξαναλεω οτι σε καμποσο καιρο απο τωρα,ολα τα καναλια θα εκπεμπουν ετσι....
-
ειχες νοβα?
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
για τέτοιες περιπτώσεις να πηγαίνετε Help->Service Status, δε χρειάζετε να φρικάρετε, άλλωστε για προϊόν ΜΣ πρόκειται
**Προϊόν MS ΔΕΝ πατάμε ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑ κουμπάκι που να λέει 'help'!!! **
δεν είναι το μόνο που δουλεύει το help;
+1
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
:whistlink:
Δεν τους άρεσε το NOD32.
Πως κάνετε έτσι ρε σεις; Μάλλον έχει 3-4 μέρες overloaded τους public σέρβερς του το Αντιβίρ και καθυστερεί, ούτε το 1ο είναι ούτε το τελευταίο. Εχτες το βράδι εγώ το ενημέρωσα κανονικά.
το ξαπόστειλα...αν και ήμουνα ευχαριστημένος. 6 μέρες να μην κάνει update είναι απαράδεκτο για εμένα. Το Kaspersky 1,5 χρόνο ποτέ δεν το έκανε αυτό.
Κaspersky λοιπόν και βλέπουμε.
manosk άσε το είδα και το Nod32...
-
Κάτι είχες κάνει λάθος στις ρυθμίσεις.
-
manosk
ναι ναι...δεν τα θυμάσαι καλά...μαζί το προσπαθήσαμε...και αποτέλεσμα 0!
-
Κάτι είχες κάνει λάθος στις ρυθμίσεις.
(δοκιμάζουμε ξανά αν θες)
-
manosk
μην με βάζεις να ξεθάψω τα posts...θυμάμαι πολύ καλά!
-
Κάτι είχε γίνει στην εγκατάσταση. Είμαι σίγουρος γιατί σε 2 PC δεν είχα αυτά τα παλαβά που σου έλαχαν (τα μηνύματα pop-up).
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#5]