-
Αυτό μου φαίνεται παράξενο, γιατί συνήθως η επικοινωνία μαζί τους δεν αποτελεί πρόβλημα. Τουλάχιστον για εμένα, όπου διατηρώ κωδικούς για τη δική μου δήλωση, του πατέρα μου, αλλά και άλλων 4 εταιρειών (Α.Ε) οπότε καταλαβαίνετε για τι φόρτο εργασίας λέμε (υποβολή ΦΠΑ κλπ). Καθώς επίσης και με την αντίστοιχη υπηρεσία του ΙΚΑ. Να λέμε και του στραβού* το δίκιο.
*όπου στραβό το δημόσιο.
-
Μπορεί να έχετε προτεραιότητα σαν επαγγελματίες, εγώ είμαι μισθωτός .Μπορεί η μηχανοργάνωση στην επαρχία να είχε καθυστερήσει σημαντικά. Πάντως έκανα αίτηση όταν η ΔΟΥ μου είχε μπει στο 'ΤΑΧΙS'
-
Δε νομίζω ότι τίθεται θέμα προτεραιότητας... Κι εγώ, όσον αφορά το taxisnet, μισθωτός είμαι.
Τι να πω, δεν ξέρω...
-
Γρήγοροι είναι, έστειλαν εκκαθαριστικό και πλήρωσα τέλη Απριλίου.
-
Περίεργο...
Γενικα κανουν συχνα προγραμματισμενες εργασιες με διακοπές της τάξης των 5-10 ωρών οπότε δεν μου φαινεται περίεργο. Εξαλλου οπως σωστά αναφερθηκε σιγα μην νοιαστούν
Ομολογω παντως οτι τα τελευταια 3 χρονια ολοι στην οικογενεια υποβαλλουμε τις δηλώσεις μέσω Taxisnet και ποτε δεν ειχαμε κανενα προβλημα. , απεναντιας εχουμε γρηγορη εκκαθαριση φορου και επιστροφή χρημάτων
-
Τελικά λειτούργησε ξανά (πριν από 20 λεπτά). Μπορεί να αργεί απελπιστικά, αλλά τουλάχιστον λειτουργεί.
-
Ξέρει κανείς αν από κάποια έκδοση και μετά τα Windows έχουν ενσωματωμένο το .NET Framework (>=1.1);
Στα XP αν θυμάμαι καλά είναι ένα από τα Windows Updates. -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Ξέρει κανείς αν από κάποια έκδοση και μετά τα Windows έχουν ενσωματωμένο το .NET Framework (>=1.1);
Στα XP αν θυμάμαι καλά είναι ένα από τα Windows Updates.όχι, αν θες το περνάς, πας στη σελίδα της Microsoft και το κατεβάζεις. Δεν έρχεται ενσωματωμένο με κάποια έκδοση, τουλάχιστον όχι μέχρι και τα XP SP2 που ξέρω
-
χαζή ερώτηση ακολουθεί:
μπορώ να πληρώσω λογαριασμό otenet σε oteshop ?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Έχω το ΝΟΚΙΑ 6600 symbian. Από σήμερα το πρωί, όλες οι λίστες που υπάρχουν μέσα (Μημύματα, Εξερχομενοι αριθμοί, Εισερχόμενοι κλπ) δεν είναι σορταρισμένοι με ημερομηνία αλλά με όνομα Ωστόσο δεν υπάρχει τέτοια επιλογή ή τουλάχιστον δεν την έχω βρει. Έχει κανείες καμία ιδέα? Krus?Σε όποιον συμβεί από το symbian παρόμοιο πρόβλημα, ας με ρωτήσει. Το βρήκα
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Έχω το ΝΟΚΙΑ 6600 symbian. Από σήμερα το πρωί, όλες οι λίστες που υπάρχουν μέσα (Μημύματα, Εξερχομενοι αριθμοί, Εισερχόμενοι κλπ) δεν είναι σορταρισμένοι με ημερομηνία αλλά με όνομα Ωστόσο δεν υπάρχει τέτοια επιλογή ή τουλάχιστον δεν την έχω βρει. Έχει κανείες καμία ιδέα? Krus?
Σε όποιον συμβεί από το symbian παρόμοιο πρόβλημα, ας με ρωτήσει. Το βρήκα
τι ήταν ?
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Γρήγοροι είναι, έστειλαν εκκαθαριστικό και πλήρωσα τέλη Απριλίου.Αυτό δεν είναι τίποτα, σκέψου ότι σε εμένα έστειλαν εκκαθαριστικό και με πλήρωσαν (900 ευρώ επιστροφή) μέσα Απριλίου.
Και το νέο σύστημά τους είναι πολύ καλύτερο από το παλιό, για να επισημαίνουμε και τα σωστά που γίνονται, αν και ακόμα έχει περιθώρια βελτίωσης.
-
Ερώτηση (για να γυρίσουμε και on topic)!
Σήμερα, σε μια συνάντηση, το κινητό μου 'ρώτησε' αν δέχομαι μύνημα μέσω Bluetooth από ένα άλλο. Απάντησα ΝΑΙ κατά λάθος ( ) και αμέσως έκλεισα το bluetooth!
Στο inbox δεν υπάρχει τίποτα!!!
Το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά. (6680)
Είναι ιός? Πως μπορώ να το ελέγξω? -
Αυτή είναι μια απορία που έχω και γω. Πριν καιρό σε εστιατόριο ένας φίλος μου πέρασε στο τηλέφωνο με bluetooth τη τσόντα της Ματσούκα. Δηλαδή την πήραν και όσοι το είχαν ενεργοποιημένο; (μέσα στο εστιατόριο).
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αυτή είναι μια απορία που έχω και γω. Πριν καιρό σε εστιατόριο ένας φίλος μου πέρασε στο τηλέφωνο με bluetooth τη τσόντα της Ματσούκα. Δηλαδή την πήραν και όσοι το είχαν ενεργοποιημένο; (μέσα στο εστιατόριο).αν το 'χουν μονίμως ανοιχτό και πάτησαν 'ΝΑΙ', την απόλαυσαν κι αυτοί
Σ' έναν συνάδελφο, γνωστό βάζελο, αλλά κι αυτός με μόνιμα ανοιχτό το γαλαζόδοντο, του έστειλαν τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο ταπετσαρία
Δεν ήξερε και να το βγάλει -δεν του λεγε και κανείς- και παραλίγο να το πετάξει από τα νεύρα του
κύριε koyk, κοίτα στο μητρώο να δεις αν όντως είχες εισερχόμενο sms-bluetooth, ή αλλιώς ψάξε σε τίποτα εικόνες/βίντεο/μουσική
-
Το log δεν έχει τίποτα!
Επίσης και τα media!Υπάρχει περίπτωση να έχει παραληφθεί κάτι και να μην μπορώ να το δω?
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αυτή είναι μια απορία που έχω και γω. Πριν καιρό σε εστιατόριο ένας φίλος μου πέρασε στο τηλέφωνο με bluetooth τη τσόντα της Ματσούκα. Δηλαδή την πήραν και όσοι το είχαν ενεργοποιημένο; (μέσα στο εστιατόριο).
**αν το 'χουν μονίμως ανοιχτό και πάτησαν 'ΝΑΙ', την απόλαυσαν κι αυτοί **:ysterical:
Σ' έναν συνάδελφο, γνωστό βάζελο, αλλά κι αυτός με μόνιμα ανοιχτό το γαλαζόδοντο, του έστειλαν τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο ταπετσαρία
Δεν ήξερε και να το βγάλει -δεν του λεγε και κανείς- και παραλίγο να το πετάξει από τα νεύρα του
κύριε koyk, κοίτα στο μητρώο να δεις αν όντως είχες εισερχόμενο sms-bluetooth, ή αλλιώς ψάξε σε τίποτα εικόνες/βίντεο/μουσική
Ρε παιδιά, δεν ισχύει αυτό! Όταν στέλνεις με bt, το πρώτο πράγμα που κάνει είναι αναζήτηση των ενεργών συσκευών που βρίσκονται στην εμβέλεια της συσκευής. Μετά, επιλέγεις αυτή που θες και ξεκινάς να της στέλνεις! Δεν πάει παντού, είπαμε!!! Έλεος δηλαδή!
-
Άλλο να δεχθείς τη σύνδεση και άλλο να δεχθείς αρχείο. Χρειάζεται χωριστή 'άδεια' για το δεύτερο.
Ρύθμισε πάντως τη συσκευή να μένει κρυφή ακόμα κι αν έχεις ενεργό το bt. Τη 'φανερώνεις' μόνο όταν το θες. -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
**αν το 'χουν μονίμως ανοιχτό και πάτησαν 'ΝΑΙ', την απόλαυσαν κι αυτοί **:ysterical:
Ρε παιδιά, δεν ισχύει αυτό! Όταν στέλνεις με bt, το πρώτο πράγμα που κάνει είναι αναζήτηση των ενεργών συσκευών που βρίσκονται στην εμβέλεια της συσκευής. Μετά, επιλέγεις αυτή που θες και ξεκινάς να της στέλνεις! Δεν πάει παντού, είπαμε!!! Έλεος δηλαδή!
lkar τα έμπλεξες...
Είναι όπως τα λέει ο Νάσος...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
lkar τα έμπλεξες...
Είναι όπως τα λέει ο Νάσος...
δεν εννοώ μαζική αποστολή! one at a time ή μήπως δεν γίνεται σε χώρους όπου υπάρχουν πολλά κινητά;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#5]