-
n_olympios Ευχαριστώ Νίκο μπήκαν και αυτοί στις επιλογές που θα ψάξω.
-
-
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
όταν βγούνε πολλά κανάλια και οι περισσότεροι έχουν εφοδιαστεί με ψηφιακό δέκτη επίγειου σήματος, θα τα κάνουν συνδρομητικά. Το θέμα είναι πόσο καιρό έχουμε μέχρι τότε (αρκετό φαντάζομαι)Από ότι θυμάμαι σε κάποιο ένθετο της ραδιοτηλεόρασης έγραφε ότι δε θα γίνει συνδρομητική η ψηφιακή τηλεόραση.
Αν και ουσιαστικά είναι συνδρομητική, αν σκεφτούμε ότι σε κάθε λογαριασμό της Δ.Ε.Η. πληρώνουμε για την Ε.Ρ.Τ..
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
όταν βγούνε πολλά κανάλια και οι περισσότεροι έχουν εφοδιαστεί με ψηφιακό δέκτη επίγειου σήματος, θα τα κάνουν συνδρομητικά. Το θέμα είναι πόσο καιρό έχουμε μέχρι τότε (αρκετό φαντάζομαι)
Από ότι θυμάμαι σε κάποιο ένθετο της ραδιοτηλεόρασης έγραφε ότι δε θα γίνει συνδρομητική η ψηφιακή τηλεόραση.
Αν και ουσιαστικά είναι συνδρομητική, αν σκεφτούμε ότι σε κάθε λογαριασμό της Δ.Ε.Η. πληρώνουμε για την Ε.Ρ.Τ..
μα δεν αναφέρομαι στα κρατικά κανάλια αλλά σε όλα τα υπόλοιπα. Νομίζεις όταν ψηφιοποιηθούν τα υπόλοιπα ιδιωτικά MEGA,ANT1.STAR κτλπ θα παραμείνουν ελεύθερα? Μπαα, μας βλέπω σαν τους `Αγγλους
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
όταν βγούνε πολλά κανάλια και οι περισσότεροι έχουν εφοδιαστεί με ψηφιακό δέκτη επίγειου σήματος, θα τα κάνουν συνδρομητικά. Το θέμα είναι πόσο καιρό έχουμε μέχρι τότε (αρκετό φαντάζομαι)
Από ότι θυμάμαι σε κάποιο ένθετο της ραδιοτηλεόρασης έγραφε ότι δε θα γίνει συνδρομητική η ψηφιακή τηλεόραση.
μα δεν αναφέρομαι στα κρατικά κανάλια αλλά σε όλα τα υπόλοιπα. Νομίζεις όταν ψηφιοποιηθούν τα υπόλοιπα ιδιωτικά MEGA,ANT1.STAR κτλπ θα παραμείνουν ελεύθερα? Μπαα, μας βλέπω σαν τους `Αγγλους
Λάθος μου, νόμιζα ότι μιλούσες μόνο για την κρατική τηλεόραση.
Για τους υπόλοιπους σταθμούς θέλω να πιστεύω ότι αν γίνουν συνδρομητικά θα έχουμε το περιθώριο να διαλέξουμε ποια θα βλέπουμε (κάτι σαν pay per view) οπότε ίσως είναι καλό να γίνουν.
Από τη στιγμή που θα πληρώνουμε θα έχουμε το περιθώριο να διαλέξουμε τι θα πληρώσουμε.
Εκτός αν οι 'καναλάρχες' κάνουν συμφωνία για 'μπουκέτο' ώστε να είναι όλα μαζί.
Υπομονή σε περίπου 6 χρόνια θα ξέρουμε. -
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Παιδιά δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί και επειδή είναι αδύνατον να ψάξω σε τόσες σελίδες θέλω να κάνω την εξής ερώτηση.
Θέλω να αγοράσω ένα set home theater.Η χρήση του θα είναι και στεροφωνικό για μουσική.Το θέμα μου είναι αν υπάρχει τρόπος ένα DVD player να διαβάζει μουσική mp3 από κάποιο αποθηκευτικό μέσο μεγαλύτερης χωρητικότητας από CD ή memory stick δηλαδή από κάποιον σκληρό(όχι συνδεδεμένου υπολογιστή).
Eυχαριστώ.Δύσκολα. Υπάρχει το Samsung HT-1200 το οποίο θεωρητικά αναγνωρίζει memory sticks και τέτοια (όχι όλα όμως), και το οποίο είναι και αξιοπρεπέστατο σε επιδόσεις (καθώς επίσης και κουκλάρα). Πέραν από αυτά, αν θέλεις να έχεις ενσωματωμένο σκληρό δίσκο από τον οποίο να διαβάζεις mp3, μάλλον έχασες, ΕΚΤΟΣ αν κάποιο από τα dvd recorders με σκληρό υποστηρίζουν αυτή τη διαδικασία.
Μάνο, τουλάχιστον εσύ ήσουν μικρός όταν το έπαιζε...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Μάνο, τουλάχιστον εσύ ήσουν μικρός όταν το έπαιζε...Εγώ ήμουν ήδη έφηβος...
-
Exετε να προτείνετε κάποιο καλό και free or 'free' αντι-spyware πλην των Spybot, ScanSpyware και Adware..;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Exετε να προτείνετε κάποιο καλό και free or 'free' αντι-spyware πλην των Spybot, ScanSpyware και Adware..;Πρόβλημα Σάββα;
-
Thanks n_olympios
Προφανώς αυτό που ζητάω μόνο ένα HTPC μπορεί να μου το δώσει αλλά ξεφεύγω πολύ στην τιμή.Οπότε η λύση θα είναι η κλασσική δηλαδή σύνδεση του laptop με το σύστημα και διαχείρηση των mp3 αρχείων από εκεί. -
elteo
αυτά φτάνουν και περισσεύουν. Χαλάρωσε.athanasios
για το XBOX media center έχουμε πει αρκετά στο παρόν θέμα. Με 250 ευρώ παίζει τα πάντα. Αν το βρεις έτοιμο τσιπαρισμένο μεταχειρισμένο θα βολευτείς με 150 ευρώ. -
Λάθος καταλάβατε...
έχω μόνο το Spybot. Απλά ψάχνω και κάποιο άλλο. Γιατί έχουμε μείνει στα τετριμμένα...ένα πράγμα σαν το Norton av το οποίο όμως ξεπέρασαν πολλοί άγνωστοι τότε...βλέπε Kaspersky, F-Prot, F-Secure κτλ κτλ.
Υοu know what i mean?
-
Εμένα το scanspyware βρίσκει τα περισσότερα σε σχέση με άλλα και δεν βρίσκω λόγο να το αλλάξω. Για trojan και άλλα ιο-ειδή δουλειά κάνει το antivirus (NOD32 έβαλα πάλι ).
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Λάθος καταλάβατε...έχω μόνο το Spybot. Απλά ψάχνω και κάποιο άλλο. Γιατί έχουμε μείνει στα τετριμμένα...ένα πράγμα σαν το Norton av το οποίο όμως ξεπέρασαν πολλοί άγνωστοι τότε...βλέπε Kaspersky, F-Prot, F-Secure κτλ κτλ.
Υοu know what i mean?
το Spybot ΙΜΗΟ είναι το καλύτερο. 2 χρόνια τώρα (always on) και κανένα πρόβλημα...
-
Το Spybot μόνο του δεν φτάνει. Θέλει τουλάχιστον και το AdAware. Το ScanSpyware φτάνει και μόνο του, αλλά είναι ολίγον σπαστικό στο περιβάλλον εργασίας του.
-
thanks manosk
-
στο NOD32 όταν κάνει scan ένα αρχείο πρώτα προσπαθεί να κάνει και scan στα MBR σκληρών δίσκων που έχω αφαιρέσει! Πού τους βρίσκει δε μπορώ να καταλάβω..
-
Exετε να προτείνετε κάποιο καλό και free or 'free' αντι-spyware πλην των Spybot, ScanSpyware και Adware..;
έχω μόνο το Spybot. Απλά ψάχνω και κάποιο άλλο. Γιατί έχουμε μείνει στα τετριμμένα...ένα πράγμα σαν το Norton av το οποίο όμως ξεπέρασαν πολλοί άγνωστοι τότε...βλέπε Kaspersky, F-Prot, F-Secure κτλ κτλ.
Δεν εχω να προτεινω καποιο επειδη δεν εχω ασχοληθει πολυ με το θεμα. Θυμαμαι περσι που ειχα ενα μικροπροβλημα και κατεβασα καμια 10αρια, τα δουλεψα ολα και τελικα το ελυσα. Και απο τοτε τα ετρεχα και τα 10
Φετος στον ενα υπολογιστη εχω τον κυριο Νορτον, το Firefox kai to Spybot (απλα το εβαλα επειδη το ειχα γραψει σε ενα δισκακι) αλλα το τελευταιο δεν το εχω χρησιμοποιησει. Οσο για το δευτερο που λες παλι δεν θα διαφωνησω.
Ο δευτερος υπολογιστης που εχω, του εχω βαλει το Avast, to Zonealarm kai το Firefox και πραγματικα εχω μεινει εκπληκτος. Δεν περναει τπτ. Αυτα. -
silencer51
νομίζω έχεις στην κατοχή σου ένα Sharp Zaurus με linux. Μπορείς να μου δώσεις φωτό και πληροφορίες για αυτό;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#5]