-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Υπάρχει κάποιος λόγος για τον οποίο πρέπει να μετατρέπουμε ακόμα και νήματα όπως το παρών σε καυγά;Πάντως μου κάνει εντύπωση ότι προεξοφλείς την θέση μου πάνω σε ένα θέμα για το οποίο δεν έχω γράψει απολύτως τίποτα, Σπύρο
Αστειευόμαστε καμιά φορά φίλε! Ας τελειώσει το οφτόπικ εδώ, ναι?
-
δε προεξοφλω τιποτα, ειμαι σιγουρος.
** και εγω αστειευομαι βεβαια.
-
Ναι.
-
πως βάζω υπότιτλους στο media player σε ταινίες Mpg?
δεν τους διαβάζει ενώ με άλλο πρόγραμμα είναι όλα οκ
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μετά από απουσία 10 ημερών από τον υπολογιστή, σήμερα που επέστρεψα στην Αθήνα βλέπω ότι η σύνδεση μου (512) γράφει 1.0 Mbit/δευτ. Να χαίρομαι, ή έκανε κάποια πατάτα ο ΟΤΕ που θα διορθώσει;Στη Θεσσαλονίκη δεν έχουν κάνει τίποτα, 512/128 παραμένει.
Με την αναβάθμιση στο 1.0 μήπως αναβαθμίστηκε και το 128;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μετά από απουσία 10 ημερών από τον υπολογιστή, σήμερα που επέστρεψα στην Αθήνα βλέπω ότι η σύνδεση μου (512) γράφει 1.0 Mbit/δευτ. Να χαίρομαι, ή έκανε κάποια πατάτα ο ΟΤΕ που θα διορθώσει;
Στη Θεσσαλονίκη δεν έχουν κάνει τίποτα, 512/128 παραμένει.
Με την αναβάθμιση στο 1.0 μήπως αναβαθμίστηκε και το 128;
δηλαδή κάποιοι έκαναν συμβόλαιο με 512 και ξαφνικά έγινε 1024?
-
Αυτό ισχύει για τους παλιούς, ο Χρήστος είναι πολύ παλιός. Οι νέοι (ψαράδες) πρέπει να παλιώσουν πρώτα.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αυτό ισχύει για τους παλιούς, ο Χρήστος είναι πολύ παλιός. Οι νέοι (ψαράδες) πρέπει να παλιώσουν πρώτα.Έεεεετσιιιιι!!!
-
Βασικά, αν όντως διατηρηθεί, αυτή θα είναι η δεύτερη αναβάθμιση που κάνει η OTENET στην σύνδεση μου στα 2.5 χρόνια που έχω ADSL. Ξεκίνησα με 384, την ανέβασαν με τα ίδια χρήματα στα 512 και τώρα στο 1 Mbit. Νομίζω πάντως, ότι σε σύγκριση με κάποιες άλλες χώρες της ένωσης το ευρυζωνικό internet εξακολουθεί να είναι πολύ ακριβό στην Ελλάδα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Η πίστα ποιο φθηνά θα σου ερχόταν..
Ρε συ Μήτσο... Τώρα με έστειλες πραγματικά... Δίκιο έχεις γαμώ την τρέλλα μου μέσα!!!
(Απλά τη βλακεία με το pc θα την έκανα έτσι κι αλλιώς ρε συ. Με PIII@733 είμαι τώρα!)
Μπορείς πάντως να στείλεις αν θες ένα pm στον silencer51 να τον ρωτήσεις πως ακυρώνεις παραγγελία στο e-shop..
Και κόψε τις κακές msn-ικές παρέες!
Μεγειές το καινούριο μπλιμπλίκι Νάσο!
-
έχετε ακούσει για καμιά προσφορά ADSL για ένα φίλο που θέλει?
-
[quote='nasos79']Ο αλήτης ο corsair με κατάφερε τελικά να πληρώσω τα μαλλιοκέφαλά μου για να πάρω τα παρακάτω (ευχαριστώ Γιάννη για τη βοήθεια και συγγνώμη για το πρήξιμο):
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Με γεια Νάσο!(αν και Sempron και 6200 είναι πραγματικά αδύνατοι κρίκοι)
Το ξέρω Χάρη μου, αλλά αγοράστηκαν με γνώμονα το κόστος και όχι την ποιότητα. Αποφάσισα τελικά να επενδύσω σε μητρική, για μελλοντική αναβάθμιση! Τώρα, επεξεργαστής και κάρτα γραφικών, κάνουν όπως βλέπεις λιγότερο κ απ' τη μητρική μόνη της. Για να μπορούν να αλλαχθούν εύκολα στο μέλλον, ΑΝ χρειαστεί!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Με γεια Νάσο!
(αν και Sempron και 6200 είναι πραγματικά αδύνατοι κρίκοι)
Το ξέρω Χάρη μου, αλλά αγοράστηκαν με γνώμονα το κόστος και όχι την ποιότητα. Αποφάσισα τελικά να επενδύσω σε μητρική, για μελλοντική αναβάθμιση! Τώρα, επεξεργαστής και κάρτα γραφικών, κάνουν όπως βλέπεις λιγότερο κ απ' τη μητρική μόνη της. Για να μπορούν να αλλαχθούν εύκολα στο μέλλον, ΑΝ χρειαστεί!
Το LFS σου παίζει?
ΥΓ θα χρειαστεί, θα χρειαστεί
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Το LFS σου παίζει?ΥΓ θα χρειαστεί, θα χρειαστεί
Το LFS παίζει και στον παλιό (λέμε ότι παίζει, προσπαθεί τουλάχιστον...).
Σίγουρα ΘΑ παίζει και στον καινούριο. Θα σου πω όταν τον στήσω, προς το παρόν, η παραγγελία μου προωθείται...
-
Ευτυχώς το ΑΜ2 σηκώνει τους νέους Athlon64 απ' όσο γνωρίζω, άρα όταν χρειαστεί θα φύγει εύκολα (και κλωτσηδόν) ο Sempron.
-
[quote='nasos79']
Το συνολάκι λοιπόν, έρχεται στα 454,45 -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Νασο, αληθεια... δεν ειπαμε ποτε τι σοΐ ειναι ο φορητος σου. Για πες, γιατι μπορει να χρειαζετε τιποτα να κανουμε στον συγκεκριμενο τομεα- Επομενος στοχος μου ειναι ως τον Σεπτεμβριο να σε βαλω να παρεις τον Vaio TX3 Ντάξει, θα ουρλιάξεις λιγάκι.... αλλα οπως σου ειπα, δεν εχει νοημα να αντιστεκεσαι
Εσύ θα ουρλιάξεις αγορίνα μου, όταν νοιώσεις κάτι να σε γαργαλάει στο κwl@r@k1... Και στεγνά μάλιστα!!!
-
εσείς με ποιο mediaplayer παίζετε?
http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison ... ia_players
-
iTunes, DivX player και σπάνια Windows Media Player
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#5]