-
Random1
Πφφφφφ, μιλατε κιολας για τα καροτσια σας. Ειδικα εκεινης της εποχης τα καροτσια απειχαν ετη φωτος στο να πλησιασουν την Ευρωπαικη σχολη. Το σκετο γκαζι απο μονο του δεν λεει τιποτα. Να μην ανοιξουμε το στομα μας για θεματα ασφαλειας, που οταν οι Ευρωπαιοι τα κυνηγουσαν εσεις τρωγατε ρυζι με ξυλακια, και μολις τα τελευταια χρονια ξεκινησατε να αντιλαμβανεστε οτι αξιζει ο πελατης σας να εχει την ευκαιρια να ζησει.
Σε προκαλεσα αρκετα?
-
Γιαπωνέζικο είναι το αυτοκίνητο που κάθεσαι στο πίσω κάθισμα και παθαίνεις κλειστοφοβία ('80s Honda Accord 3dr - '90s Toyota Corolla 4dr και λοιπά συναφή).
Γιαπωνέζικο είναι το αυτοκίνητο που επί δύο δεκαετίες τουλάχιστον βλέπεις το ίδιο ψηφιακό ρολογάκι με πράσινα led και 3 κουμπιά (Hour, Minute, Set) κάπου στην κονσόλα.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
υγ.κυκλοφορουν κατι japan μοτερ almera 1500 vvti (?), να μην σε πετυχουν στο δρομο...πιο πιθανο ειναι να σε πατησει φορτηγο βγαινοντας απο το σπιτι σου, παρα να σε πετυχει κανενα τετοιο...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Το σημερινό όμως Almera δεν έχει κληροδοτήσει τίποτα στο υπάρχον Skyline
Για ψαξε στο google για skymera...
Μάλλον δεν το έπιασες το αστείο, δεν πειράζει όμως...
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Γιαπωνέζικο είναι το αυτοκίνητο που επί δύο δεκαετίες τουλάχιστον βλέπεις το ίδιο ψηφιακό ρολογάκι με πράσινα led και 3 κουμπιά (Hour, Minute, Set) κάπου στην κονσόλα.Γιαπωνέζικο είναι αυτό που δουλεύει ακόμη το ρολόϊ του
Ρε πόσο στοκ έχει ακόμη η Nissan με άκαμπτουςς πίσω άξονες; Ρε τι κακό πάθαμε με αυτόν τον Σκοτ Ράσελ...Έχετε μπεί σε γιαπωνέζικο δεκαετίας+ ; 'Ολα το ίδιο μυρίζουν μέσα, ότι άρωμα και αν έχεις προσπαθήσει να τους βάλεις στο εσωτερικό..χαχαχαχα
-
Οι Ιάπωνες σχεδιαστές πρέπει να είναι σαν τους δημόσιους υπαλλήλους της Ελλάδας...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Random1Πφφφφφ, μιλατε κιολας για τα καροτσια σας. Ειδικα εκεινης της εποχης τα καροτσια απειχαν ετη φωτος στο να πλησιασουν την Ευρωπαικη σχολη. Το σκετο γκαζι απο μονο του δεν λεει τιποτα. Να μην ανοιξουμε το στομα μας για θεματα ασφαλειας, που οταν οι Ευρωπαιοι τα κυνηγουσαν εσεις τρωγατε ρυζι με ξυλακια, και μολις τα τελευταια χρονια ξεκινησατε να αντιλαμβανεστε οτι αξιζει ο πελατης σας να εχει την ευκαιρια να ζησει.
Σε προκαλεσα αρκετα?
ΠΑΠΑΡΓΙΑ...ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΑΚΚΟΥΣ ΚΛΠ???ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΛΠ,,,ΟΧΙ ΝΑ ΡΑΒΕΙΣ ΣΑΚΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΤΙΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.....ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
-
Random1
u have structural problems my dear τα σακια δεν σας σωζουνε...
-
Γιαπωνέζικο είναι το αυτοκίνητο εκείνο που στο λεβιέ των ταχυτήτων έχει ακόμα εκείνη την απα'ισια πλαστική φυσαρμόνικα για κάλυμμα αντί μια όμορφη δερμάτινη φούσκα
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Γιαπωνέζικο είναι το αυτοκίνητο εκείνο που στο λεβιέ των ταχυτήτων έχει ακόμα εκείνη την απα'ισια πλαστική φυσαρμόνικα για κάλυμμα αντί μια όμορφη δερμάτινη φούσκαΘυμάμαι πριν από 8 χρόνια όταν ήταν να διαλέξουμε οικογενειακό, βλέπαμε το αλμέρα και το 306. Ο λόγος που δεν μου άρεσε το αλμέρα είναι αυτή ακριβώς η φυσαρμόνικα στον λεβιέ, που το 306 δεν είχε! τελικά ούτε το 306 πήραμε, αλλά το 406.
-
Μπιν δερ, νταν δατ...
-
Χα χα! Me 2!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
για σχεδιασμο μιλάμε?Subaru Tribeca....
H Miss Piggy σε αυτοκίνητο
-
Ρε συ Νάσο...η εξάτμιση για τον Ιάπωνα πως είναι?
Σαν τα μαλλιά της γριάς ένα πράμα?!
-
Αχ, κανένα πόντο από το καλτσόν να μην σκίσουμε!
Εγώ σας τσαγιάζω όλους με τον γαλλικό κουβά μου!
-
-
Αυτό που ξέρω είναι ότι με το παρακάτω όχημα μπορούσες να κάνεις το γύρο της γης μέχρι να λιώσουν οι ζάντες.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αυτό που ξέρω είναι ότι με το παρακάτω όχημα μπορούσες να κάνεις το γύρο της γης μέχρι να λιώσουν οι ζάντες.Αν η γη ήταν μια πελώρια ευθεία, ίσως!
-
ακόμα θυμάμαι που στα ιαπωνικά, μέχρι μέσα δεκαετίας 80, εθεωρείτο in-car entertainment (αλλά και 'αξεσουάρ') ένα πάμφθηνο μονοφωνικό ραδιόφωνο AM
-
Αυτό που εγώ δεν κατάλαβα ποτέ ήταν η εμμονή τους ιδίως στον σχεδιασμό των φωτιστικών σωμάτων της υιοθέτησης σχεδίων από έντομα!!!! Τις περισσότερες φορές μάλιστα κακάσχημα.
Θάψτε χωρίς οίκτο τους Ιάπωνες!