-
Παρακαλώ τον moderator να κάνει γραμματικό και συντακτικό έλεγχο στα κειμενά μου, να προσθέσει αρχή παραγράφου όπου κρίνει σκόπιμο και να τονίσει με bold τα βασικά σημεία των κειμένων μου.
Τέλος παρακαλώ να μου προτείνει κανένα καλό κινέζικο εστιατόριο στα Ν. Προάστια. -
manosk, tiger. Ο καιρός γαρ εγγύς. Ας ευχηθούμε όλοι πραγματικά να έρθουν τα πράγματα αναφορικά με το άνοιγμα της αγοράς ηλεκτρισμού όπως τα φαντάζεστε/περιγράφετε. Προς το παρόν ας παρακολουθούμε όλοι μαζί τις ετήσιες (αν όχι και οκταμηνιαίες) αυξήσεις του ηλεκτρικού της τάξης του 5-7% κάθε φορά (για καμιά 5ετία σερί), ώστε να μη μας κοροιδεύουν οι φίλοι μας οι Πορτογάλλοι ότι αυτοί είναι 100% ακριβότεροί μας στην τιμή της κιλοβατώρας (τάδε έφη ο διορισμένος Δ. Σύμβουλος της ΔΕΗ κ. Μανιατάκης..), κι ας περιμένουμε προς το κλείσιμο της πενταετίας ρεύμα φθηνό για το λαό και προπαντός ιδιωτικό. Άντε να δούμε μπας και χρησιμοποιήσω σε καμιά ιδιωτική ΔΕΗ (από τις πολλές εκκολαπτόμενες) κι εκείνο το ρημάδι το μεταπτυχιακό της ενέργειας που έκανα προ 7ετίας κι ακόμα το περιμένω να πιάσει τόπο (βλέπετε η αγορά είναι απελευθερωμένη από το Φλεβάρη του 2001)...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Παρακαλώ τον moderator να κάνει γραμματικό και συντακτικό έλεγχο στα κειμενά μου, να προσθέσει αρχή παραγράφου όπου κρίνει σκόπιμο και να τονίσει με bold τα βασικά σημεία των κειμένων μου.http://office.microsoft.com/el-gr/FX010857991032.aspx
Τέλος παρακαλώ να μου προτείνει κανένα καλό κινέζικο εστιατόριο στα Ν. Προάστια.
Far East στη Γλυφάδα
Τίποτις άλλο ?
(Moderator nass)
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Καποια πραγματα τα γραφουμε απο αγνοια,καποια λογω διαφορετικης οπτικης γωνιας,και καποια λογω και γω δεν ξερω τι
Συμφωνουμε απολυτα γιαυτο σε παρακαλω να διαβαζεις προσεκτικοτερα Τιγρη....
Ποιες μελετες παραχωρησε;Σε ποιον τις παραχωρησε;Αυτα ειναι επιστημονικη φαντασια.Η ΔΕΗ το μονο που εχει ειναι κατι παρωχημενες μελετες, που αναφερονται σε μηχανες του 1980 και φυσικα δεν ειχε δουλεια να τις παραχωρησει σε κανεναν,ουτε και κανεις τις ηθελε.
Eγω μιλαω για μελετες αιολικου δυναμικου εσυ μιλας για μηχανες του 1980....
Η διαφορα ειναι προφανης...MΣε ποια παρκα ειναι συνεταιρος η ΔΕΗ;Μιλας παλι για πολυ παλιες εποχες οταν ειχε ξεκινησει μια προσπαθεια να γινουν κρατικα παρκα (και εγιναν 1-2) και να κατασκευάζονται εδω οι μηχανες (φυσικα η προσπαθεια θάφτηκε στο πνευμα του φιλελευθερισμού).
Για μια ακομα φορα (και να με συμπαθας Τιγρη μου) , 'Τι κανεις μπαρμπα??κουκια σπερνω'...
Τελος παντων προς ενημερωση ολων και επειδη βαριεμαι να γραφω σε παραπεμπω εδω:http://www.dei.gr/ecportal.asp?id=892&nt=18&lang=1
Bλεπεις Τιγρη μου??Ολα τα καλα παιδια εδω...
Η ΔΕΗ συνεχως μιλαει για παρκα (400MW υποσχεθηκε στην Καρδιτσα ο Σιουφας) αλλα δεν σκοπευει να κανει απολυτως τιποτα περαν του να εισπραττει το τελος υπερ ανανεωσιμων πηγων ενεργειας.
Περαν της συγχυσεως της ΔΕΗ με το υπουργειο αναπτυξης, επιμενεις να εχεις και μαντικες ικανοτητες.
Εκτος και αν εχεις απο αλλου πληροφορηση περι του επιχειρησιακου σχεδιου της ΔΕΗ οποτε καλο θα ηταν να μας πεις τις πηγες σου, για να μη μενουμε κι εμεις στο σκοταδι...Πολεμησε λυσαλεα ολα τα παρκα,και πιεσε για νομους που θα περιοριζαν την αναπτυξη της αιολικης ενεργειας.Βεβαια αυτο δεν ειχε να κανει 100% με την ΔΕΗ, αλλα με αυτους που κονομανε απο τον λιγνιτη και τις διαφορες προμηθειες απο την τωρινη κατασταση.
Mαλιστα.Το δωρεαν καυσιμο και αρα χωρις 'ενδιαφερον' προηγουμενου ποστ σου εγινε τωρα η αιτια να κονομανε καποιοι απο κατι που ειναι δωρεαν....
Εκτος του προφανους οξυμωρου, εγω που εχω μια μικρη ιδεα λογω της εγκαταστασης αιολικων παρκων μερικες εκατονταδες μετρα απο το σπιτι μου εχω δει και δυο τρια φιρμανια του τοτε Δ/ντος Συμβουλου της ΔΕΗ που σχεδον διατασσει την καθε ειδους διευκολυνση των 'επενδυτων'...
Παλι θα ηθελα τις δικες σου πηγες Τιγρη μου, και συγκεκριμενα παραδειγματα...Καθυστερει υπερμετρα και χρεώνει επισης υπερμετρα το κοστος διασύνδεσης ενος παρκου με το δικτυο της.
Κι εδω αδιαβαστος ή λαθος πληροφορημενος εισαι αγαπητε Τιγρη.
Τα εργα διασυνδεσης (γραμμες μεταφορας, υποσταθμοι) κατασκευαζονται και πληρωνονται απο τους ιδιους τους παραγωγους.
Η μονη τους ενσταση βρισκεται στο οτι βασιζονται σε προδιαγραφες και μελετες της ΔΕΗ (οτι γινεται δηλαδη με καθε πελατη της) και η επιβλεψη για τη σωστη εκτελεση τουεργου ανηκει στη ΔΕΗ.
Μολις λοιπον κατασκευαστουν τα εργα περνανε στην ιδιοκτησια της ΔΕΗ για να εχει και την ευθυνη της συντηρησης γιατι ως γνωστον απαγορευεται απο το νομο οι εργαζομενοι στη ΔΕΗ να επεμβαινουν σε ιδιωτικα δικτυα.
Τωρα αν καποια ζημια ωφειλεται σε ενδεχομενη βλαβη του παραγωγου χρεωνεται σε αυτον αν ωφειλεται σε εξοπλισμο της ΔΕΗ, δεν υπαρχει χρεωση.
Οπως δηλαδη συμβαινει με καθε πελατη της ΔΕΗ.Οι δε υπερογκες κατ'εσενα χρεωσεις ειναι ακριβως οι ιδιες που χρεωνονται
εργα αντιστοιχου μεγεθους για τη διασυνδεση οποιουδηποτε πελατη (π.χ. εργοστασια κλπ) με το δικτυο της ΔΕΗ.Τωρα πως εβγαλες το συμπερασμα οτι ΟΛΟΙ οι παρκαδες ειναι καταπατητες και απατεωνες,να μας το πεις και εμας,ή τουλάχιστον πες μας ονομαστικά ΕΝΑΝ για να δουμε αν υπαρχει οντως και αυτο το ειδος.
Kαταρχην εγραψα εγω πουθενα οτι ΟΛΟΙ οι παρκαδες ειναι ετσι οπως λες??
Κατα δευτερον αν ποτε πας μια βολτα στην επαρχια Καρυστιας στην Ευβοια, απο Αλιβερι μεχρι τα χωρια του Καβο Ντορο, σταματα σε ενα οποιοδηποιτε χωριο που κοντα του θα δεις ανεμογεννητριες και ρωτησε εναν οποιονδηποτε κατοικο αν εχει προστριβες με τους παρκαδες και για ποιο λογο.... -
Πραγματι εχουν γινει καποιες κινησεις της ΔΕΗ που τις ειχα ξεχασει τελειως, καθότι τα μεγεθη ειναι σχεδον αστεια για μια εταιρεια τετοιου μεγεθους.Θα συμφωνησω ομως οτι εχεις δικαιο εδω.
Το γιατι συγχεω το ΥΠΑΝ με την ΔΕΗ,αν εισαι γνωστης το ξερεις ηδη και ρωτας για να περνα η ώρα.Αν δεν το εχεις παρει χαμπαρι ακομα,κακως.
Για τα εργα διασυνδεσης δεν θα επιμεινω γιατι δεν μπορει να αναλυθει το ζητημα με 2-3 posts.Ειναι προφανες οτι παιζεται ολοκληρο παιχνιδι απο καποιους ΔΕΗτζιδες εκει.
Οσο για την Ευβοια,το φαινομενο το-χωραφι-ειναι-δικο-μου-και-οχι-του-μπαρμπα-γιωργου ειναι απλως πανταχου παρον σε ολη την επικρατεια,αμφιβαλλω εαν υπαρχουν σοβαρες αιτιάσεις αλλα δεν παιρνω και ορκο για ολες τις περιπτωσεις μαζι.
-
Μπορεί κάποιος να εγκαταστήσει ανεμογεννητρια για να καλύψει τις δικές του ανάγκες?
-
Σιγά μη μπορεί. Πρέπει να πάρει άδεια μεταξύ άλλων από το Υπουργείο Άμυνας, Χωροταξίας και Περιβάλλοντος, Πολιτισμού (για τίποτα αρχαία ίσως; ), Ανάπτυξης. Επίσης πρέπει να τα έχει καλά με τις τοπικές αρχές και τους γείτονες.
Βέβαια αν πάρει μια βρωμογεννήτρια πετρελαίου και φορτίζει βρωμομπαταρίες που όταν τα παίξουν θα τις πετάει στην υπαίθρια τοπική βρωμοχωματερή, δεν χρειάζεται άδεια από κανέναν!
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Πραγματι εχουν γινει καποιες κινησεις της ΔΕΗ που τις ειχα ξεχασει τελειως, καθότι τα μεγεθη ειναι σχεδον αστεια για μια εταιρεια τετοιου μεγεθους.Θα συμφωνησω ομως οτι εχεις δικαιο εδω.Γιαυτο ειναι τα φορουμ για να ανταλλασουμε γνωσεις και να διορθωνουμε
τυχον λανθασμενες αποψεις μας.Το γιατι συγχεω το ΥΠΑΝ με την ΔΕΗ,αν εισαι γνωστης το ξερεις ηδη και ρωτας για να περνα η ώρα.Αν δεν το εχεις παρει χαμπαρι ακομα,κακως.
Εψαξα και βρηκα τις δηλωσεις του Σιουφα.Ο ανθρωπος μιλησε για αδειδοτηση επνδυσεων εκμεταλλευσης των εναλλακτικων μορφων ενεργειας ισχυος 400MW.Oυτε για ΔΕΗ μιλησε ουτε για κανεναν ονομαστικα.
Μαλλον εσυ για καποιον περιεργο(?) λογο θελεις να συγχεεις τα πραγματα και να 'παιρνεις χαμπαρι ' οτι σε βολευει...Για τα εργα διασυνδεσης δεν θα επιμεινω γιατι δεν μπορει να αναλυθει το ζητημα με 2-3 posts.Ειναι προφανες οτι παιζεται ολοκληρο παιχνιδι απο καποιους ΔΕΗτζιδες εκει.
Καλα αναλυσε το σε τριαντα τρια ποστ ή σε οσα θελεις.
Εξαλλου οι mods δε φαινεται να εχουν αντιρρηση.
Ολοκληρο θεμα μας παραχωρησαν εξαλλου...
Οσο για το προφανες που λες εγω σου ειπα τι ισχυει μεχρι σημερα και πως γινεται η διαδικασια και η πληρωμη των εργων.
Αν εσυ θεωρεις προφανες οτι κατι παιζεται 'απο τους ΔΕΗτζηδες' επειδη οι παρκαδες θελουν να ειναι πιο ισοι απο τον οποιοδηποτε πολιτη, ιδιωτη ή επενδυτη περιμενω να δω τα στοιχεια σου...Οσο για την Ευβοια,το φαινομενο το-χωραφι-ειναι-δικο-μου-και-οχι-του-μπαρμπα-γιωργου ειναι απλως πανταχου παρον σε ολη την επικρατεια,αμφιβαλλω εαν υπαρχουν σοβαρες αιτιάσεις αλλα δεν παιρνω και ορκο για ολες τις περιπτωσεις μαζι.
Το 'κακο' με την Νοτια Ευβοια φιλε μου ειναι οτι σε ποσοστο 98% ειναι ιδιοκτητη και μαλιστα με τιτλους ιδιοκτησιας επισημους με βουλες και σουφρα'ι'δες του Ελληνικου κρατους.
Οπότε τα περι μπαρμπα γιωργου που νομιζαν (οτι θα ισχυαν) οι παρκαδες κι εσυ μαζι τους, στην προκειμενη περιπτωση πανε απλα περιπατο.
Γιαυτο και δεν εχουν κερδισει μεχρι τωρα ΟΥΤΕ ΕΝΑ δικαστηριο... -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μπορεί κάποιος να εγκαταστήσει ανεμογεννητρια για να καλύψει τις δικές του ανάγκες?Με νεο Ν/Σ που προωθειται για ψηφιση οι διαδικασιες απλοποιουνται πολυ και πολλα φιανομενα σαν κι αυτα που αναφερει ο Μανος θα παψουν να υφιστανται.
Τετοιες ενεργειες που αφορουν στην εγκατασταση συστηματων για εκμεταλλευση ανανεωσιμων πηγων ενεργειας θα ενταχθουν στο προγραμμα 'ανταγωνιστικοτητα' και θα επιδοτηθουν απο το Δ' ΚΠΣ.Παρολα αυτα δε συμφερει η εγκατασταση τους λογω υψηλου κοστους, παρα μονο σε ειδικες περιπτωσεις οπως μεγαλη αποσταση απο τα δικτυα διανομης, ηλεκτροδοτηση αυθαιρετων , πολυ μεγαλη καταναλωση ενεργειας απο ξενοδοχεια λ.χ. κλπ...
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
ηλεκτροδοτηση αυθαιρετων ,Πότε είπαμε έχουμε εκλογές;
....οι πολιτικοί είναι καθρέφτης της κοινωνίας. -
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΔΕΗ ΟΛΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ...ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΜΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΙ ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΓΙΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ// ΣΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΤΣΙ...
ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΑ ΔΙΚΤΥΑ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ...
-
Σημερα η αιχμη ξεπερασε τα 9900 ΜW.
Το συστημα αντεξε, χωρις να γινει η παραμικρη περικοπη φορτιου σε Αρδευτικα και ορυχεια.
Οι μονες βλαβες που διαπιστωθηκαν αφορουν πτωσεις μικροαυτοματων και τηξεις ασφαλειων σε μετρητικες διαταξεις με μεσο ορο αποκαταστασης τα 15 περιπου λεπτα.Να θυμισω οτι σε παρομοιες συνθηκες φετος, το κεντρο της Ν.Υορκης εμεινε για 12 ωρες χωρις ρευμα, στο Λονδινο ειχαν τμηματικες 4ωρες διακοπες ρευματος, στη Καλιφορνια δε, η κατασταση για μια ακομα φορα ηταν τραγικη αφου το συστημα κατερρευσε για αλλη μια φορα.
Τωρα το να συζηταμε για περικοπες ρευματος στη Κηφισιας τη νυχτα οταν το φορτιο αιχμης ειναι περιπου το 15-20% τπυ χαμηλου ημερησιου ειναι τουλαχιστον γελοιο και αναξιο λογου ειδικα δε αν σκεφτει καποιος οτι η ισχυς ολου του φωτισμου της Κηφισιας δεν ξεπερνα το 1MW...
Τελος οι χαρακτηρισμοι (αχρηστοι, μαλακες κλπ) επιστρεφονται σε οσους ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ τους χρησιμοποιουν και μαλιστα επαυξημενοι.
-
Σε ότι αφορά τα περί απαρχαιωμένων δικτύων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, προσωπικά περιμένω ως μάννα εξ ουρανού την είσοδο ιδιωτών επενδυτών σαυτό το κομμάτι της αγοράς, προκειμένου να εκσυγχρονίσουν-βελτιώσουν τα υφιστάμενα δίκτυα και να πάψουν να υφίστανται τα προβλήματα διακοπών-ποιότητας ενέργειας που βιώνουμε μέχρι σήμερα. Είμαι δε 100% πεπεισμένος πως με την είσοδο των ιδιωτών όλα τα απαρχαιομένα δίκτυα θα αποξηλωθούν και θα αντικατασταθούν τάχιστα με δικές τους δαπάνες, οι δε επεμβάσεις των ιδιωτικών συνεργείων σε περιπτώσεις τοπικών black outs κλπ θα είναι γρήγορες κι άμεσες σαν του 166...
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Σε ότι αφορά τα περί απαρχαιωμένων δικτύων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, προσωπικά περιμένω ως μάννα εξ ουρανού την είσοδο ιδιωτών επενδυτών σαυτό το κομμάτι της αγοράς, προκειμένου να εκσυγχρονίσουν-βελτιώσουν τα υφιστάμενα δίκτυα και να πάψουν να υφίστανται τα προβλήματα διακοπών-ποιότητας ενέργειας που βιώνουμε μέχρι σήμερα. Είμαι δε 100% πεπεισμένος πως με την είσοδο των ιδιωτών όλα τα απαρχαιομένα δίκτυα θα αποξηλωθούν και θα αντικατασταθούν τάχιστα με δικές τους δαπάνες, οι δε επεμβάσεις των ιδιωτικών συνεργείων σε περιπτώσεις τοπικών black outs κλπ θα είναι γρήγορες κι άμεσες σαν του 166...Oπως Καλιφορνια
-
Ό, τι και να λέτε, αν δεν σταματήσουμε να βλέπουμε καλώδια κάθε φορά που κοιτάζουμε τον ουρανό, ιδιαίτερα στα χωριά, εγώ καλή κουβέντα για τη ΔΕΗ δεν θα πω.
Ομοίως, αν δεν σταματήσει να μου ζητάει κάτι χιλιάρικα 'εγγύηση', τα οποία και θα μου επιστρέψει, άτοκα, όοοοοταν διακόψω την παροχή.
Α - κι αν δεν σταματήσει να χρησιμοποιεί αυτά τα άχρηστα κουτιά του Κ@΅΄ και να μου τα χρεώνει σαν χρυσά.
Σκασίλα της, θα μου πείτε.
Σωστό κι αυτό!
-
17:05
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΕ ΓΛΥΦΑΔΑ, ΥΜΗΤΤΟ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΔΑΦΝΗ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗΩρε και να ημουν παγωτατζής στην Ηλιούπολη τώρα, θα είχα πληρώσει τα μεροκάματα στους υπαλλήλους και θα ήμουν τώρα πάνω από το ψυγείο και θα κανα αέρα με τα βυζιά μου μη λιώσει το παρφε!!!!!
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Ό, τι και να λέτε, αν δεν σταματήσουμε να βλέπουμε καλώδια κάθε φορά που κοιτάζουμε τον ουρανό, ιδιαίτερα στα χωριά, εγώ καλή κουβέντα για τη ΔΕΗ δεν θα πω.Oσo κανεις δεν πληρωνει για υπογεια δικτυα τα εναερια δικτυα θα υπαρχουν οπως σε ολα τα χωρια του κοσμου.
Ομοίως, αν δεν σταματήσει να μου ζητάει κάτι χιλιάρικα 'εγγύηση', τα οποία και θα μου επιστρέψει, άτοκα, όοοοοταν διακόψω την παροχή.
Oμoιως η ΔΕΗ θα σταματησει να ζηταει προκαταβολη εναντι καταναλωσης οταν σταματησει και η οποιαδηποτε εταιρεια να ζηταει εγγυησεις απο τους πελατες της που θα τους πουλησει τα προ'ι'οντα της χωρις να πληρωθει προκαταβολικα.
Εν πασει περιπτωσει οι μετρητες με προπληρωμενη αξια ρευματος ειναι κοντα.
Θα εχει η καρτα κιλοβατωρες θα εχεις ρευμα.Σε διαφορετικη περιπτωση λυχναρακι.
Κι ετσι θα γλιτωσεις εσυ τη προκαταβολη (σε ενα σπιτι σημερα ανερχεται στο ποσον των 70-200 ευρω αναλογα τη περιπτωση) και η ΔΕΗ τους φεσαδορους.Α - κι αν δεν σταματήσει να χρησιμοποιεί αυτά τα άχρηστα κουτιά του Κ@΅΄ και να μου τα χρεώνει σαν χρυσά.
Σου χρεωσε η ΔΕΗ κουτια??
Ποτε που και ποσο??Σκασίλα της, θα μου πείτε.
Σωστό κι αυτό!
Εδω θα μου επιτρεψεις να θυμωσω κατα πως λεει κι γαβριλης.
Αν ποτε δεν εχεις δει τις προσπαθειες που καταβαλλονται απο τα συνεργεια σε ζημια ή βλαβη ωστε να αποκατασταθει στο συντομωτερο δυνατο η ηλεκτροδοτηση δε μπορεις να μιλας για σκασιλα.
Μαντευω οτι ο αντιλογος σου θα ειναι 'εγω μια φορα ειδα δυο που τα ειχαν γραψει' ή 'ο φιλος του κουμπαρου του ξαδερφου του αδερφου μου δουλευει στη ΔΕΗ και καθεται'.
Χωρις να λεω οτι δεν υπαρχουν τετοια λουλουδια στην Επιχειρηση (οπως υπαρχουν και κακοι επαγγελματιες, παπαδες, μηχανικοι, περιπτεραδες) σου λεω μετα λογου γνωσεως οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των εργαζομενων στη πρωτη γραμμη, απο τα ορυχεια και τα εργοστασια μεχρι τη Διανομη, τα ταμεια και τα Λογιστηρια, αποτελειται απο συνειδητα σκληρα εργαζομενα ατομα με πολυ υψηλο αισθημα ευθυνης.
Οσο κι αν σου ακουγονται 'ξυλινα' αυτα δε βρισκω αλλες λεξεις να σου περιγραψω μια πραγματικοτητα που εδω και 18+ χρονια ζω... -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
17:05
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΕ ΓΛΥΦΑΔΑ, ΥΜΗΤΤΟ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΔΑΦΝΗ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗΩρε και να ημουν παγωτατζής στην Ηλιούπολη τώρα, θα είχα πληρώσει τα μεροκάματα στους υπαλλήλους και θα ήμουν τώρα πάνω από το ψυγείο και θα κανα αέρα με τα βυζιά μου μη λιώσει το παρφε!!!!!
Ποσο κρατησαν οι διακοπες αυτες??
Αν κρινω απο τις τοποθεσιες πρεπει να ειναι μικρες τοπικου χαρακτηρα διακοπες που συνηθως αποκαθιστανται σε μικρο χρονικο διαστημα.
-
Η διακοπη δεν ηταν πολυ μεγαλη ευτυχως.
Παντως το μελανοτερο σημειο σε οτι αφορα την σημερινη ΔΕΗ και τον μεσο καταναλωτη,ειναι η καταστροφη των συσκευων και η πληρης ανευθυνοτητα της σε αυτο το θεμα.Ο θειος μου που συμπτωματικα εχει παγωτατζίδικο σε νησι, προσφατως βγηκαν off τα μηχανηματα του.Ειναι προφανες οτι πρεπει να εκσυγχρονιστει το δικτυο,αλλα αν ειναι να γινει με ορους ΔΕΗ...δηλαδη πραγματικο κοστος 100Ε,τελικο κοστος 1000Ε,ισως ειναι καλυτερα να γυρισουμε στις σπηλιες
-
Διαβάζω διάφορα για την ποιότητα και την υπευθυνότητα δημοσίου χαρακτήρα εταιρειών κι αντίστοιχα ιδιωτών. Μπείτε αν θέλετε στο http://www.adslgr.com και διαβάστε, εκτός από την ανευθυνότητα του ΟΤΕ (απαράδεκτη ενίοτε) την αντίστοιχη υπευθυνότητα των ιδιωτών παρόχων internet και βγάλτε τα όποια συμπεράσματα. Και μιλάμε για επενδύσεις που από τεχνοοικονομικής σκοπιάς (σαν ξεκίνημα-λειτουργία-συντήρηση) είναι παπαρότριχες μπροστά στην ηλεκτροπαραγωγή και στη μεταφορά-δοανομή ηλεκτρισμού...
Περί ΔΕΗ