-
Στα σχολεία το κέρδος είναι μεγαλύτερο κατά την άποψή μου.
-
Και εγω μαζι σου. Αλλα δεν είναι €€€ στα ταμεια του κρατους. Κατι αντιστοιχο είναι και το ρευμα. Πρεπει να εχει έναν υπερτατο ελεγκτή για να μη ξεφυγουν τα πραγματα.
Και μιας και επιασες τα σχολεια, στην φιλοσοφικη (η οποια ηταν προτυπο καθαριοτητας όταν σπουδαζα εγω πριν από 15 χρονια), υπαρχουν καθηγητές (δεξιόστροφοι-πορτοσαλταρισμενοι) οι οποιοι 'προτρεπουν' τους φοιτητες να καθαριζουν οι ιδιοι τους χωρους, με το αναλογο βαθμολογικο αντιτιμο. Οσοι δεν το κανουν αυτό, εχουν και αυτοι το αναλογο αντιτιμο...
Αυτή είναι η κοινωνια της ζούγκλας, όχι της προοδου. Αυτό δεν είναι εκβιασμος, απαπαπα...
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
ΥΓ: Ω, παραλειψις μου, εχετε δικιο. Ποιος αλλωστε με το χαρατσι διαταραξε την ομαλη πληρωμη των λογαριασμων στη χωρα και τωρα μας τσαμπουνα τα χρεη της επιχείρησης;
Σε αυτό έχεις δίκιο. Το έβαλαν στην ΔΕΗ για να αναγκάσουν το κόσμο να το πληρώνει. Γιατί αν έμπαινε στο ταξις θα έπαιρναν το μακρύτερο όπως τώρα με τον φόρο εισοδήματος. Κοιτάω τον λογαριασμό μου :
Καθαρό ρεύμα: 64% του λογαριασμού
ΦαΠΑ ρεύματος: 8%
Δημοτικά Τέλη: 9%
ΝΕΡΙΤ: 2%
ΕΕΤΑ: 17%Δηλ πληρώνω το 28% (1/3 του συνολικού) στο λογαριασμό του ρεύματος σε άσχετους.
-
Είναι για να συνηθιζεις αγορι. Αφου τοσο θα σου ερχεται από τον ιδιωτη. Λιγο φθηνοτερα απ' ο,τι με το (ταχα μου εκτακτο) χαρατσι.
Από όλα οσα εχουν προηγηθεί σε βαρος μας, ξαφνικα αυτοι οι θα κανουν ένα σωστο και θα 'διορθωσουν μια στρεβλη κατασταση'
Και αντε με το τηλεφωνο, κοψαμε τον πολύ χρονο ομιλιας, κοψαμε και κανα περιττο σταθερο, κινητο. Με το ρευμα όμως; Θα αρχισουμε να το κόβουμε σωρηδόν για 'να παρουν το μηνυμα;' Οποιος εχει κοψει το ρευμα σε ακινητο του, το εχει κανει από αποψη ή για να πιεσει για μειωση της τιμης;
Και το κινητο παει στο διαολο και 3 χρονια ανεργος να εισαι, εχεις ένα καρτοκινητο της πλακας και μια καρτουλα και κουτσα στραβα επικοινωνεις. Με το ρευμα τι θα κανεις; Θα βγεις στο μπαλκονι και θα φωνάξεις 'Κυρα Τασά, θα μου δωσεις μαρη ένα κουβα ρευμα γιατι μου τελειωσε;
ΥΓ: Ασε που και το κινητο θες ρευμα για να το φορτισεις...
-
Ολη η φασαρια γινεται για να μην απολυθουν καποιοι τεμπεληδες που συνδικαλιζονται και φυσικα για το 'δικαιο του εργαζομενου ' της αντιπολιτευσης.
Δεν γνωριζω εργαζομενο της ΔΕΗ που να επαιρνε λιγα χρηματα. Οσο για την τιμολογιακη πολιτικη δε βλεπω να αλλαζει κατι. -
μιλαμε για μονοπωλιο και αν ειχε ή οχι, η ΔΕΗ, κερδη.....
εχουμε να κανουμε με εθνικο πλουτο (λιγνιτη, ποταμια ) και η 'κερδοφορια' της ΔΕΗ μοιραζοταν σε συντεχνιες και πολιτικα τοπικα και μη, ρουσφετια...
αντι να αποτελει τον πυλωνα της αναπτυξης, μετατραπηκε (οπως ολες οι ΔΕΚΟ) σε πυλωνα ρουσφετιου και βολεματος....θυμαμαι τη φραση (πριν χρονια) εργαζομενου στη ΔΕΗ...'μας εφεραν τοσα ατομα...που δεν εχουμε καρεκλες για να καθησουν...'
και ο συγκεκριμενος...(τυπικη περιπτωση απλου εργαζομενου της ΔΕΗ σην πολη) ετρωγε καθε μερα στο σπιτι του στις 13:00....
μπορει η λυση που ικανοποιει τις ευρωπαικες υποχρεωσεις να μη ειναι καλη...αλλα οταν θα επρεπε να βρεθουν οι καλυτερες ...κυβερνηση, συνδικαλιστες και εργαζομενοι σφυριζαν αλλου γι αλλου...μη περιμενουν πλεον την οποιαδηποτε κοινωνικη στηριξη ( πλην των τοπικων για ευνοητους λογους) γιατι τα 'κερδη' προερχονταν απο υποχρεωτικες αυξησεις για να καλυφθουν οι τρυπες των υψηλοτερων συντεχνιακων αμοιβων...
οι μελλοντικες αυξησεις ειναι αναμενομενες....καποιος θα πρεπει να πληρωσει το ασφαιστικο κενο τοσων και τοσων χαβαλεδων....αλλα και τις απαραιτητες επενδυσεις εκσυχρονισμου του γκοτζιλα που εχουμε....
-
Εδω που φτασαμε εμενα το μονο που με νοιαζει πλεον ειναι να μη πληρωνουμε πιο ακριβα το ρευμα με το νεο καθεστως και φυσικα να μη ζημιωθει η χωρα με το ξεπουλημα φυσικων πορων,αν γινετε δηλαδη η εκμεταλλευση να ειναι πιο επικερδης.
Για τους εργαζομενους στη ΔΕΗ ,απλα τους θεωρω συνυπευθυνους για τη σημερινη κατασταση.Ας προσεχαν.Και παλι τυχεροι ειναι,οι υπολοιποι εχουμε πληρωσει τις συνεπειες της κρισης εδω και χρονια.Να μη μιλησω τωρα για το τι εχει υποστει ο ιδιωτικος τομεας... -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Ολη η φασαρια γινεται για να μην απολυθουν καποιοι τεμπεληδες που συνδικαλιζονται και φυσικα για το 'δικαιο του εργαζομενου ' της αντιπολιτευσης.
Δεν γνωριζω εργαζομενο της ΔΕΗ που να επαιρνε λιγα χρηματα. Οσο για την τιμολογιακη πολιτικη δε βλεπω να αλλαζει κατι.μονο ο ανταγωνισμος θα ριξει τις τιμες στο ρευμα,τωρα ειπαρχει μονοπωλιο
-
Οπως τις εριξε στην κινητη τηλεφωνια ας πουμε...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Οπως τις εριξε στην κινητη τηλεφωνια ας πουμε...Sent from my Neo V using Tapatalk.
ωχ καλα αστο φιλε
με 30 ευρω τον μηνα εχεις σημερα τηλεφωνο και ιντερνετ αμα ηταν μονοπωλιο θα ηθελες 150 και δωρο το δικιο του εργατη ναουμ γιατι ειμαστε συνδικαλιστες -
Το να συγκρίνει κάποιος το ρεύμα με τα κινητά τί είδους βίτσιο μπορεί να είναι?!.. (...δεν βρίσκω πού να το κατατάξω...).
...και πραγματικά πιστεύετε 'οτι στην Ελλάδα μπορεί να 'δουλέψει' η ανταγωνιστικότητα?!!! -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Οπως τις εριξε στην κινητη τηλεφωνια ας πουμε...Sent from my Neo V using Tapatalk.
Εσύ ας πούμε πιστεύεις ότι αν η κινητή τηλεφωνία ήταν μονοπώλιο, όπως ήταν ο ΟΤΕ για πολλές δεκαετίες*, θα απολαμβάναμε καλύτερες τιμές και υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών;
*you know, τότες που για να πάρεις τηλέφωνο περίμενες 20 χρόνια
-
[[color=#FFFF00]quote='johanndelta']. Και όπως τωρα εχουμε γυρισει οδηγικα στη δεκαετια του '80 και βολταρουμε στους επαρχιακούς 'για την ασφαλεια μας' για να μη θελουμε ένα μεροκαμματο για Λαμια και πισω στα διοδια, ετσι πιο μετα θα γυρισουμε στην λαμπα. Αναπτυξη το φελεκι μου...]
+1 Θυμάμαι που ήμουν μικρό παιδάκι και λέγαμε πότε να γίνει η γέφυρα στο Αντίριο,γιατί φοβόμουν όταν κουνιόταν η παντόφλα και τώρα που έχω γέφυρα πάω πάλι με την παντόφλα γιατί δεν έχω φράγκα.Τουλάχιστο τώρα δε φοβάμαι.
-
Ο χρήστης Κωστας Τσικος έγραψε:
ωχ καλα αστο φιλε
με 30 ευρω τον μηνα εχεις σημερα τηλεφωνο και ιντερνετ αμα ηταν μονοπωλιο θα ηθελες 150 και δωρο το δικιο του εργατη ναουμ γιατι ειμαστε συνδικαλιστεςΆσε μας ρε Ιταλάκια που τα έφερε αυτά ο δήθεν ανταγωνισμός. Όλοι στην πλάτη του ΟΤΕ ξεκίνησαν και ακόμα με διαφορά τις καλύτερες υπηρεσίες ο ΟΤΕ τις προσφέρει.
Εσύ ας πούμε πιστεύεις ότι αν η κινητή τηλεφωνία ήταν μονοπώλιο, όπως ήταν ο ΟΤΕ για πολλές δεκαετίες*, θα απολαμβάναμε καλύτερες τιμές και υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών;
Θα απολαμβάναμε ακριβώς τις ίδιες υπηρεσίες με τώρα. Πολιτική είναι η απόφαση για το κόστος αλλά και την παροχή υπηρεσιών. Εξάλλου ο ΟΤΕ έχει το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο δίκτυο. Οι άλλοι ψιλικατζήδες είναι μπροστά του. Για να μην μιλήσουμε για το τραστ τιμών που έχουν κάνει.
-
Η Ελλάδα παίζει να είναι το τελευταίο απομεινάρι της σοβιετικής σκέψης: 'Ναι, θα ήταν καλός με δημόσιο και αυστηρώς μονοπωλιακό χαρακτήρα, αλλά χμ.. δεν υπήρξε η σωστή πολιτική απόφαση'.
Μπορείς τουλάχιστον να υποδείξεις μια δυο άλλες χώρες στις οποίες αυτό εφαρμόστηκε με επιτυχία;
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
10.000 οι τεχνικοι που εβαλαν τα χερια τους στην ταση; Ναι. Λοιπον επειδή εχω καποιον τέτοιον υποψη μου, παιρνει τωρα 1500 (με την επικουρικη) από 2500 (με την επικουρικη), και αυτά τα διαστημικα εφάπαξ που λετε δεν...Δεν εννοούσα ότι τα έπαιρναν, ακριβώς το αντίθετο! Αυτοί που κάνουν τη δύσκολη δουλειά με κίνδυνο της ζωής τους και ακροβατούν στις κολώνες θα έπρεπε να παίρνουν όσα κι ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ. Το 10.000 γράφτηκε συμβολικά για το μέγεθος.
Ναι όμως, υπηρχαν συνδικαλιστες που κονομαγαν 3αρες μεσα στη δεκαετια του '00 από οδοιπορικα, μη δουλεύοντας επι της ουσιας κτλ κτλ. Όμως αυτοι είναι ελάχιστοι, ξερω και εγω ατομο το οποιο ειχε και το αναλογο παρατσουκλι γιατι δεν δουλεψε ποτε, αλλα κονομησε καλα γιατι ακολουθησε το δρομο του εκσυγχρονισμου.
.......................
Οι αμοιβες που περιγραφεις είναι για διευθυντικες θεσεις όμως. Αυτοι είναι ελάχιστοι ενω η εικονα που εχει περασει είναι ότι ολοι επαιρναν 3αρες. Δεν είναι ετσι.Καμιά σχέση με διευθυντικές θέσεις και συνδικαλιστές. Αυτές οι αμοιβές ήταν γενικός κανόνας για κάθε απλό εργαζόμενο όπου υπήρχαν περισότερες από μια 8ωρη βάρδια την ημέρα. Ο κρατικός συνδικαλισμός είχε εξασφαλίσει κάθε λεπτό υπερωρίας, νύχτας, ΣΚ, ... να πληρώνεται χρυσάφι. Δεύτερος αν όχι τρίτος μισθός έβγαινε. Οι άλλοι που λες, συνδικαλιστές και διευθυντές, προφανώς δεν θα χρειαζόταν να 'χάνουν το χρόνο τους' σε βάρδιες.
Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ δεν απεργουν τωρα για μισθολογικα θεματα. Απεργουν για να μην ιδιωτικοποιηθεί το ρευμα. Για να μη γινει το ρευμα ο,τι και ο δρομος.......
Καλά, κι αυτοί για το καλό μας σκίζονται!
Δεν σε βάζει σε υποψίες ότι κάθε κλάδος που θίγονται τα συμφέροντα του επικαλείται πάντα ότι κάτι κακό συμβαίνει στη κοινωνία? Μειώνεται το ποσοστό κέρδους των φαρμακοβιομηχανιών και φαρμακοποιών, και προσπαθούν να μας πείσουν ότι εις βάρος μας θα είναι γιατί θα μπούν τα Lidl και Careffour και θα τα πουλάνε ακριβώτερα, κλπ κλπ.Η αθλιότητα είναι ότι όλες αυτές οι παρανοϊκές αναλύσεις που 'μετατρέπουν' τα συμφέροντα διαφόρων ομάδων εις βάρος της κοινωνίας σε δήθεν συμφέροντα της ίδιας της κοινωνίας, υιοθετούνται αυτούσιες κάτω από την ομπρέλα της υποτιθέμενης ριζοσπαστικής αριστεράς!
Αυτό ήταν ο Πασοκισμός που μας έφερε εδώ. Καταλήστευση του δημοσίου συμφέροντος για δημιουργία κρατικοδίαιτων ομάδων συμφερόντων που θα είναι πιστοί ψηφοφόροι (όσο εξυπηρετείται το συμφέρον).Η κοινωνική δικαιοσύνη χρειάζεται εξισορρόπηση συμφερόντων, κι αυτό δεν γίνεται με την προστασία των προνομιούχων ομάδων, με ιδεολογικό άλλοθι την ύπαρξη 10-100 μεγάλων κεφαλαιοκρατών.
Κλείνοντας, κάποια άλλα σχόλια.
(1) Αν το εργασιακό κόστος της ΔΕΗ ήταν/είναι(?) 16%, γιατί μας χαλάει να μειωθεί 40% όπως το εργασιακό κόστος στον υπόλοιπο Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα και να πάει στο 9%. Αυτό δεν θα το πληρώσω τιμή ρεύματος, και δεν θα το πληρώσω φόρο.
(2) Στο τομέα της Ενέργειας, σε θέματα τεχνολογίας αναμένονται εξελίξεις στις επόμενες δεκαετίας (ανανεώσιμες πηγές, αποτελεσματικώτερα δίκτυα, διασυνδέσεις), που σαν συμβολικό παράδειγμα περιμένω παρόμοια με ότι βλέπουμε στους κινητήρες αυτοκινήτων. Κάθε 1% όφελος σε τέτοιου μεγέθους δραστηριότητες έχει τεράστια σημασία. Η Ελλάδα δεν μπορεί να μείνει με μια κοιμισμένη ΔΕΗ. Αντίστοιχο παράδειγμα η σχέση ΟΤΕ και Ίντερνετ.
(3) Ο συνδικαλισμός των δημοσίων υπαλλήλων της ΔΕΗ θα βρεθεί επιτέλους πιό κοντά σε μια θέση ισορροπίας, γιατι μέχρι τώρα λειτουργεί ασύμμετρα υπερ των συμφερόντων τους εις βάρος της κοινωνίας. -
Πολύ άγχος για να μη χαθούν οι αργομισθίες
Λίγο υπομονή να έρθει ο Αλέξης να κάνει τα πάντα κρατικά ξανά.
-
Ο χρήστης Adriver έγραψε:
Ναι όμως, υπηρχαν συνδικαλιστες που κονομαγαν 3αρες μεσα στη δεκαετια του '00 από οδοιπορικα, μη δουλεύοντας επι της ουσιας κτλ κτλ. Όμως αυτοι είναι ελάχιστοι, ξερω και εγω ατομο το οποιο ειχε και το αναλογο παρατσουκλι γιατι δεν δουλεψε ποτε, αλλα κονομησε καλα γιατι ακολουθησε το δρομο του εκσυγχρονισμου.
.......................
Οι αμοιβες που περιγραφεις είναι για διευθυντικες θεσεις όμως. Αυτοι είναι ελάχιστοι ενω η εικονα που εχει περασει είναι ότι ολοι επαιρναν 3αρες. Δεν είναι ετσι.Καμιά σχέση με διευθυντικές θέσεις και συνδικαλιστές. Αυτές οι αμοιβές ήταν γενικός κανόνας για κάθε απλό εργαζόμενο όπου υπήρχαν περισότερες από μια 8ωρη βάρδια την ημέρα. Ο κρατικός συνδικαλισμός είχε εξασφαλίσει κάθε λεπτό υπερωρίας, νύχτας, ΣΚ, ... να πληρώνεται χρυσάφι. Δεύτερος αν όχι τρίτος μισθός έβγαινε. Οι άλλοι που λες, συνδικαλιστές και διευθυντές, προφανώς δεν θα χρειαζόταν να 'χάνουν το χρόνο τους' σε βάρδιες.
Ε ναι μωρε, γι' αυτό όταν φυγαμε από Συρο ο πατερας μου μπηκε στις σχολες εκπαιδευσης και δεν χωθηκε σε κανενα συνεργειο της Αθηνας. Γι' αυτό όταν είμασταν στη Συρο βγαλαμε περιουσια που ηταν διευθυντης συνεργείου. Από τις υπερωριες. Σου ειπα ποιοι κονομησαν με τον τροπο που λες. Αλλα βεβαια, λιγα ποστ πιο πριν μαθαμε πως ο πατερας μου παιρνει το 80% της συνταξης του από φιλελεδες και μονο 400€ είναι κανονικα η συνταξη του...
Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ δεν απεργουν τωρα για μισθολογικα θεματα. Απεργουν για να μην ιδιωτικοποιηθεί το ρευμα. Για να μη γινει το ρευμα ο,τι και ο δρομος.......
Καλά, κι αυτοί για το καλό μας σκίζονται!
Δεν σε βάζει σε υποψίες ότι κάθε κλάδος που θίγονται τα συμφέροντα του επικαλείται πάντα ότι κάτι κακό συμβαίνει στη κοινωνία? Μειώνεται το ποσοστό κέρδους των φαρμακοβιομηχανιών και φαρμακοποιών, και προσπαθούν να μας πείσουν ότι εις βάρος μας θα είναι γιατί θα μπούν τα Lidl και Careffour και θα τα πουλάνε ακριβώτερα, κλπ κλπ.Η αθλιότητα είναι ότι όλες αυτές οι παρανοϊκές αναλύσεις που 'μετατρέπουν' τα συμφέροντα διαφόρων ομάδων εις βάρος της κοινωνίας σε δήθεν συμφέροντα της ίδιας της κοινωνίας, υιοθετούνται αυτούσιες κάτω από την ομπρέλα της υποτιθέμενης ριζοσπαστικής αριστεράς!
Αυτό ήταν ο Πασοκισμός που μας έφερε εδώ. Καταλήστευση του δημοσίου συμφέροντος για δημιουργία κρατικοδίαιτων ομάδων συμφερόντων που θα είναι πιστοί ψηφοφόροι (όσο εξυπηρετείται το συμφέρον).Λιγα με τον πασοκισμο. Καντε τεμενάδες στον κοιλια τωρα να κατσετε κανα 3μηνο ακομα πανω και να του μαγειρευετε καλα γιατι είναι και ευαισθητουλης τωρα τελευταια. Το ειδαμε το δημοσιο συμφέρον με την Ολυμπιακη. Επρεπε να ερθει η Ryanair για να σφιξουν οι κωλοι, οι δικοι μας επενδυταραδες μια χαρα πηγαν να το στησουν το μονοπωλιο. Ας οψεται όμως που είναι τουριστικος προορισμος η Ελλαδα και νασου και μια ξενη εταιρια. Τι να πουν οι Ρουμανοι όμως που σκανε ένα μισθο στην carpatair...
Η κοινωνική δικαιοσύνη χρειάζεται εξισορρόπηση συμφερόντων, κι αυτό δεν γίνεται όμως με την προστασία των προνομιούχων ομάδων, με ιδεολογικό άλλοθι την ύπαρξη 10-100 μεγάλων κεφαλαιοκρατών.
Κοινωνικη δικαιοσύνη;!;! WTF, δεν σου ηρθε μια αναγουλα που το εκστομισες; Κοιταξτε τωρα να ταϊσετε παλι Μπομπολεομυτιληναιους και αφήστε την πλεμπα να πεθανει...
(3) Ο συνδικαλισμός των δημοσίων υπαλλήλων της ΔΕΗ θα βρεθεί επιτέλους πιό κοντά σε μια θέση ισορροπίας, γιατι μέχρι τώρα λειτουργεί ασσύμετρα υπερ των συμφερόντων τους εις βάρος της κοινωνίας.
Ειπαμε, το λυσατε αυτό με το τσακισμα μισθων/συνταξεων. Ο,τι άλλο κανετε από εκει και περα είναι εξοφθαλμα εκ του πονηρου και σε βαρος του δημοσιου συμφέροντος το οποιο ουδενα δικαιωμα εχετε να επικαλειστε.
Η ιδιωτικη πρωτοβουλια στο ότιδηποτε είναι δικαιωμα. Εγω πχ εργαζομαι σε έναν αμιγως ιδιωτικο κλαδο (ξενες γλωσσες) οπου δυστυχως ή ευτυχως το δημοσιο σχολειο είναι ανεπαρκες και ουτε μπορει να κανει κατι, παρα μονο αν επιμηκυνει το πρόγραμμα σπουδων. Μπορει να γινει σε 30 χρονια, δεν το ξερει κανεις αυτό. Παντως ουτε όταν ημουν παιδι, ουτε τωρα γινεται. Όμως το ρευμα από το 0 από ιδιωτη δεν συμφερει οποτε λεηλατούμε την ΔΕΗ. Δυστυχως το ρευμα, οι μεταφορες, η παιδεια, η υγεια είναι βασικα για την υποσταση ενός κρατους και πρεπει να είναι κυριως δημοσια, γιατι εχουν τετοια ισχυ που σε αμιγως ιδιωτικα χερια θα εξανδραποδισουν την κοινωνια. Και επειδή η Ελλαδα δεν μπηκε χθες στην Ευρωπη, καμια τετοια κινηση δεν εγινε νωρίτερα. Τωρα με το λαο πεθαμενο γινεται το γιουρουσι. Καθολου υποπτο ε;;;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Η Ελλάδα παίζει να είναι το τελευταίο απομεινάρι της σοβιετικής σκέψης: 'Ναι, θα ήταν καλός με δημόσιο και αυστηρώς μονοπωλιακό χαρακτήρα, αλλά χμ.. δεν υπήρξε η σωστή πολιτική απόφαση'.Μπορείς τουλάχιστον να υποδείξεις μια δυο άλλες χώρες στις οποίες αυτό εφαρμόστηκε με επιτυχία;
Γιατί, αμφιβάλλεις για το ότι η τιμολογιακή πολιτική των ΔΕΚΟ είναι θέμα κυβερνητικής απόφασης; Έχει καμία σημασία πόσο πουλάει η CYTA για παράδειγμα που έχει όγκο πωλήσεων το 1/1000 του ΟΤΕ; Είναι σαν να μου λες πως η Τογιότα θα αλλάξει τιμολογιακή πολιτική επειδή η Ντάτσια πουλάει φτηνότερα.
ΥΓ: Έκανα κάποτε το λάθος να έχω συνδρομή ίντερνετ στην HOL (μέσω δικτύου ΟΤΕ όμως). Ποτέ ξανά! Τώρα πια μόνο ΟΤΕ και στο σπίτι και στην δουλειά και ας είναι λίγο ακριβότερος. Το δίκτυο και όλη η υποδομή φυσικά έγιναν με κρατικά λεφτά και ας είναι δήθεν ΑΕ σήμερα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Πολύ άγχος για να μη χαθούν οι αργομισθίεςΛίγο υπομονή να έρθει ο Αλέξης να κάνει τα πάντα κρατικά ξανά.
Κάποιοι θα προτιμούσαν την Ακροδεξιά, αλλά κι έτσι αυτή η δουλειά μπορεί να γίνει.
Περί ΔΕΗ