-
Να μη ξεχάσω τους φοβερούς και τρομερούς The Cult. Rain, She sells sanctuary, Wild Flower και τόσα άλλα (και στα early 90s)...
-
2002GR... Φατμέ... Τα χαβαλεδιάρικα πρώτα τραγούδια του Καρβέλα (ναι, το ξέρω ότι δεν έχει προσφέρει το παραμικρό στη μουσική, αλλά έχει γράψει τραγούδια για τρελλό χαβαλέ)... Γιάννης Γιοκαρίνης... Οι Νορμάλ με τους οποίους (προτού τους χρησιμοποιήσει για τα 'Χαιρετίσματα') ο Παπακωνσταντίνου είχε τραγουδήσει το ΤΡΟΜΕΡΟ 'Σπάνε Οι Χορδές Μου' (και το απονεύρωσε μετά στη 'Σφεντόνα')... Οι συνεργασίες του Σπανουδάκη με Αρβανιτάκη και Πρωτοψάλτη... Τερμίτες...
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
2)διαστημοπλοιο αργω με το φοβερο οπλο κυματιστης κινησης (αυτο ηταν τρομερο)
Το τρομερό Yamato του Leiji Matsumoto... Απίστευτο. Βασικά των '70s ήταν, σ'εμάς ήρθε όμως αργότερα.
- ομαδα τζι με τον κακο σπεκτρα
Gatchaman. Άλλο ένα anime των τελών της δεκαετίας του '70 που εμείς το είδαμε λογοκριμένο.
Την Candy Candy ξεχάστε την. Το anime αυτό του '76-'77 ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ θα ξαναπροβληθεί οπουδήποτε, γιατί η δημιουργός του έσυρε την παραγωγό εταιρεία στα δικαστήρια, επειδή δεν της κατεβλήθησαν εδώ και κάτι δεκαετίες πνευματικά δικαιώματα.
Το 'Μια Φορά Κι Έναν Καιρό Ήταν ο Άνθρωπος' το θυμάστε; Ή την Οδύσσεια του Διαστήματος (το γαλλοϊαπωνικής παραγωγής κινούμενο σχέδιο);
-
Από κιν. σχέδια : το θαυμαστό ταξίδι του Νιλς Χολγκερσον και το Μια Φορά Κι Έναν Καιρό Ήταν Ο Άνθρωπος. Αυστηρά μεταγλωτισμένα
Σάββατο μεσημέρι στις 2 για ξένη ταινία.
Οι αφίσες στη μέση από το Αγόρι.
Υπερειδική του Ακροπολις στην Ανάβυσσο (από μικρός με το μικρόβιο )
Οι τσάρκες στη Θεμιστοκλέους για αθλητικά.
Το μπασκετάκι και οι μπάλες Molten με το σήμα του Eurobasket.
Αυτά μου ήρθαν να προσθέσω
-
Tα αθλητικά σπορτέξ Pony του Γκάλη (τι χαρά είχα πάρει)
Το Μουσικόραμα του Τσαουσόπουλου (κάθε Σαββάτο εάν θυμάμαι καλά)
Το ατελείωτο μπάσκετ και ποδήλατο (Velamos) τα καλοκαίρια
Το Μουντιάλ του 86 στο Μέξικο...όλοι στις καφετέριες και στις πλατείες και οι καρτ ποστάλ αυτοκόλλητα που τις βάζαμε σε ειδικά άλμπουμ
Tα italodisco τραγούδια (Μοdern Talking και σία)
Η πρώτη μποξεράτη ΑR33 μας...μερικές δικές μου αναμνήσεις...
πάντα θα την θυμάμαι με νοσταλγία αυτή την δεκαετία. Συμφωνώ απόλυτα με τον spyros.s στην τελευταία του παράγραφο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το Μουσικόραμα του Τσαουσόπουλου (κάθε Σαββάτο εάν θυμάμαι καλά)
Κάθε παρασκευή ήταν. Παρουσίαζαν Γκούτης-Παπούλιας. Ο Τσαουσόπουλος (ή 267) ήταν ραδιοφωνική ανακάλυψη. Θυμάται κανείς ποιος τον ανακάλυψε και πώς (ήταν γύρω στο 1983, νομίζω);
Το ατελείωτο μπάσκετ και ποδήλατο (Velamos) τα καλοκαίρια
Και στη συνέχεια ποδήλατα cross 'king's boy', δεκατάχυτα, που έκαναν το χώμα και τις πέτρες ισάδι.
-
'Σκλάβος σου για πάντα μωρό μου, θέλω σκλάβος σου για πάντα να 'μαι....'.
Το άκουγα πριν λίγο γι αυτό.
Επιτρέπεται να μιλήσει και η γενιά που γεννήθηκε την αυγή της δεκαετίας του 80;Το Μορμόλη τον θυμάται κανείς;
-
εγώ!
κάτι σε παιδικό ήρωα μου κάνει ε?τελικά κακό σημάδι να περνάνε (λίγο) τα χρόνια και να ξεχνάς ότι έχεις τον μορμόλη σε LP (1974) !
-
Μη ξεχνάμε και το άλλο επικο χιτάκι που ακούγεται σε ΟΛΕΣ τις 80s ελληνικές ταινίες...
Amanda Lear - Enigma
-
Ο χρήστης Nikolas K έγραψε:
'Το Μορμόλη τον θυμάται κανείς;
Μου θυμίζει κάτι! Το είχα κάνει στο βιβλίο της Γλώσσας σε κάποια τάξη του Δημοτικού....Τενεκεδούπολη;
-
Ο χρήστης Nikolas K έγραψε:
Το Μορμόλη τον θυμάται κανείς;Ο Μορμόλης ο Μορμόλης
είναι το στοιχειό της πόλης -
Ποδήλατα Velosolex. Ρίχνανε και γκόμενες με δαύτα τότε..
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Μη ξεχνάμε και το άλλο επικο χιτάκι που ακούγεται σε ΟΛΕΣ τις 80s ελληνικές ταινίες...Amanda Lear - Enigma
Εγώ που το άκουγα και φέτος τι να πω?
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
[Στο τόπικ μπορούν να ποστάρουν ελεύθερα άτομα γεννημένα μετά τη 1/1/1970 και πριν τη 31/12/1979
:
Εγώ είμαι το 1969 ρε ΠΑΛΙΟΡΑΤΣΙΣΤΗ
Περιοδικά:
Μπλέκ,Αγόρι (μα τα χίλια γένια-Μίστερ Μπλούφ ) Βαβούρα
Μικρός Ήρωας, Αστερίξ, Λούκι Λουκ. Θα επανέλθω
-
Σήμερα βρέθηκα 'φάτσα-κάρτα' με ένα φάντασμα τών 80'ς
Μία BMW 3άρα απο τίς παλιές (πιθανότατα 315) λευκή μέ φουσκώματα και πίσω επιγραφή.....ALPINA
Πραγματικά ταξίδεψα πίσω στόν χρόνο μόλις την είδα.Τα φτιαξίματα τών τότε αυτοκινήτων,ήταν μυθικά
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
2)διαστημοπλοιο αργω με το φοβερο οπλο κυματιστης κινησης (αυτο ηταν τρομερο)Respect - που θυμάσαι και το 'οπλο κυματιστής κίνησης'!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
[Στο τόπικ μπορούν να ποστάρουν ελεύθερα άτομα γεννημένα μετά τη 1/1/1970 και πριν τη 31/12/1979
:
Εγώ είμαι το 1969 ρε ΠΑΛΙΟΡΑΤΣΙΣΤΗ
Περιοδικά:
Μπλέκ,Αγόρι (μα τα χίλια γένια-Μίστερ Μπλούφ ) Βαβούρα
Μικρός Ήρωας, Αστερίξ, Λούκι Λουκ. Θα επανέλθω
Και 'Περιπετεια' με Καπτεν Μαρκ και Ομπραξ.
-
ΦΡΟΥΤΟΠΟΙΑ!!! (Ο Θάνος το κολοκυθάκι και ο Αιμίλιος το μήλο)
Τα Στρουμφάκια!!!! -
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Και 'Περιπετεια' με Καπτεν Μαρκ και Ομπραξ.Πρέπει να βγαίνει ακόμα αυτό. Ξενέρωνα αφάνταστα που έβγαινε κάθε δεύτερη βδομάδα εναλλάξ με έναν gay ξανθομπάμπουρα (Μπλέκ τον λέγανε;). Διάβαζα φανατικά μόνο λοχαγό Μαρκ
80s - all time fashion