-
...Σε ανακαινισμένο χώρο για απαιτητικούς πελάτες. Για περάστε...
[κακός]
To No2 είναι εδώ: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=19367
-
[κακός]
-
[κακός]
-
oxi pia go_for_pole
loyketo edo tora
-
Είπα κι εγώ, θα φύγει διακοπές ο Σπύρος χωρίς να ρίξει ένα λουκετάκι;
-
Λέω και εγώ θίχτηκε τόσο πολύ για τις αστυνομικίνες!!!!!!
Καλές διακοπές φίλε μου και καλά να περάσεις.
Τώρα το σκέφτηκα. Φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν γυρίσει με γεμάτες μπαταρίες!!!!!
Για πολλά λουκέτα μιλάμε!!!! -
Βρε μπαγάσα, τουλάχιστον θα μπορούσες να περιμένεις μέχρι να φτάσει τις 100 ή έστω τις 99 σελίδες, κι όχι να το κόψεις στις 97...
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Είπα κι εγώ, θα φύγει διακοπές ο Σπύρος χωρίς να ρίξει ένα λουκετάκι;Μάλλον αυτό φταίει, ε? Βιαζόταν να φύγει...
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Είπα κι εγώ, θα φύγει διακοπές ο Σπύρος χωρίς να ρίξει ένα λουκετάκι;επισημα εγκαινια απο τον ιδρυτη !
ανοιγμα ρετσινας
-
Ρετσίνα βρε τσίπη? Ανοιξε μια Taittinger να γουστάρουμε.
-
Μη προσπαθήσετε να σπάσετε σαμπάνια στην οθόνη για εγκαίνια θα το μετανιώσετε!!!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ρετσίνα βρε τσίπη? Ανοιξε μια Taittinger να γουστάρουμε.σε pub-σουβλατζιδικο ηρθες ρε, σιγα μην σε ανοιξω και Taittinger
-
Θα προτιμούσα να μη με ανοίξεις γενικώς (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό, ου 666 βόρειοι).
Μπορούμε να το κάνουμε pub με στυλ.
Edit: έστω ένα Glenfiddich?
-
Θα προτιμούσα να μη με ανοίξεις γενικώς (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό, ου 666 βόρειοι).O Λουλούδης είναι ντεμέκ Σαλονικιός! Πινεζουπολίτης είναι!
-
Θα προτιμούσα να μη με ανοίξεις γενικώς (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό, ου 666 βόρειοι).Κααααλά τραβάτε με κι ας κλαίω είσαι αλλά τέλος πάντων.
-
Eνα Haig παρακαλώ για τον μαγαζάτορα... Με 3 παγάκια αν γίνεται...πρέπει να σκεφτούμε και τη διακόσμηση μετά τα νέα εγκαίνια στα οποία μας υποχρέωσε ο κλειδοκράτορας..
-
Ρε γμτ γυρισα απο διακοπές και είμαι κρυωμένος. Καλοκαιριάτικα να ουμε βρηκα να κρυώσω Πάλι καλά που δεν έχουν τελείωσει οι διακοπές και αύριο παω Ναύπλιο
Στις 23 του μηνώς αρχίζουν και οι εξετάσεις
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Πάλι καλά που δεν έχουν τελείωσει οι διακοπές και αύριο παω ΝαύπλιοΓτμτπμ...ήταν να φύγω σήμερα..αλλά ως γνωστόν είμαι γκαντέμης οπότε έκατσε η στραβή..
Λες να σε πετύχω σε καμιά Καραθώνα ή κανα Αγνάντι;; -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Θα προτιμούσα να μη με ανοίξεις γενικώς (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό, ου 666 βόρειοι).
O Λουλούδης είναι ντεμέκ Σαλονικιός! Πινεζουπολίτης είναι!
to με re einai voireoelladitiki ekfrasi
-
με γεια το μαγαζι!!!
-
Κάποιος να επιπλήξει τον λουκετατζή του forum, πάλι δεν έβαλε link του προηγούμενου θέματος στην αρχή, για να μπορούμε να το βρίσκουμε όταν καταβαραθρωθεί!
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#3]