-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
' Όλα τα υποψήφια αυτοκίνητα αποτελούν εξ ολοκλήρου νέα μοντέλα, είναι διαθέσιμα προς πώληση στην ελληνική αγορά και οι προβλεπόμενες πωλήσεις τους για καθένα από αυτά σε παγκόσμιο επίπεδο είναι πάνω από 5.000 ετησίως. '
αυτο που γράφεις επιβεβαιώνει τον κανόνα ότι το λεον έπρεπε να είναι έξω
Δεν είναι νέο μοντέλο. Ειναι από Νοε 2005
11 ετων είναι
ότι πεις
http://library.techlink.gr/4t/issue-art ... issuex=423
-
Mην βαρεσετε ειναι μονο δικη μ αποψη αυτη.Τι σας αρεσει εξωτερικα απ'το civic ?
-
Ο χρήστης LDriver έγραψε:
Mην βαρεσετε ειναι μονο δικη μ αποψη αυτη.Τι σας αρεσει εξωτερικα απ'το civic ?Η διαφοροποίηση και το νεανικό του στυλ
-
Εμένα προσωπικά τίποτα. Το εσωτερικό του όμως μου αρέσει πολύ.
-
Αυτοκίνητο της χρονιάς το Corsa στη Δανία.
http://www.contra.gr/Motorsport/Denmark ... 32610.htmlΑπο το contra.gr
-
Mην βαρεσετε ειναι μονο δικη μ αποψη αυτη.Τι σας αρεσει εξωτερικα απ'το civic ?
Δεν ειναι μονο εξωτερικα που μου αρεσει. Ειναι αμαξι που ακομη και αντικειμενικα εχει το λεγομενο x-factor, δλδ αν βαλεις 10 αυτοκινητα στη σειρα και περνας και τα βλεπεις, σε αυτο που θα σταματησεις ειναι αυτο το κατι που σου τραβαει την προσοχη. Αυτο λεγεται x-factor.
Περα απο αυτο εμενα μου αρκει που προσωπικα το ειχα δει διπλα σε 430 και ουτε καν προσεχα την 430 αλλα το civic Περα απο αυτο, οποτε το πετυχαινω στο δρομο παντα οσες φορες και αν το εχω δει θα γυρισω το κεφαλι μου να το δω. Ειναι πολυ μπροστα απο πολλα αυτοκινητα και αυτο μου αρεσει επειδη ειναι κατι διαφορετικο και δειχνει οτι η συγκεκριμνη εταιρεια δεν κωλωνει να βγαλει ενα αμαξι που ειχε στα concept χαρτια της στην παραγωγη. Αν και αλλες εταιρεις ακολοθουσαν το ιδιο μοτιβο σιγουρα δεν θα βλεπαμε ολα αυτα τα εκτρωματα που βλεπουμε καθε μερα....Αν θες γινομαι και πιο συγκεκριμενος ως προς την σχεδιαστικη αναλυση.
-
παρολο που ειμαι fan του σιβικ ως μελλοντικος ιδιοκτητης θα ελεγα οτι συμφωνα με τον 'x-factor' που αναφερεις την προσοχη την αποσπα και ενα PT Cruiser ή ενα Fiat Multipla οχι ομως ως αντικειμενο θαυμασμου αλλα ως αυτοκινητο εμφανισιακα προς αποφυγη...Αυτο που θελω να πω ειναι οτι το σιβικ ειναι σιγουρα διαφορετικο και συγχρονο αλλα δεν ειναι απαραιτητα και αποδεκτο. Πολλοι -σαν και μενα- εχουν τρελαθει μαζι του αλλοι το θεωρουν εκτρωμα. Η αποψη επομενως του LDriver γινεται δεκτη ως υποκειμενικη αποψη. Αυτος ειναι και ο λογος που κατ 'εμενα -περα απο τα χιλιοειπωμενα για υποστηριξη των ευρωπαικων αυτοκινητων απο τους δημοσιογραφους της Ευρωπης κλπ- το οπελ κορσα θα αναδειχθει σε τελικο νικητη. Παντως το σιβικ θα ειναι στα 3 πρωτα.
-
To εσωτερικό το βρίσκω πιο ενδιαφέρον.
Το εξωτερικό σίγουρα θα αρέσει σέ fans του Star Trek αλλα φοβάμαι οτι θα γεράσει πολύ γρήγορα. Το 4πορτό μου αρέσει περισσότερο
Και φυσικά υπάρχει υποστήριξη των ευρωπαϊκών αυτοκινήτων από τους ευρωπαϊους δημοσιογράφους. Προστατέυουνε την βιομηχανία μας και τις δουλειές μας. Μην κοιτάς στην Ελλάδα που έχουμε ξενομανία, η φυσιολογική στάση ειναι η υποστήριξη των τοπικών προϊόντων
-
και τι να κάνουμε στην Ελλάδα ? να παίρνουμε αυτοκίνητα από Ελιές και πορτοκάλια...
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
To εσωτερικό το βρίσκω πιο ενδιαφέρον.Το εξωτερικό σίγουρα θα αρέσει σέ fans του Star Trek αλλα φοβάμαι οτι θα γεράσει πολύ γρήγορα. Το 4πορτό μου αρέσει περισσότερο
Και φυσικά υπάρχει υποστήριξη των ευρωπαϊκών αυτοκινήτων από τους ευρωπαϊους δημοσιογράφους. Προστατέυουνε την βιομηχανία μας και τις δουλειές μας. Μην κοιτάς στην Ελλάδα που έχουμε ξενομανία, η φυσιολογική στάση ειναι η υποστήριξη των τοπικών προϊόντων
οχι σιγουρα θα αρεσε...σιγουρα αρεσει..ηδη του εχω βρει και σχετικο ονομα...enterprise...(beam me up scotty...)
-
και για του λόγου το αληθές
-
Volvo C30
-
και για του λόγου το αληθέςΣαν να φοράει φίλτρο αερος απο παλιο Datsun είναι!!
-
To εσωτερικό το βρίσκω πιο ενδιαφέρον.Το εξωτερικό σίγουρα θα αρέσει σέ fans του Star Trek αλλα φοβάμαι οτι θα γεράσει πολύ γρήγορα. Το 4πορτό μου αρέσει περισσότερο
Από πότε βγάζουμε αυτοκίνητα;
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
και για του λόγου το αληθές
Σαν να φοράει φίλτρο αερος απο παλιο Datsun είναι!!
τωρα να σου πω οτι εχεις αδικο; αφου δεν εχεις....
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Volvo C30re techlink εμαθα οτι 'τα παιρνεις'...
ποσα θες για να το αλλαξεις σε σιβικ;;; -
Το C30 είναι σαν να καρφώθηκε ένα Stilo πίσω σε Volvo S40....
To Honda-Trek-Civic ειναι πιο ενδιαφέρον
-
Το C30 είναι σαν να καρφώθηκε ένα Stilo πίσω σε Volvo S40....To Honda-Trek-Civic ειναι πιο ενδιαφέρον
πολυ καλο !!!!
οσο για το Civic πιστευω οτι αν καποιος σωφρων αντικαταστησει τα διαφανη τμηματα προεκτασης των φωτιστικων σωματων με λαμαρινα στο χρωμα του αυτοκινητου θα καταληξει σε ενα σαφως πιο ισορροπημενο σχεδιο διχως να κινδυνευει να χαρακτηριστει συντηρητικος
ωρες ωρες οι Ιαπωνες υπερβαλουν σχεδιαστικα. Το GP αποτελει το πιο τρανο παραδειγμα λιτοτητας-κομψοτητας.
ειδικα με τις 17αρες ζαντεςΤελοσπαντων τολμω να πω οτι μια τοση δα μικρη επεμβαση σε συνδυασμο με το υπεροχο εσωτερικο θα εβαζε πολλους απο εμας σε πονηρες σκεψεις
-
https://www.betoto.com/betsnew.aspx?leagueIDs=7056
Το Punto δίνεται ώς φαβορί.
-
Punto και απο μένα μιας και είναι το 1,9 Μultijet οπότε και πολύ καλά στημένο είναι και δεν υπολείπεται σε τίποτα των υπολοίπων απο θέμα ποιότητας κτλ..
Car of the Year 2007 (8 final shortlist)