-
Citroën C6
Fiat Grande Punto
Honda Civic
Lexus IS
Opel Corsa
Peugeot 207
Toyota RAV4
Volkswagen Eos -
Όχι ότι δεν ασχολούμαστε με πολλά 'μικρά' πράματα εδώ πέρα αλλά αλήθεια νομίζετε ότι έχει καμία πραγματική σημασία για εμάς εδώ μέσα?.....
Δηλαδή πόσοι σχετικοί θα παρασυρθούν από το αποτέλεσμα για να προτιμήσουν το αυτοκίνητο της χρονιάς? Που μάλιστα σημαίνει ότι θα πουληθεί πολύ και θα το έχουν όλοι και ότι ίσως να υπερτιμηθεί και λιγάκι. Και πλέον ξέρουμε ότι τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι πολύ καλά και οι διαφορές που σημιουργούνται από την ιεράρχηση χαρακτηριστικών που θέλει ο κάθε αγοραστής είναι πολύ πιο σημαντικές από τις διαφορές που βρίσκουν και αναφέρουν οι δημοσιογράφοι....
Αλλά μαζί με την Eurivision και τα άλλα της κατηγορίας: άρτος και θεάματα, δόξα και τιμή ας πάει και το COTY! -
[list:194os5le]1. Fiat G Punto
2. Peugeot 207
3. Citroen C6
4. Honda Civic
5. Lexus IS
6. Nissan Note
7. Daihatsu Terios [/list:u:194os5le]καλά κάτι Carnival κάτι Aveo και κάτι SsangYong Kyron τα αφήνω ασχολίαστα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
- Daihatsu Terios
Αυτο το Terios με ποια ακριβως κριτηρια το βαζετε μεσα?
Επειδη ειναι ακριβο?
Επειδη εχει ψηλο κεντρο βαρους?
Επειδη εχει αδυναμο κινητηρα?
Επειδη εχει ασαφη εξοπλισμο?
Επειδη.... τεσπα, καλο ειναι ειναι γι αυτο που προοριζετε, αλλα ειναι μακρια απο την εννοια COTY in my opinion... -
Q7 για αρχη. Αν δε περασει στο τελικο βλεπουμε...
-
Φτηνό, καλοφτιαγμένο, κόμπακτ τζιπάκι με σοβαρές δυνατότητες εκτός δρόμου.
-
Honda Civic λεω εγω επειδη αντικειμενικα το design του ειναι χρονια μπροστα απο τους ανταγωνιστες του.
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Honda Civic λεω εγω επειδη αντικειμενικα το design του ειναι χρονια μπροστα απο τους ανταγωνιστες του.Το design βοηθαει, αλλα τα υπολοιπα πανω του δεν...
Εαν τελικα επιλεγει το Civic θα ειναι καθαρα και μονο για το χτυπητο design του.
-
Civic hybrid θα αγόραζα άνετα για να διασκεδάσω τις οικολογικές μου ανησυχίες
-
H μάχη θα παιχτεί ανάμεσα στα 207, Grande Punto και C6... Αν κρίνουμε απο τα προηγούμενα COTY το C6 μάλλον δεν έχει ελπίδες λόγω κατηγορίας... Οπότε Punto ή 207...
-
Βγήκαν τα επικρατέστερα ;
-
Alfa Romeo Brera / Spider
Audi TT
Fiat Grande Punto -
αν βγει κανα corsa θα πάω να φουντάρω...
1.rav4
2.Lexus IS
3.207
4.civic
5.TT
6.Terios
7.grande punto -
Grande Punto από μένα
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Φτηνό, καλοφτιαγμένο, κόμπακτ τζιπάκι με σοβαρές δυνατότητες εκτός δρόμου.Μπα δε καταλαβα σαρκασμος;
Κατσε να διαβασει τα λεγομενα σου κανενα μελος που εχει παρε δωσε με την ΑUDI και θα δεις τί θα σου κανει. -
Ο χρήστης pad έγραψε:
Alfa Romeo Brera / Spider
Audi TT
Mazda MX-5 -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Eκτός από τα δυο τελευταία που διάλεξες για τη λίστα σου...ναι στην τύχηΑυτή η λίστα περιλαμβάνει όλα τα μοντέλα που μπορούν να διεκδικήσουν υποψηφιότητα σύμφωνα με συγκεκριμένους περιορισμούς.
Κάπου είδα και ενα Hyundai ή κάνω λάθος.;;;
Γιατί δεν ξανακοιτάς να μας πεις;
-
Honda Civic
Fiat Grande Punto
Opel Corsa
Skoda Roomster
Lexus IS
Audi TT
Alfa Romeo Brera -
Πούντο και 207 θα μονοπωλήσουν τους ψήφους κατ' εμέ...
Και μάλλον το Πούντο θα το πάρει... Είναι στη λογική των μικρομέγαλων, που είναι και της μόδας, δεν έχει να ζηλέψει και πολλά από τα υπόλοιπα της κατηγορίας και επιπλέον έχει κάνει τη μεγαλύτερη βελτίωση σε σχέση με τον πρόγονό του, αναλογικά με τα άλλα μοντέλα.
Ίδωμεν...
-
Η Jaguar XK δεν έχει ελπίδες λέτε?
Απο ότι έχω δει μου φαίνεται αρκετά καλό, why not?
Car of the Year 2007 (8 final shortlist)